Stubb mokasi eilen Linnan kutsuilla

..........

4

150

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tässä:

   Tapakouluttaja paheksuu Stubbin käytöstä Linnassa
   Alexander Stubb ja vaimo Suzanne Innes-Stubb itsenäisyyspäivän vastaanotolla Presidentinlinnassa.

   Tapakouluttaja hämmästelee Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin (kok.) käyttäytymistä torstaina tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.
   – Linnan juhlat ovat vuoden arvokkain juhla, ja ne ovat sitoutuneet hyvin paljon perinteisiin. Kännykällä kuvaaminen ja tviittaminen ei ole korrektia, sanoo tapakouluttaja Kaarina Suonperä.

   Alexander Stubb tviittasi eli kirjoitti lyhyitä viestejä yhteisö- ja mikroblogipalvelu Twitterissä tiuhaa tahtia kännykänsä avulla Linnan juhlissa. Hän otti myös paljon kuvia Linnan tapahtumista ja itsestään muiden vieraiden kanssa ja jakoi kuvat Twitterissä.

   Suonperän mukaan matkapuhelimen käyttö ei sovi yhteen frakkien ja kunniamerkkien kanssa. Hän huomauttaa, että etiketin mukaan Itsenäisyyspäivän juhlaan ei kuulu edes ottaa kännykkää mukaan.

   – Tviittaaminen voi olla ajan henkeä, mutta mistä se kertoo Linnan juhlissa? Kertooko se siitä, että itsenäisyys on sekundäärinen asia ja pääasia on, että näytään kuvissa? Suonperä lataa.

  • .........

   Catherine-pilaan liitetty hoitaja löytyi kuolleena.
   King Edward VII -sairaalan johtaja John Lofthouse ja sairaalan hallituksen puheenjohtaja Simon Arthur puhuivat tapauksesta brittiviestimille tänään.

   Australialaisen radioaseman pilaan tietämättään langennut hoitaja on löytynyt kuolleena Britanniassa. Pila liittyi lasta odottavaan herttuatar Catherineen.
   Hoitaja löydettiin kuolleena kotoaan perjantaina, tiedotti hänen työnantajansa lontoolainen yksityissairaala.

   Sairaanhoitaja Jacintha Saldanha oli se henkilö, joka kuluneella viikolla ohjasi toiselle hoitajalle eteenpäin puhelun, jonka vuoksi herttuattaren tilasta vuosi tietoja julkisuuteen. Sky Newsin mukaan Saldanha oli 46-vuotias. Häneltä jäi kaksi lasta.

   Australialaisen 2DayFM-radioaseman juontajat esiintyivät puhelussa kuningatar Elisabetina ja prinssi Philipinä ja mukamas kysyivät Catherinen vointia. Radiojuontajien toiminnasta voit lukea lisää täältä.

   Catherinea hoidettiin King Edward VII -sairaalassa poikkeuksellisen pahan aamupahoinvoinnin takia.

   Poliisin mukaan hoitajan kuolemaa tutkitaan, mutta siihen ei epäillä liittyvän rikosta. Hänen epäillään kuolleen oman käden kautta.

   Hovi esitti syvät surunvalittelunsa ja tähdensi, ettei hoitajaa ollut huomautettu mistään asiasta.

   Sairaala vahvisti, että sen hoitohenkilökunnan jäsen oli kuollut "traagisesti".

   - Jacintha oli työskennellyt sairaalassamme yli neljä vuotta. Hän oli erinomainen ja arvostettu hoitaja, sairaalasta kerrottiin Sky Newsin mukaan.
   IS-STT

   • Berlusconi taas!

    Pääkirjoitus: Berlusconi haluaa tarinalleen jatko-osan IS:

    Silvio Berlusconi, nyt 76, joutui runsas vuosi sitten eroamaan Italian pääministerin tehtävästä, mutta vanha suola on alkanut janottaa tätä kiisteltyä ja pysyvän skandaalinkäryn kyllästämää liikemiespoliitikkoa.
    Berlusconi ilmoitti viikonvaihteessa tähtäävänsä pääministeriksi alkuvuonna pidettävissä vaaleissa. Samalla hän veti oikeistolaisen Vapauden kansa -puolueensa tuen pääministeri Mario Montin virkamieshallitukselta.

    Berlusconi arvosteli Montia Italian ajamisesta kuilun partaalle. ”En voi antaa maani jatkaa tässä loputtomassa syöksykierteessä”, Berlusconi sanoi. Lausunto on uskollinen Berlusconin tavalle tulkita oma persoonansa ratkaisuksi kaikkiin ongelmiin.

    Kilpailevan ja uskottavamman selityksen mukaan Berlusconin hallitus ajoi Italian jyrkänteen reunalle, josta sitä on hinattu loitommalle Montin johdolla.

    Berlusconi ei ota vaihtoehtoista selitystä kuuleviin korviinsa. Nykypolitiikassa on hänen mielestään se paha vika, ettei sitä tehdä hänen ihanan itsensä johdolla.

    Italian valtiolla on lähes 2000 miljardia euroa velkaa. Lainojen uusimisen hinta miltei puolittui Montin kaudella, mutta korko alkoi värähdellä ylöspäin Berlusconin paljastettua vallanhalunsa.

    Berlusconi sai syksyllä vankeustuomion veropetoksesta. Sitä ei pantu täytäntöön, koska tuomiosta valitettiin. Yksi Berlusconin uudelleen heränneen vallanhalun selitys voi olla, että hän katsoo tarvitsevansa syytesuojan tuovan aseman.


    .


  • Imartelua Kataiselle

   Hän sai jo mitalin Saksalta, nyt lupaillaan virkaa! Kyllä Jyrki nyt suostuu kaikkeen ja myy maansa.

   BRYSSEL. Pääministeri Jyrki Katainen (kok) sanoo, että häntä ei ole tällä kierroksella pyydetty euroryhmän puheenjohtajan tehtävään.

   Hän arvioi oman nimensä jälleen tupsahtaneen spekulaatioihin siksi, että tällaisia keskusteluja käytiin vuosi sitten.

   Luxemburgin pääministeri Jean-Claude Juncker on jo pitkään ollut vetäytymässä tehtävästä. Hän on kuitenkin jatkanut, koska euromaat eivät ole päässeet sopuun seuraajasta.

   Kataisen mukaan Saksan ja Ranskan on nyt löydettävä asiasta sopu. Katainen ei osannut sanoa, kuka olisi Suomelle mieluinen ehdokas.

   "Tietysti meidän kannaltamme toivottavaa on, että henkilön talouspoliittiset ajatukset ovat mahdollisimman lähellä suomalaisia ajatuksia", Katainen sanoi.

   Tällainen ehdokas olisi muun muassa Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble. Myös Ranskan ja Belgian valtiovarainministereitä on soviteltu tehtävään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   193
   9782
  2. 587
   2512
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   129
   1604
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   86
   1042
  5. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   938
  6. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   82
   918
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   245
   736
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   205
   698
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   35
   696
  10. Miten menee mummokalsari

   Mitä kaunokainen? Olisitko ollut kiinnostunut olemaan vaimoni jopa?
   Ikävä
   45
   614
  Aihe