Uudistunut S24 Treffit on julkaistu

Hei käyttäjät,

Uusi uljas Suomi24 Treffit on nyt julkaistu.

Vanhana Treffit-käyttäjänä pääset kirjautumaan Treffeihin S24-tunnuksillasi, kuten tähänkin asti.

Viestit on siirretty viimeisen kahden kuukauden ajalta, ja tuomme loput viestit yhteensä viimeisen kuuden kuukauden ajalta lähiaikoina palveluun, kuten ennakkotiedoissa teille lupasimme.

Tutustu huolella Treffien ohjesivuihin: http://treffit.suomi24.fi/site/help

Jos törmäät ongelmaan, joka liittyy

a) henkilökohtaiseen profiiliisi, jätä palautetta palautelomakkeella

http://www.suomi24.fi/palaute/lomake

b) yleisesti S24 Treffeihin, jätä palautetta Treffit uudistuu -palstalle

http://keskustelu.suomi24.fi/debate/6189


Toivomme käyttäjiltä malttia tutustua palveluun rauhassa. Ohjeista saatte apua palvelun käyttöön. Kehitystyömme jatkuu tulevaisuudessakin, joten otamme mielellämme rakentavaa palautetta vastaan.

Toivotamme kaikille käyttäjillemme onnea ja menestystä seuranhaussa uudessa palvelussa!

Terveisin,

Suomi24 Ylläpito

29

2517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • julkaistuko?

      Uusi on julkaistu, milloinkohan nuo seuraavat tekstit poistuvat treffisivulta ja sinne oikesasti pääsee...?

      "Suomi24 Treffit uudistuu tiistaina 11.12. Palvelu on suljettu, kun siirrämme tietoja uudistuvaan palveluun. Palvelu avautuu tiistain (11.12) aikana.

      Monet nykyiset ominaisuudet löytyvät myös uudistetusta palvelusta, tosin ominaisuuksia on kehitetty nykyaikaisemmiksi ja helppokäyttöisemmiksi."

    • Tässä teille myös vastauksia kysymyksiin, joihin ehkä törmäätte uudessa palvelussa:

      Klikatessani lähettäjän nimeä viesteissä minulle aukeaa vain puhekupla, joka ilmoittaa viestin olevan yli 2 viikkoa vanha. Miksi en näe viestejä?

      Kyseinen viestiketju on yli kaksi viikkoa vanha, joten maksuttomalla perusprofiililla et näe ketjun viestejä. Treffit Plus -käyttäjät näkevät kaikki viestit.

      Treffit Plus -käyttäjänä en näe viestejä viiden kuukauden takaa, vaikka ilmoititte viestien siirtyvän uudistuneeseen palveluun kuuden kuukauden ajalta.

      Ensimmäisessä vaiheessa toimme viestit viimeisen kahden kuukauden ajalta. Lähiaikoina tuomme myös loput viestit luvatun mukaisesti viimeisen kuuden kuukauden ajalta.

      Voinko vaihtaa treffiprofiilisi käyttäjätunnusta?

      Käyttäjätunnusta ei voi valitettavasti vaihtaa. Jos haluat treffailla eri identiteetillä, sinun tulee luoda uusi treffiprofiili.

      Latasin treffiprofiiliini kuusi kuvaa, mutta ne kaikki eivät näy profiilissani. Miksi?

      Peruskäyttäjä voi ladata profiiliin kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi. Treffit Plus -paketin tilanneet käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa rajattoman määrän kuvia.

      Voinko etsiä treffikumppania käyttäjätunnuksen perusteella?

      Voit. Klikkaamalla ylävalikossa olevaa Haku-painiketta pääset tekemään treffihakuja. Klikkaa auki perustiedot-välilehti ja kirjoita hakemasi nimimerkki Hae nimimerkillä -kenttään. Suorita haku klikkaamalla Hae-painiketta, jolloin hakutulokset tulevat näkyviin sivun oikeaasn laitaan.

      Miten voin lisätä profiilin suosikikseni?

      Voit lisätä haluamasi profiilin omalle suosikkilistallesi menemällä käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sen yhteydessä olevaa harmaata tähteä. Tähti muuttuu siniseksi, kun profiili on lisätty suosikkilistallesi.Klikkaamalla ylävalikosta löytyvää Suosikit-painiketta pääset omat suosikkiprofiilisi listaavalle sivulle. Sivulle listautuu kaikki ne profiilit, jotka olet lisännyt suosikiksesi.

      Miten voin poistaa treffiprofiilini?

      Klikkaa sivun oikeassa ylälaidassa näkyvän käyttäjätunnuksesi vieressä olevaa kolmiota ja valitse alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkki. Voit poistaa profiilisi menemällä Poista profiili -välilehdelle ja klikkaamalla Poista-painiketta. Huomioi, että treffiprofiilin poiston yhteydessä profiilin kaikki tiedot poistuvat kerralla, eikä profiilia voi enää ottaa uudelleen käyttöön.

      Henkilö häiriköi lähettämällä minulle asiattomia viestejä. Mitä voin tehdä?

      Suomi24:n ylläpito ei puutu yksittäisten henkilöiden välisiin erimielisyyksiin. Voit blokata häiriköivän käyttäjän klikkaamalla sen yhteydessä näkyvää lukitun lukon kuvaa. Sivulle avautuu erillinen ikkuna, jossa varmistat profiilin blokkaamisen. Jos olet varma, että haluat blokata profiilin, klikkaa Blokkaa-painiketta. Blokattu käyttäjä ei voi ottaa sinuun enää yhteyttä eikä lähettää sinulle viestejä. Käyttäjä voi kuitenkin edelleen nähdä profiilisi.

      Miksi palvelussa on erikseen maksullisia toimintoja?

      Tarjoamme edelleen kattavan veloituksettoman peruspalvelun. Hankkimalla käyttöösi Treffit Plus -paketin pääset kuitenkin käsiksi hauskoihin ja ennen kaikkea treffailua helpottaviin toiminnallisuuksiin, joista on varmasti hyötyä seuranhaussa.

      Miten palvelu on hinnoiteltu?

      Treffit Plus -paketin voi maksaa verkkopankissa tai luottokortilla. Voimassa olevat maksutavat ja hintatiedot löydät Treffit Plus -sivulta. Palvelun hinnoittelu ja laskutus on toteutettu Mapelin ohjeiden mukaisesti.

      Oma profiilisivuni näyttää tyhjältä eikä siinä olet erilaisia ikoneita. Mitä voin tehdä asialle?

      Olet täydentänyt profiiliisi vain perustiedot. Sinun kannattaa muokata ja täydentää profiilisi tietoja, sillä täydempi profiili saa profiilisivusi näyttämään paremmalta. Pääset muokkaamaan omaa treffiprofiiliasi klikkaamalla profiilisivun oikeassa ylälaidassa olevaa Muokkaa-painiketta ja valitsemalla alasvetovalikosta Muokkaa omaa profiiliasi -linkin. Muokkaa seuraavia osioita: perustiedot, profiilikuva, ulkonäkö, tausta, elämäntyyli, maailmankatsomus ja lempiasiat. Klikkaa lopuksi Tallenna ja palaa profiilisivulle -painiketta.

      Tsemppiä seuranhakuun!

      Terveisin,

      Suomi 24 Ylläpito

    • Melissa75

      Just, ei toimi pääkaupunkiseudulla. Kokeilin Treffien Help-sivustoa, mutta aukesi "päivitysilmoitus".

      S24 Treffit eivät onneksi ole ainoa tapani tutustua miehiin, mutta tämä päivityksen jumittaminen harmittaa.

    • Ei muutosvastainen

      Karu totuusohan on se, että teille Suomi24:n työntekijöille tulee aivan helvetin pitkä yö! Mut kyllä se siitä sitten ;) Je te jotka siellä hermoilette. Kyllä te kestätte ilman treffipalstaa vielä jonkin aikaa. Kyllä se palvelu sieltä nousee sielä. Malttia vain dudes and dudettes ;)

    • 69999

      No juu taas näitä hienoja suomi24 päivityksiä, ihan erseestä koko suomi24 treffit nyt. karun näköinen ja vaikea entiseen verrattuna mikä oli selvä käyttää.. nyt on hidaskin vielä noi sivut.lataa lataa kun painaa mitä vaan.Tais tulla tosiaaki nyt hyvä syy hylätä tää treffi paikka lopullisesti..Hienoa sivuston päivittelijät..

    • Viestejä ei pääse lukemaan, pyörittää vaan tyhjässä ruudussa jotain silmukkaa eikä mitään tapahdu. Sivut ei aukea kun vasta 5 min odottelun jälkeen. Täähän on ihan katastrofi-uudistus...

      • Just..

        Todella, nyt meni kyllä uusi upea pieleen aivan mahtavasti! Tosiaankin, livenä tai jollain toisella palstalla tämän uudistuksen jälkeen :P
        Ainoa hyvä on, että voi kirjoitella yksilöidympiä asuinpaikkoja. Tosin se ei mulla hakenut ketään, edes kirjauduttuani, edes nimimerkillä haettuna.


      • Justiinsa juu..
        Just.. kirjoitti:

        Todella, nyt meni kyllä uusi upea pieleen aivan mahtavasti! Tosiaankin, livenä tai jollain toisella palstalla tämän uudistuksen jälkeen :P
        Ainoa hyvä on, että voi kirjoitella yksilöidympiä asuinpaikkoja. Tosin se ei mulla hakenut ketään, edes kirjauduttuani, edes nimimerkillä haettuna.

        Oletteko jo huomanneet, ettei pysty hakemaan kuin yhdenlaisesta suhteesta vapautuneita kerrallaan?..siis valikko ei ota vastaan kuin esim.'sinkut'..jos haet eronneita tai leskiä, haet nekin erikseen molemmat..
        Sama esim.uskonnon kohdalla, kielitaidon kohdalla, etnisen kansallisuuden kohdalla..yms.yms.

        Voi Ei!! :P


      • "Uljas"?..mistä?
        Just.. kirjoitti:

        Todella, nyt meni kyllä uusi upea pieleen aivan mahtavasti! Tosiaankin, livenä tai jollain toisella palstalla tämän uudistuksen jälkeen :P
        Ainoa hyvä on, että voi kirjoitella yksilöidympiä asuinpaikkoja. Tosin se ei mulla hakenut ketään, edes kirjauduttuani, edes nimimerkillä haettuna.

        Piilotin profiilin muutama pvä sitten, ajattelin muutenkin lopettaa tämän.. mutta halusin nyt katsella miten uljas tämä on..; yritin kirjautua, niin ylälaidassa lukee että 'profiilisi on jäädytetty asiattoman sisällön vuoksi' ..oujee..vanha akka ja siveyden sipuli muutenkin..ettei tosiaankaan ollut mitään asiatonta :D


    • Hei,
      kiitos kannustavista viesteistä ja rakentavasta palautteesta. Me teemme tällä edelleen kovasti töitä, jotta saamme treffipalvelun kuntoon ja kukoistukseen.

      Otamme kaiken käyttäjäpalautteen avoimin mielin vastaan, joten kaikki ruusut ja risut kannattaa kirjoittaa tälle palstalle.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • Vai otatte palautteet vastaan? Olisitte voineet tehdä jo silloin kun aika päiviä sitten!
        Lokakuussa olen ottanut yhteyttä, ei vastausta. Marraskuussa kokeilin uudestaan ottaa yhteyttä ei vastausta!
        Olisi todella mukavaa, jos te todellakin ottaisitte palautetta vastaan ja myös reakoisitte niihin!


      • Minä Vaan

        Nykyistä on helppo parantaa, kun ottaa suoraan sen vanhan palvelun käyttöön. Tyypillinen ohjelmauudistus, joka menee paljon paljon huonommaksi.

        1) Äärettömän hidas. Olisi pitänyt olla muka helppokäyttöinen. Haku hidas, jos ohjelma alkaa kahlaamaan kaikista ilmoituksista sopivia pois.
        2) Grafiikka soveltuu loistavasti näkövammaisille. Paljon tyhjää tilaa ja suuri palkkeja. Ei läheskään niin kompakti kuin ennen.
        3) Haku ei voi tallentaa eri nimillä kuten aikaisemmmin. En ainakaan itse keksinyt. Jos joka kerta pitää valita kaikki tiedot, niin toooodella hidas.
        4) Paikkakuntien ja maakuntien syöttäminen kenttää toimii epämääräisesti. Pitäisikö ohjelman löytää itse jotakin vai ei? Alasvetovalikot olisi selvempiä tai toiminto pitää toimia paaaaljon paremmin.
        5) Profiilin tiedoissa näkyy milloin profiili on luotu ja miten viestejä lähetetään. Jotakin tämä saattaa häiritä.
        6) Hyvä puoli on se, että mainostajia on jatkossa varmasti vähemmän, koska eihän kukaan tuonne laita mainoksia.
        7) Hyvä puoli on ilmaisuus. Jos saa jotakin ilmaiseksi, niin eihän siitää paljoa voi vaatia mitään.

        Perseelleen meni ja kunnolla. Samaa sarjaa kuin valtion tietotekniikkahankinnat. Toivottavasti ei maksanut paljoa omistajille.


    • Aivan uskomatonta

      On se taas niin ihanaa kun ei mikään toimi täällä Suoli24 ei sisäänkirjautuminen ja nyt ei löydy edes koko sivua ja en yhtään ihmettele jos vaikka kaikki profiilitkin on kadonneet. Miksi ihmeessä pitää siirtää myös ne profiilit joidenka käyttäjät käy olemassa tuollla yhden päivän olemassa? Ei muuta kuin rankalla käydellä yli kaksi kuukautta vanhat profiilit helvettiin niin putoaa varmaan puolella käyttäjät. Asetuksiin myös kohta, että jos et ole kirjautunut sisään yli kuukauteen niin profiili poistuu pysyvästi oli piilotettuna tai ei. Ne tyypit voisi heti bannata jotka alkaa jakelemaan puhelinnumeroaan yleisesti ja etsivät avoimesti seksiseuraa tai myyvät tuolla itseään. Valvonta on siis ihan olematonta tai sitä ei ole. Miksi vitussa piti alkaa taas vanhaa hyvää systeemiä päivittämään heti alfa versioon? Eikö olisi ensin kannattunut tehdä rinnakkainen suomi24.treffit2 sivu joka olisi ollut beeta versio ja käyttäjien kokemuksen mukaan sitä olisi sitten paranneltu? Käykää vaikka joku tietojenkäsittelytieteen tutkinto yliopistossa ja alkakaa sitten tekeemään kunnolla toimivia netti sivuja.

    • turhauttavaa1

      patoutunutta treffailuntarvetta suomi pullollaan....tuntuu olevan tukkoista tänään mutta jospa huomenna aurinko paistaa tähänkin risukasaan.
      Totta tiesitte että illan aikana väki alkaa kirjautua sisään katsomaan uudistusta. Eihän tälläinen asia yllätys ollut.

      • Heippa,
        treffeissä on tosiaan edelleen havaittavissa hitautta. Pahoittelemme sitä. Mutta hienoa on, että mahdollisimman moni kiinnostunut on tullut tutustumaan uuteen palveluun :)

        Terveisin,
        Piia
        Suomi24


    • Piiiiiiiitkä odotus,

      montako käyttäjää siellä on sitten tutustumassa...ihanko kokonaista 213? Sillä määrälläkö tämä jo näin tahmoo??? Oikeasti? Huoh, kellä sitä on koko ilta odottaa että jonkun profiili latautuu, puhumattakaan siitä että onnistuisi viestin kirjoittamaan? Ja viidelle henkilölle päivässä saa laittaa viestiä? Ohohohoh...osta ihmeessä maksullisesti mahdollisuus laittaa enemmän...jeah right....tosiaankin jos tää näin hitaana jatkuu niin loppuu kyllä käyttö, en aio vi**uuntua tahman takia...etsin jostain semmoisen joka ei tahmaa....

    • huoh4

      Minäkään en ole kiinnostunut "tutustumaan uuteen palveluun", vaan olisin halunnut mennä lukemaan ja kirjoittamaan viestejä. Tällä uudistuneella ja uljaalla treffisivustolla se ei kuitenkaan nyt onnistu, kun ei lataa viestisivustoa ollenkaan. Että hieno uudistus tosiaan.. :)

    • php1

      Itseasiassa en löytänyt sieltä juuri mitään. Osin johtui varmaan megahitaudesta, etten ehtinyt tutkia juuri mitään. Oman proffan ehdin katsoa ja siellä ei ollut mahdollisuutta laittaa kuntaa, missä asuu, mutta muilla se näkyi kuitenkin. Mistään en löytänyt paikkaa, mistä olisin nähnyt ketkä ovat käyneet katsomassa proffaani. Viestehin en päässyt. Hakua ehdin katsomaan pikaisesti mut en siitä ymmärtänyt mitään. Jos haluan että mies on vähintään x-mittainen yms niin ei siellä ollut sellaisia vaihtoehtoja.
      Ihanaa, vanha sivusto tulee vielä käyttöön!!!!!!!!!!!!

    • ellidaa1

      Hohhoijaaaaaa olipas "uljas uusi palsta" pitkään toiminnassa... :D No ainakin vanha S24 toimi hyvin toisin kuin tämä uusi eli hyvä kun palataan vanhaan. Uusi olli pelkkää lattaa lataa lataa jumetta jumetta jumettaa error error error... Viesteihin en päässyt ollenkaan ja useaan kertaa päivittämäni tiedot eivät tallentuneet. Koko uudistuksen voisi unohtaa ja parannella tuota vanhaa.

    • kiitoskiitos

      Lämmin kiitos ylläpidolle ja Suomi24:lle treffipalstan ylläpidosta ja treffien uudistamisesta! Monet eivät tunnu ymmärtävän, että näin suositun palvelun tekeminen, ylläpito ja uudistaminen eivät ole kovin helppoja tehtäviä.

      Treffipalvelu olisi varmaan toiminut aikaisemmassa muodossaankin ihan hyvin ja ollut hyödyllinen varsin monelle. Uudistuksella on käsittääkseni haluttu tarjota käyttäjille (joista suurin osa ei maksa palvelusta yhtään mitään) vieläkin parempaa palvelua ja halutun seuran löytämistä entistä helpommin. Se on kunnioitettava asenne, ja olen kiitollinen siitä.

      Treffipalvelusta on ollut minulle, ujolle miehelle, todella paljon hyötyä. Olen tavannut kymmeniä kiinnostavia ihmisiä ja saanut hyviä kavereita, joiden kanssa olen jo kokenut ikimuistoisia hetkiä. Se oikea on vielä hakusessa, mutta toivon löytäväni hänet pian.

      Kiitos ylläpidolle kovasta työstä ja onnea uudistetun treffipalvelun saamiseen moitteettomaan tuotantokäyttöön mahdollisimman pian! :)

    • Heippa käyttäjät,

      Kiitos teille, että jaksoitte odottaa päivityskatkon ajan. Olemme erittäin pahoillamme, mutta suorituskykyongelmien takia joudumme pyytämään teiltä vielä vähän kärsivällisyyttä ja siirtämään tiistaille 11.12.2012 suunniteltua palvelu-uudistuksen julkaisua.

      Teimme päätöksen, jottemme joutuisi pitkittämään treffeilutaukoa tällä erää pidemmäksi. Tällä välin treffikäyttäjät voivat treffailla vanhassa palvelussa tuttuun tapaan.

      Tutkimme asiaa lisää ja kerromme keskiviikkona 12.12. tilanteesta tarkemmin.

      Pahoittelut vielä kerran!

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • Se mitä uudesta palvelusta ehti nähdä oli sellaista paskaa että ei kiitos!!!!!
        Profiiliani yritin päivittää, esim. uudet listat harrastuksille tms. olivat tosi karuja. Kuka niitä listoja on ollut tekemässä??? Se uusi palvelu on täysi susi!!!!!!!

        Onko kantana MySql siellä takana??? Teidän olisi hyvä saada oikea sql- ja tietokantaguru remmiin - jumiin menee palvelu parilla huonolla kyselyllä tai indeksin puuttumisella. Kannattaisi testatakin etukäteen, ihan kuormitustestejä ennen palvelun julkaisua!!!


      • tuplatusina

        "Kiitos teille, että jaksoitte odottaa päivityskatkon ajan. Olemme erittäin pahoillamme, mutta suorituskykyongelmien takia joudumme pyytämään teiltä vielä vähän kärsivällisyyttä ja siirtämään tiistaille 11.12.2012 suunniteltua palvelu-uudistuksen julkaisua."

        Voisitteko tiedottaa koska suomi24 treffita alkavat toimimaan ja saatte tuon vian korjattua? Haku ei toimi ollenkaan, niin kuin pitäisi.


    • hellurei-vaan

      Amatöörejä koodareita kun jättävät testit pois, kuuluu ohjelmoinnin perusteeseihin testata asioita ennen julkaisua

      Mutta tämä on tuttu Suoli24 laatua eli julkaistaan, paljon ongelmia sekä suorituskykyyn liittyviä vikoja ja sitten vedetään takapakkia. Torin julkaisussa oli ihan samat teesit ja mitään ei ole opittu vieläkään. Silloin virheitä etsittiin monen koodarin voimin ja amatöörien virheitä ties kuinka paljon...mutta Intiasta ei saa hyvää halvalla.

    • Sekulor

      Täytyy sanoa että uusi visuaalinen ilme oli aika järkyttävän kökkö ja tyylitön. Sivut olivat halvan oloisia ja sekavia, otsikoiden räikeä sininen oli aivan kammotusväri. Harvoin ovat uudistukset menneet näin pahasti takapakkia.

      Toinen ärsyttävyys oli joissain valikoissa olevat muka-humoristiset kuvaukset. Esimerkiksi alkoholinkäytössä minun kaltaiseni aterioilla usein viiniä juova ihminen joutuisi valitsemaan kohdan "Radalla joka päivä". Enpä todellakaan taida valita, koska se antaisi minusta täysin väärän kuvan. Tuollainen nörttikoodarien "hassunhauska" huumori paljastaa kyllä että tekijätkään eivät ole tosissaan koko homman kanssa.

      Suomi24, miksi ette ota asiakkaitanne vakavasti?

    • surkea oli kyllä tuo uus treffipalvelu,oli tosi sekavan oloinen ja lisäksi se haku toiminto oli niin syvältä.en vaan löytänyt tuosta uudistuksesta mitään hyvää,kaikki oli mennyt vaan huonompaan suuntaan ja paljon puuttu noita hyviä hommia joita tässä vanhassa löytyy.parempi vaan kun pidätte tämän vanhan toiminnassa ja tuohon voisitte ihan pieniä muutoksia tehdä,niin varmaan silleen moni muukin käyttäjä ois tyytyväinen.

    • ...

      Edellä olvat 97 viestiä kertovat miten hieno on tämä uudistus. Tosin niistä osa jaarittelua, jotka voi poistaa.. kiitos?

      • ...

        Oho, yli 50 kommnettiä poistetiin JA viestien säilymisen kriteerinä näyttää olevan niiden sisältämät hymiöt, kirosanat tai kritiikki...........

        Haistakaas paskat :D vitun osaamton ylläpidon pasksakki :D: :D: D:D:D:D
        > Oletteko MUNA kädessä joka päivä nussimassa?


        Ylläoleva kommentti on siis Suomi24:n sääntöjen mukainen..
        kertoo yllä oleva otanta sääsyneistä viesteistä (28 kpl)

        ps. Kalakeitto on PASk.aa


    • Miksi en voi laittaa viestiä jos en osta treffit+ ohjelmaa

    Ketjusta on poistettu 78 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe