Miten tahrat saa pois!?

14+18

Millä saatte varsinkin porkkana tahrat lähtemään? Meillä aloiteltu soseiden syöminen ja vaikka miten käytetään ruokalappua ja yritetään syödä "siististi" niin aina on bodyssa tahroja. En saa vauvan ehdotonta suosikkia eli porkkanaa, millään ilveellä pois. On kokeiltu vanishit, sappisaippuat sun muut ruokakaupasta löytyvät ja käytetty ihan ohjeiden mukaan, mutta ei vaan tuu puhdasta.. Neuvoja kiitos!

6

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesäniksi

      Kesällä pestyn, (porkkana tai tomaatti) tahraisen vaatteen voi viedä ulos aurinkoon. Päivä tai pari ulkona auringossa ja hups, tahra on poissa. Yllättävää, mutta toimii. Näin talvella tämä niksi on hankalampi toteuttaa kun aurinko ei juurikaan paista.

    • kahden äiti

      Talviaurinkokin puhdistaa tahrat, kun vaikutusaika on vaan riittävän pitkä eli useampi lumisateeton päivä ja tahrat on pois. Vaatteet kannattaa ripustaa niin että tahrakohta on suunnattu aurinkoa kohti (kesällä tämä ei ole niin tarkkaa).

    • sappisaippualla

      Meillä lähti niin porkkanat, mustikat kuin punajuuretkin pois sappisaippualla. Kun tahra tuli ja oli vielä tuore, eli heti ruokailun jälkeen sappisaippuoin ja annoin olla pitkään ennenkuin huuhtelin ja vielä ennen pesua laitoin sapiisaippuaa tarvittaessa :)

    • tahrat matalaksi

      Hei 14 18 !! Meillä porkkana- sekä marjasoseet jne. lähtenyt Vanishilla. Pääsin Buzzadorina mukaan Vanish-kampanjaan ja kokeilemaan merkin eri tuotteita. Uskomatonta ainetta kun yli 3kk vanha rautalisä tahrakin (meillä pienikokoisena syntynyt vauva joka vuoden ikäiseksi kyseistä lääkettä joutuu käyttämään) lähti ensimmäisen käsittely/pesukerran jälkeen pois. Ja voin kertoa että niitä on yritetty irrottaa aiemmin vaikka millä heti tuoreeltaan, mutta läikät ei ole edes haalistuneet. Huomasithan että tahrasta riippuen Vanishia voi käyttää esikäsittelyyn, liottamiseen kuin koneeseen pesuaineen sekaan?! Vauvanvaatteille suositellaan Vanish Extra Hygiene -jauhetta. Kannattaa kokeilla, täällä jäänyt ainakin ehdottomasti perheeseen :D

    • Mie vaan..

      Minulla kävi myös sappisaippua mielessä, mitä monet kehuneet. Kannattaa laittaa lähes tuoreeltaa sappisaippuaa ja vaikuttaa ja vielä varmuudeksi lisätä jos tarvis sitä. Itse aikoinaan käytin kaupan tavallista tahranpoistoaineita eikä mikään tehoa mutta nyt olen käyttäny kymmenisen vuotta sappisaippuaa ja on ihan ykkönen kyllä tahrojen poistossa. On olemassa myös nestemäistä sappisaippuaa, joka voi olla vielä kätevämpää kun palasappisaippua..

    • Vanish pelastaa

      Vanish:lla lähtee tahrat hyvin. Liottaa vaan yön yli ja pesee aamulla ja lika on poissa. Tässä on hyvä sivu josta löytyy ohjeet tahrojen poistoon!

      http://vanish.fi/tahranpoisto-opas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe