mun tarinani?

arrayddsd

elikkäs tää on mun tarinani(oli pakko laittaa tollanen teinipissisihqu cliche-aloitus.)


taustaa:muunmuassa olen 19- vuotias,amkissa opiskeleva maahanmuuttajataustainen mies.minulla on ollut tasan 0 kaveria peruskoulun jälkeen,ei ikinä tyttöystävää,en ole edes maistanut alkoholia ja lisäksi äitini kuoli minun ollessani 12-vuotias jne.

peruskoulussa olin melko suosittu lapsi.kun peruskoulu päättyi,menin lukioon.
koska olen luonteeltani melko sulkeutunut(en siksi että pelkäisin sosiaalisia tilanteita tms) kävi minulle melko selväksi jo lukion ensimmäisinä viikkoina että en tulisi saamaan paljoa kavereita lukiossa. kuitenkin,koska olen maahanmuuttaja/suomalaisperheestä,osasin jo tuolloin erittäin hyvää englantia jmikä puolestaan johti minun ystävystymiseen 4 vaihto-oppilaan kanssa.

ystävyyssuhteeni jäivät kuitenkin lyhytikäisiksi,sillä kaikki neljä palasivat yhden lukukauden jälkeen kotimaihinsa.

niinpä päädyin olemaan yksin läpi lukion.Muistan vielä tuoreesti kuinka nöyryyttäviä ryhmätyöhetket olivatkaan:kaikillla muilla oli pari tai ryhmä minun ollessani yksin keskellä luokkaa.Olinko vihainen tai katkera? en oikeastaan,sillä syy yksinolemiseen oli suurilta osin minun:jotta minulla olisi ollut kavereita,olisi minun ehkä pitänyt olla aktiivisempi kontaktin hakemisessa.

en ollut ikinä vihainen tai katkera kenellekään vaikka tuskin kukaan luokka/kurssitovereistani sanoi minulle moniin viikkoihin edes hei. pyrin aina olemaan ystävällinen ja hyväsydäminen muita kohtaan edellisestä huolimatta esim jos joku pudotti kynän tai kirjan lähelläni niin nostin ne tiputtajan puolesta

tärkein syy ystävällisyyteeni oli se,että yksinolemisen takia minulla oli valtavasti aikaa tutustua itseeni ja jolloin minun huomioni kiinnittyi erityisesti eri uskontoihin.koska äitini oli kristitty ja isäni on muslimi,tutuistuin molempiin uskontoihin yksityiskohtaisesti. tutustuin molempiin uskontoihin hyvin kriittisellä näkökulmalla,ja päädyin uskomaan islamiin,sillä se kykeni mielestäni vastaamaan minua askarruttaneisiin kysymyksiin paremmin kuin esim hindulaisuus,juutalaisuus tai kristinusko(EN YRITÄ KÄÄNNYTTÄÄ KETÄÄN JA EN HALUA KRISTITTYJEN SAARNAAJIEN VASTAAVAN TÄHÄN,KIITOS)

anyway,uskoni,islam, kieltää erittäin paljon erilaisia aktiviteetteja,kuten esim esiaviolliset suhteet(tämän takia olen vastannut aina jyrkän kielteisesti tyttöjen lähentelyihin) ja juomisen(muistan kun vastasin yksissä juhlissa ryhmäpaineeseen esittämällä humalaista ja juomalla alkoholitonta olutta)

valmistuin viime keväänä ylioppilaaksi melko hyvin arvosanoin. en kuitenkaan mennyt valmistujaisjuhliin,sillä en vain vaivautunut esittämään kaikkien kaveria.kun kerran en jutellut koko ryhmän kanssa lähestulkoon kertaakaan koko lukion ajan,niin miksi olisin mennyt viimeisenä päivänä yrittämään korjata tilannetta?

lukion jälkeen hain amkiin,mihin kyllä pääsin sisään melko helposti.Ammattikorkeassa on sama meininki kuin lukiossa:0 kaveria. jälleen kerran ensimmäinen puolivuotta on kulunut ilman,että olisin puhunut kenellekään(en todellakaan aio tungeksia ryhmiin ja alkaa epätoivoisesti kinuamaan ihmisiä kavereikseni(some selfrespect,man). jos joku ei halua olla kaverini,niin silloin hän ei halua olla kaverini,simple as that.

en ole masentunut tai vihainen,ainakaan omasta mielestäni. olen ehkä hieman pettynyt.Periaatteessa ainoa syy miksi en ole masentunut tai katkera on se,että
en ikinä usko löytäväni onnellisuutta tästä väliaikaisesta elämästä(btw,te jotka itkette parisuhteen perään ja haluatte tyttö/poikaystävän niin tiedoksenne;parisuhde ei ratkaise teidän ongelmianne eikä elämä ei ole elokuvaa,ja jos te tämänkin jälkeen haluatte parisuhdetta niin neuvoksi:älkää olko niin vitun pelkureita/nössöjä että menette jumalattoman sanattomiksi kun vastakkaisen sukupuolen edustajat puhuvat teille,eivät he pure teitä.)

mielestäni oikea elämäni alkaa vasta kun kuolen ja palaan Luojani luokse,sillä tässä maailmassa ei voi valita mihin syntyy ja milloin syntyy. ja lisäksi tässä maailmassa julmin ja kieroin korjaa koko potin. so no pressure for me,thanks

Lopuksi,vaikka te olisittekin yksinä/yksinaisiä jne. älkää luopuko itsekunnioituksestanne vain miellyttääksenne muita,sillä elättekö te elämäänne itsenne takia vai muiden?ei kaikkien tarvitse olla "suosittuja" "makeita"jne,sillä elämässä on paljon paljon muutakin kuin väliaikaiset tittelit suosittuina yms.

lisäksi, älkääkä tappako itseänne,sillä itsemurha ei ole vastaus mihinkään

anteeksi,jos postaus on sekava

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäaloitinpostaukse

      lisään vielä;minua ei harmittaisi kuolla yksin/köyhänä,sillä kuten jo sanoin,tämä elämä ei tule tekemään minusta onnellista pakottamallakaan,vasta seuraava elämä(hopefully)

      peace

    • Hei, oli mukava lukea kirjoitustasi. Toit esille paljon hyviä ajatuksiasi, jotka varmasti rohkaisevat muitakin, joilla ei välttämättä ole paljonkaan kavereita. Haluaisin rohkaista sinua lähestymään ihmisiä, sillä ajatuksesi vaikuttavat mielenkiintoisilta ja otit esille mietteitä omasta aktiivisuudestasi ystävien suhteen.

      Jatka olemalla oma itsesi ja etsi sinulle miellyttäviä asioita elämään.

      Tsemppiä ja iloa! Terveisin, Miio ja Outi
      Jyväskylä NettiSaapas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      325
      3847
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      274
      2206
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      111
      1535
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe