DigiVire

12+7

En tiedä kuuluuko tämä tänne mutta... Onko tuo DigiVire verkkokauppa luotettava? Nopea toimitus? http://www.digivire.com/

103

22811

  Vastaukset

  • Ei varmaan.

  • Kyseistä verkkokauppaa ylläpidetään Maltalta käsin. Jäljet viittaavaat kuitenkin konkurssiin yli 500 000 euron verovelkojen takia vedettyyn Magnet-e verkkokauppaan. Omia rahoja en uskaltaisi laittaa kiinni. Uskoisin kaupan toimivan jonkin aikaa kunnes pulju vedetään taas alas ja uusi perustetaan jonnekin muualle.

  • Höpö höpö. Olet tämän "firman" henkilökuntaa kuten ovat myös hintaseurannan feikki arvostelujen tekijät.

  • Kurja paikka. Valikoimissa on vaikka mitä, mutta todellisuudessa tarkistavat saatavuuden vasta kun tilaus on tehty. Rahojen takaisin saaminen on hidasta ja vaikeaa.

   Rekisteröity Maltalle, osa kai toiminnoista Virossa ja jotain näennäisesti Suomessa. Taitaapi olla veronkiertoa ja huijausta konkurssipesän raunioilla.

   En suosittele!

  • Jos haluat pelata riskillä niin merko varmaan saat tavarat. Tosin samalla tuet rikollista toimintaa, mutta säästyypähän hieman rahaa. Jos googlaat hakusanoilla magnet ja digivire niin löytyy mielenkiintoista juttua. Siitä vaan tilaamaan ja peukut pystyy että firma ei häivy kuin pieru saharaan.

  • LIsäksi laitteet tulee kaukoidästä (optiikat) miten lie takuun laita???
   Kun tulee eri markkinaalueelta niin ei ole euroopassa takuuta.

  • tilasin sunnuntaina pelin tuolta ja sitte vasta luin näitä juttuja. Vituttaa kyl nyt niin saakelisti kun vpd myy nytten samaa peliä halvemmalla. En saanut edes tilausvahvistusta mutta rahat meni

  • Tilasin joulukuun 27. päivä Samsung Galaxy Note kakkosen. Sain tilausvahvistuksen kyllä, ja tiedossa oli, että toimitus saattaa kestää 5-10 arkipäivää. Eihän mulla mikään kiire sitä ollu saada ku niin halvallakin sain. Odotin sen 9 vai 10 arkipäivää, kunnes asiakaspalvelusta tuli sähköposti, että tilaus viivästyy vieläkin (sama automaattiviesti oli lähetetty noin 60 muuhunkin email-osoitteeseen) Sitten luin eri keskustelupalstoilta arvioita tästä kyseisestä Digivire -kaupasta. Ei mitään positiivista, joten peruin tilaukseni saman tien. Olin jo kuitenkin maksanut sen etukäteen ja alkoi ihan hirvittää että tuleekohan sieltä ikinä rahoja takaisin... (asiakaspalvelun mukaan rahojen siirto tapahtuisi 2-4 pankkipäivän kuluessa) Kuitenkin jo toisena päivänä oli tullut takaisin se 529€. Huh mikä helpotus. Nyt pistin samaisen puhelimen tilaukseen Markantalosta, vaikkakin vähän kallimpi olikin. Tilaus jo lähetetty ja tod. näk huomenna perillä! Oppii sen ettei kannata kaikista halvimmasta nettikaupasta tilata. Ei se pari kymppii kovin suuri uhraus ole :)

   • Ise tilasn juuri Note 2 otin maksutavaksi lasku varmuuden vuoksi elikkäs heti kun puhelin on minun kädessä sitte minä maksan puhelimen


   • Samanlaisiankokemuksia panasonicin hd-videokamerasta, myyvät tuotetta jota ei ole saatavana, toimitusaikoihin kannattaa suhtautua varauksin.
    Minulle ilmoittivat että tuotetta ei enään tule heidän valikoimiinsa, pyysivät tilinumeron ja ihme kyllä palauttivat rahat aivan oikein.
    Yleensä jos mikään luottokortti ei kelpaa, vaan vaativat tilisiirtoa canceloin tilauksen.
    Tässä taas hyvä esimerkki että ei se homma toimi, onneksi sain rahat takaisin.


  • Siis jos tilaa pelin niin tuleeko se postista vai postilaatikosta

   • ei se tulee suoraan kotiovelle


  • E.K miten saan peruutettua tilauksen?

  • Jee! Kahen viikon odotus palkittiin. Sain Far Cry 3 tänään. Oli kyllä aika pitkä toimitus aika ja vähän pelotti kun ei tullut sitä tilausvahvistusta. Onneksi se peli kumminki tuli. Taijan jatkossa valita vpd tai muun pelikaupan niin ei veny tuo toimitus noin pitkäksi.

  • Kyseinen liikehän todennäköisesti oli ennen "magnet traiding" ja "magnet-". Itse tilasin magnetilta 2 eri objektiiviä canoniin, 2x ps3 7.1 headsetin ja normi nappikuulokkeet, 3 eri tilausta tein ja kalleimman tilauksen hinta oli siellä 750€. Kaikki tuli tosin ps3 kuulokkeissa kesti pari viikkoa odotettua kauemmin. Saatavuushan on 5-10 arkipäivää ja voi tosin mennä kauemminkin. Tilauksethan ne laittavat menemään vasta kun tilaus on tehty, tai näin olen itse ymmärtänyt.
   Joka tapauksessa itse olen saanut tavarat ja kaikki on toiminut moitteetta ja ollut priimakunnossa. Vaikka pulju vedetään alas silloin tällöin niin ei se minun kaupankäyntiä haittaa jos säästän itse selvää rahaa täältä tilaamalla.

  • Canonin objektiiveja myös tilasin. 2,5 viikkoa meni. Tyytyväinen olen kuitenkin palveluun. Hinta oli about 189e postikuluineen, kun Gigantissa sama putki 250e.

  • Tilasin Lumia 820, reilusti halvempi kuin muissa suomalaisissa liikkeissä. Tilasin sen ja maksoin etukäteen, mutta 15 pv kulu eikä mtn kuulunut tai luuria näkynyt. Tilauksessa luki: ''Odotamme varastoon.'' Päätin sitten pyytää rahoja takaisin, vähä pelotti et tuleeko ne, mutta 5pv päästä ne ilmesty tilille. Ei kannata tilata, vaikka saisitkin tilauksesi ja säästäisit rahaa, heidän veronkierron kautta, takuu ja korjaus voivat olla todella vaikee jos edes toimivaa.

   • 10pv kohdalla tuli se viesti että tilaus on viivästynyt


  • Tilasin tuolta kameran, toimitusaikaa ilmoitettiin 5-10 päivää. Kamera tuli 14 työpäivässä. Toimitustapa oli matkahuolto ja piti tulla oman asuinlähiön Siwaan. No, kamera ilmoitettiin noudettavaksi Kampin (Hki) matkahuollosta. Itse kamera todella hyvän tuntuinen!!

   • Sama ongelma oli Gigantin kanssa, että hain Matkahuollon pääpisteestä.


  • Tilaamani tuote tuli EU:n ulkopuolelta. Paketin mukana olleessa kuitissa ei ollut Suomen arvonlisäveroa. Kysyin DigiVireltä onko alv ja mahdollinen tulli maksettu, vastasivat että on. Pahimmassa tapauksessa Suomen tulli väittää toista ja joudun maksamaan ne itse jälkeenpäin. Eli tällainen uhka on jos DigiVireeltä ostaa.

  • Ainakin sain tavarani ajallaan, loistavaa palvelua!

   Suosittelen kaikille!

   Terv. Uuden GoPron omistaja

  • Olen itse tilannut sieltä pääasiassa kameran objektiivejä. Kaikki mitä olen tilannut ovat mys tulleet 8-12p sisällä. Kun maksaa Visalla, ei ole vaaraa, että rahat jää sinne ja tavaraa ei saa. Mutta kyllä panee ajatelee mistä ostaa, kun Rajalasa maksaa esimerkki objektiivi 2100,00€ ja DigiVireessä sama 1580,00€ Mulle on aivan sama saako valtio verojaan DigiVireestä ostetusta tavarast, vai ei, kun ei pysty poistamaa 80,000 ulkolaista työmiestä Suomesta, joista liki puolet tekee täälä pmeitä töitä, eikä maksa veroja tänne euron euroa, ja vie viellä meidän Suomalaisten työpaikat ja työttömyys senku lisääntyy.

  • Naapuri kehui pari kuukautta takaperin tilanneensa linssin edullisesti.Itse en silloin kauheasti kiinostunut aiheesta, mutta kun vaimo nakitti minit ostamaan G15 kameran, niin päätin tilata sen Digistä.
   Kamera tuli perille ja vaimo räpsinyt sillä tiuhaan tahtiin kuvia.

   Tuossa joku pöljö mainitsi, että asiakkaalle saattaa tulla maksettavaksi tullimaksuja, mutta tavarahan tulee Euroopan Unionin sisältä ja tällöinhän ei kuluttajalle tule mitään tullimaksuja.
   Kaiken kaikkiian miellyttävä kokemus!

   • Jos ei pysty kuitilla todistamaan että ALV on maksettu niin joutuu maksamaan suomen ALV 24% jos tulli alkaa kyselemään, eli ei ole enää halpaa, tulleja ei eu:n sisällä kanneta.


   • Ja sitten jos tulee vikaa, niin eipä muuta kuin tilaat uuden =) vai vietkö takuuhuoltoon Maltalle vai viroon vai Sveitsiin ? =) Ne vain köyhästä tuntuu, että ovat halvempia.


  • Kun tavara tulee EU:n sisältä niin sehän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että siinä on tullit ja verot jo maksettu. Jos tavara tulee EU:n ulkopuolelta niin tuonnin yhteydessä maksetaan kaikki verot... On verokarhut sen verran fiksuja että ei näitä niin vaan ohiteta.

  • Pelkästään positiivista kerrottavaa. Tilauksen väliaikatiedot tulivat asiallisesti ja ajallaan. Sony DC-RX100 kamerani saapui perille satasen halvemmalla kuin mistään muualta olisi onnistunut. Suosittelen!

  • Mites laskulla on homma toiminu?

  • Siis mun mielestä Magnet oli hyvä ja luotettava mut se lopetettii kai kuen enää löyä sitä netistä mut en tot digiviree menis luottamaa mielummin maksan 10€ enemmän ku ootan 50 vuotta jotai olemattoman paketin tuloa olemattomasta paikasta!

  • En voi suositella. Kaksi kertaa yrittänyt tilata tuotetta, ja molemmilla kerroilla toimitusongelmia. Maksan mielelläni tästedes hyvästä palvelusta toiseen kotimaiseen yritykseen hieman extraa.
   Luultavasti takuuhuolto/tavaran vaihto yhtä työn ja tuskan takana.

   Tässä siis minun kokemukseni ja mielipiteeni

  • Hyvää kotimaista palvelua sai joskus laman jälkeen jossai paikallisella nakkikiskalla :D

   Nykään joutuu perhana jonottamaan joihinki asiakaspalvelunumeroihin tuntitolkulla, jotta saa jonkin sortin palvelua ja rohkeimmat uskaltaa veloittaa 1€/min pvm!!

   Mitä isommaksi noi firmat kasvaa, sitä vähemmän ne jaksaa tavallisista Taaveista kiinostua. Hyvänä esimerkkinä kävin Elisalla kyselemässä huollossa olevan puhelimeni perään joka on muhinut jossain 2 viikkoa ja kaiken sen jonotuksen jälkeen sanoo tiskillä oleva daami, että "puhelin on edelleen huollossa"
   Sanoin haluavani pikkuhiljaa jotain hyvitystä ja sain perus vastauksen "minä en valitettavasti tämän enempää voi auttaa"

   Muutun lestaadiolaiseksi ja muutan metsään.

  • Hei ei Dikiä saa haukkua

   Emmä sieltä mitää oo tilannu, mutta kävin tykkäämässä heidän facesta ja voitin palkinnon heiä arvonnassa . kyllä ne arpajais sälät ainaki toimittaa xD

   https://www.facebook.com/pages/Digivire/347232982041188

   "tainataina" kommenttiin pakko sanoo sen verran et lestaadiolaiset on hauskoja!

  • Hei kaikki, kiviäkin kiinostaa ihan sikana. Itse tilasin tuotteen ja ei ollut ongelmia missään vaihessa, lietsokaa vaa niin paljon kui jaksatte. koht huomaatte et tommoset saatanan isot kivijalkamyymälät pyörittää maailmaa yberin hinnoin ja tuutte ikävöimään Robin Hood:in kaltaisia henkilöitä koska teillä ei oo varaa ees ostaa leivänpaahdinta hintaan 399,00€ johon on turboahdettu radio ja ledi vilkkuva propelli.

   Oma sanonta menee: " jos et oo piparia maistanut, nii älä leiju turhasta " toisin sanoen, en näe digivire:n tekevän mitää väärää ennen kui toisin on todistettu.

  • Itse tilasin viimeviikon keskiviikkona (eli 9 päivää sitten) Samsung Galaxy S3:sen. Ei ole vielä ainakaan toistaiseksi tullut perille, saati sitten ilmoitusta viivästymisestä, mutta pyhäpäivät välissä vaikuttavat kai jotenkin.

   Halvalla kuitenkin sain, siitä ei käy kiistäminen.

   Peukut on pystyssä että viimeistään ens maanantaina saisin luurin!

  • Tuo lähemmäs 2000 positiivista ostokokemusta eri käyttäjiltä ebay:ssä on kyllä melkoinen meriitti!

   Itse entisenä yrittäjänä kaupittelin värikasetteja ebay:ssä ja voin kyllä sanoa, että sieltä lentää pihalle hyvin äkkiä jos homma ei rullaa luvatulla tavalla.

   Mulla on EOS 650D kiikarissa tuolta ;)

  • Älkää nyt perhana pelotelko täällä noilla kommenteilla että ei tuu tuote perille!! Tilasin just 500e luurimen niin nytten sitä odotellessa :) Tuleeko se tuota nyt sitten vieressä olevaan Siwaan vai ihan matkahuoltoon? Ku joku puhu aiemmin jostain Siwasta

  • Itse olen kans S3:sta ostamassa, toivottavasti tulee...

  • Ebay.co.uk

   Items for sale from digivire (1784 Red star icon for Feedback score between 1,000 to 4,999).

   Your search returned 0 items.

   Vähän epäillyttävää.

  • Minun tilaus on ainakin tullut perille ja tossa heidän verkkosivujen chatissa vastaillaan kyllä ripeaästi.
   Jos on jotain kysyttävää niin kannattaa suoraa heiltä kysyä, turha täälä on spekuloida ja jossitella.

   Muistan törmänneeni tähän kauppaan ensimmäisen kerran jo puoli vuotta sitten ja silloinkin oli samat "spekuloinnit" meneillään.

   Itse annoin enemmän painoarvoa hintaseuranta.fi sivuilla kirjoitettuihin ostokokemuksiin...

   • firmalla ei ole edes puhelinnumeroa johon ottaa yhteyttä. Chatissä eivät osaa vastata kysymyksiin.


  • Tilaus tuli nopeasti perille, mutta puhelin oli jotain vinkuintiamallia, eli käyttis oli vain englanniksi ja kiinaksi, malaijiksi jne. Ei edes saksaksi, ranskaksi tai espanjaksi. Mukana oli Helsingissä laitettu laturia varten adapteri. Ja tietenkään minkäänlaista käyttöohjetta ei ollut suomeksi.
   Noi puhelin lähtee takaisin, se on sitten eri asia, saanko rahoja koskaan pois.

  • Tilasin Canonin objektiivin.Säästin 250 euroa ja paketti oli noin parissa viikossa perillä.
   Minulla ei ainakaan ole valittamista.

  • Nimimerkillä "rauhamaahan" otti hyvän pointin esiin. Jos on jotain kysyttävää niin kannattaa kysyä suoraan itse puljulta.

   Kun tilasin oman Galaxy S III puhelin, kysyin heiltä suoraan sisältääkö puhelimeni suomenkielen ja sieltä kerrottiin, että kielivalikkoja on suomen lisäksi yli 50 muuta!

   Kertoivat myös, että heidän kaikki myymät laitteet sisältävät suomenkielen yhtä LG puhelinta lukuunottamatta johon olivat lisänneet tektin "Puhelin on Englanninkielinen!"

   https://digivire.com/p/11831/optimus-4x-hd-p880

   Aion kesällä hankkia täältä myös järkkärin!

  • Lähti tilaukseen Nikonin vähän järeempi järkkäri, jos tulee kuukaudessa niin olen tyytyväinen.

  • Ostin Canonin superzoomin. Edullinen hinta, tuli toimitusajan puitteissa, ja kaikki OK. Chat-asiakaspalvelu oli asiantunteva ja ystävällinen. Kameran mukana ostotodistus takuuta varten, niin kuin pitääkin. Ohjekirja oli englanniksi, mutta Canonin sivulta löytyi vaivatta suomenkielinen. Saatanpa ostaa Digivirelta toistekin...

  • Joo aika erikoista, että firman kotipaikkana Malta ja että edellisen firman verot maksamatta.... Hoitavatkohan muut velvoitteensa kuin verovelvoitteet??

  • Täällä näyttää olevan paljon spekulointeja siitä, onko tämä "pulju" nyt hyvä ja luotettava vai ei. En normaalisti kirjoita mielipiteitä (olen enemmänkin niitä ihmisiä jotka tykkää lukee muiden kirjoituksia) mutta tämän verkkokaupan puolustukseksi tahtoisin omasta kokemuksestani sanoa muutaman:

   Erinomainen asiakaspalvelu -> ennen kuin huomasin chatti ominaisuutta lähettelin tiedusteluja tuotteista sähköpostitse; positiivinen yllätys on se, että kaikkiin tiedusteluihin vastattiin noin 20-30min sisään. Kun äkkäsin chattipalvelun siellähän vastataan kysymykseen kuin kysymykseen, heti. Asiakaspalvelijat vastailee hymynaamassa (käyttäen hymiöitä), joidenkin mielestä hyvä meininki, konservatiiviset saattaa närkästyä...

   Toimitusaika on mielestäni kohtuullinen: itse olen monesti tilannut niin saksasta kuin englannista, tuskin tavarat tulee oikeastaan sitä nopeammin kuin mitä digivireestä saa, yleensä sellainen 1-2 viikkoa Suomeen saakka on aika odotettua, sama esim kun tilaa Amazon UK:sta.

   Hinnoista: itse kun tykkään tilata ulkomailta enemmän kuin kotimaisista verkkokaupoista niin hinnat ovat suht samaa kuin Englannissa tai Saksassa, yhtä asiaa lukuunottamatta: täältä saat suomenkielistä asiakaspalvelua (ja tästä syystä päätinkin kokeilla tätä kauppaa).

   Kaikin puolin positiivinen fiilis jäi tilauksesta. Pro nettikäyttäjä saattaa löytää vielä parempia hintoja kuin mitä digivire tarjoaa samoista tuotteista mutta säästöä toimituskulujen jälkeen jää suht vähäiseksi...ja sen vuoksi tähän kauppaan on helppo päätyä seuraavallakin kerralla :)

   • Et varmaan ole digivireen staffia, ethän? :D

    Verojenkiertäjiä ja asiakaspalautusten jälleenmyyjiä koko pulju, kaikki tyyni!


  • Kameran tilaajana olen tyytyväinen nopeasta toimituksesta. Tänään 11.6. tuotiin kotiovelle asti. Tilaus oli tehty 4.6.

  • Tilasin ite tuolt 16 gigasen valkoisen iphone 5, käyttäjälläni näkyi, että puhelin on maksettu. Puhelimen tulo kuitenkin kesti melko pitkään, ensimmäinen syy oli, että he odottivat puhelinta varastoon, sähköpostilla he pitivät minua ajantasalla riittävän usein.

   sitten kun he kertoivat, että puhelin on toimitettu TNT-postin kautta, niin he antoivat meille seurantakoodin TNT-verkkosivua varten, sieltä näki hyvin, että missä puhelin liikkui.
   TNT:llä oli kuitenkin ongelmia saada lähetettyä minun kotiosoitteeseen jotenkin, niin kävin heidän verkkosivulla laittamassa, että lähettäisivät uuteen osoitteeseen, johon laitoin sen saman osoitteen mihin oli alun perin tarkoitus tullakin.
   Siten he lähettivät kotiovelle asti puhelimen nimikirjoitusta vastaan seuraavana päivänä.
   Puhelin oli täysin aito Applen iPhone 5 16Gb

  • Moi

   4.6. Tilattu Iphone5 16gb, ja tänään 12.6. iltapäivällä TNT toi luurin kotiovelle.
   Tuli just niinkuin lupasivatkin ja Iphone toimii :)

   • pitääk siihen laittaa koko osoite vai lyhenne esim. liipalankatu 7 vai liipalankatu 7 a 4?????????


  • Tilasin digivireltä canon eos 600D:n. Minut on pidetty kokoajan ajantasalla paketin liikkumisesta, lupasivat vielä erikseen lähettää minulle suomenkielisen käyttöohjeen postitse, tähän mennessä olen tyytyväinen palveluun. Chat toimii nopeasti ja moitteetta, asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä. Tilaus on rekisteröitynyt heille 07.07. Pakettia luvattiin saapuvaksi joko 12.07. taikka 15.07. Sitä odotellessa.

   • Laitaisitko viestiä, kun kamera tulee perille. Samaisen kameran meinasin jo sieltä tilata, mutta empimään vielä jäin.


  • Digi Vire on postilaatikko firma rekisteroity Maltalle, mutta siella ei ole toimistoa vaan management consultointi yhtio www.fbsmalta.com ja Digi VIreen omistus on taas Kyproslaisella firmalla nimeltaan Il Capo Private Holding Ltd rekisterointi tunnus HE380606. Niilla on myos Maltalainen lakimies yhtena (hiljaisena) osakkeen omistajana.

  • Itse tilasin puhelimen maanantaina ja tuli keskiviikkona. Toisen puhelimen tilasin keskiviikko iltana ja tnt lupasi sitä huomiseksi eli perjantaiksi. Ei ole kyllä valittamista, nopeempi ku moni muu.

  • Nykyään kaikki on holding yhtiöitä :D
   Ikea-Apple-Nordea-mehiläinen Gigantti jne...

   Pääkonttorit sijaitsee millon missä panamassa ja kyproksella tai luxemburgissa.

   Mun kamera tuli ajallaan ja täytyy vaan kummastella miten nuo paketit lähtee tuolta Euroopasta tollasella tahdilla. Mulla meni 5 päivää ja kamera tuotiin suoraan jämsänkoskelle.
   Olisko siitä EU:sta sittenki jotain hyötyä?

  • Kylläpäs täällä on ollut paljon puhetta tästä virmasta, suuntaan että toiseen: mietin vaan että kuinka moni ihmettelee samoja asioita kun tilailee esimerkiks Ebayssä tai muista ulkomaalaisista kaupoista? Puhumattakaan miten meidän suomalaiset yritykset toimii (tai ei toimi)?

  • Pirun hyvä kauppa. Eilen tilasin ja tänään tuli kotiovelle. Euroopasta siis saa nopeammin tavaran kuin Itellan/postilla.. aikamoista

  • Hidas toimitus mutta varma ja halvempi kuin useammat muut ellei usean tuotteen kohdalla halvin ostan jatkossakin

  • Ikea on ihan samanlainen verojen kiertäjä. Digivire on hyvä paikka, ja loistava asiakaspalvelu.

  • Tilasin tossa 7.8 Samsung Galaxy Note 2. Tilausvahvistus tuli mutta ei ole mitään kuulunut sen jälkeen. (Nyt on 11.8 mutta kun rupesin tonkimaan täältä kokemuksia niin aloin huolestua) Ne joilla kauppa on onnistunut: Onko sieltä tullut mitään infoa että tuote on lähetetty tai muuta vastaavaa?

  • Olen tilannut sieltä kahdesti ja molemmilla kerroilla on tullut juuri sitä mitä on tilattu!
   Tilausvahvistuksen jälkeen tulee muistaakseni kaksi tai kolme sähkökpostia, jossa kerrotaan milloin tuote saapuu ja sitten on semmonen pidempi viesti jossa on tuo TNT-lähetystunnus ja pari sivua siitä kuljetusvirmasta.

   Miksi ihmeessä olet täälä kyselemässä tilauksesi perään kun minun tietääkseni heillä päivystää porukkaa sielä chatissä melkein tauotta.

   • Koska oli sunnuntai kun tuota kyselin ja silloinhan ei siellä ketään ole ja muutenkin kun huolestuin


  • Tilasin kameraan objektiivin 20.8 2013 ja tänään 22. päivä, n. puolitoista vuorokautta myöhemmin objektiivi oli minulla.
   Kaikki meni loistavasti!

  • Tilasin kunnon suomalaisena paikalliselta valtuutetulta jälleenmyyjältä. Hinta oli toki 300 erkkiä kalliimpi kun Eestipoikien vastaava tuote. Sain tingattua sen verran että eroa oli enää vaivaiset 100 erkin merkkiä. Etukäteis maksu tottakai koska lähikauppiaaseen luotetaan! Eesti poijilla toimitukset suomeen kestäny muilla noin 4-5 päivää. Paikallinen trokari on kuitenkin sen verran buisiness man ettei pidä varastoa ja tuote on sanoman mukaan huomenna noudettavissa liikkeestä. Paketti oli kuitenkin toimituksessa hukkunut jonnekkin ja sitä on nyt toista viikkoa odoteltu. Arvakkaa ketuttaako! Ja sitten vielä puolustellaan paikallisia trokareita joille ei enää riitä toiminalla pärjääminen vaan rikastua pitää. Mallia Euroopasta siis tarvitaan ja äkkiää!

  • Itsellä ei ainakaan ole Digivirestä mitään pahaa sanottavaa. Tilasin Canonin kameran muistikortin siihen ja toimituksen kesto 4-7 päivää. Maksoin ostokseni suoraa tililtä samantien tilauksen yhteydessä. Kuudentena päivänä tuli ilmoitus, että tilaus lähetetty ja seuraavana päivänä sain paketin.
   Myös asiakaspalveluchatti toimii hyvin, minulle ainakin vastattiin samantien ja kysykää sieltä kaikki mikä askarruttaa.

  • Pelkkää hyvää sanottavaa. Toimitus 2 päivää, kuten luvattu, tavara oli mitä piti ja hyvin pakattuna toimitettiin haluttuun osoitteeseen. Sähköpostiin tuli tilausvahvistus ja ilmoitus, kun tavara lähti matkaan. TNT:ltä tuli myös seurantakoodi jos halusi tutkia paketin matkaa maailmalla. Kouluarvosana 10 .

  • Hyvin meni. Tavara tuli nopeasti perille ja koko ajan infottii meilillä missä mennään.

  • Tilasin iPhonen. Luvattiin toimitus 4-7 päivässä. 7 päivää meni. Laturi ei toimi Suomessa joten en voi ladata sitä vaan piti hankkia muualta toimiva laturi. Puhelimeen ei tullut myöskään sim-kortin paikan avaajaa. Se metalliosa. Lisäksi heidän verkkokauppansa verkkopalvelumaksu on todella alkeellinen verkkomaksu. Danske Bankin kautta ostettaessa kaikki tilini eivät näkyneet ostettaessa puhelinta. Kysyessäni hyvitystä asiasta niin luvattiin vain 10 euron lahjakortti seuraavasta ostoksesta. En suosittele ostamaan ainakaan puhelimia täältä.

  • Olen tilannut useita kertoja, esim kalliita objektiiveja. Ei valittamista.

  • Tilasin 23.8 digivireeltä 3 suodinta, toimitus ajaksi lupasivat 4-7 päivää. Suotimet eivät ole vieläkään tulleet, mutta huomenna pitäisi tulla viimeistään heidän asiakaspalvelunsa mukaan. Levollisin mielin voin kylläkin olla sillä aiemmin tilaamani tuotteet ovat heiltä tulleet perille. Eli jos tilaat heiltä niin varaudu siihen, että toimitusajat voivat olla kaksi tai jopa kolme kertaa pidempiä kuin he ovat arvioineet! Viimeksi tekemäni tilaus saapui jopa päivän aiemmin kuin piti ja en tietenkään ollut kotosalla kun he paketin olisivat tuoneet. Jättivät lapun postilaatikkoon jossa kertoivat vieneensä aketin lähimpään toimipisteeseensä ja paketti olisi noudettavissa sieltä tai että voin soittaa numeroonsa ja sopia uuden toimitusajan. Mutta luotettavaa kaupankäyntiä!

  • Itse tilasin juuri S3 ja flicoverin, 22.8, 5.9 tuli, eli ~2vk kesti, mukana tuli kirje, jossa pahoiteltiin ongelmia tuotteensaannissa (flipcover oli lopussa) ja antoivat siitä kaupantekiäisiksi 12€ muistikortin, pahoitellen viivästymistä, joten kyllä tyytyväinen olin hintaan nähden, myös paypal tuli nytten maksujärjestelmäksi, joten siltä osin vielä luotettavampi.

   • Joo, minullekin tuli tuo tilaus eilen perille, eli 2vk minullakin kesti. Itse en saanut hyvitystä. Aiemmin kerran tilasin digivireeltä ja tilaus viivästyi joten vaadin siitä hyvitysä, sain 20€ bonuskoodin.


  • Jukka,
   Ostin Fuji X Pro 1 kameran, kaikki toimi hyvin, kamera saapui TNT:llä ja etuajassa. Tyytyväinen palveluun!

  • Digivireeltä et saa kuittia jossa näkyisi mitään firman tietoja. Nimi, osoite, Y-tunnus, kaikki puuttuu. Myöskään laitteiden sarjanumeroa tai IMEI-koodia ei löydy kuitista. Kokeile vaikka. Mailasin itse monta kertaa sinne asiasta mutta koskaan en saanut kuittia jossa lukisi firman tietoja. Kerran sain jonkun toisen asiakkaan kuitin eri tuotteesta. Firma sijaitsee Maltalla.

   Kuitti kuulemma toimii takuutodistuksena mutta eipä tuollaisella ole mitään arvoa kun kuka vaan voi wordissa naputella kotonaan samanlaisen "NOKIA LUMIA 350€"-lapun. Se ei kelpaa huoltofirmoille. Laitteetkin pitää lähettää Digivireelle ensin eikä niitä voi lähettää suoraan huoltoon kuten "oikeiden" myymälöiden kanssa. Digivireeltä todetaan että vika on käyttäjän aiheuttama -> ei huoltoa.

   Tavara tulee Aasiasta joten mihinkään parin päivän toimitusaikoihin ei kannata luottaa. Netti on pullollaan palautetta jossa jengi sanoo että kesti pidempään kuin luvattiin. Sisältö on myös randomia, laturit ja laitteet eivät ole pohjoismaiden versioita.

   Toiminta on epäluotettavaa ja huolto menee asiakkaan piikkiin. Ei kannata muutaman kympin säästön takia lähteä näiden kelkkaan.

  • Minun puhelin kävi Salossa SCF CARE CENTER huollossa, jossa huollatin aikoinaan Gigantista ostetun puhelimen. Kyllä takuu pelaa ainakin ja tuote tuli sovitussa ajassa :)

   • Onneksi olkoon, mun puhelin lähti elokuun lopussa Digiviren valtuuttamaan huoltoon ja on edelleenkin siellä jotain varaosaa odottamassa... Kaupan purku ei tule kyseeseen koska laite on siellä ... huollossa.


   • Ostin jo uuden kirjoitti:

    Onneksi olkoon, mun puhelin lähti elokuun lopussa Digiviren valtuuttamaan huoltoon ja on edelleenkin siellä jotain varaosaa odottamassa... Kaupan purku ei tule kyseeseen koska laite on siellä ... huollossa.

    joudut varmaan maksamaan siitä että laitoit sinne huoltoon!


  • Homma toimi hienosti ! Samsungin tab 2 tuli 7pv toimitusajalla !
   Hinta oli 80e halvempi kuin esim Markantalossa. Olen tyytyväinen !

  • ostin canon 50mm f1,4 objektiivin tuli luvatussa ajassa,ei valittamista,huomattavasti halvempi kuin muualla.

  • Tilattu Canon 100 mm macro is usm.
   luvattiin toimittaa n10 pv. tuli ajallaan. Hinta n. 200€ halvempi
   kuin esim. Rajala proshopilla.
   Ei valittamista.

  • hei! tilasin 16.10 iphone 5 ja tuli perille 18.10 suomenkielen tekstillä ja etukäteen maksettuna joten tosi nopea toimitus vaikka luvattiin 4-7 pv.
   joten en ymmärrä miksi toisilla mättää toimitukset.

  • Itse tilasin GoPro Black editionin dikivireltä, tuli neljässä päivässä. Hinta oli kymmeniä euroja halvempi kuin muualta ostettuna. Suosittelen.

   • Sony Xperia lippulaiva mallin tilasin Digivireeltä. Viikko sitten. Toimituspäiväksi ennakoivat 3.12 - 5.12.Tänään tuli vahvistus että luuri on kuljetuksessa.
    Tilasin laskulla, varmuuden vuoksi.

    Eli ehtii hyvinkin luvatussa ajassa.
    Mutta mikä hiitelin kiire näillä suomalaisilla on, että kun netistä tilaa, pitäisi tuote saada suunnilleen samana iltana, naurattaa.
    Ennen aikaan ei kovin kauan sitten nettitilaukset jopa Anttila/Hobby Hall sektorilla kestivät 2 - 3 viikkoa. Elloksella jopa 4 viikkoa.

    Tässäkin pätisi vanha mainio sanonta: "hyvää kannattaa odottaa".

    Luuri oli muuten tasan 100 euroa halvempi kuin esimerkiksi Verkkokaupassa, joka ilkeää lähetellä alvariinsa meilejä "todennäköisesti halvin" kehuin. Jopa Gigantissa ja Markantalossa on halvempia kuin Verkkokauppa comissa.

    Ja jos noista meinaa tilata, mielellään vasta Joulun jälkeen. Silloin hinnat romahtaa. Nyt ei tule mitään alennus"armoa" kun on päällä joulurahastus.


   • Digistä tilannut. kirjoitti:

    Sony Xperia lippulaiva mallin tilasin Digivireeltä. Viikko sitten. Toimituspäiväksi ennakoivat 3.12 - 5.12.Tänään tuli vahvistus että luuri on kuljetuksessa.
    Tilasin laskulla, varmuuden vuoksi.

    Eli ehtii hyvinkin luvatussa ajassa.
    Mutta mikä hiitelin kiire näillä suomalaisilla on, että kun netistä tilaa, pitäisi tuote saada suunnilleen samana iltana, naurattaa.
    Ennen aikaan ei kovin kauan sitten nettitilaukset jopa Anttila/Hobby Hall sektorilla kestivät 2 - 3 viikkoa. Elloksella jopa 4 viikkoa.

    Tässäkin pätisi vanha mainio sanonta: "hyvää kannattaa odottaa".

    Luuri oli muuten tasan 100 euroa halvempi kuin esimerkiksi Verkkokaupassa, joka ilkeää lähetellä alvariinsa meilejä "todennäköisesti halvin" kehuin. Jopa Gigantissa ja Markantalossa on halvempia kuin Verkkokauppa comissa.

    Ja jos noista meinaa tilata, mielellään vasta Joulun jälkeen. Silloin hinnat romahtaa. Nyt ei tule mitään alennus"armoa" kun on päällä joulurahastus.

    No niin poijjat sanoi issukit päissään vai miten se meni.

    Homma toimii. Eilen illalla (olin töissä) oli TNT kuljetuksesta soitettu emännälle ja tilaamani luuri tuotu ovelle asti, hyvin pakattuna tuotteena. Elikkä heidän lupaus toimitusajasta piti kutinsa tosi hyvin.

    Illalla myöhään latasin puhelinta reilun tunnin verran ja jo oli 100% latausta.
    Kaikki muu oli paketissa mutta ei suomenkielistä ohjetta. Surfasin netissä ja näyttäisi siltä, ettei edes Sonylta saa suomenkielistä ohjekirjaa ladattua??? Tai sitten en löytänyt.

    Tänään kun oli aika, laitoin puhelimeen microSD kortin sekä tietenkin micro-Sim kortin ja käynnistin.
    Näyttöön tuli kiinalainen? (japanilainen?) tekstitys, sim kortin kuva ja numeronäppäimistö.

    Hetken raksutti ennen kuin älysin laittaa Pin koodin ja hups näyttöön aukesi kielivalikot. Niitä olikin, kaikki Euroopan maat myös. Valitsin Suomi kun se sieltä löytyi ja Seesam puhelin aukesi suomenkielisin valikoin.

    Hokkus pokkus luuri oli valmis ja alkoi tarjota asetuksia alkaen päivämäärä ja kellonaika jne. Pian tuli tekstiviesti operaattorilta että kohta saat palveluasetukset.
    Enpä saanut. Ilmeisesti XPeria ei tue Soneran asetuksia. Ne tosin voi ladata tai syöttää käsin, ohjeiden mukaan.

    Todella täydellinen luuri. Halvalla. Ostan toistekin Digivireeltä.

    Nyt odottelen laskua ja maksan sen mielelläni, käteisellä.


  • Tosiaan tilasin Note 3 Katotaan tuleeko :D

   • Sama täällä. Tosin tilasin eBayn kautta niin jos ei näy niin voi riitauttaa ja saa helposti rahat takas.


  • Ainakin kamera kaman kaa jo tavaransa saaneet tulevat yllättymään, kun tulee asiaa takuun kanssa! :-D
   Yritäppä hoitaa esim. kaukoidän vehje euroopassa takuun piikkiin, ei onnistu...
   Noi toimii sillai, että kun tilauksia tulee ja alkaa oleen läjä kasassa, niin tsekkaavat mistä saa halvimmalla ja ostavat sieltä. Se voi olla oikea liike tai laivalla matkalla ollut kontti, joka vain häviää ennen määränpäätään ja ilmestyy mistä lienee takas, eli aitoa kamaa, mutta siihen se aitous loppuukin! :-D

  • Itsellähän ei ollu minkäänlaista ongelmaa, kun tilasin Samsung S4 tuolta syyskuussa. Oli n. 90e jo tuolloin halvempi kuin esim. verkkokauppa, että sepä oli pääsyynä. Paketti tuli noin 5 arkipäivän sisällä kotiportaille asti.

  • taitaa olla konkurssissa koko pulju. tilasin puhelimen (postiennakolla kuten aina varmuuden vuoksi) ja nyt ei ole enää edes verkkosivua digivire yrityksellä :DDD

   -jos epäilyttää, tilatkaa postiennakolla-

  • älä saatana tilaa tuolta mitään! huijareita... menetin 309e tuon paikan takia! koko nettisivu poistui tilaukseni jälkeen kun rahat olivat lähteneet tililtä eikä tuotteesta kuulunut mitään.


   • lalalalala kirjoitti:

    Nimi on vain muuttunut digivireestä->digitarvikkeeksi
    http://www.digitarvike.fi

    Kannattaisi hieman perehtyä asioihin, ennen kuin möläyttelee. Digitarvike.fi on Oululainen firma, josta voi myös noutaa tavaraa halutessaan. Esim. Finderista löytyy yrityksen tiedot.


  • Konkassa koko paska (jälleen). No suosittelijat, tilatkaas nyt sieltä :D

   • Kusetuslafka. Lumia 925 minkä tilasin lokakuussa tuolta, tuli sovitusti perille. Kaikki näytti aluksi liiankin hyvälle kunnes luuri levis ja lähetin sen digivireen "takuuhuoltoon" tammikuussa. Nyt on menny 2kk aikaa ja lupasivat 1kk sit laittaa korvaavan tuotteen tilalle. No sehän ois ollu ihan ok mulle, paitsi että korvaavasta luurista tai vanhasta ei oo kuulunu yhtään mitään. Pulju ei vastaa mun sähköposteihin eikä mulla oo mitään tietoa saanko sieltä enää ikinä mitään takas... mitä vittuahan tässä pitäis nyt sit tehä??? Kusetuspulju. Seuraavan kerran maksan mielellään sen 50e enemmän toimivasta palvelusta...


  • Tilasin nyt tammikuussa macbook airin sieltä, ei ole ainakaan tähänmennessä muuta valittamista kun ei ollut laturin adapteria mukana.Adapteri tuli samalla viikolla kun tein valituksen.

  • Tilaamani lumia 920 oli halvempi ja tuli ajallaan. Mutta nyt kun siinä ilmeni vika ja meni takuuhuoltoon, niin kävi ilmi että puhelin on alunperin myyty pakistaniin eikä sen takuu ole voimassa euroopassa...

  • Tilasin muutaman objektiivin, otin laskulle, tulivat kaikki luvattua aikaisemmin, maksoin laskut ja tyytyväinen olen ollut.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   132
   6833
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   88
   3367
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2218
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   70
   1982
  5. taksiyrittäjyys tiensä päässä. tämä ala loppuu

   bärnerin taksilaki ja korona tekee selvää jälkeä koko alasta. jäljelle jää ehkä 10% maan takseista. ei alaa pelasta edes se että polttoaine on nyt h
   Taksit
   60
   1944