Tietyn numerosarjan toistuminen

ihimetteliä

Olen tekemässä päättötyötäni, johon liittyy tietty kolmenumeroinen luku hyvin olennaisesti. Jokainen numeroista sattuu vielä olemaan sama, joten sinänsä mystisempi numerosarja, kun ei siitä saa edes tasalukua.

Päättötyön alkamisesta lähtien, olen alkanut silloin tällöin näkemään tätä numerosarjaa vähän joka puolella. Ehdin jo harmikseni unohtaa, missä kaikkialla tätä on tullut vastaan tässä viimeisen vuoden aikana. Mutta tuli mieleen yksi menneisyyteen liittyvä yhteys, eli entisessä autossani oli rekisterikilvessa juuri tuo numero. Silloin minulla ei ollut hajuakaan siitä, että tuolla numerolla olisi tulevaisuudessa mitään merkitystä minulle.

Sitten tosiaan, tässä on näkynyt tätä numeroa monessa paikassa. Tänään menin katsomaan, onko pankkitililleni tullut yksi odottamani maksu. No, tilillä oli täsmälleen se sama kolminumeroinen luku! (Valitettavasti desimaalipilkku oli jo siinä ensimmäisen numeron jälkeen, mutta se on toissijainen asia tässä).

Onko tälle jotain selitystä, vai olenko vaan sattumalta alkanut huomaamaan tuon numeron entistä herkemmin, kun sillä on ollut iso merkitys mun päättötyössä?

22

3696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • drgetertertert

      Juttele lääkärille asiasta...

    • Onko tuo luku

      666

      The number of the beast

    • Joh 3:16

      Mä huomaan numerosarjan 316 kaikkialla.

    • Merjantosielämä

      mulla oli 27v synttärit 3.1.-13. Samoihin aikoihin muutin 013-suunnalle ja talon numero oli 31. 27-vuotiaana on moni nuorena nukkunu kuollu, vielä monta kuukautta ehkä nähä, onko tämä sitä sitte... Universumihan(vai piruko se on?) kyllä piruilee näiden lukujen kanssa. Ystäväni, joka oli syntynyt 11.11 kuoli yllättäen sairaskohtaukseen vuonna 11.

    • höpinät pois

      Rakkaudessa ei pelkoa ole, sanoo Jumalan sana ja Jumala on rakkaus. Pelko on sielunvihollisen voima. Ei kannnata alkaa pelkäämään. Antakaa elännen Jumalan käsiin ja johtoon niin ei tarvitse alkaa pelkäämään jonnijoutavia.
      Varmaan on totta että näet joka taholla nimenomaan tuon lukusarjan.
      Jos nainen on raskaana, hän näkee eri tavalla ja useammin toiset raskaana olevat, vauvaperheet, vauvan vaatteet, lelukaupat?

    • hyvä viesti

      Sinulla on valta päättää minkä merkityksen sille annat. Se siis tarkoittaa juuri sitä mitä päätät sen tarkoittavan. Ei sen kummempaa.

    • Ra Ra

      Yliminäsi kommunikoi...

      • numerot

        minä en nää yhtä tiettyä numerosarjaa, mutta usein useita kertoja päivässä kun katson kelloa tai luen vaikka keskustelupalstoja näen joko tasatunnin tai samat numerot eli esim. 08:08 tai 15:15.

        Tämä alkoi viime keväänä. Kiinnitin huomiota ensimmäisen kerran, kun yhtenä aamuna kello oli 4:00, sitten 5:00, 6:00, 7:00 ja 8:00. Alkoi ensin näillä tasatunneilla, niitä oli monta kuukautta, jonka jälkeen alkoi tulla noita samoja numeroita. Usein on kello myös 11 yli jotain.

        Välillä niitä tulee vain aamupäivisin, joskus painottuu iltaan. Jonkunlaista kaavaa olen huomaavinani, mutta pitää seurata edelleen

        Englanninkielisellä haulla löytyy näistä keskustelua. Jännä ilmiö, tarkoittaa sitten jotain tai ei. Itse ajattelen, että tarkoittaa, en vaan vielä tiedä mitä.


    • linkkejä vain
    • numerot

      kiitos linkeistä. Olen noista numeroista lukenut ennenkin, mutta "minun numerot" eivät ole aina samoja numerosarjoja vaan tasanumeroita tai samoja numeroita (tarkoitan siis noita 08:08, 15:15 jne..)

      Oikeastaan ainoa jollain tavalla toistuva on 11 yli jotain. Tänään niitä on ollut paljon, mutta siinäkin tietysti etunumerot vaihtuu. Kuten juuri huomasin, että tuo edellinen kirjoitukseni on 16:11

      Ja vielä hauska huomio, varmistenumerot tähän kirjoitukseen ovat 11 1 :)

    • Numerot

      Minä olen koko tähän astisen ikäni vilkaissut kelloa todella usein 22:22. Alkanut jo pelottaa. Äitini aina puhuu, että kakkonen on ollut merkittävä numero hänen elämässään ja esiintynyt melkein kaikissa merkittävissä päivämäärissä. En ole kehdannut tuosta omasta kakkossarjasta mainita, kun olen aika skeptinen tällaisten suhteen.. =D

      • 222222222222

        Sama eksän kanssa. Kun jompikumpi katsi kelloa se oli aina 2222. Myös kun huutelin kotona paljonko kello, mies sanoi taas se 2222


      • ufoa

        Täällä myös sama 2222 toistuu useita kertoja kuukaudessa ja alkanut jo vähän vaivata. Huomasitko päivämäärää jolloin olet kommentin jättänyt ;)


      • KveekariSimo

        Oho! 22:22 on kello todella usein kun sitä katson... Ja ei, en seuraa kymmenen uutisia maikkarilta! Myös numero 3 näyttäytyy todella usein eri yhteyksissä.


    • 8 + 4

      Kuulostaa demoniselta. Eivät tuollaiset viestit Jumalalta tule.

      Teetkö päättötyötäsi jostain ukkultistisesta tai Jumalan sanan vastaisesta aiheesta?

      • 8 + 4

        ... siis "okkultistisesta" aiheesta

        Lisään myös vielä, että viesti joka ei tule Jumalalta on aina pimeältä puolelta. Kokemuksesi kuulostavat synkronisiteetiltä, mikä viitaisi siihen, että olet sotkeutunut johonkin okkultistiseen pimeän puolen hommaan (spiritismiin, Tarot-kortteihin, ennustajalla käymiseen ym.)


      • mävaan
        8 + 4 kirjoitti:

        ... siis "okkultistisesta" aiheesta

        Lisään myös vielä, että viesti joka ei tule Jumalalta on aina pimeältä puolelta. Kokemuksesi kuulostavat synkronisiteetiltä, mikä viitaisi siihen, että olet sotkeutunut johonkin okkultistiseen pimeän puolen hommaan (spiritismiin, Tarot-kortteihin, ennustajalla käymiseen ym.)

        Eiköhän kaikki maailmankaikkeuden voimat ja viestit tule lopulta samasta lähteestä. Mistä tiedät, ettei jumala puhu vaikka tarot-korttien kautta? Raamattu on ihmisen kirjoittama, kuten myös Tarot-kortit.


      • JobinKirja

        Unessa Jumala puhuu.

        Näin Hän on ilmoittanut raamatussa :)


      • Anonyymi
        JobinKirja kirjoitti:

        Unessa Jumala puhuu.

        Näin Hän on ilmoittanut raamatussa :)

        Ei puhu minulle. Yleensä joku ihminen, jonka olen joskus tuntenut. Aina on ollut joku ikävähkö tilanne menossa. Ja sitten olen herännyt - kuselle!
        Koskaan en ole vielä ns hyvää unta nähnyt. Ikää tosin on vasta 80 v, joten muutama unennäkö saattaa vielä olla edessä ennen ikiunta. Kolme serkkua meni jo tänä talvena...


    • Anonyymi

      Jotkut vaikuttaa olevan kuin zombeja jotka ei huomaa todellisuuden toimivan mitenkään.
      Asiat kun toistaa itseään (esim numerot) ja sen huomaa niin sanoisin olevan hereillä enemmän kuin eräät muut.

      (Tyhjästä kaikki on ilmestynyt, siitä kun lähtee miettimään todellisuuden luonnetta)
      On asioita joita ei sanoilla kykene kertomaan.

    • Anonyymi

      Ei kolme vaan 4 numeroinen luku.
      Omassa elämässäni se on luku 11.

      • Anonyymi

        Tarkoitan 11 11.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe