Aihe

Täysin vierasta

Seillaja täti

Olin laivalla yksin kun kaverini suht. Vanhempi herrasmiettis tarjos, ujutti käteni sen jalkojen väliin ja kysy mennäänkö hyttiin paukulle. Kun ei ollut saaanut miestä niin mentiin, pari minuuttia ja oli naiminen. Oli pettynyt olo kun kerrankin oli vapaalla. Ajattelin huppelissa miten toimis nuoriin miehiin, olen 48v suht hyvännäköinen monta isorintanen nainen. Kun katoin sopivan nuoren ja pitelin reidestä, munistakin niin lähti heti mukaan. Hytissä ei tarvinnut kun pussata ja riisua housut pois, sai pitkään kyselemättä mitään. Siitä tuli oikein seksi risteily kun kerkesin monta poikaa kokeilemaan parin päivän ja yön aikana.

10

18047

  Vastaukset

  • Laivalla on kiva pörrätä, 18v ja halut hyrrää- kunnolla. Saa vieteltyä usein, suurin osa on 40-50? jotain kun hakuavat "nuorta".On pelkkää panoa välillä kun nopeasti saavat.

   • Ällöttää kun miehillä ei seiso kun hetki kun pääsevät tussulle. Sen takia tulee monta risteilyn ajalla kokeiltua, vaihtelu virkistää,,


   • Laivallla seksi on välillä pikasta kun vanhemmat miehet pääsevät pikaselle tälläistä 21v typyä naimaan. Onneksi on halukkaita montakin illan aikana että saa vaihtelua ja välillä kunnon kulliakin vieraalta mieheltä.


   • Halu,, kirjoitti:

    Ällöttää kun miehillä ei seiso kun hetki kun pääsevät tussulle. Sen takia tulee monta risteilyn ajalla kokeiltua, vaihtelu virkistää,,

    mun köli soutaa lämmittelyn jälkeen n. 2 tuntii,.. sit 5 min oikoo vartta ja taasen soutaa herkulle,.. ;))) mut onko naisii, jotka haluu pitempää kuin 1- 2 orkkuu?


   • Monta munaa kirjoitti:

    Laivallla seksi on välillä pikasta kun vanhemmat miehet pääsevät pikaselle tälläistä 21v typyä naimaan. Onneksi on halukkaita montakin illan aikana että saa vaihtelua ja välillä kunnon kulliakin vieraalta mieheltä.

    Olen nuori ja joskus nuoren pojan kanssa ollin sängyssä, ei siitä mitään taidettu tulla kun oltiin kokemattomia. Sitten vieras vanhempi mies kun olin siidepäissäni vei mukaani. Kyllä oli kokemus kun jatkuvasti halus mutta muuten kiva. Kokemus sekin.


  • Sekava, en saanut muuta selvää, kuin sen, että nait jotain (;;

  • Kaikki laivan vapaat miehet häntä nai.mä yks niistä

  • Nuorena poikana kun seisoo niin olen esitellyt vanhemmille naisille. Sanonut että haluisin kokeilla muutakin kun runkkausta. On vienyt naitavaksi, ei niin kauniita ja toiset vanhoja. Ei jälkeenpäin tule juttua jos ei tule toisten luona käytyä.

  • Risteilyllä on vain kivaa kun saa seksiä aivan vieraalta mieheltä, eikä tarvii jälkeenpäin huudella. Loppu yöstä saa nuoriakin poikia mistä saa virtaa tälläiselle viiskyppiselle.

  • Ihania laivamatkoja toinen toisens aperään. Paras oli Ruotsin risteilyllä (H:ki -Tu), kun sain yhteens neljää eri miestä matkani aikana. Vähän arka oli alapää, kun mieheni satamassa kotiin tultuani tapasin. Saan hänen luvallaan kulkea kuten haluan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   110
   9169
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   7183
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   283
   4841
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   91
   3149
  5. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   51
   2686