Näsin vesijohtoliike

Putkari+Is

Hupsista keikkaa. Putkirempat,nepä vasta ovatkin kivoja. Varsinkin kun ne tekee ISOSTI mainostava paikallinen NÄSIN VESIJOHTOLIIKE....monen vuoden kokemuksella.....?????? Entäpä jos oletkin asukas,ja tiedätkin alasta jotain....tai kaiken. Olet vaikkapa lv-asentaja(15v kokemuksella),etkä kerrokkaan sitä tulevassa purkukatselmuksessa....ja sattuupa vielä niin,että t-ystäväsi onkin isännöitsijä,ja jatkaa lukujaan r-insinööriksi. Eikä sitäkään mainita....tarkoituksella.
Hommat hoitaa lv-puolella ammatti-taitoinen asentaja,kun taasen rakennuspuolella häärää virolaisia,hämärälaisia,sekalaisa,humalaisia,epäämääräisiä-menninkäisiä jopa la-iltana töissä....(ilman t-yh lupaa) Heidän päällikönsä on mitään tietämätön Blondi ja sitäkin isompi pomo, muusikon retale... JOKA sanoo joka asiaan joo,joo....kun keskittymiskyky ja kiinostus ei riitä muuhun. Putkipuolen päällikköä ei onneksi paljon tarvi vaivata,koska edes joku osaa hommansa....eli lv-asentajat.... Tosin hetken juteltuani heidän kanssaan,selviää,että parempi etten edes tapaisi heidän pomojaan. Toinen kuulemma on elävänä-nukkunut ja se isompi ihan isin-tassun-alla oleva pikku-johtaja. Antaapa vaikuttavan kuvan maksaa kyseisestä rempasta 19000e,kun vastassa on tämmöinen määrä epä-asian-tuntijoita. Onneksi on monta kanavaa jakaa tätä NÄSIN vjl.n epä-asiantuntemusta,,,,, Ja jos palaan itse asiaan,niin remonttimme aikana(emme asuneet kotona) kotonamme nukkui vkl.sin virolaisia urakoitsijoita, purkuryhmä haisi viinalle enempi kuin hielle(kuuluu kai kyseisellä p-urakoitsijalla asiaan), rakennusporukka oli timpureita myöden amatöörejä..jospa edes tarkistusluukut ja koolaukset olsi osuneet kohdilleen....saati sähköjohtojen paikat. Onneksi sähkärit olivat muualta...niitäkin sähläreitä kuulemma sieltä löytyisi. Kaiken kruunasi koko ajan tupakkia vetävä saunan-asentaja ja sen maalihöyryinen maalari kaveri... Kaikkea saa näköjään tehdä siihen alimpaan urakka-hintaan.... Kaiketi. mutta ottakaapas taloyhtiöt vaarin tästä,ja vaatikaa rahoillenne vastinetta ja ammattitaitoa,,, ELI EI siis Näsiä.

39

6693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kipin1

      Kolme v sitten kyseinen firma teki remppaa myöskin meillä, muuten puhut asiaa... MUTTA....Tosin harvoin kyseinen remppa on mieluisa koskaan. Mutta jos vertaan ystäväni-asunnon p-remonttiin jonka teki oulun vesi ja lämpö,on henkilökunta ja työnjohto pohjoisenfirmalla ihan eri tasoa. Putkarit hoiti meilläkin asiat hyvin,ja ihana pitkä maalari-neito,,,,,,siihen se sitten jäikin. keittiön kaapistot vinossa,väärä sauma-laasti,väärät hanat(tilasimme erikois hanat)
      Erikoinen sähläri oli myös tämä kalustemyyjä sieltä....Kiukkuinen kun mikä,aina kun soitti....onneksi tämä maalari ja yksi putkari pelastivat hankitamme--- Joten Näsille ISOSTI peukku las

      • Liisa

        Meillä varsin hyviä kokemuksia kyseisestä firmasta. Tosin meillä oli vaan vesijohto-saneeraus,eli emme onneksi nähneet niitä purkajia,emmekä muitakaan rakennuspuolen sähläreitä. Tosin kuulimme heistä toiselta asukkaalta,että kaikki ei mennyt lainkaan hyvin,heidän parissa v-kosken kohteessa. Ja että se palkintokin olisi vaan lahjottu rahalla heille,tämän v-koskelaisen isännöitisjän kautta. Meillä oli tosi kiva putkimies ja rauhallinen suoml.rakennusmies. Tosin asumme V-koskella ja homman teki kyseisen firman toinen haara,liekö se vaikuttanut asiaan. Erittäin hienot sauna-tilat meille teki katolle pitkä maalari-tyttö.


      • joppe

        kehtasivat laskuttaa normaalista putkiliitoshommasta 3h työn. siis putket kiinni kraanaan ja altaaseen !!!
        en kyllä suosittele kyseistä virmaa kenellekään.


    • Ruuskanen

      Empä tiiä hyvästä....mutta vesi tulee ja menee. Rakennuttajan esimies/nainen ihan pihalla....niin ja se "paikat säpäleiksi" ihminenkin oli jo eläke-fiiliksellä matkassa...mikään ei kiinostanu,,,ei myydä eikä muutenkaan asiat maittanu. Viemäri haisee,hana viheltää,keittiön-sekottaja on väärä,eteisen seinässä vihreää vesieristystä,silokonit puuttui keittiöstä,,,,mutta muuten olimme ERITTÄIN iloisia kun saimme sen kiroilevan mies-röykkiön kotoamme pois-

    • releski

      Ammatti-ihmisiä.kin ON,mutta EI sielä näsillä....eikös sielä ole ammatti-ihmiset pistetty pihalle...kuten se maalari elli. ja se toinenkin nainen. Loputhan on a-urakoitsijoita ja tesoman-juoppoja.

    • Konnikko

      Arvelutti kuulemamme perusteella valita kyseinen firma aluksi,mutta hyvin hoitivat maalämmön rivariimme. Tosin ei muusta ole kokemusta. Niitä virolaisia,meidän t-yhtiössä ei olisi töihin päästettykään.

    • rumpelokki

      Eix tolla firmalla olekkin pitkän ajan kokemus,,,, Silti joka foorumis tulee roinaa siitä. Vai onko se vaan niin,että kukaan tai ketään ei p-firmoista tykkää. Asiallista antia tietty ollu,mut ei kai tolla alalla voi ketään miellyttää. Tosin,,,,

    • nattarin tyttö

      Surkeeta jengiä on todellakin, paljon luvataan mikään ei pidä, eivät edes tiedä mitä olivat tehneet, väittivät että hanan teillekin laittoivat, vaikka se oli uusittu vuosi sitten ja laskukin tuli, raksamiehet ja putkarit sentän yrittivät tosissaan, mut kun lähtökohdat ovat mitä ovat, nätti paneelikatto tuli kumminkin, ja muutkin hommat tuli tehtyä, moneen kertaan kun tehtiin, että lopputulos kai hyvä, mutta vaikeaa oli toimia ja saada paikat kuntoon kuitenkin

      • tytytytytyt

        maalämpö tuli sieltä meillekin. AIVAN kaikki hoidettiin päin peetä ja ylimääräisiä laskuja tuli.


      • Kapö

        Maalämpö tuli. Laskettu päin p....tä.
        Kaivo lyhyt ja pumppu alamittainen. Eli säästöt jää tulematta. Mistähän maksoin??? Älkää uskoko heidän laskelmiaan paperilla. Käytäntö on toinen.
        Ei pumpun nimellisteho pakkasilla vastaa entisten vastusten tehoa.

        150m2 6kW 150m kaivo. Vanhat tehot oli 9,5kW ja 3kW lämminvesivaraaja.
        Eli teho loppuu jo n.15asteen pakkasella ja lyö vastukset apuun liian aikaisin.
        Järkyttävää miten Jämän ja Niben laskentataulukot on niin pielessä.
        Ei Suomesta!
        Tätä ei Näsissä tajuta, vaikka kehuvat kokemustaan. Ei tätä päivää, vaan systeemi on mitoitettava täystehoiseksi vastaamaan vanhat tehot.


    • r63v

      Aiheesta kirjoittaa enemmänkin nimimerkki "ruotulalainen" blogissaan.

    • Sama kirjoittelija?

      Itse asiaan en ota kantaa mutta satuinpa vilkaiseen viestiketjun ja noista ..... ja ,,,,, -sarjoista ym. kirjoitustyylistä melkein vois päätellä, että jokusenkin viestin on kirjoittanut sama kirjoittaja ;)

      • joopajoo2

        "ruotulalainen" kirjoitti asiaa----- blogissa. Hyvä et ihmiset keskustelee ja arvostelee.... Yleensä älähteliät on joko hommissa tai omistajia....


      • Aslakki
        joopajoo2 kirjoitti:

        "ruotulalainen" kirjoitti asiaa----- blogissa. Hyvä et ihmiset keskustelee ja arvostelee.... Yleensä älähteliät on joko hommissa tai omistajia....


      • pirkkala2
        Aslakki kirjoitti:

        Eikös se ole niin, että mikään nykypäivänä ei ole niin kuin oli ennen. Ei siis ole tarkoituksenmukaista että, paikallinen yritys kuten nyt esim.tämä Näsin vesijohtoliike mainostaa itseään yli-sanoilla...jos tekiöinä on virolaisia, putkari-harjoittelioita, sähläreitä ja "mistä halvimmalla" saadaan tekiöitä, timpureista puhumattakaan. siis tuskin lisänimi ammattitaitoa vuodesta jotain... pitää tässäkään kohtaa paikkaansa ja saattaapi jopa tehdä yrityksen imagon entistä naurettavammaksi.. Meillä täällä pereessä on remppa menossa...ja voi hyvänen aika tätä "ammatti" taidon määrää varsinkin johtajuuden tasolla.... 0% Ym....


    • Ei kokemusta

      Reilu vuosi sitten kävin Näsin vesijohdon messu osastolla juttusilla ja jätin pohjakuvan taloprojektistamme, sekä pyysin tarjousta ilmavesilämpöpumpusta. Kaveri kenen kanssa juttelin, lupasi tarjouksen heti seuraavan viikon alussa. Soitin loppuviikosta, mutta ei vastannut, eikä vielä tähänkään päivään mennessä ole mitään kuulunut. Heillä kalenterissa on viikot muuttunut jo vuosiksi ja taitaa olla hommaa sen verran hyvin ettei lisä hommat kiinnosta.

    • MRTY

      Sama homma. Taloyhtiön pj ominaisuudessa isännöitsijän kanssa pyydettiin tarjous 36 as rivari yhtiölle maalämmöstä ja parista muustakin asiasta ( en yksilöi ettei nyt heti tunnisteta) Mutta ei 5kk kuulunut mitään... rakennusteknisiä ei edes pyydetty, koska sillä puolella EI mitään osaamista kuulemma ole... Mutta saatiin sama tarjous honkoliinista ja homma toimi aina loppuun asti...

    • johtaja11

      Onneksi meillä isoilla taloyhtiöillä on valinnanvaraa eikä tarvi valita halvinta, paskinta eikä paikallista....Ja onneksi saa olla monessa valitsemassa sitä "paskinta pois"

      Kvl ja oulun vsj ainakin hoitaa hommat... SE on nähty! Näsi kusee monesti nilkoille....

    • Hyväuskoinen

      Meidän taloyhtiö on näillä näkymin viemässä Näsin tekemän putkiremontin oikeuteen, oli se niin "asiantuntevaa".

    • kuskusii

      Näsin vesijohto osaa kusta hommat ammattitaidolla. Työmiehet aivan kusipäisiä moukkia ja ns. Pikkupomot.

    • TuskaaPaatista

      Työn jälki surkeaa, reklamaatioihin ei vastata, sovituista asioista ei pidetä kiinni, aikataulut ei pidä.. Siinä minun kokemukseni ko. firmasta. Älkää ikinä tehkö mitään yhteistyötä tämän firman kanssa. Saatte takuulla harmeja.

    • Eiikinäasiakas

      Heh, minäkin luulin mitään tietämättömänä, että Näsin Vesi ei voi olla huono, kun on paikallinen ja pitkän kokemuksen osaava, mutta ei sinne päinkään.

      En jaksa tähän "asiakaspalvelun" kauhutarinaani kirjoittaa, mutta ei näin ei luulisi minkään firman enää 2016-2017 voivan toimia, mutta Näsin Vesi toimii.

      Mikään ei pidä niin kuin sovitaan ja asiakas saa organisoida itse kaiken ja soittaa, laulaa ja tekstailla palveluita paikalle, kun hommat ei muuten etene. Työnjohto on iso vitsi ja asiakaspalvelun rajoite.

      Oma kokemukseni liittyy maalämpöön ja kiertäkää todella kaukaa ko. firma. Huonompaa, ette Suomesta voi löytää. Omaa kokemusta on kolmen maalämpöpumpun rakennuttamisesta omiin kohteisiini, mutta ikinä en
      ole tällaiseen surkeuteen törmännyt kuin Näsin Veden kanssa.

      Liikeideana ala lienee kultakaivos, kun Näsin Vesin tasoisellakin palvelulla firma pysyy hengissä. Näsin Vesi kuuluu Hanakat ketjuun ja ihmettelen eikö ketjulla ole mitään asiakaspalvelun tai laadun tarkkailua olemassa.

    • Tavistallaaja

      Itselläni on kokemus vain oman omakotitaloni lämmitysremotista (öljystä maalämpöön). Periaatteideni vastaisesti ostin firmalta (Näsi) jonka myyjä mollasi kilpailijoitaan ("en halua puhua pahaa kilpailijoista, mutta"), ja oli kaikin puolin suurin ja kaunein. Teknisesti sain varmaan ihan toimivan setin (no tulevaisuus näyttää...) mutta asiakaspalvelua ei saanut ja jäi vähän kakan maku suuhun mm siitä että asentajat kyselivät minulta, asiakkaalta, että mitä pitäisi työmaalla tehdä! Kuitenkin iso kauppa tavalliselle työläiselle. Tiedä sitten miten huolto toimii jos/kun sellaista tarvitsee.

      • TuskaaPaatista

        Huollon toimivuuskin on samaa sontaa mitä asennus. Takuuseen kuuluvat osat ja asennus laskutetaan ja tietysti kilometrikorvaukset myös.
        Suosittelen lämpimästi välttämään kaikin keinoin näsin vesijohtoliikettä!


      • Paatos

        Huomattu :(


    • SijoiTTaJ

      Kiitos, mutta EI kiitos enään koskaan. Ja muistan tämän kyllä mainita jokaiselle tuntemalleni isännöitsijälle/hallituksella!!! Kiertäkää kaukaa. Kokemusta myös muista, joten tiedän mistä puhun.

      • eineuvotella

        Kyseinen firma ei korjaa virheitään, vaan laskuttaa niistäkin . En suosittele Näsinvesijohtoliikettä .


    • eihelvetissä

      Kannatan. Välttäkään Näsin vesijohtoliikettä!

    • HaPJ

      Taso laskee. putkirempoissa välttäisin , ikäviä kokemuksia

      • PaskaaJälkeä

        Ahneus ja työn paskuus kulkee virolaisissa työntekijöissä käsi kädessä...


    • MaaL

      Ei oikein vakuuta arvostelut. Maalämpö tarjousta ajattelin, mutta heikoimmat arvostelut tältä alalta tällä firmalla. Hieno homma, että tälläisiä palstoja on.

      • Anonyymi

        Olemme taloyhtiössämme käyttäneet Näsin vesijohtoliikettä kolme vuotta tavanomaisiin putkimiehen hommiin, alle kymmenen kertaa vuodessa. Kaikki on mennyt aivan loistavasti: korjaukset ovat pitäneet, apu on tullut nopeasti ja laskut ovat olleet mielestämme kohtuulliset. Emme ole miltään yritykseltä saaneet näin hyvää palvelua. Edellisiä kommentteja ihmetellen, olemme siis rehellisesti tätä mieltä. Tämä ei ole maksettu kommentti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme taloyhtiössämme käyttäneet Näsin vesijohtoliikettä kolme vuotta tavanomaisiin putkimiehen hommiin, alle kymmenen kertaa vuodessa. Kaikki on mennyt aivan loistavasti: korjaukset ovat pitäneet, apu on tullut nopeasti ja laskut ovat olleet mielestämme kohtuulliset. Emme ole miltään yritykseltä saaneet näin hyvää palvelua. Edellisiä kommentteja ihmetellen, olemme siis rehellisesti tätä mieltä. Tämä ei ole maksettu kommentti!

        Jep Nykänen taitaa itte olla tän txt takana :)


    • MaalämpöTuliHeiltä

      Erittäin aktiivista ja nopeaa vastausta viesteihin siihen asti kun tilaus maalämmöstä allekirjoitettiin. Siihen loppui kommunikointi. Ei mitään informoitia aikatauista, ei vastata viesteihin, reklamaatioihin virheellisistä asennuksista ei vastata jne. Kun hajotetaan vahingossa paikkaja talossa niistä ei kerrota. Ala-arvoista. Olisi putkihommia paljonkin lisää talossa mutta niitä ei tilata näsin vesijohtoliikkeeltä.

    • Omakotikullankallis

      Kyllä on hyvä kun tuli ilmi tätä kautta maalämpö asennuksiin liittyvät ongelmat. Ei tulisi mieleenikään tilata heiltä, kuullut toki myös muualta ongelmista kuin vaan edelliset kommentit.
      Onneksi hyvät urakat sai muualta, eikä moitteen sanaa

    • NoMore

      Surkee firma, kallis ja ainakin linjasaneeraukset muihin verrattuna kalliita työn laatuun nähden. Raksa porukka ihan ala-arvoista. Purkuporukka jotain linnakundeja jota en kotiini haluaisi, sitten raksa äijät laiskoja paskoja, maalausjälki ala-arvoista, joku akka sitäkin yritti yksin vääntää

    • zomeli

      Apua, olin aatellut tilata ilmastoinnin huollon ja maalämmön säätöjä heiltä, mutta sit luin tän ketjun. Onko suositella oikeesti asiansa osaavia firmoja?

    • Anonyymi

      Liityn joukkoon moittijoiden: tuli huomattua kun kaiveli päivämääriä ja muita dokumenttejä esille niin ko.Firman työnjohto kusettaa asiakasta, kiinni jäädessä heittäydytään passiiviseksi.

    • Anonyymi

      Voisitteko kirjoittaa omalla nimellä, niin voisi tarkistaa väitteenne , kun vielä kerrottu, missä on huonosti hoidettu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe