Aihealueet

Listaukset

  Urheilun katsominen Pattayan suomi kuppiloissa

  pattajjan_noviisi

  Näkeekös Pattayan suomik uppiloissa urheilua ?

  Miten se lähetys on järjestetty ja onko kaikki maksut maksettu tekijänoikeus järjestöille ? Tai onko ne edes kiinnostunut tuosta toiminnasta ?

  12

  337

   Vastaukset

   • Vastoin kaikenmaailman lässynlässyä, tekijänoikeudet pitää olla kunnossa, jos Thaimaassa aikoo harrastaa yritystoimintaa. Viranomaiset ovat kiinnostuneita.

    On eri asia, onko esimerkiksi TVKaista luvallinen, muiden maiden IPTV-spoolaus on luvallista, Härmässä vaaditaan kasettimaksua.

    Norskeilla on paljon sporttipaareja, kun puhutaan pohjoismaista (briteillä toki eniten). Käyppä tarkastamassa ensiksi heidän lupansa !

   • Vittujako se sulle kuuluu.

    • ihana kommentti vakiurpolta


    • väkivaki kirjoitti:

     ihana kommentti vakiurpolta

     Väität olevasi "noviisi"?


   • ihan vitun siisti juttu lähteä Pattayalle katselemaan suomalaisten urpojen kanssa suomalaista urheilua.

    ei kait juntimpaa touhua voi ollakaan?

    • no olihan ihan mukava katsoa Espanja -Suomi peliä. Taas F1 kisoja tulevana viikonloppuna.Ja viikolla tulaa taas Golf Aasian tor kisoja joita ei näy Suomessa. Täällähän näkyy paljon senmoisia urheilu tapahtumia jotka ei näy Suomessa. Eihä kaikkia jaksa kiinosta kauniit ja rohkeat.


    • junttibaarit 1 kirjoitti:

     no olihan ihan mukava katsoa Espanja -Suomi peliä. Taas F1 kisoja tulevana viikonloppuna.Ja viikolla tulaa taas Golf Aasian tor kisoja joita ei näy Suomessa. Täällähän näkyy paljon senmoisia urheilu tapahtumia jotka ei näy Suomessa. Eihä kaikkia jaksa kiinosta kauniit ja rohkeat.

     pitääkö sinulla olla joku suomibaarin suomalainen tulkkaamassa selostus?


    • junttibaarit 1 kirjoitti:

     no olihan ihan mukava katsoa Espanja -Suomi peliä. Taas F1 kisoja tulevana viikonloppuna.Ja viikolla tulaa taas Golf Aasian tor kisoja joita ei näy Suomessa. Täällähän näkyy paljon senmoisia urheilu tapahtumia jotka ei näy Suomessa. Eihä kaikkia jaksa kiinosta kauniit ja rohkeat.

     Näkkyykö pesäpallo? Saako kalakukkoo ? perunasoossii ?


   • Itsenäisyyspäivänä Maken baarissa katsotaan perinteisesti Tuntematon sotilas- leffa iltasella. Sinne pistettiin oikein suorat housut ja kauluspaidat päälle. Opastyttömmekin tiesivät meillä olevan juhlapäivä ja pukeutuivat oikein söpösti.
    Pikku suomenliput liehuivat joka nurkalla. Kossua meni. Söpöjen oppaidemmekin piti sitä maistaa; eikä saanut mennä vessaan sylkemään sitä pois. Siitähän suomalainen suuttuu perskutarallaa...
    Leffan loputtua noustiin pystyyn ja laulettiin yhdessä Maamme laulu käsi sydämen päällä.
    Jos joku sanoo sitä junttiudeksi niin on sydämetön; minulle se oli hieno isänmaallinen hetki joka herkisti kyyneleen silmäkulmaan...

    • Formuloita Maken luona katson. Viime vuonna itsenäisyyspäivänä kävelin ohi , baari tupaten täynnä ja Olen Suomalainen soi. Ei siihen suomi seuraa tarvita kun itsenäisyys päivää viettää.


   • AHA ! Sanoi suomalainen!

    • Väittämän mukaan 31% suomalaisista haluaa lisää urheilua televisioon. Eli
     69% on vielä, luojan kiitos, täys´päisiä. Jos pitää lähteä Thaimaahan urheilua
     katsomaan televisiosta, niin kyllä on jokin asia pahasti pielessä.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    130
    4924
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    100
    3223
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2461
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1580