Saavuin juuri lomaosakekohteeseen lomalle

Peeteetty

Ja pettymys oli suuri...lomakohde on tuskin 2X tasoa... Mikä pettymys. Vaimo uhkaa mennä läheiseen hotelliin seuraaviksi öiksi. Ei lämmintä vettä ja keittiössä kaasu liesi...ja tuoksuu lievästi homeelle. Voiko pettymys olla enää suurempi...

12

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -87fsa

      Et viitsisi kertoa mistä kohteesta on kyse? Kaasuliesihän on paljon parempi ruoanlaittoon kuin sähkö- sellainen, eli sen pitäisi laskea plussaksi. Lämpimän veden puute toki miinukseksi.

    • niksi pirkka

      Niksi pirkka Laita vettä tyhjiin pulloihin mitä olt jo loman aikana juonut ja ne auringon paisteeseen niin jo 2 päivän päästä on sinulla lämmintä vettä että voit peseytyä

    • pee4

      Hei niksipirkka..täs on lämmitetty vettä ammeeseen vedenkeittimellä, joka tosin kestää tovin. Ei paljon naurats.

      • kajoko

        niin, missä kohteessa te olette? Olisi mukava tietää, että emme itse eksy samaan paikkaan. Meillä tosin on aina ollut aivan mahtavia paikkoja, joista 6 paikkaa Suomessa ja 7 ulkomailla, lähinnä espanjassa, mantereella ja Teneriffalla. Jos siellä teillä on jokin vika veden lämmittäjässä, kannattaa sanoa, se kyllä korjataan välittömästi. Jos kukaan ei siitä ilmoita, niin ei sitä välttämättä huomata.


    • 12+3

      Ette sitten etukäteen kysyneet varustelusta mitään?

    • rci forever

      Missähän kohteessa tosiaankin olit, kun et saa(osaa) sitä kerrottua. Varmaan itseaiheutettuja vaikeuksia. Pitäs osata vaatia, eikä tällä uikuttaa.

    • jazz5

      No, en viitti yksityisyyteni nimissä paikkaa mainostaa. Annoin RCI:n tervetuloa takaisin kyselyyn kaikkiin kohtiin negatiivista palautetta, eli kyllä jäsenet nämä arviot huomaavat. Vertailupohjaksi voin sanoa että olen kyllä näissä osakekohteissa kymmeniä kertoja ollut, eli tämä kohde oli kyllä jotain mitä ei pitäs tällaisessa lomailujärjestelmässä olla.

      • Pike68

        Laitoitko laadunvalvontaan reklamaation?
        Me olimme 2011 keväällä RCI:n lomalla, Tenerife Arona, hotelli oli Club Marina. Ja se kämppä oli karisee läävä. Hellan levyt oli niin ruosteessa kun mies paistoi kananmunia, hän huutaa että levy lyö lieskoja. Hotelli oli silloin täynnä kun menimme ja valitimme huoneen kunnosta respaan, mutta valitus olisi pitänyt tehdä kirjallisena. Kuulimme asiasta kun tein valituksen laadunvalvontaan. He olivat pahoillaan, mutta ei muuta. Hotellin puolustus oli että olihan meillä merinäköala!

        Suosittelen että seuraavan kerran kun varaatte loman, ottakaa vähintään 1 mh kämppä. Madeiralla esim. Kaikki Pestanan kohteet on laadukkaita!


    • höpö höpö

      täyttä puppua koko aloitus...Jakomäessä joku kaljoissaan vaan kuvittelee olevansa lomalla...älkää menkö halpaan...ei edes tiennyt että kaasu on luxusta vaan luuli että se on jotain huonoa tasoa....itsellä hänellä ollut vaan retkikeitin...kaasulla.

    • Ykslomalainenvaan

      Vanha puhkipalanut kaasuhella, sellainen mitä näkee vanhoissa 60-luvun kesämökeissä. Homeen tuoksu on jotakuin samanlainen, siis asunnossa joka on paljon tyhjillään kosteessa ilmastossa. Ns. lomahuoneisto oli neljännessä kerroksessa ja arvaa oliko hissiä. Sitten voit arvuutella vielä oliko kohteessa ns. piccoloa kantamassa laukkujamme. Kohteessa ei ollut viikko-ohjelmaa, ei ravintolaa, ei kauppaa, eli ei mitään aktiviteettejä. Ns. respa oli ja siellä vanha palvelutiski, lattiassa läpikulunut repaleinen kokolattiamatto ja respan nurkassa oli kasa vanhoja televisioita...uusi taulu tv oli kyllä huoneistossa, mutta siitä näkyi vain yksi kanava, tosin lumisateisena tai lumimyrskyllä. CD-soitinkin oli, mutta se ei toiminut. Olimme kohteessa 5 vrk, kunnes vaimoni uhkavaatimuksesta menimme takaisin kyseisen maan pääkaupunkiin, jossa majoituimme hotelliin. Voit kuvitella miltä tuntui päästä lämpimään suihkuun ja nukkua puhtaiden tuoksuttomien lakanoiden välissä. Tämä tarina on tosi..

    • jepjep

      yksityisyyteni nimissä??? uskolsit sitten rci:lle antaa palautetta. uskoltaisitko edes kertoa missä maassa vai olitko jopa kuussa?

    • keke 74

      Etkö ossoo oikeesti kertoo missä päin maailmaa olit? Aika pihalla taidat olla, liekö se vaimokin mielikuvitushenkilö? En ole koskaan kuullu rci-kohteista vastaavaa, joten ois aika asiallista perustella, edes kohteen numerolla todistaa olleensa jossain.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8534
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe