Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kos/Hotelli Imperial FF APUA!!

Kokemuksia kaipaava

Eli nyt on alustavasti varattu matka Kos:sille ja hotelli on Imperial FF. Onko kellään kokemuksia hotellista taikka kohteesta?

hintataso? Tiedän, että on korkea, mutta eikö euroopassa ole joka puolella muutenkin (enhkä bulgaria hieman edullisempi)

Mitä maksaa perus ruoka?Roskaruoka? drinkit?

Jos ihan paskaksi paikaksi todetaan voin vielä viikon ajan perua matkan eli nopeasti kokemuksia kehiin. KIITOS

7

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+7

      Kävin Kossilla kesällä 2002, jolloin oli juuri siirrytty euroon. Keskustasta ei löytynyt baaria, jossa oluttuoppi ei olisi maksanut vähintään 3,50 €. Yleisin hinta oli 4 €, ja sama 4 euroa oli hinta myös esimerkiksi uimarannalla myydyllä isolla lasillisella appelsiinimehua. Sen jälkeen olen kiertänyt Kossin kaukaa. Tuohon aikaan olut oli selvästi halvempaa helsinkiläisessä kantabaarissani.

      Ruokaa sai ravintoloista kylläkin ihan edulliseen hintaan, kumma kyllä. - Mallorcalla ja Kanarialla on baareja, joista oluttuopin saa 1,50 - 2 eurolla. Kossin keskusta on kovin pieni, joten baarit voivat keskenään sopia korkeista hinnoista, sillä niitä on aika vähän verrattuna isompiin lomapaikkoihin.

      Lyhyellä tähtäimellä hintakiskonta voi olla viisastakin, sillä se toimii muutaman kesän. Sitten turistit äänestävät jaloillaan ja menevät muualle.

    • halapaa on

      Veikkaan, että Kössilläkin saa ison huurteisen 2eurolla, kuten niin monessa muussakin Kreikan lomakohteessa, kunhan ei elvistele ja on nykypäivän tiedot kohillaan. Muutenkin ruoka on kohtuuhintaista kaikkialla Kreikassa ja miksi sen pitäisi Eu.n sisällä olla murto-osa Suomen sikahinnoista.

      • Juokoot toiset...

        "Veikkaan, että Kössilläkin saa ison huurteisen 2eurolla, kuten niin monessa muussakin Kreikan lomakohteessa, kunhan ei elvistele ja on nykypäivän tiedot kohillaan."

        Veikkauksesi menee ainakin Rodoksen kaupungin osalta pieleen. Viime kesänä en kahden viikon ahkeran etsimisenkään jälkeen löytänyt yhtään kahden euron baaria. Halvin hinta oli 2,50 €, mutta tavallisin 3 - 4 €. Sillä ei suinkaan aina saanut "isoa huurteista", koska sellaisia ei ollut myytävänä, vaan ison lasillisen olutta - arviolta 4 desilitraa.

        Kalliimpaakin juomaa oli tarjolla: saapaslasillinen olutta vanhassa kaupungissa maksoi 8 €.


    • kokemuksia kaipaava

      Olisko kellään tietoja viimekesältä?

    • kannatan kossille

      Kossi oli todella kiva kaupunki. Harmiksemme menimme kossille jo tuokokuussa, joten suurin yökerho ei ollut vielä auki ja menimme saarelle biletystä varten. Bileet olivat siltikin hyviä baarikadulla. ( yllätyin kuinka kovaa biletystä rethimnonissa on, vaikka siitä en ole lukenut netistä. Säät eivät olleet vielä toukokuussa kovin hyvät, mutta matkanjärjestäjä sanoi, että meille sattui huonot säät. Ruuan hintataso oli sama, mitä muualla kreikassa. Alkoholi oli baareissa kalliimpaa, kuin Rethymnonissa Kreetalla, mutta Kossilla bartenderit kantoivat koko ajan ilmaisia shotteja pöytään ja kun menit baarikadulle, siellä sai aina ilmaista juomaa... Lapsiperheitä ei ollut liikaa se oli plussaa!!! Suosittelen suuresti, että käyt rantabaarissa nimeltä Jacksons, siellä saa hyvää ruokaa ja musiikki on hyvää! Kossi ihana paikka, kaunis kaupunki ja hyvä liikkua pyöräillen (hyvät pyörätiet). Alkoholi on kaupoissa halpaa ja Kossilla on myös historiaa. Kannattaa käydä paradise beachilla, jos aikaa jää. Menen kyllä uudestaan saarelle, Joudun jättämään saaren ensivuoden hyppelystä pois lautta-aikataulujen takia :/ Mutta ehkä syksyllä 1013 ;)

    • pitasouvlaki

      Jos matkustaa halvan kaljan perässä, niin suosittelen Puolaa.

      Jos tuo juomahinta on vähemmän tärkeää, Kos on mainio kohde. Hintataso ravintoloissa on tietysti vaihteleva. Voihan Suomessakin maksaa pihvistä 15-40 euroa. Minusta Kreikassa saa ravintoloissa kuitenkin halvempaa ruokaa kuin Suomessa. perusruoka (souvalki ja tykötarpeet) maksaa kympin. Roskaruoasta en tiedä

      Kos on mukavan kokoinen saari, jonka saa autolla hallintaan helposti. Keskusta on kahdessa päivässä läpi kaluttu, mutta tunnelma siellä on parempi kuin monessa muussa lomakohteessa. Kosin keskutassa kokoontuvat iltaisin myös paikalliset.

    • matkustelija40

      Käy katsomassa viimeiset halvat tarjoukset matkallesi. Löydät äkkilähdöt, hotellit, hotelli lentopaketit, lennot monelta eri toimittajalta. Tarjoukset jopa -70% kun osuu sivuille oikeaan aikaan. Paljon myös muita alennuksia hotelleihin, lentoihin jne. Sivutolta http://www.amg-lahti.org/matkalle.html
      Hyviä tarjouksia paljon.. Kustannukset paikanpäällä ovat suhteellisia joihin voi itse vaikuttaa paljon. Toiselle joku on kallista kun taas toinen pitää samaa summaa halpana. Tuota on siis vaikea määritellä, koska jokainen hakee matkaltaan aina sitä omaa juttuaan ja nähtävyyksiä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe