Iso pyörä lähtee pyörimään

http://www.kuhmolainen.fi/Uutiset/1194783120213/artikkeli/kuhmo oy lle uusi toimitusjohtaja 2013.html
Ilmianna
Jaa

3 Vastausta


Mä kuuli toril et he rakentava uude sahan noapurmoahan. Siihe tulloo satoja typaikkoja. He rupiavat sahaa suurt ural vuore mäntyi. Junal vievä sitte suome sattamii kohen. Ja niit viijä sitte amerikaa ja kiinaa ast. Semmettii mä kuuli.
Ilmianna
Jaa
Ai että on ollut peräti Ponssen tj:na?

”Toimitusjohtajakierrätyksen omalaatuinen huippu on metsäkoneilla mehevää tulosta tekevä Ponsse. Sen toimitusjohtajina ovat vajaan viiden vuoden aikana käväisseet Tapio Nikkanen, Harri Suutari, Tommi Lindbom ja Tommi Ruha – kunnes hänkin sai viime viikolla lähteä. Ruhan seuraaja Arto Tiitinen pääsee kuitenkin aloittamaan vasta huhtikuun alussa, joten tehtävää hoitaa välissä omistajasukuun kuuluva Juha Vidgrén. Toimitusjohtajien ohella konserni on työntänyt vauhdikkaasti ulos myös tytäryhtiöiden johtajia.”

(Jouni Luotonen / Talouselämä 20.2.2004)

Tunnetun tarinan mukaan Einari Vidgren -vainajalta kyseltiin aikanaan, miksi hän oli mennyt myymään perustamansa Ponsse-yhtiön.

— Ka kun saen niin paljon rahhoo!

Muutamaa vuotta ja johtajaa myöhemmin yhtiö oli kehnossa kunnossa ja Einari näki tilaisuutensa tulleen. Hän osti yhtiön takaisin itselleen, ja taas riitti ihmettelijöitä. Selitys tällä kertaa:

— Ka kun niin halavalla saen!
Ilmianna
Jaa
Isopyörä lyö korkeintaa suttia kuhmossa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Iso pyörä lähtee pyörimään

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta