PC vai PS4/XBOX720?

...

Kertokaas olisko järkevintä nyt odottaa uuden pleikkarin/boxin tuloa markkinoille vai ostaa tehokas PC?

20

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • XboxRulez

      Pc= Laginen= Turhaa Ps4= Laho laginen paska jossa mikään ei toimi kunnolla= Turhaa Xbox720= Hyvin toimiva uusiutunut (Tai ainakin toivoin noiden videoiden perusteella aivan mahtava) Ja ei lagaa. Vastaus on XBOX 720.

    • sdfgh4

      OSTA PC SE PARAS PELIT HALVEMPII TAI SIT BOXI

    • ......

      No itse ainakin odotan seuraavaa xboxia, ja seuraavan playstationin nimi ei tule olemaan ps4 koska japanissa 4 on huonon onnen luku koska se äännetään vähän samalla tavalla kuin "kuolema". Ja seuraavaan playstationiin tulee mahdollisesti käytettyjen pelien esto, joka meinaa sitä että kun ostaa pelin uutena ja laittaa sen konsoliin, konsoli tekee peliin merkinnän ja tämän jälkeen peli toimii vain sillä laitteella johon se on ensimmäistä kertaa laitettu, eli ei voi lainata tai myydä sitä eteempäin.

      • Cummeruski

        No tuo kyllä laskee PS4 pelikonsolin ostohaluja, jos niihin tulee tuo ominaisuus, että pelit ei toimi, kun siinä konsolissa, mihin ne on eka kertaa korkattu.
        Sehän on ihan sama ominaisuus, kuin Windows käyttöjärjestelmällä, jossa on se ohjema lisenssi, että toimii vaan siinä tietokoneessa, johon se asennetaan.
        Jos se asennetaan johonkin toiseen koneeseen, niin windows toimii vaan jonkun aikaa ja lakkaa toimimasta, jos ei anna oikeaa lisenssinumeroa, eikä sekään välttämättä auta.


      • olikse noi ?

        Eikös Sony sanonut että pelinmyynti estoo ei tule... Näin oon vaan kuullut


      • lolmies007
        Cummeruski kirjoitti:

        No tuo kyllä laskee PS4 pelikonsolin ostohaluja, jos niihin tulee tuo ominaisuus, että pelit ei toimi, kun siinä konsolissa, mihin ne on eka kertaa korkattu.
        Sehän on ihan sama ominaisuus, kuin Windows käyttöjärjestelmällä, jossa on se ohjema lisenssi, että toimii vaan siinä tietokoneessa, johon se asennetaan.
        Jos se asennetaan johonkin toiseen koneeseen, niin windows toimii vaan jonkun aikaa ja lakkaa toimimasta, jos ei anna oikeaa lisenssinumeroa, eikä sekään välttämättä auta.

        Ei siinä kyllä semmosta oo kun kaveri lainasi mulle peliä


    • Boxes

      PC:tä en kyllä yksistään pelaamista varten hankkisi.
      Pelikonsolin kanssa ei tule vastaavia yhteensopivuus ongelmia pelien kanssa, kuin PC:ssä.
      Joka kerta joutuu tarkastamaan pelin vaatimukset PC:n ominaisuuksista.
      Eihän siinä ole mitään innostavaa, että uuden pelin takia voi joutua päivittämään tietokoneensa tehokkaammaksi.
      Lisäksi uudemmat käyttöjärjestelmät, kuten windows8 voivat tuottaa ongelmia pelin toimivuudessa, varsinkin vanhemmissa peleissä, jotka toimivat windows XP:ssä, niin ne eivät todennäköisesti toimi edes Windows 7:ssa.
      Ja vanhemmassa käyttöjärjestelmässä ei toimi uudemmille käyttöjärjestelmille tehdyt pelit.

      Mulla on PS2 ja myöskin mietin, että ostaisiko tuon PS4 vai odottaisiko siihen saakka, kun Xbox720 tulee markkinoille.
      Ei viittis ostaa ainakaan tuota PS3, kun PS4 tulee markkinoille.
      Ainakin youtube videoilla Xbox720 peleissä on tosi realistinen grafiikka.
      Kuulemma Xbox720 konsolissa olis keskusmuistia 8GB, kun taas PS4 konsolissa olis vaan 4GB, kumma kun eivät ole PS4 laittaneet enemmän keskusmuistia.
      Luulisi Xbox720 konsoliin tulevan myös 3D ominaisuus, kun se on jopa PS3 konsoleissa.

      • Ärsyyntynyt

        Olet vissiin vajaa, vai miksi luulet että vanhempiakin pelejä ei voisi pelata esim. windows xp käyttöjärjestelmällä? :D Ja tässä olisi ehdotus.. Mitäs jos ostaisi kerralla vaan tehokkaan koneen niin ei tarvisi uusien pelin tullessa päivitellä paljoa? :)


    • Mie oon sinappikone

      Kannattaa odotta Xbox 1080 mieluummin, se on tehokkaampi kuin xbox.

      • Moottorisahalehmä

        Nääh, ostaa sit aikanaan sen Xbox 9999999999999999999. Se pesee kaikki kerralla. Voi kyl joutua odottamaan eläkeikään...tai ehkä ei ehdi nähdäkään sitä...mut silti! Tosi hyvä kone!


      • karvapercesulo53v

        Minä ainakin ootan xbox 2160 konsolia se on paljon parempi ku 1080.


    • peli mies

      minä odotankin xbox-3160 konsolia huomattavasti tehokkaampi..

    • Xbone heti tuhottu

      Totta vitussa PS4! Ei ole mitään ylimääräistä pakkohömppää, esimerkiksi kinectin tapaista paskakasaa joka vahtii pelaajaa ja pakko oltava kytkettynä. Micro$oftin isoveli seuraa jokaisen liikettä. On siinä muutakin roskaa, kuten se varmennus 24 tunnin välein joka vaatii internet -yhteyden. Paska jo syntyessään...

    • k3556

      Tää kertoo taas sonypojujen tietämättömyyden. Xbox Onessa ei ole nettipakkoa, mitä tuo sonypelle tuossa yläpuolella koetti vakuutella. Myöskään kinectin ei ole pakko olla kytkettynä. Kinectillä saa vain muutamia lisäetuja, kuten liikeohjaus yms. Tosiasiahan on, että tämä uusi Xbox pesee sonyn vastaavan tekeleen tehossa ja ihan kaikessa. Ainoa mikä voi estää Xboxin murskavoiton markkinoilla on hinta ja Xbox Liven maksullisuus. Mutta ei se muutakymppi vuodessa ole paljon, siihen nähden mitä sillä saa. Mutta eiköhän se Sonyn tekele tule myös melko hintava olemaan. Molemmat konsolit voisi ostaa, yksinoikeuspelien takia.

      • vanhaboxari 53 v.

        Oot nyt väärässä. Vannoutunut boxari olen 360 talossa nytkin kolme ja vanha xbox lisäksi. Mutta uusi one todellakin vaatii nettiyhteyden. Ei kokoaikaa mutta kerran kahdessa vrk. sen on saatava nettiyhteys, muuten pelaaminen on siinä. Eli kun vetäydyn sillointällöin ns. hevonkuuseen jossa ei oo ees kännykkälinkkiä, oon ottanut 360 mukaan sadepäivien varalle ja muutenkin siellä on enemmän aikaa pelata kun ei kokoajan jaksa sunoa kalastaa ryypätäkkään. Uudella onella se ei onnistu. Joku sanoi että onhan se halvempaa ostaa kaverin kans peli puokkiin, kun fyysistä levyä ei tarvi olla ku yksi ja molemmat lataa sen koneelleen. Kunpa se olisikin noin, mutta kun ei. Kun ostat pelin voit ladata sen vaan yhdelle koneelle. Vasta kun sinulla on rekistöröitynyt pelikaveri (ja sen on pitänyt olla sitä väh. kuukauden voit antaa tai myydä pelin hänelle. Mutta seuraavan kerran kun konsolisi ottaa nettiyhteyden, se peli on osaltasi pelattu, ellet osta uutta. Kaverisi ei voi antaa peliäsi takaisin konsa pelioikeuden voi siirtää vain kerran. NIIN odotin uutta Boxia, mutta menivät pilaamaan tämän homman totaalisesti. Sitten kun vanhoista vehkeistäni (konsoleista) aika jättää nii enpä tiedä. En pleikkaristiksi haluaisi.


    • xbox one on pa"%a

      microsoft hävis tän taistelun (ps4 vs. xbox one) siinä kohtaa kun se julkisti sen että pakko kirjautuu 24 tunnin välein ja ei voi ostaa käytettyjä pelejä tai edes lainata niitä viimeinen niitti kuitenkin oli se että xbox one maksaa 100e enemmän kuin ps4. Microsoft you are so dead.

      • Rahaa rahaa rahaa

        Kyllä sony ja microsoft munasi ittensä molemmat. En ole hankkimassa kumpaakaan konsolia. Sony petti faninsa jotka ovat hehkuttaneet "netin" ilmaisuutta ja tekevät siitä maksullisen.


    • ":/';,'

      Kyllä pc on suositeltava, ite ainakin kasasin uuden koneen vanhan kuoriin.

      • pc on todella paska

        Oli jo kerran 1500€ vehje, ei pelittänyt hyvin kaikissa peleissä. Siirryin PS3:een ja ongelma korjaantui. Ensimmäinen ja viimeinen pelitietokone jonka olin hankkinut.


      • PC on paras
        pc on todella paska kirjoitti:

        Oli jo kerran 1500€ vehje, ei pelittänyt hyvin kaikissa peleissä. Siirryin PS3:een ja ongelma korjaantui. Ensimmäinen ja viimeinen pelitietokone jonka olin hankkinut.

        Mitäs ostit paketti koneen oisit kasannut itte niin ei takuuulla lagais


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2052
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1451
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1325
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1265
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1115
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      791
    Aihe