Kos/Hotelli Imperial FF APUA!!

Kokemuksia kaipaava

Eli nyt on alustavasti varattu matka Kos:sille ja hotelli on Imperial FF. Onko kellään kokemuksia hotellista taikka kohteesta?

hintataso? Tiedän, että on korkea, mutta eikö euroopassa ole joka puolella muutenkin (enhkä bulgaria hieman edullisempi)

Mitä maksaa perus ruoka?Roskaruoka? drinkit?

Jos ihan paskaksi paikaksi todetaan voin vielä viikon ajan perua matkan eli nopeasti kokemuksia kehiin. KIITOS

7

657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+7

      Kävin Kossilla kesällä 2002, jolloin oli juuri siirrytty euroon. Keskustasta ei löytynyt baaria, jossa oluttuoppi ei olisi maksanut vähintään 3,50 €. Yleisin hinta oli 4 €, ja sama 4 euroa oli hinta myös esimerkiksi uimarannalla myydyllä isolla lasillisella appelsiinimehua. Sen jälkeen olen kiertänyt Kossin kaukaa. Tuohon aikaan olut oli selvästi halvempaa helsinkiläisessä kantabaarissani.

      Ruokaa sai ravintoloista kylläkin ihan edulliseen hintaan, kumma kyllä. - Mallorcalla ja Kanarialla on baareja, joista oluttuopin saa 1,50 - 2 eurolla. Kossin keskusta on kovin pieni, joten baarit voivat keskenään sopia korkeista hinnoista, sillä niitä on aika vähän verrattuna isompiin lomapaikkoihin.

      Lyhyellä tähtäimellä hintakiskonta voi olla viisastakin, sillä se toimii muutaman kesän. Sitten turistit äänestävät jaloillaan ja menevät muualle.

    • halapaa on

      Veikkaan, että Kössilläkin saa ison huurteisen 2eurolla, kuten niin monessa muussakin Kreikan lomakohteessa, kunhan ei elvistele ja on nykypäivän tiedot kohillaan. Muutenkin ruoka on kohtuuhintaista kaikkialla Kreikassa ja miksi sen pitäisi Eu.n sisällä olla murto-osa Suomen sikahinnoista.

      • Juokoot toiset...

        "Veikkaan, että Kössilläkin saa ison huurteisen 2eurolla, kuten niin monessa muussakin Kreikan lomakohteessa, kunhan ei elvistele ja on nykypäivän tiedot kohillaan."

        Veikkauksesi menee ainakin Rodoksen kaupungin osalta pieleen. Viime kesänä en kahden viikon ahkeran etsimisenkään jälkeen löytänyt yhtään kahden euron baaria. Halvin hinta oli 2,50 €, mutta tavallisin 3 - 4 €. Sillä ei suinkaan aina saanut "isoa huurteista", koska sellaisia ei ollut myytävänä, vaan ison lasillisen olutta - arviolta 4 desilitraa.

        Kalliimpaakin juomaa oli tarjolla: saapaslasillinen olutta vanhassa kaupungissa maksoi 8 €.


    • kokemuksia kaipaava

      Olisko kellään tietoja viimekesältä?

    • kannatan kossille

      Kossi oli todella kiva kaupunki. Harmiksemme menimme kossille jo tuokokuussa, joten suurin yökerho ei ollut vielä auki ja menimme saarelle biletystä varten. Bileet olivat siltikin hyviä baarikadulla. ( yllätyin kuinka kovaa biletystä rethimnonissa on, vaikka siitä en ole lukenut netistä. Säät eivät olleet vielä toukokuussa kovin hyvät, mutta matkanjärjestäjä sanoi, että meille sattui huonot säät. Ruuan hintataso oli sama, mitä muualla kreikassa. Alkoholi oli baareissa kalliimpaa, kuin Rethymnonissa Kreetalla, mutta Kossilla bartenderit kantoivat koko ajan ilmaisia shotteja pöytään ja kun menit baarikadulle, siellä sai aina ilmaista juomaa... Lapsiperheitä ei ollut liikaa se oli plussaa!!! Suosittelen suuresti, että käyt rantabaarissa nimeltä Jacksons, siellä saa hyvää ruokaa ja musiikki on hyvää! Kossi ihana paikka, kaunis kaupunki ja hyvä liikkua pyöräillen (hyvät pyörätiet). Alkoholi on kaupoissa halpaa ja Kossilla on myös historiaa. Kannattaa käydä paradise beachilla, jos aikaa jää. Menen kyllä uudestaan saarelle, Joudun jättämään saaren ensivuoden hyppelystä pois lautta-aikataulujen takia :/ Mutta ehkä syksyllä 1013 ;)

    • pitasouvlaki

      Jos matkustaa halvan kaljan perässä, niin suosittelen Puolaa.

      Jos tuo juomahinta on vähemmän tärkeää, Kos on mainio kohde. Hintataso ravintoloissa on tietysti vaihteleva. Voihan Suomessakin maksaa pihvistä 15-40 euroa. Minusta Kreikassa saa ravintoloissa kuitenkin halvempaa ruokaa kuin Suomessa. perusruoka (souvalki ja tykötarpeet) maksaa kympin. Roskaruoasta en tiedä

      Kos on mukavan kokoinen saari, jonka saa autolla hallintaan helposti. Keskusta on kahdessa päivässä läpi kaluttu, mutta tunnelma siellä on parempi kuin monessa muussa lomakohteessa. Kosin keskutassa kokoontuvat iltaisin myös paikalliset.

    • matkustelija40

      Käy katsomassa viimeiset halvat tarjoukset matkallesi. Löydät äkkilähdöt, hotellit, hotelli lentopaketit, lennot monelta eri toimittajalta. Tarjoukset jopa -70% kun osuu sivuille oikeaan aikaan. Paljon myös muita alennuksia hotelleihin, lentoihin jne. Sivutolta http://www.amg-lahti.org/matkalle.html
      Hyviä tarjouksia paljon.. Kustannukset paikanpäällä ovat suhteellisia joihin voi itse vaikuttaa paljon. Toiselle joku on kallista kun taas toinen pitää samaa summaa halpana. Tuota on siis vaikea määritellä, koska jokainen hakee matkaltaan aina sitä omaa juttuaan ja nähtävyyksiä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe