Hotellit New Yorkissa

New Yorker2013

Lennot varattu ensi vuoden puolelle New Yorkiin. Mutta hotellin valitseminen ja varaaminen tuntuu vaikealta-kun en haluaisi maksaa 1700-2000€ 8 yöstä 2-h huoneesta keskustan alueella. Huoneen tulisi olla siisti, mielellään nettiyhteys ja ei meluisalla kadulta eikä turvattomalla alueella.Voisiko joku suositella jotain hotellia?Ja jotain muuta viihtyisää ja turvallista aluetta, mikä ei kuitenkaan ole kovin kaukana keskustasta?

9

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkatoimistot!

      Miten ajattelit löytää hotellin "keskustasta", hiljaisen kadun varrelta, kaupungista, joka ei koskaan nuku?

      Miten määrittelet keskustan? New York on valtava kaupunki, ja siellä on omat keskustansa jokaisella alueella. Eivät kaikki paikalliset lähde jatkuvasti Manhattanille, ja jotkut eivät ehkä koskaan.

      Selaa eri matkatoimistoja, ja katso mitä on tarjolla. Hinta on mielestäni ainoa kriteeri, joka sinun kannattaa asettaa. Veikkaan, että haluat Manhattanille, joten ei muuta kuin sieltä etsimään.

      Itse en olisi kyllä tehnyt noin, että varaisin lennot erikseen, saattaa tulla kalliimmaksikin, mutta jokainen tekee omat päätöksensä.

    • Lähdepä kokeilemaan vaikka tämän hotellin ympäriltä: http://www.booking.com/hotel/us/millennium-broadway.fi.html?sid=cf3bd5c79d4042b59811746bc5836f44;dcid=1. 1300 e 8 yötä. Jos saa korkealla olevan huonen eivät äänetkään kuulu. Tuon enemmän keskustaan et pääse, jos nyt New Yorkissa voi mitään pitää keskustana. Lähes koko Manhattanin alue on mielestäni keskustaa. Klikkaa "Näytä kartta"-linkkiä, niin näet muut hotellit lähistöllä.

      1100 e hintaan keskimäärin "mustavalkoinen" hotelli myös lähellä Times Squarea: http://www.booking.com/hotel/us/the-night.fi.html?sid=cf3bd5c79d4042b59811746bc5836f44;dcid=1. Hyvät asiakasarviot.

    • Näin on

      Koska kaikki tarjoavat jotain yli 1000 euron hotelleja, kerrottakoon, että kyllä niitä halvemmallakin saa, mutta et Manhattanin turistikohteiden läheltä, jos edes koko saarelta.

      Jos vähän vaatimattomampi kelpaa, niin kannattaa miettiä jotain hostellia tai vastaavaa, hotellit ovat tietysti kalliimpia.

      • New Yorker2013

        Kiitos Eemeli_ tiedoista. Googlasinkin nuo antamasi linkit. Klikkailin hotelleja kartalta ja tähän päädyin :2-hh the French Quartersistä 8 yöksi hintaan 1500€ Times Squarelta.Aamiainen ja wi-fi kuuluu hintaan. Voin laittaa tänne kommentteja hotellin tasosta jne sitten ensi vuoden puolella.


    • nez

      ite maksoin lennoist hyväst hotellist 1000 7 yöks, et kannattaa jatkaa etsimist koska halvempiakin löytyy. ja siis hotelli ihan siin time squarel

    • Arjupa

      Hotellin varaaminen pelkästään hinnan perusteella voi sopia jollekin, ei kaikille. Esim.booking:ssa on asiakasarviot, jonka perusteella saa kylklä ihan kuvaa siitä, mikä on ollut kokemus hotellissa. Kun itse reissaan, maksan mieluummin hieman enemmän ja nautin olostani, kuin että joka päivä ottaa nuppiin joku asia, joka on hotellissa huonosti. Ei sitä kovin usein viitsi matkustaa 10 tuntia jonnekin ja sitten harmitella epäonnistunutta hotellivalintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe