Tietyn numerosarjan toistuminen

ihimetteliä

Olen tekemässä päättötyötäni, johon liittyy tietty kolmenumeroinen luku hyvin olennaisesti. Jokainen numeroista sattuu vielä olemaan sama, joten sinänsä mystisempi numerosarja, kun ei siitä saa edes tasalukua.

Päättötyön alkamisesta lähtien, olen alkanut silloin tällöin näkemään tätä numerosarjaa vähän joka puolella. Ehdin jo harmikseni unohtaa, missä kaikkialla tätä on tullut vastaan tässä viimeisen vuoden aikana. Mutta tuli mieleen yksi menneisyyteen liittyvä yhteys, eli entisessä autossani oli rekisterikilvessa juuri tuo numero. Silloin minulla ei ollut hajuakaan siitä, että tuolla numerolla olisi tulevaisuudessa mitään merkitystä minulle.

Sitten tosiaan, tässä on näkynyt tätä numeroa monessa paikassa. Tänään menin katsomaan, onko pankkitililleni tullut yksi odottamani maksu. No, tilillä oli täsmälleen se sama kolminumeroinen luku! (Valitettavasti desimaalipilkku oli jo siinä ensimmäisen numeron jälkeen, mutta se on toissijainen asia tässä).

Onko tälle jotain selitystä, vai olenko vaan sattumalta alkanut huomaamaan tuon numeron entistä herkemmin, kun sillä on ollut iso merkitys mun päättötyössä?

18

2295

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • drgetertertert

   Juttele lääkärille asiasta...

  • Onko tuo luku

   666

   The number of the beast

  • Joh 3:16

   Mä huomaan numerosarjan 316 kaikkialla.

  • Merjantosielämä

   mulla oli 27v synttärit 3.1.-13. Samoihin aikoihin muutin 013-suunnalle ja talon numero oli 31. 27-vuotiaana on moni nuorena nukkunu kuollu, vielä monta kuukautta ehkä nähä, onko tämä sitä sitte... Universumihan(vai piruko se on?) kyllä piruilee näiden lukujen kanssa. Ystäväni, joka oli syntynyt 11.11 kuoli yllättäen sairaskohtaukseen vuonna 11.

  • höpinät pois

   Rakkaudessa ei pelkoa ole, sanoo Jumalan sana ja Jumala on rakkaus. Pelko on sielunvihollisen voima. Ei kannnata alkaa pelkäämään. Antakaa elännen Jumalan käsiin ja johtoon niin ei tarvitse alkaa pelkäämään jonnijoutavia.
   Varmaan on totta että näet joka taholla nimenomaan tuon lukusarjan.
   Jos nainen on raskaana, hän näkee eri tavalla ja useammin toiset raskaana olevat, vauvaperheet, vauvan vaatteet, lelukaupat?

  • hyvä viesti

   Sinulla on valta päättää minkä merkityksen sille annat. Se siis tarkoittaa juuri sitä mitä päätät sen tarkoittavan. Ei sen kummempaa.

  • Ra Ra

   Yliminäsi kommunikoi...

   • numerot

    minä en nää yhtä tiettyä numerosarjaa, mutta usein useita kertoja päivässä kun katson kelloa tai luen vaikka keskustelupalstoja näen joko tasatunnin tai samat numerot eli esim. 08:08 tai 15:15.

    Tämä alkoi viime keväänä. Kiinnitin huomiota ensimmäisen kerran, kun yhtenä aamuna kello oli 4:00, sitten 5:00, 6:00, 7:00 ja 8:00. Alkoi ensin näillä tasatunneilla, niitä oli monta kuukautta, jonka jälkeen alkoi tulla noita samoja numeroita. Usein on kello myös 11 yli jotain.

    Välillä niitä tulee vain aamupäivisin, joskus painottuu iltaan. Jonkunlaista kaavaa olen huomaavinani, mutta pitää seurata edelleen

    Englanninkielisellä haulla löytyy näistä keskustelua. Jännä ilmiö, tarkoittaa sitten jotain tai ei. Itse ajattelen, että tarkoittaa, en vaan vielä tiedä mitä.


  • linkkejä vain
  • numerot

   kiitos linkeistä. Olen noista numeroista lukenut ennenkin, mutta "minun numerot" eivät ole aina samoja numerosarjoja vaan tasanumeroita tai samoja numeroita (tarkoitan siis noita 08:08, 15:15 jne..)

   Oikeastaan ainoa jollain tavalla toistuva on 11 yli jotain. Tänään niitä on ollut paljon, mutta siinäkin tietysti etunumerot vaihtuu. Kuten juuri huomasin, että tuo edellinen kirjoitukseni on 16:11

   Ja vielä hauska huomio, varmistenumerot tähän kirjoitukseen ovat 11 1 :)

  • Numerot

   Minä olen koko tähän astisen ikäni vilkaissut kelloa todella usein 22:22. Alkanut jo pelottaa. Äitini aina puhuu, että kakkonen on ollut merkittävä numero hänen elämässään ja esiintynyt melkein kaikissa merkittävissä päivämäärissä. En ole kehdannut tuosta omasta kakkossarjasta mainita, kun olen aika skeptinen tällaisten suhteen.. =D

   • 222222222222

    Sama eksän kanssa. Kun jompikumpi katsi kelloa se oli aina 2222. Myös kun huutelin kotona paljonko kello, mies sanoi taas se 2222


   • ufoa

    Täällä myös sama 2222 toistuu useita kertoja kuukaudessa ja alkanut jo vähän vaivata. Huomasitko päivämäärää jolloin olet kommentin jättänyt ;)


   • KveekariSimo

    Oho! 22:22 on kello todella usein kun sitä katson... Ja ei, en seuraa kymmenen uutisia maikkarilta! Myös numero 3 näyttäytyy todella usein eri yhteyksissä.


  • 8 + 4

   Kuulostaa demoniselta. Eivät tuollaiset viestit Jumalalta tule.

   Teetkö päättötyötäsi jostain ukkultistisesta tai Jumalan sanan vastaisesta aiheesta?

   • 8 + 4

    ... siis "okkultistisesta" aiheesta

    Lisään myös vielä, että viesti joka ei tule Jumalalta on aina pimeältä puolelta. Kokemuksesi kuulostavat synkronisiteetiltä, mikä viitaisi siihen, että olet sotkeutunut johonkin okkultistiseen pimeän puolen hommaan (spiritismiin, Tarot-kortteihin, ennustajalla käymiseen ym.)


   • mävaan
    8 + 4 kirjoitti:

    ... siis "okkultistisesta" aiheesta

    Lisään myös vielä, että viesti joka ei tule Jumalalta on aina pimeältä puolelta. Kokemuksesi kuulostavat synkronisiteetiltä, mikä viitaisi siihen, että olet sotkeutunut johonkin okkultistiseen pimeän puolen hommaan (spiritismiin, Tarot-kortteihin, ennustajalla käymiseen ym.)

    Eiköhän kaikki maailmankaikkeuden voimat ja viestit tule lopulta samasta lähteestä. Mistä tiedät, ettei jumala puhu vaikka tarot-korttien kautta? Raamattu on ihmisen kirjoittama, kuten myös Tarot-kortit.


   • JobinKirja

    Unessa Jumala puhuu.

    Näin Hän on ilmoittanut raamatussa :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   165
   3233
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   109
   2032
  3. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   1852
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1809
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   73
   1611
  6. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   1413
  7. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1272
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1187
  9. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1052
  10. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   1018
  Aihe