M: ostetaan selätin/figure twister

Kuntoilija82

Ostan selättimen/figure txisterin selän kuntouttamiseen. Sähköpostitse voidaan olla yhteydessä. Pohjanmaalle postissa tai noudan jos lähellä.

72

6536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eviina

      no miksi et tilaa suoraan???

    • Selätin.fi

      Nettikauppa www.selätin.fi
      Myös Hobby Hall nettikauppa, Prismat Riihimäki, Raahe ja Tornio myyvät aitoja Selättimiä.

    • Selätin fani

      No kumman sinä ostit?

      • Marketin

        Ostin Selättimen nettikaupasta. Tuli kotiin 3 pvssä. BB:stä kattelin jumppaa. Sitä iloista menoa ja meininkiä. Ostin joululahjoiksi aikuisille lapsilleni. Rulaa!


    • Ei löydy

      No ei löydy...
      Mitä sä täällä puhut paskaa. Katso itse!

    • VoiYhrenKerran

      Mä hankin Figuren kun siinä kerrotaan aineenvaihdunnan olevan elintärkeä. Eli hengittäminen, hikoilu ja paskominen. Tärkeää tietoa meille kaikille.
      Pitää käydä sydänlääkärin kautta, jotta uskaltaa käyttää laitetta sen magneettikenttien vuoksi.

      • Kova pakki

        Miks pitää lääkäriin mennä eka?? Onks se laite jotenni lääkinnällinen tuote että voi tulla liikaa säteilyä tms? Voiko sitä ummetuksen hoitoon käyttää vai mikä se on niin tarkkaa hommaa?


    • twister2

      Figurea myydään Vantaan Puuilossa nyt 29 € nimellä jalkojenhierontalaite. Niin ainakin kuitissa lukee:-)

    • Juristi

      Onneksi Suomessa on oikeuslaitos. Minä en ole koskaan ostanut kopioa, en nyt enkä huomenna.
      Näin ne isot talot meitä vie kuin pässejä narussa.

      • laura

        Cittarin myyjänä ihan hirvittää olla kun asiakkaat kysyvät onko iron body sama juttu ku TV.ssä Selätin...mitä siihen ny sanoo sit ettei loukkaa ketään?


      • Daadaadaa?

        Siis mikä helvetin KOPIO?!?!? Noita body twistereita on ollut maailmalla myynnissä n. 30 vuotta, joten Selätintä ei valitettavasti tässä vaiheessa voi enää kopioida koska ei todellakaan ole ensimmäinen laatuaan. Cittarin laite on tismalleen samanlainen kuin Selätin, mutta ei JUURI SEN KOPIO. Samalla tavalla Selätin on Cittarin Iron Bodyn kopio sitten, koska Iron Bodykään ei ole ensimmäinen laite laatuaan. Suckers.


    • Uusi bisnesidea

      Kesko tai muut rupeavat varmasti maahantuomaan Figure Twisteriä tai Figure Trimmeriä, siinä ei ole mallisuojaa niinkuin Selättimessä.
      Hinta on varmasti kympin luokkaa.

    • Sassu3

      Minusta on vain hyvä, että on vaihtoehtoja joista valita :)

      • JumppariMarjo

        Minä olen nyt vertaillut noiden tuotteiden pakkauksia ja tuotteista annettuja kuvauksia. Monet lupaavat aivan liikoja. mm laihtumista ja toksiinien poistoa. Mitä ihmettä!!? Ei tuollaisia lupauksia voi antaa. Selätin esittää tuotteen parhaiten ja asiallisin kuvin ja selosteineen eikä lupaa mitään. Selätin sanoo ihan oikein, että oikean ruokavalion ja säännöllisen harjoittelun avulla voi vaikuttaa painonhallintaan ja se on oikein sanottu. katsokaa ihmiset tuotteita kokonaisuutena eikä aina vaan hintaa!


    • Valinnan vapaus

      Olen testannut Selätin tuotteen ja käynyt Citymarketissa katsomassa tätä kopio tuotetta. En missään nimessä kannata Keskolta ostamista. On vähänkin arveluttavaa että keräävät bonus korttiensa kautta kaiken tiedon mitä ja milloin ostat ruokakaupasta. Onneksi on valinnan vapaus. Siksi www.selatin.fi kauppa sopii ainakin minulle paremmin.

    • daaliankukka

      ei muuten ole kesko enää ainoa, josta saa tätä samaa tuotetta.... Ihmettelen kyllä että miksi pitää tuoda samanlaisia tuotteita markkinoille?? Ja eikös tuo mallisuoja ole sitä varten ettei näitä samoja voi tuoda markkinoille?

      • mallisuoja

        mikä mallisuoja, tämä tuote on ollut jo äidilläni 10v. sitten body sculpture since 1964 merkkisenä?
        cittarin twisteri on sama tuote kuin selätin ja mitä sitten??
        halpahalleissa on ollut tätä vuosia tietääkseni.


      • Jallu18
        mallisuoja kirjoitti:

        mikä mallisuoja, tämä tuote on ollut jo äidilläni 10v. sitten body sculpture since 1964 merkkisenä?
        cittarin twisteri on sama tuote kuin selätin ja mitä sitten??
        halpahalleissa on ollut tätä vuosia tietääkseni.

        Hei MR mallisuoja. kovin vähän tiedät. Äitisi tuote on mallisuoja vai?


    • Pieniä sorretaan

      Pieni voi olla iso ja iso joskus pieni. Jos yrityksen arvomaailma ei ole kunnossa voi sille käydä huonosti.
      Ilmeisesti Kesko säästää ja antaa muiden mainostaa, Näitä vastaavanlaisia tapauksia on myös runsaasti liikkeellä.itse keräävät rahat taskuunsa. Näin valtiovalta kannustaa kaikkia Suomalaisia yksityisyrittäjiksi. Mietin kuitenkin kaksi kertaa jos moiseen leikkiin ryhdyn.
      Kaupan vääristymä on kaiken taustalla, se ei ole kuluttajien kukkarolle hyvä. Ruoka on kallista ja kauppojen katetavoite on 30-80% luokkaa.Viljelijälle tai tuottajalle ei jää kuin roposet käteen ja kauppiaalle oikein hyvä mieli ja kaiken maksaa asiakas. Ai niin saahan siitä ne pisteet.
      Niillä rahoilla suuria ostoskeskuksia rakennetaan,
      Eksyin viikko sitten ruokaostoksille Citymarkettiin, luulin että heillä olisi ollut jo joulukiireet... kasoilla pienet jonot ja erittäin hiljaista muutenkin.
      Oli pakko käydä cm.ssä kun yhtä tuotetta ei Lidelistä löytynyt.
      Itse siirryin Lidlin asiakkaaksi jo muutama vuosi sitten ja säästä joka vuosi kahdet etelänmatka rahat. Ja sieltä löytää aina uutta ja kiinnostavaa ostettavaa.
      Suurilla kauppaketjuilla taitaa olla hätä kädessä. Ihmiset eivät viitsi tuhlata turhaan aikaansa megamarketeissa, Itse menen mieluiten pieneen myymälään josta saan melkein kaiken, vaattet yms, tilaan netistä. Vaivatonta ja mukavaa.
      Kun tälläisiä tapauksia tulee ilmi jatkuvasti olen päättänyt leikata kaikki K:hon viittaavat kortit poikki ja ajattelen ostokäyttäytymiseni täysin uudelleen. Keskolla on varmasti fiksua väkeä töissä, mikseivät he keksi vastaavia innovatiivisia tuotteita kuin esim, Selätin, Kipukoukku, yms...kaikki pitää aina kopioida ja varastaa. Uskomattomalta tämä kirjeenvaihto on kuulostanut ja mielelläni jään kuulemaan oikeuslaitoksen kantaa asiasta. Miettikääpä tätä ostan Keskon naapurista kauppapaikan ja rupean valmistamaan siellä herkullisia private Label maksa-, lanttu-, porkkana-, lasagnelaatikoita nimimerkillä Pilkka sarjan tuotteet. Pilkkasarjan voisi rekisteröidä ja laatikoille ei saa tuotesuojaa, Mitenköhän Keskon kommentit asiasta?
      Hyvät kuluttajat. Ostakaa tuotteenne mistä haluatte muistaen kuitenkin terveen kilpailun säännöt. Varastaa ei toiselta saa ja törkeästi jonkin muun ideaa kopioida. Pitää keksiä oma innovaaio ja se pitää tuoda markkinoille kertomatta siitä kenellekkään. Myös suurien, pienien... ja meidän kaikkien on ajatella sopiiko määrätty kaupparyhmä minun arvoilleni. Tästä tapauksesta teen oman päätelmäni. Ja jokainen tehköön omansa.

      • Kiva taksimies

        Mukavaa luettavaa näin ykstyisyrittäjän mielestä, vaikka olenkin vain pienen kylän taksiautoilija. Olen ennen ollut keskolaisesssa firmassa töissä ja siellä oli tuota edellä kirjoitettua pienten yrittäjien moukaroinita ilmassa. Me kuluttajat itse kannustamme ja tuemme moista ryöstötoimintaa ja keräämme kaiken maailman boonuksia. Puolensa on aina asioilla kyllä, mutta suomalainen yrittäjyys pitäisi olla kyllä paremmin suojattua ja isoille ketjuille pitäisi olla jonkinlaisia rajoituksia levittäytymisessä joka kylään ja kaupunkiin. Yksityisyrittäjät saavat tyytyä syrjäseutujen nakkikiosskien ja muiden palvelupaikkojen pyörittämiseen tappiolla samalla kun isot jätit mellastavat taajamissa kunnanisien suojelemina.


    • hansunen1

      Ei selättimellä ole mallisuojaa ? PHR:n sivujen kautta ilmoitetulla numerolla tulee tiedot, että EI REKISTERISSÄ. Eli väiteaika menossa ilmeisestikin, joka tarkoittanee että Keskolta tai muilta maahantuojilta voi tulla väite tuotteen ainutlaatuisuudesta ja mallisuojaa ei välttämättä myönnetä. Mikäli ilmoitettu Tommi Koukonen on todellakin tämän mallin luoja ( keksijä) asia on tällöin toinen, mutta epäilen kun tuotteet tulevat Taiwanista.

      Harmi, että pienyritykset joutuvat tälläiseen oravanpyörään kun yrittävät vain saada leipää pöytään. Tsemppiä kaikille alan toimijoille - tehkää yhteistyötä ja laittakaa isoille kampoihin!!!

      • ekonomi -78

        Mitä tuo kirjoittaja inisee täällä??? Eikös mallisuoja jos sellaisen saa, ole sen, joka sen ensimmäisenä rekisteröi,vai menikö opintoni ihan ketuilleen kauppiksessa.


      • Tavallinen
        ekonomi -78 kirjoitti:

        Mitä tuo kirjoittaja inisee täällä??? Eikös mallisuoja jos sellaisen saa, ole sen, joka sen ensimmäisenä rekisteröi,vai menikö opintoni ihan ketuilleen kauppiksessa.

        No taisi mennä ;)

        Mallisuojaa voi anoa mille tuotteelle tahansa. Julkiseksi tulon jälkeen alkaa kuitenkin väiteaika, jonka aikana kuka tahansa voi esittäää väitteen siitä, onko tuote uusi, innovatiivinen jne. Lähinnä sitä, etteikö vastaavaa ole ollut aikaisemmin.

        Selätin ei ole saanut mallisuojaa ja en usko sitä sen saavankaan. Uskon nimittäin vakaasti, että KEskolla voisi olla pari sanaa sanottavanaan.

        Tämän kaltaisia tuotteita on ollut markkinoilla jo pitkään, eikä voida puhua mitenkään uudesta innovaatiosta tai uudesta tuotteesta.


      • ekonomi -78
        Tavallinen kirjoitti:

        No taisi mennä ;)

        Mallisuojaa voi anoa mille tuotteelle tahansa. Julkiseksi tulon jälkeen alkaa kuitenkin väiteaika, jonka aikana kuka tahansa voi esittäää väitteen siitä, onko tuote uusi, innovatiivinen jne. Lähinnä sitä, etteikö vastaavaa ole ollut aikaisemmin.

        Selätin ei ole saanut mallisuojaa ja en usko sitä sen saavankaan. Uskon nimittäin vakaasti, että KEskolla voisi olla pari sanaa sanottavanaan.

        Tämän kaltaisia tuotteita on ollut markkinoilla jo pitkään, eikä voida puhua mitenkään uudesta innovaatiosta tai uudesta tuotteesta.

        Todella tavallinen torvi mielipide arvoisa Tavallinen. Kirjoittaisit edes KEskon oikein.
        Opintoni ovat todellakin olleet hyödyksi tavaramerkki- ja mallisuoja-asioissa.


      • Juristi 100
        ekonomi -78 kirjoitti:

        Mitä tuo kirjoittaja inisee täällä??? Eikös mallisuoja jos sellaisen saa, ole sen, joka sen ensimmäisenä rekisteröi,vai menikö opintoni ihan ketuilleen kauppiksessa.

        Mallisuoja suojaa vain mm. tuotteen (tavaran)
        ulkomuotoa, ei keksintöä. Siihen on patenttisuoja.


    • Jollas-typy

      Onhan näitä vastaavia tuotteita markikinoilla, selätin -tyypit vain ovat ainoita, jotka väittäävät tätä "innovaatiota" omaksi keksinnökseen. Minusta se jos mikä on kopiointia - härskiä sellaista!

      • Einstein Savo

        Hei Jollas-typy,
        en tiedä keihin viittaat Selätin -tyypeillä, mutta mielenkiintoni osui tuohon käyttämääsi innovaatio -termiin. Puhut myös keksinnöstä samassa lauseessa. Innovaatio ja keksintö ovat eri käsitteitä. Keksintö on aina jotakin uutta ja ainutlaatuista hyödykkeen ja/tai palvelun ilmentymää, jota ei ennen ole ollut kenenkään toisen esittämänä markkinoilla. Innovaatio voi olla hyödyke, palvelu tai niiden yhdistelmä. Sen ei välttämättä tarvitse olla kokonaisuudessaan täysin uusi hyödyke tai palvelu. Innovaatio on jotakin, jossa yhdistyvät uusi tapa käyttää ja hyödyntää jokin jo mahdollisesti markkinoilla ollut hyödyke tai palvelu siten, että se tuo lisäarvoa asiakkaalle. Innovaatio on usein kaupallinen, siis taloudellista hyötyä tuova kokonaisuus, se on dokumentoitu ja sillä on oma erikoislaatuinen funktionsa markkinoilla muiden hyödykkeiden joukossa. Innovaatiolla haetaan nimenomaan kilpailuetua markkinoilla asiakkaan hyväksi. Asiakkaan kokema lisäarvo tuo näin hyötyä myös innovaation kehittäjälle.
        Näin jos joku on tuonut innovaation ja sanoo sitä omakseen, voi olla täysin mahdollista riippumatta siitä, että saman kaltaisia hyödykkeitä on aiemmin ollut markkinoilla.
        Kehoitankin kaikkia suomalaisia luomaan uusia ja yhteistä hyvää tuovia innovaatioita ja sitä kautta auttamaan jokainen osaltaan Suomen talouden nousuun!


    • Mallisuoja

      Mikä on mallioikeus?

      Mallioikeus on tuotteen ulkomuodon suojaa. Suojan kohteena on yksinomaan tuotteen ulkomuoto, design, eikä esim. sen sisältämät tekniset ratkaisut. Mallin ulkomuoto ilmenee sen linjojen, ääriviivojen, värien, muodon, pintarakenteen, materiaalin yms. piirteiden antamasta kokonaisvaikutelmasta.
      Suojan kohteena on aina konkreettinen tavara tai sen osa. Suojata voidaan esimerkiksi vasara, kirjahylly, pakkaus, solmio, sämpylä, sakset, pullon korkki jne. Myös tavaran epäitsenäinen osa voi olla suojan kohteena. Tavaran epäitsenäisellä osalla tarkoitetaan tavaran osaa tai yksityiskohtaa, jota ei voida irrottaa tavarasta sitä rikkomatta. Näin ollen suojata voidaan esimerkiksi kankaan kuvio, pullon alaosa tai kahvikupin korva. Koska suojan kohteen tulee olla konkreettinen, suojaa ei voi saada esimerkiksi käyttöohjeille tai sisustussuunnitelmille. Suojan kohteelle ei aseteta mitään taiteellisuusvaatimuksia.
      Suomen kansallisen mallioikeuslain mukaisen mallioikeuden saaminen edellyttää mallin rekisteröimistä Patentti- ja rekisterihallituksessa.
      Lue lisää: Yleistä mallioikeudesta

    • Kuntoilija myös

      Mihin Pohjanmaalainen kuntoilija hävisi? Kutoilija82??

    • juupeli6

      No, kumman ostit Kuntoilija82?
      Mielenkiintoinen ja fiksu tapa aloittaa keskustelu!

      Asiakkaat tekevät kyllä omat ratkaisunsa. Tuotteet puhuvat puolestaa.

      Ilmeisesti Selättimellä on niin hyvä idea, kaikki haluavat siitä osansa.
      Ostamisen tueksi kannattaa käydä kaikkien nettisivuilla. Jokainen voi verrata tuotetta, sen rakennetta ja ominaisuuksia, Kannattaa tutustua heidän liikuntaohjeisiin tai pyytää ne sähköisesti jo niitä ei suvuilat löydy.

    • Marjukka66

      No kumman ostit? Köyhän ei huonoa kannata ostaa:-)

      • Daadaadaa

        Köyhän ei kannata maksaa liikaa, koska tuotteet ovat samanlaisia ja molemmat tulevat Aasiasta. Ei nyt kannata ihan hölmö olla ja mennä omistajien mainoskikkoihin mukaan että tämä on heidän ainutlaatuinen keksintö ja muut ovat vain muka juuri sen laitteen kopioita. Et sä voi Aasiasta ostetulle pyörityslaitteella saada yhtään mitään suojaa Suomesta. Paitsi nimelle Selätin, mutta that's it.


      • Kunnon naurun paikka
        Daadaadaa kirjoitti:

        Köyhän ei kannata maksaa liikaa, koska tuotteet ovat samanlaisia ja molemmat tulevat Aasiasta. Ei nyt kannata ihan hölmö olla ja mennä omistajien mainoskikkoihin mukaan että tämä on heidän ainutlaatuinen keksintö ja muut ovat vain muka juuri sen laitteen kopioita. Et sä voi Aasiasta ostetulle pyörityslaitteella saada yhtään mitään suojaa Suomesta. Paitsi nimelle Selätin, mutta that's it.

        HiHiHiii!


    • qweasdzxcx

      Tilasin kiinalaisesta putiikista selättimen tjsp. maksoi 18$

      • Ei myy

        Kiinalainen putiikki tuskin myy Selättimiä?


      • Tommikka
        Ei myy kirjoitti:

        Kiinalainen putiikki tuskin myy Selättimiä?

        Kyllä myy paitsi että siihen ei ole privat labelattu Selättimen logoa. Siis olettaen että tiedät mitä on privat labeling. Eli kiinalaiset valmistavat "Selättimiä" ja myyvät niitä ympäri maailmaa ja jokainen ostaja saa painattaa niihin haluamansa oman logon. Vähän niinkuin muovikasseissakin että jokaisella firmalla on niissä vain oma logonsa mutta muuten ovat aivan samanlaisia. :D

        Kiinalaisista putiikeista tilattuna mukaan tulevat vielä postikulut Eurooppaan ja myyvät yleensä kyllä niitä tehtaiden kakkoslaatua yksityisille kun myyvä yksittäisiä kappaleita.


    • Selkävaivainen m

      Nonnii, ny näin mainoken telkasta ja tiän mistä puhutaan. Ihan kelpo mainos ja sai käymään selättimen sivuilla. Ostosta mietin vielä, mutta yritystä kyl on mainostajalla!

      • Sepposeon

        Käy testaamass Prismassa, tänää ostn ja huomenna alkaa jumppa. Testissä tuntui hyvältä ja mukaan lähti.


      • Ristokka
        Sepposeon kirjoitti:

        Käy testaamass Prismassa, tänää ostn ja huomenna alkaa jumppa. Testissä tuntui hyvältä ja mukaan lähti.

        Sen voi onneksi vielä palauttaa Prismaan ja ostaa halvemman samanlaisen ilman sitä Selättimen 30 € hintaista omaa logoa päällä...kuitti taskuun ja täyskäännös takaisin Prismaan Sepposeon!


      • Nääin on
        Ristokka kirjoitti:

        Sen voi onneksi vielä palauttaa Prismaan ja ostaa halvemman samanlaisen ilman sitä Selättimen 30 € hintaista omaa logoa päällä...kuitti taskuun ja täyskäännös takaisin Prismaan Sepposeon!

        Citymarketit eivät valitettavasti myy Selättimiä


    • Hyväonnooooooin

      Eivät tietenkään kun myyvät samalla Taiwaniselaisella tehtaalla valmistettua IronBody -laitettaan hintaan 39,90 €. Eli Selätin ja Iron Body tulevat samalta tehtaalta ja ovat tekniikaltaan identtiset, ainoastaan kuoren kuviointi ja väritys ovat erilaiset. Niin ja tietenkin logo, jossa toiseen on painettu Selätin ja toiseen IronBody.

      • Tuotesuoja

        Selättimessä on tuotesuoja.


      • kyrhikarhinen
        Tuotesuoja kirjoitti:

        Selättimessä on tuotesuoja.

        Ja muuten ei ole eikä tule!! Ovat pellet hakeneet mallisuojaa ja väittävät tuotetta omakseen. Kuten jokainen joka osaa lukea, voi katsoa www.prh.fi sivuilta, että tuote-tai mallisuojaa ei ole ja väiteaika menossa. Tämä tarkoittaa sitä, että laitetaan faktaa pöytään tästä väitetystä ja keksitystä innovatiivisuudesta.
        Jää jätkät on ihan sairaita, näkyy tointatavoissa. Uhkailua jne.


      • Rahat loppuu?
        Tuotesuoja kirjoitti:

        Selättimessä on tuotesuoja.

        No ihan sama vaikka Selättimelle myönnettäisiinkin tuotesuoja paperilla, silti ne on aivan sama laite ja that's it. Ei se paperinpala muuta sitä tekniikka ja ominaisuuksia mitkä ovat identtiset vaikka Suomen viranomaiset jostain syystä erehtyväisivätkin antamaan tuolle muidenkopioSelättimelle tuotesuojan vahingossa.


      • Joukahainen
        Rahat loppuu? kirjoitti:

        No ihan sama vaikka Selättimelle myönnettäisiinkin tuotesuoja paperilla, silti ne on aivan sama laite ja that's it. Ei se paperinpala muuta sitä tekniikka ja ominaisuuksia mitkä ovat identtiset vaikka Suomen viranomaiset jostain syystä erehtyväisivätkin antamaan tuolle muidenkopioSelättimelle tuotesuojan vahingossa.

        Ja jos myy Selätintä ennen suunniteltuja ja valmistettuja samanlaisia tuotteita ja sen pystyy näyttämään toteen niin mitään ongelmaa ei ole myydä niitä Suomessa. Ja sehän ei ole ongelma todistaa jatkuvasti per case koska tehtaat Aasiassa ovat työntäneet noita tuotteita markkinoille vuosikymmeniä...


    • Katskuliini91

      Mä ostin pari päivää sitten Hong Kongista "Selättimen" eli EcoBody -laitteen mikä on ihan samanlainen kuin Selätin ja hintaa vielä vähemmän kuin CMn Iron Bodylla eli vain 19,90 €!

      http://www.hongkong.fi/files/hongkong/kuvastot/Vko_3.pdf ja katsokaa mainoksen sivu 16, nyt ei lompakko tykkää yhtään huonoa koska tuo on kohtuuhintainen kun vielä puolet halvempi kuin CM'n laite! :)))

      Kohta taas tänne tulee tietyt mussuttamaan että kopio sitä ja kopio tätä lässynlää, mutta kun ei näissä nyt vaan ole kopioita vs. alkuperäisiä koska kaikki ovat sitä samaa ja samat toiminnallisuudet jokaikisessä laitteessa. Ihan turha itkeä mitään kopioista koska kaikki se puhe on pelkkää valheellista shittiä että Selätin olisi muka jokin ainoaa laatuaan ja ensimmäinen tuote maailmalla ja ensimmäinen tuote Suomessa laadilaadilaa, pelkkää mainospuhetta saada ostamaan heidän laite jossa sisäänostohinta on about 6-8 euroa ja jälleenmyyntihinta n. 65 euroa. Joo voittoa tottakai pitää yrittäjien saada mutta Honkkarissa on mun mielestäni realistinen ja kohtuullinen kate kaikkien kannalta.

    • mixxu1

      kai niiltä saa sitä oheis tarvikkeena jos kerran se kuuluu tohon juttuun ja tervellisiin elämäntapoihin ja aineenvaihdunnan kiihyttämiseen muualla paitsi päässä

      • IloinenJumppari

        Niin sitä ilokaasua siis jota Kurhinen mainostaa käyttävänsä päihdetarkoitukseen kun ihmeteltiin että toimiiko Selätin ilman ilokaasua.


      • Töttörööövaan
        IloinenJumppari kirjoitti:

        Niin sitä ilokaasua siis jota Kurhinen mainostaa käyttävänsä päihdetarkoitukseen kun ihmeteltiin että toimiiko Selätin ilman ilokaasua.

        Kuka rassukka näistä viesteistä ilmoittelee ylläpidolle että pitää poistaa? Sehän on kaikkien luettavisssa olevaa faktaa että Kurhinen leveilee julkisesti ilokaasun päihdekäytöllään ja samassa yhteydessä kertoo että on Selättimen markkininti ja prpäällikkö.

        Kohta ei saa tuota Antin ilokaasuhommaa ja Selätintä enää mitenkään erotettua kun on varmaan kohta jo tietyissä lehdissä kun ne seuraavat myös näitä palstoja nuo toimittajat ja saavat vinkkejä....kohta pankki räjähtää ja sitten ei voi enää millekään mitään eli poistaa mistään mitään kun "uutiset" on eka lehtien netissä ja sitten myöhemmin printissä. Nyt kannattaa ryhtyä Selättimen omistajat toimenpiteisiin Antin suhteen ennenkuin vajoatte ihan suohon...kaikki julkkispalstojenkin epäilyt menevät aina suhteellisen pian lehtiin että "palstoilla on käyty keskustelua että..." repikää siitä sitten. Herätys, kannattaisikohan nyt viimeistään muuttaa plania?


      • Tommi K
        Töttörööövaan kirjoitti:

        Kuka rassukka näistä viesteistä ilmoittelee ylläpidolle että pitää poistaa? Sehän on kaikkien luettavisssa olevaa faktaa että Kurhinen leveilee julkisesti ilokaasun päihdekäytöllään ja samassa yhteydessä kertoo että on Selättimen markkininti ja prpäällikkö.

        Kohta ei saa tuota Antin ilokaasuhommaa ja Selätintä enää mitenkään erotettua kun on varmaan kohta jo tietyissä lehdissä kun ne seuraavat myös näitä palstoja nuo toimittajat ja saavat vinkkejä....kohta pankki räjähtää ja sitten ei voi enää millekään mitään eli poistaa mistään mitään kun "uutiset" on eka lehtien netissä ja sitten myöhemmin printissä. Nyt kannattaa ryhtyä Selättimen omistajat toimenpiteisiin Antin suhteen ennenkuin vajoatte ihan suohon...kaikki julkkispalstojenkin epäilyt menevät aina suhteellisen pian lehtiin että "palstoilla on käyty keskustelua että..." repikää siitä sitten. Herätys, kannattaisikohan nyt viimeistään muuttaa plania?

        www.seläti.fi sivuilta löytyy asiallista ja ajankohtaista tietoa.


      • Fantti Ani
        Töttörööövaan kirjoitti:

        Kuka rassukka näistä viesteistä ilmoittelee ylläpidolle että pitää poistaa? Sehän on kaikkien luettavisssa olevaa faktaa että Kurhinen leveilee julkisesti ilokaasun päihdekäytöllään ja samassa yhteydessä kertoo että on Selättimen markkininti ja prpäällikkö.

        Kohta ei saa tuota Antin ilokaasuhommaa ja Selätintä enää mitenkään erotettua kun on varmaan kohta jo tietyissä lehdissä kun ne seuraavat myös näitä palstoja nuo toimittajat ja saavat vinkkejä....kohta pankki räjähtää ja sitten ei voi enää millekään mitään eli poistaa mistään mitään kun "uutiset" on eka lehtien netissä ja sitten myöhemmin printissä. Nyt kannattaa ryhtyä Selättimen omistajat toimenpiteisiin Antin suhteen ennenkuin vajoatte ihan suohon...kaikki julkkispalstojenkin epäilyt menevät aina suhteellisen pian lehtiin että "palstoilla on käyty keskustelua että..." repikää siitä sitten. Herätys, kannattaisikohan nyt viimeistään muuttaa plania?

        Julkkikset on ihania! Kun jotain tekee, niin kansa tykkää. Se meille on tärkeää ja ihanaa :-)


    • Tommi K

      www.selätin.fi sivuilta löytyy asiallista ja ajankohtaista tietoa. Näiltä sivuilta ei valitettavasti oikeaa tietoa ole haettavissa.

      Selätin - ja selkäsi kiittää.

      • Hdckligc

        Miksi sä sitten koko ajan pyörit täällä jos noin on?


      • jdfksljfgolr.p,j
        Hdckligc kirjoitti:

        Miksi sä sitten koko ajan pyörit täällä jos noin on?

        selättimen sivuilta puuttuu kokonaan käyttöopasteet oikeaan ilokaasu-pöllyyn ;) Mutta Kurhisen tietoja ei sivuilta enää löydy, joten olisikohan se saanut kenkää??


      • kjdlgjsilögjselgjsdl
        jdfksljfgolr.p,j kirjoitti:

        selättimen sivuilta puuttuu kokonaan käyttöopasteet oikeaan ilokaasu-pöllyyn ;) Mutta Kurhisen tietoja ei sivuilta enää löydy, joten olisikohan se saanut kenkää??

        Missä ne ovat sitten olleet ennen ne tiedot? Selättimen omilla sivuilla vai? Ainakin FBssä on vielä että Ilokaasuimppaaja-Antti on tuon HYVINVOINTIfirman pr ja markkinointipäällikkö. Ilokaasustakin varmaan alkaa voimaan pitemmällä tähtäimellä tosi kivan hyvin ja sitä voi lämpimäasti suositella kaikista hyvinvoinnistaan kiinnostuneilla kuluttajille oikein roolimallina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.


    • jkmopjio

      No voi ei... ANTTI EI TYKKÄÄ ENÄÄ SELÄTTIMESTÄ!!! Kurhisen facen sivuilt on tykkäyksien kohdalta hävinnyt selätin!! Joten saiko karva-kurhinen fudut "hyvintointi-yritys" selättimestä :D :D

    • Iloinen leipuri

      Ilokaasu

      "Olemme innoissamme siitä, että suomalaiset ovat innostuneet leipomisesta", sanoo ilokaasukapseleita ja virallisesti kermavaahdon pursotukseen tarkoitettuja sifoneja myyvän Kermaa.fin toimitusjohtaja Jonas Kyllönen.

      Jos kyse olisi vain kermavaahdon vaahdottamisesta, tätäkään juttua ei olisi kirjoitettu. Jutun synnyn taustalla on tieto siitä, että 1800-luvulla päihdekäyttöön kehitetty ilokaasu on nostamassa päätään suomalaisessa bilekulttuurissa.Viihdekäytöstä ollaan tietoisia myös Kermaa.fin piirissä. Missään vaiheessa ei kuitenkaan myönnetä, että myyntiä tehtäisiin päihdekäyttöön.

      "Myymme vain täysi-ikäisille ja toimimme ainoastaan keittiövälinetukkuna. Meidän on yrityksenä mahdotonta ohjata sitä, mihin kapseleita lopulta käytetään. Oletamme, että kaikki ostajat lukevat käyttöohjeen", Kyllönen muotoilee.

      Ilokaasun myyminen ei ole laitonta. Samaa tavaraa myydään esimerkiksi Stockmannilla ja lukuisissa verkkokaupoissa.

      "Konsepti on simppeli ja näitä on ollut kauppojen hyllyillä jo vuosikausia, me myymme vain halvemmalla", Kyllönen sanoo.

      "Tämä on myyntivapaa tuote ja noudatamme lakeja. Kaikki menee ohjekirjan mukaan."

      Käytännössä ohjekirjan mukaan meneminen tarkoittaa sitä, ettei bilekäytöstä mainita missään vaiheessa markkinointia tai myyntiprosessia. Markkinoinnissa kyllä flirttaillaan päihdekäyttöön erikoistuneen alakulttuurin kanssa esimerkiksi tarjoamalla bilepaketteja tai järjestämällä kilpailu, josta voi voittaa Ibizan matkan.

      Kermaa.fin pojilla on vahva perstuntuma bilekäyttökulttuuriin. He näkivät reissuillaan, kuinka ilokaasu on iso bisnes eurooppalaisissa bilekaupungeissa.

      "Olemme aina katsoneet, missä olisi yrittämisen sauma. Kävimme esimerkiksi Briteissä ja Barcelonassa ja huomasimme, että nämä tuotteet ovat valtavan suosittuja. Huomasimme myös ettei Pohjoismaissa ole ketään, joka olisi keskittynyt näiden myyntiin", Kyllönen kertoo.

      Laillista se on bensankin myynti, mutta on kokonaan toinen kysymys, kannattaako sitä impata.

      Hengeenvedettynä ilokaasu aiheuttaa nopean tripin, joka hämärtää hetkeksi perinteisen tavan katsoa maailmaa. Lyhyen, korkeintaan muutaman minuutin tripin aikana käyttäjä kokee epäselvyyksiä ajan, paikan ja motoriikan suhteen. Yksi ominaisimpia piirteitä vaikutukselle on niin sanottu flanger-efekti, joka saa äänet kuulostamaan oudolta. Käyttäjä käy lyhyessä ajassa, ikään kuin minikoossa, läpi samankaltaisen tuntemusten vuoristoradan, mikä liittyy moniin huumeisiin: ensin odottava innostus, sitten nopea nousu ja euforia, sen jälkeen nopea lasku.

      Suomessa ilokaasua on tutkittu vähän. Vuosituhannen alussa ilokaasua tutkinut Helsingin yliopiston päihdelääketieteen professori Hannu Alho on ainoita asiaan paneutuneita ammattilaisia. Hän varoittaa päihdekäyttäjiä voimakkaasta riippuvuudesta.

      "Ilmeisesti ilokaasuun kehittyy nopeasti ja helposti riippuvuus. Se vaikuttaa samoissa aivoalueissa kuin opiaatit ja siitä voi olla hyvin vaikea päästä irti. Käyttäjälle se saattaa vaikuttaa harmittomalta ja vaarattomalta aineelta, koska käytöstä ei tule krapulaa tai maksakirroosia", Alho varoittaa.

      Alho tutki ilokaasua mahdollisena hoitona alkoholiriippuvuuteen. Tulokseksi saatiin, ettei ilokaasusta ole apua alkoholismin hoidossa.

      "Tutustuimme myös näihin päihdekäyttöasioihin, sillä vuosituhannen alussa sitä oli kaupan päihtymistarkoitukseen. Silloin keskusteltiin siitä, pitäisikö saatavuutta rajoittaa, mutta keskustelu lopahti, kun aineen käyttäminen väheni."

      Kermaa.fin päädyssä Alhon tutkimus ei ole tuttu, vaikka Kyllönen kertoo, että "kaikki mahdollinen tieto on haettu netistä ja joitakin lääkäreitä on asian tiimoilta jututettu."

      "Ainoastaan voidaan spekuloida pitkäaikaisen käytön haitoista. Olen kuullut tapauksista, joissa on käytetty vuosien ajan, eikä haittavaikutuksia ole havaittu."

      Ja pöytään voi heittää aina tarvittaessa keittiötarvike-kortin.

      "En ole tarkemmin perehtynyt noihin, koska se ei ole oleellista meidän kannalta. Myymme keittiötarvikkeita."

      Kaikki synnyttäjät ovat saaneet ilokaasua..tai ainakin minä sain! Olenko siis riippuvainen? Aika kauaksi on tämä omena pudonnut alkuperäisestä viestistä:-)

      • Ihmettelijä....

        Milloin Risto on synnyttänyt?


      • Ulpukkaneiti
        Ihmettelijä.... kirjoitti:

        Milloin Risto on synnyttänyt?

        voiko mies synnyttää???


      • Missäaivot?

        Mutta siis synnyttäjät käyttävät ilokaasua kerran pienen määrän jos käyttävät ja kivunlievitystarkoitukseen aivan äärimmäisissä ja sanoinkuvaamattomissa hetkellisissä kivuissa. Markkinointi ja pr päällikkö käyttää sitä jatkuvasti päihdetarkoitukseen. Ja tuossa on aika vissi ero noin niinkuin yleisesti ja tai mikä on yleisesti hyväksyttävää tai vastuullista tai järkevää terveyden kannalta jne. Jotain siinä onj o tapahtunut jos sitä käytetään jo monta kertaa viikossa tai päivittäin tai otetaan sitä kun mennään elokuviin tms eikä sitä voi edes verrata siihen että synnytyssaleissa sitä annetaan hetkellinen pieni annos anestesialääkärin valvonnassa lääkinnällisiin tarkoituksiin.


      • kaasukusetus

        kermaa.fi on huijariliike. ottavat maksun vastaan muttaa tavaraa ei saavu. eivät vastaa verkkosivujensa asiakaslomakkeella lähetettyihin kysymyksiin eivätkä sähköposteihin. teen pian rikosilmoituksen petoksesta ja suosittelen samaa muillekin huijatuksi tulleille!


    • KruhisenA.

      Joo varmaan kehittyy nopeasti riippuvuus kun Selättimen pr ja markkinointipäällikkö käyttää ilokaasua jo viikollakin. Tässä uusin tämänpäiväinen "hyvinvointi" -statuspäivitys Facesta Kurhiselta

      "Oli ihan hauska ilta,kiitos :D:)! Leffas ei oikein ymmärretty kun vedettiin ilokaasua isolla sifonilla ja naurra-räkätettiin kippurassa vakavalle tositapahtumiin perustuvalle elokuvalle,jossa kaikilla muilla katsojilla oli naamat mutturankuolemanvakavina :DDD!!!Soriiii hirveestii ketkä paheksui sitä,mut meil oli hauskaa ja sillä sipuli:DDD!"

      Ja muutenkin tällainen toiminta...voiko oikeasti kukaan tuon ikäinen olla noin ääliö että tekee tuollaista?

    • jarza432

      Sifoneita leipomiseen! www.kermasifoni.fi

    • Laatua se olla pitää

      Käy hankkimassa Aito Selätin lähimmästä Prismasta tai Hobby Hallista:-)

      • laihduttaja66

        Kysyin tänä Prismasta ja ei ollu Selätintä, muut rompetta kyl oli:(


    • Aito Selätin

      Huom!
      Citymarketeissa, Anttiloissa ja Hong Kong myymälöissä myynnissä oleva tuote
      EI OLE Selätin® !

      Selätin on rekisteröity tavaramerkki ja sillä on Patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä mallisuoja.

      Risto Särkilahti
      WELLMEN OY
      Toimitusjohtaja

    • 2+2

      Selätin

      Aivan huikea tuote. Tai siis täysin käsittämätön.

      60 €

      Vaikka kuinka lueskelin tuotteen kotisivuja, en keksinyt mitä lisäarvoa tämä lätkä omaa verrattuna 1,90 € maksavaan harjanvarteen.

      Osta tuollakin rahalla mieluummin jotakin ihan muuta.

      • arkka74

        ostin ja oon koukussa...parempaa renii ei oo!


      • Ilona
        arkka74 kirjoitti:

        ostin ja oon koukussa...parempaa renii ei oo!

        Sama täällä. Nyt oon heilunut Selättimellä 4 kuukautta kiloja on karissut 5 ja vyötärö kiinteytynyt huomattavasti. Selkä ei ole enää aamuisin kipeä ja jäykkä. En antaisi mistään hinnasta pois. Paras ostos vuosiin!
        Monet naapurit ja sukulaiset ovat ostaneet saman laitteen ja tyytyväisiä ovat!
        Kokeilin harjanvartta ja se sattuu polviin, kun taas Selätin ei!


    • ennustajaeukko58

      Prisma Ylivieska Selätin myynti alkaa la 30.11.2013.

    • Sama tuote eri nimi
      • Tarjoamme vain paras

        Moi,

        Tuote on eri ja Selättimellä on Patentti- ja Rekisterihallituksen myöntämä mallisuoja.
        Valitettavasti Citymarketin tuote ei ole sama kuin Selätin® ja tuotetta ei ole saatavilla.
        Kannattaa tutustua ensin tuotteeseen, harjoitusohjeisiin ja takuuseen.
        Kannattaa ensin tukia kuin hutkia.
        Selätin® tarjoaa kokonaisvaltaisen harjoitteluohjelman ja laadukkaat kuntoiluohjeet. Selätin® on Suomalainen innovaatio!
        Selätin on ehdolla vuoden 2013 kotimaiseksi liikuntatuotteeksi.
        Facebook Selätin kertoo hienosti asiakkaiden kommentit Selättimen tehosta. tutustumassa.
        Selätini® tarjoaa asiakkailleen vain parasta laatua!


    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1510
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1267
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1227
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1024
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      823
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      765
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      762
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      380
      738
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      696
    Aihe