TOS NAURAA teille!!

taiffuuni

Blog PILKKA kirjoitus tämä palstasta http://pohjatuulia.blogspot.fi/2012/11/setin-temppeli-perustajansa-ymparilla.html !!! Aikooko s24 humanist scum TAAS hyväksytys TOS musta maalaukset??! Huom! vaihto ehdot on!!

Taiffuuni maaginen sota kampanja TOS yli valta VASTAAN!! Ehkä s24 DEPUTY typhoon valtuudet tuki kirous tulitus??! Ei voi tietää! Ehkä s24 Taiffuuni OFFICIAL foorumi??! Taiffuuni AINA s24 myötä mielet!!

Missä SINUN osallisuudet??!

23

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s24 humanist scum

      Harmittaako Taiffuuni että sinä et saanut julkisuutta Pohjantuulia palstalla, vaan nimimerkki tuhopolttaja?

      S24 humanist scum ei hyväksy liittolaisuutta kanssanne sillä me olemme anonyymi.Anonyymi ei ole sinun armeijasi .Anonyymi ei ole pelastajasi. jne

      Katso tämä video kokonaan niin ymmärrät mistä puhun http://www.youtube.com/watch?v=N132JqqWhHo

    • Kahvitarjoilija

      MINUN osallisuuteni liittyy siihen, että tuon Moccamasterin takaisin huollosta.

      Aikuisten oikeasti, noihin touhuihisi osallistuminen ei kiinnosta ketään käytetyn suodatinpussin vertaa. Oletko koskaan ihan rehellisesti miettinyt, että miksi? Luitko artikkelin? Kenelle siinä nauretaan?

      http://www.youtube.com/watch?v=_f-OBEb2wjY

    • Virtsan Voima
    • skebaskeba

      No ei kai tätä palstaa kukaan vakavasti otakaan. Paitsi sinä näköjään.

    • s24 humanist scum

      JULKISTAN S24 huippu salainen kokous lisätietoja:

      Mahtava show, järjästön omat bändit esittävät black metallimusiikkia (satanic).
      Salaisen kokouksen aihe :
      TOS ja taiffuuni maagisen sotaan liittyvän vedonlyönnin kertoimien uusiksi arviointi
      Tarjolla useita kahvilaatuja eri maista, ulkomaan jäsänet tuovat tullessaan
      Munkkeja, donitseja ja rusinapullaa (HIGH LEVEL PÖYTÄ KOREAKSI)

      Nyytti-kestit g-point , aasille häntä pelejä, kuuropiilo ja omat nimet ja puukkohippa

      Nakke nakuttaja lehtien vaihtoa, yms

      HUOM! Taiffuunille ei saa kertoa kokouksen sijaintia (HYPERHIGHLEVELSALAINEN)
      hämäystactics : 10 tuntia kestävä skeletorvideo sekä hypnoottis magialliset ponivideot

      • Kyöpeli-Nakit Member

        tagtiikak hämäys toimiiw
        Taiffuuni ei koskaan löydä skeletor viestit


      • s24 humanist scum
        Kyöpeli-Nakit Member kirjoitti:

        tagtiikak hämäys toimiiw
        Taiffuuni ei koskaan löydä skeletor viestit

        S24 salainen kokous lisäykset:
        Kunjoitus vieraina mesi kämmenet, miika akuino, zeena warrior princess shrek

        Mokka master tuote esittely
        Salainen Legion ja Taiffuuni fage huijaus technik kehitys (5/5)
        Subustanssi maistiaisia


        Päivittäkää file


    • Suomi24 discutator

      Eipä kiinnosta nauroi tai ei. Jos sinua haittaa toisten mielipiteet suosittelen sen satanismin hylkäämistä jo nyt eikä huomenna.

    • Valoa Pimeyteen

      Miksi seetiläiset valittavat jos heistä levitetään perättömiä väittämiä? Hehän palvovat valheiden ruhtinasta, olisivat ylpeitä nähdessään herransa toiminnassa! Huijaamisesta puheenollen, miksei blogissa puhuta mitään kuolleiden henkien manaamisesta tai verirituaaleista? Onko meidän tarkoitus uskoa että seetiläiset ovat kolmen tuhannen vuoden jälkeen kääntäneet kelkkansa ja nyt heitä yhtäkkiä kiinnostaakin vain kulttuuripsykologia ja käyttäytymistieteet? Aika paksua, jopa valheiden ruhtinaalta. Älkää langetko eksytykseen.

      • Moderni ateisti

        Onko tässä se syy miksi kristityt levittävät niin usein perättömiä valheita? Heistä tuntuu että he tekevät palveluksen!


      • Skelethorkele

        Tälle palstalle kirjoittelevista harva on seetiläisiä.
        S24 humanist scum satanismi jaostoihin kuuluu mm. Skeletorin palvojia, Kyöpeli-Nakkeja, Yksisarvisia sekä Moccamaster-voodoo osaajia.

        Se että me joudumme hiivattiin, helskutaan tai esim. hevon vittuun kuolemamme jälkeen (osa meistä tosin on jo kuolemattomia) ei ole sinun asiasi.

        PS. ehkäpä sinunkin taivaspaikkasi saattaa olla varattu taidokkaammalle käännytystyön tekijälle ?
        Voi olla että oikeuden mukainen jumalasi kiduttaa sinua ikuisesti liekeissä jo siitä hyvästä että tulit s24 satanismi palstalle ?
        Ei pidä pelleillä Skeletorin voimien kanssa varsinkaan jos haluaa olla he-manin uskis porukoissa.

        pps. Hordak on homo.


    • Tuhopolttaja

      Kirjoittelin suhteellisen pitkän ja perusteellisen vastauksen eräälle "Setin Temppeli -asiantuntijalle", joka halusi kyseenalaistaa minun käsitykseni Setin Temppelistä. Laitan kirjoituksen kokonaisuudessaan myös tänne, jotta Pimeyden Ruhtinaan valitut elektit löytävät sen paremmin (Heippa! Otto, Tomppa ja muut).

      Suhteellisen kosteana ja heikkona lepattaa tietoisuuden musta liekki setiläisten blogissa, mutta tässä poitsuille kuitenkin vähän lisää sytykkeitä - eipähän tarvitse ruikuttaa pelkästään siitä, että kristityt eivät ole ymmärtäneet, kuinka "hyviä ihmisiä" setiläiset ovat. Hieman yksinkertaisempi tyyppi voisi luulla, että noin elevoituneita olioita ei paljon joidenkin kurjien kuolevaisten mielipiteet liikuttaisi, mutta kovastipa tuntuu liikuttavan.

      Näillä sanoilla - Otto, Tomppa et al. alkupalat on katettu pyötään. Pureskelkaa huolellisesti sillä pääruoaksi on tarjolla varsin sturdia tavaraa. Bon appetit!

      "Setin temppeliä pitkään sivusta seuranneena en kyllä näe usko että tiedät mistä puhut."

      Tarvittaessa varmaankin pystyt marssittamaan esiin ne argumentit ja sen evidenssin, joiden varaan uskosi rakentuu?

      "Eihän Aquino väitäkään perustavansa ToSia tohtorintutkintoonsa, eikä ToS ylipäänsä ole Aquinoon ollut mitenkään liitoksissa aikoihin."

      Sekä Michael A. Aquino erityisesti että setiläiset yleisesti ovat alusta alkaen briljeeranneet mielellään akateemisella oppineisuudellaan. Varsinkin Setin Temppelin alkuaikoina Aquino oli hyvin tarkka siitä, että häntä kutsutaan aina tohtoriksi. Lue seuraavat kaksi kirjoitusta, niin saat edes jollakin tavalla perustellun käsityksen asiasta:

      http://www.geocities.com/athens/parthenon/7069/aquino1.html
      http://www.geocities.com/athens/parthenon/7069/aquino2.html

      "Onko se enää edes elossa, ei ole aikoihin ainakaan netissä mitään sanonut?"

      Tutki paremmin. Löytyy netistä aika helposti.

      "Eikä pään ruuvailukaan oikein tunnu sopivan kuvaan. Sen mitä olen Kotkavuorelta lukenut ja setiläisten teksteistä ymmärtänyt, enemmän siellä tehdään omiaan ja muutenkin mieleen tulee enemmän kirjakaupan self help -hylly. Ja missä se pää annetaan ruuvailtavaksi? Tekeekö Aquino kotikäyntejä vai miten se pelkkä valtiotieteilijä nyt kuitenkin sitten pystyy tuosta vaan toisten mieliä hallitsemaan?"

      Älä ole typerys! En missään vaiheessa väittänyt, että Setin Temppelin toiminta pyörii yksinomaan Aquinon ympärillä ja että Aquino omakätisesti hoitaa kaiken indoktrinoinnin. Tämä olisi täysin lapsellinen käsitys. Se, mitä minä väitin, on se, että Setin Temppeli ja sen ns. opetukset perustuvat alusta loppuun saakka Michael A. Aquinon päähänpistoihin.

      Katsotaanpa tarkemmin:

      Q. Kenelle Pimeyden Ruhtinas (Set) ilmestyi?
      A. Michael A. Aquino.

      Q. Kuka kirjoitti ylös Pimeyden Ruhtinan pyhän sanoman?
      A. Michael A. Aquino.

      Q. Kuka loi sen käsitteellisen sekamelskan (luonnollinen vs. ei-luonnollinen, tietoisuuden musta liekki, pimeyden ruhtinaan valitut elektit jne.), jonka perustalle Setin Temppelin opetukset rakentuvat?
      A. Michael A. Aquino.

      Q. Kuka ensimmäisenä alkoi rekrytoida palvojia lupaamalla heille, että myös he voivat kommunikoida Pimeyden Ruhtinaan kanssa?
      A. Michael A. Aquino.

      Michael A. Aquino, Michael A. Aquino, Michael A. Aquino, Michael A. Aquino. Mitä kohtaa sinä ET ymmärrä?

      Mutta jatketaan vielä vähän pitemmälle. Sinä sanot, että Setin Temppeli - nykymuodossaan? - on vain jonkinlaista siviloitunutta self help -filosofiaa. No, hieno homma, mutta jos näin on, niin miksi: (a) kuvitelmat siitä, että Pimeyden Ruhtinas kommunikoi ihmisten kanssa vain Setin Temppelin kautta?, (b) setiläisten kuvitelmat siitä, että he ovat Pimeyden Ruhtinaan valittuja maagisia elektejä? ja (c) pakko liittyä ja osallistua Setin Temppeliin saadakseen tietoa sen toiminnasta?

      Vastaavatko edellä mainitut kolme kohtaa TODELLA sinun käsityksiäsi self help -filosofiasta? Voisitko ihan esimerkin vuoksi mainita YHDEN tavallisesta kirjakaupasta löytyvän self help -kirjan, jossa omaa elämää parannetaan kommunikoimalla Pimeyden Ruhtinaan kanssa?

      Ja aivan lopuksi vielä yksi asia. Sinä sanot, että et ole Kotkavuoren ja muiden kirjoituksissa nähnyt niitä asioita, joista minä olen puhunut. Voin vain toivoa - sinun parastasi ajatellen - että et ole myös todellisessa elämässä noin naivi.

      • Samaa mieltä

        Kuten kaikki omilla aivoillaan ajattelevat tajuavat, kyseessä on selvästi salaliitto, koska geocities sivu jolla soi midimusiikki taustalla sanoo niin.


      • Terve Tuhopolttaja

        Kiitos vinkistä. Kuten blogikirjoituksessanikin sanoin, kritiikin käsittely antaa hyvän syötteen muuten hankalasti lähestyttävään aiheeseen. Tuskin minun noita Aquinoon persoonaan kohdistuvia asioita kannattaa lähteä ruotimaan koska Aquino ei itse pääse keskusteluun osallistumaan (ja siitä keskustelusta ei tule loppua -- ei ole ainakaan moneen vuosikymmeneen tullut...). Ja tähän kiinteästi liittyvän "ToS /= Aquino"-asian jo mielestäni käsittelinkin.

        Mutta kyllä tuon kirjotuksesi pohjalta saa ainakin yhden olennaisen mutta aiemmin käsittelyttä jääneen näkökulman otettua tarkastelun alle. Kiitos siis kommenteista, ja jään odottelemaan sitä luvattua pääruokaa :)

        Katsotaan jos vielä viikonlopun aikana löytyy aikaa kirjoittelulle, mutta mitään en vielä lupaa. Tätä palstaa luen aika huonosti, mutta jos asian tiimoilta tulee lisäyksiä tai muuta kommentoitavaa, niin off-list saa kiinni gmail-osoitteesta tomivirtanen9 (taaskin ilman takuita vastauksesta tms.).

        Hyviä pikkujouluja kaikille,

        Tomi


        ps. Mitä langan alkupostiin tulee, niin Taiffuuni, olet varsin väärässä aika monella tasolla. Ensinnäkin, ToS ei edes tiedä sinun, Suomi24:n tai täällä käydyn keskustelun olemassaolosta. Suomen setiläisistäkin vain muutama on koskaan käynyt täällä. Mitä Boreas-blogiin tulee, se on yksityishenkilöiden (joilla on yhteistä se, että he kuuluvat Setin Temppeliin) yhteinen sivu, jolle muutamat yksittäiset jäsenet kirjoittelevat tai linkkaavat mitä haluavat, minkä uskovat olevan mielenkiintoista, ajatuksia herättävää, huvittavaa tai muuten "käyttökelpoista" ensisijaisesti muiden suomalaisten setiläiset mielestä, mutta mahdollisesti myös isommalle yleisölle sopivaa.

        Ja toiseksi, naurua kuulet vain omassa päässäsi (ottamatta kantaa muiden esittämään maallikkodiagnoosiin orastavasta skitsofreniasta). Vaikka useampikin henkilö kieltämättä hörähtelee juttujasi ja yhteydenottojasi lukiessaan, ei blogin kirjoituksessa suinkaan ilkuttu kellekään vaan käytettiin, olkoonkin että vähän hymähdellen, tällä foorumilla esitettyjä huomioita keskustelun avauksena.


      • pellebongari

        Moi taas uhopolttaja, missäs olet luuraillut sitten viimeisimmän nöyryyttävän väittelytappiosi? Michael Kellyn katkerat valitukset on todistettu jo aikoja sitten juuri sellaisiksi. Tietäisit tämän jos tietäisit saarnaamastasi asiasta muuta kuin sen mitä olet mukavaihtoehtoisilta "teistisen satanismin" rinkirunkkufoorumeiltasi purematta niellyt. Mutta pistäs vaan taas ne TRUE EVIL blackmetallit kovemmalle ettei vahingossakaan mitään kaikuja todellisesta maailmasta pääse tunkeutumaan nihilisteseen kaninkoloosi. Pelle.


      • :D:D
        Samaa mieltä kirjoitti:

        Kuten kaikki omilla aivoillaan ajattelevat tajuavat, kyseessä on selvästi salaliitto, koska geocities sivu jolla soi midimusiikki taustalla sanoo niin.

        Tuolta puuttuu yksi laadun tae: pyörivät liekehtivät pentagrammit.


      • taiffuuni
        tomi.9 kirjoitti:

        Terve Tuhopolttaja

        Kiitos vinkistä. Kuten blogikirjoituksessanikin sanoin, kritiikin käsittely antaa hyvän syötteen muuten hankalasti lähestyttävään aiheeseen. Tuskin minun noita Aquinoon persoonaan kohdistuvia asioita kannattaa lähteä ruotimaan koska Aquino ei itse pääse keskusteluun osallistumaan (ja siitä keskustelusta ei tule loppua -- ei ole ainakaan moneen vuosikymmeneen tullut...). Ja tähän kiinteästi liittyvän "ToS /= Aquino"-asian jo mielestäni käsittelinkin.

        Mutta kyllä tuon kirjotuksesi pohjalta saa ainakin yhden olennaisen mutta aiemmin käsittelyttä jääneen näkökulman otettua tarkastelun alle. Kiitos siis kommenteista, ja jään odottelemaan sitä luvattua pääruokaa :)

        Katsotaan jos vielä viikonlopun aikana löytyy aikaa kirjoittelulle, mutta mitään en vielä lupaa. Tätä palstaa luen aika huonosti, mutta jos asian tiimoilta tulee lisäyksiä tai muuta kommentoitavaa, niin off-list saa kiinni gmail-osoitteesta tomivirtanen9 (taaskin ilman takuita vastauksesta tms.).

        Hyviä pikkujouluja kaikille,

        Tomi


        ps. Mitä langan alkupostiin tulee, niin Taiffuuni, olet varsin väärässä aika monella tasolla. Ensinnäkin, ToS ei edes tiedä sinun, Suomi24:n tai täällä käydyn keskustelun olemassaolosta. Suomen setiläisistäkin vain muutama on koskaan käynyt täällä. Mitä Boreas-blogiin tulee, se on yksityishenkilöiden (joilla on yhteistä se, että he kuuluvat Setin Temppeliin) yhteinen sivu, jolle muutamat yksittäiset jäsenet kirjoittelevat tai linkkaavat mitä haluavat, minkä uskovat olevan mielenkiintoista, ajatuksia herättävää, huvittavaa tai muuten "käyttökelpoista" ensisijaisesti muiden suomalaisten setiläiset mielestä, mutta mahdollisesti myös isommalle yleisölle sopivaa.

        Ja toiseksi, naurua kuulet vain omassa päässäsi (ottamatta kantaa muiden esittämään maallikkodiagnoosiin orastavasta skitsofreniasta). Vaikka useampikin henkilö kieltämättä hörähtelee juttujasi ja yhteydenottojasi lukiessaan, ei blogin kirjoituksessa suinkaan ilkuttu kellekään vaan käytettiin, olkoonkin että vähän hymähdellen, tällä foorumilla esitettyjä huomioita keskustelun avauksena.

        TOS pikku joulu toivotukset ja kirous pommitus??! TURHA esitykset kevyt keskustelu EI MENE LÄPI TOS VALHEET!! Tuho polttaja sanomiset OIKEIN mikki hiiri kerho heh heh ehkä Taiffuuni jäsenyys (full)?? Yhteys tiedot ja liittymis keskustelu??! TRUE theistik typhonian current anti TOS Grant Kelly style yhteis työt??! SINUN päästä kiinni!!!


      • Kahvitarjoilija
        taiffuuni kirjoitti:

        TOS pikku joulu toivotukset ja kirous pommitus??! TURHA esitykset kevyt keskustelu EI MENE LÄPI TOS VALHEET!! Tuho polttaja sanomiset OIKEIN mikki hiiri kerho heh heh ehkä Taiffuuni jäsenyys (full)?? Yhteys tiedot ja liittymis keskustelu??! TRUE theistik typhonian current anti TOS Grant Kelly style yhteis työt??! SINUN päästä kiinni!!!

        Äkkiä toimintaa ennen kuin kirousvoimasuojakilpi murtuu!

        POOF POOF! LÄISKIS!

        http://www.youtube.com/watch?v=or32HxNADQ0


      • überkele
        taiffuuni kirjoitti:

        TOS pikku joulu toivotukset ja kirous pommitus??! TURHA esitykset kevyt keskustelu EI MENE LÄPI TOS VALHEET!! Tuho polttaja sanomiset OIKEIN mikki hiiri kerho heh heh ehkä Taiffuuni jäsenyys (full)?? Yhteys tiedot ja liittymis keskustelu??! TRUE theistik typhonian current anti TOS Grant Kelly style yhteis työt??! SINUN päästä kiinni!!!

        Taiffuuni ymmärrätkö sinä että kukaan tällä palstalla ei ota sinua vakavasti ?
        Jos joku kritisoi TOSSIA se ei tarkoita sitä että olisi samassa fantasiamaailmassa kanssasi.

        Saatana nauraa typeryydellesi.

        Sinuna lukisin hieman tarkemmin mitä täällä on kirjoitettu, todella hyvällä zägällä saatat oppia jotain.


    • Tuhopolttaja

      "Harmittaako Taiffuuni että sinä et saanut julkisuutta Pohjantuulia palstalla, vaan nimimerkki tuhopolttaja?"

      Julkisuuden saaminen jonkin Mikki Hiiri -kerhon ylläpitämässä blogissa on taatusti jotain sellaista, jonka aivan mielelläni luovutan Santulle. Gratis.

      Toisaalta myönnän avoimesti ja kiertelemättä sen faktan, että setiläiset ampuivat itseään jalkaan sellaisella taidolla ja tarkkuudella, johon minä en koskaan pystyisi. Hienosti hoidettu.

      • Hyvinsävedät

        Jos tuossa blogikirjoituksessa jotain ammuttiin niin kermakakku sinun naamaan pelle :D

        Sinuna olisin jo ihan hiljaa ja ryömisin takaisin sinne mielikuvitusmaailmaasi jossa olet uljas vapaustaistelija sodassa aivottomia palvojia pimeyden ruhtinaan mahtikäskystä värväävää overlord Aquinoa vastaan. Mutta eihän tämä palsta toki olisi niin viihdyttävä kuin se on ilman sen omia taiffuuneja ja tuhopolttajia :D


    • Tuhopolttaja

      "Sinuna olisin jo ihan hiljaa ja ryömisin takaisin sinne mielikuvitusmaailmaasi jossa olet uljas vapaustaistelija sodassa aivottomia palvojia pimeyden ruhtinaan mahtikäskystä värväävää overlord Aquinoa vastaan."

      Asiantuntevaa ja asiallista puhetta.

      • thorrkele

        En ottanut kantaa TOSsiin järjestönä vaan ihmisten fantasioihin että johonkin järjestöön liittyminen tekisi ihmisestä automaattisesti "ylevämmän"
        Minusta välillä vaikuttaa siltä että harva ihminen edes haluaa opetella luottamaan omaan harkintakykyyn ja havaintoihin. Näinollen vaikuttanee helpommalta laittaa maailmankuvan muodostaminen täysin jonkun muun harteille.
        ....Oman vastuun ymmärtäminen....
        Ehkä siksi esim. Taiffuuni on luonut mielessään fantasian siitä mitä TOSsiin kuuluminen toisi hänen voimakasveilla höystettyyn elämäänsä.

        Mistäs minä tiedän, tulin tänne lähinnä siinä toivossa että saisin ilmaista kahvia.

        Kunjoitaen :
        Black Moccamaster übermagus Skelethorkele 666 io 8´9 O/O (level 2 world 5)
        (=antakaa hevaritytöt pesää oon puutteessa)

        pps. älkääkä enää lähettäkö niitä flunssa kirouksia tai otan infernaalisen astraalimuodon pieraisen nenäänne kun nukutte.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe