Lapsiparkkiin pysäköinti

Koti-Kajaanissa näyttää olevan kuuloluurissa kestoaiheena lapsettomien pysäköinti markettien parkkipaikkojen ns. lapsiparkkiruutuihin.
Voisivat jo lopettaa tämän viikkoja pyörineen kommettien vyöryn ja edes yrittää keksiä jonkun uuden aiheen minkä tiimoilta riitelevät.

31

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • provoilia

      Paska provo taas j.pennaselta,asiaa on käsitelty jo moneen kertaan palstalla.

      • dissailija

        ***** dissailu taas "provoilialta".
        Millä palstalla tätä aihetta on käsitelty?
        Vastaa kerrankin sanoistasi ja kerro missä kohtaa tätä asiaa on käsitelty.


    • terve!

      Kun käyn lasten kanssa ostoksilla, en koskaan katso löytyykö "lapsiparkista" parikkipaikkaa. Kun ei löydy. Ajan suosiolla pihan perälle.

      Kaupassa on kuitenkin pakko käydä lasten kanssa. Mies on reissutöissä ja lapsia en yksinkään voi kotiin jättää. Pari vuotta sitten minua tosin joskus melkein itketti, kun työnsin kukkaraisia ruokakärryjä räntäsateessa autolleni. Parkkipaikka oli usein jäinen tai auraamaton. Takin helmassa roikkui 3 -vuotias ja kärryissä oli ostosten lisäksi vauva turvakaukalossa. No siitä selvittiin, mutta mietin, miksi nämä romuautoilla ajavat, huonosti pukeutuneet ja epäystävälliset lapsettomat usein keski-iän ylittäneet ihmiset eivät voi kunnioittaa kauppiaan ystävällistä elettä meitä lapsiperheellisiä kohtaan.

      Katsokaapa vain lapsiparkissa nököttäviä autoja, joissa ei ole lastenistuimia. Usein ne ovat parhaat päivänsä nähneitä romuja ja kuljettajiensa habitus vastaa menopeliä. ä. Hymyä on kasvoilta turha etsiä. Jos siis nämä ihmisrievut saavat tyytydystä aiheuttamastaan pahaksennusta, suodaan se heille. Joillekin kiusanteko on elämänsisältö.

    • 67854

      j.pennanen joutaa lapsiparkkiin provoilia.

      • -------------------

        nimimerkki 67854 joutaa INVAparkkiin
        sen kertoo jo hänen kirjoituksensakin


      • antero
        ------------------- kirjoitti:

        nimimerkki 67854 joutaa INVAparkkiin
        sen kertoo jo hänen kirjoituksensakin

        nimimerkki ------------------- ja sinä joudat Oulun Piirille samanlainen paskahousu näyt olevan.


      • emppu normaaali
        antero kirjoitti:

        nimimerkki ------------------- ja sinä joudat Oulun Piirille samanlainen paskahousu näyt olevan.

        antero rikollinen on - poliisi vie anteron


    • 6+18

      minä ajan aina perhe/lapsi parkkeihin. ei ole poikkeusta ettenkö ajaisi jos on tilaa. yleensä olen liikkeellä yksin tai emännän kanssa. invapaikalle minä en aja. siitä voi saada parkkisakon. mutta perhe/lapsi parkkeihin ajan. nyt ja aina. eikä minua kiinnosta pätkääkään pahoittaako jonkun killisilmäisen kultaisen noutajan omistaja kakaroineen mielensä.

      • Sama täällä

        Minua ei kuuloluurit määräile.


      • omat on jo isoja

        No tottakai teille ylipainoisille, laiskoilleja huonoille kuskeille pitää olla leveät parkit. ett'ä selviätte kauppareissusta. Ajotaito kun ei riitä kapeaan parkkiin ja vaikka auton onnistuisi siihen saaman, niin vaikeahan se on 150 kiloa sieltä ulos saada. Sen lisäksi joutuu vielä kävelemään kauppaan, hengästyyhän siinä!


      • Pelleja ootte!!
        Sama täällä kirjoitti:

        Minua ei kuuloluurit määräile.

        Tapu - tapu - tässä kaksi tosimiestä, jotka eivät turhaan kilojansa karistele tai siis lihojaan liikuttele.

        Asennevammaisille pitäisi olla omat parkkinsa, ja kauppansa!


    • €rkki

      Tilanteeseen on helppo ratkaisu. Tehdään lapsiparkit parkkialueen takimmaiseen nurkkaan, niin saa niitä tarvitsevat parkkeerata autonsa sinne.

      • ounou2

        6 18, sama täällä ja erkki. Myöntäkää pois, että teillä ei ole paljoa ystäviä ja teillä on muutenkin aika paha olla. Naapureiden kanssa saattaa olla huonot välit jne. Eikö? Sellaisilla ihmisillä, jotka suhtautuvat noin halveksuen toisiin, tuskin on itselläkään kovin hyvä olla. 6 18 on sentään itselleen vaimon saanut. Toivottavasti vaimoasi kohtelet arvostaen, kun meitä lapsiperheitä niin halveksuen nimittelet. Voihan se olla, että mielenne vinoutumat eivät ole teidän omaa vikaanne. Vanhempanne ovat teitä henkisesti laiminlyöneet tai perätä olleet teille ilkeitä.

        Siinä petytte, että lastenkin mielen saatte ilkeydellänne pahaksi. Lapset eivät välitä parkkipaikasta tuon taivaallista. Jos siis haluatte lapsillekin pahan mielen, teidän täytyy yrittää kovemmin olla ilkeitä. Voitte vaikka huudella lapsille sieltä lapsiparkista tms.

        Se on loistava idea, että laitetaan lapsiparkit pihan perälle! Sitten 16 8 & kumppanit voivat ajaa sinne! Kun itseistarkoitus näyttää olevan se kiusanteko.

        Teette itsestänne melkoisia hölmöjä! " prkl ajan tähän, vaikka iso kyltti osoittaa, ettei paikka ole minulle tarkoitettu mutta laki ei kiellä tana tähän nyt ajan niin kyllä muita hatuttaa ja kaikki pääsee näkemään miten hattumainen ihminen olen ".


    • 12+12

      ei lapsiperheillä ole yhtään sen enempiä etuisuuksia kuin muillakaan. paitsi invalidit. enemmän inhottaa se kun niillä hyökkäysvaunuilla tukitaan käytävät kaupassa ja kirppareilla vain sen takia kun he voivat. ja ilman pätevää syytä. "meidän pikku pirkkokalle se niin kivasti nukkuu näissä vaunuissa". ei se ole mikään syy pitää niitä käytävillä. jättäkää penskanne autoon. saavatpahan olla rauhassa. ja se että jos provosoidaan niin ei tarkoita sitä etteikö olisi itellä elämänkumppania.

      • Florida here I come!

        Lapset ja lastenvaunut inhottaa sinua...Juuri sinunlaisten ihmisten vuoksi en ikäkuunapäivänä uskalla jättää lapsia yksin autoon. Lapsia inhoavat ihmiset voivat olla arvaamattomia, siis parempi pitää lapset mukanaan.

        Pitääpä muistaa kasvattaa omat ipanat siten, että lähteävät muille maille vierahille, kun ovat opiskelunsa suorittaneet. Kun täällä suomessa ja kainuussa heitä niin inhotaan. Miksi jäädä makselemaan inhoajien eläkkeitä sun muita ikääntymisestä johtuvia kuluja.


      • Nimetön merkki

        Enemmän on ollut riesaa juorulevista mummoista isoine ahtereineen kaupassa kuin lapsista ja jotka tarvitsevat ison ostoskärryn yhden kahvipaketin ostamiseen - siksikö, että saisi tukittua lapsiperheiden ja meidän työssäkäyvien tiet? . Lapsiperheet yleensä koettavat päästä sieltä nopeasti pois. Sen lisäksi paljon mieuummin kestän lapsen huutoa kuin tyhjästä valittavan keski-ikäisen vanhehmisestaan katkeran ämmän kitinää tyhjästä. Itsekin olen keski-ikäinen, mutta hoikka, nopea ja hyväkuntoinen, sekä osaan ajaa autoa. En tarviste leveää parkkia huonojen ajotaitojeni tai huonon kunnon vuoksi, kuten jotkut.


      • Yrittäkääelää,,,

        Täytyy ihmetellä mistä tälläinen inhopuhe kumpuaa. Onko oma elämä niin pientä ja mitäänsanomatonta, että tuollaiset asiat kuten lastenvaunut ja niiden parkkeeraaminen, saa aikaan noin voimakkaan kannanoton. Säälin sinua ja kaltaisiasi-


    • Huonosti suunniteltu

      Edellä oli hyvä ehdotus sen suhteen miten lapsiparkit tulisi sijoittaa. Lapsiparkkeja ei pidä sijoittaa kaupan oven eteen eikä parkkialueen keskelle, vaan laidalle sopivaan kohtaan josta on turvallista kulkea kauppaan.

      Kaupan oven suussahan on usein eniten liikennettä ja vilskettä ja siksi siellä on vähemmän turvallista, joten en ymmärrä miksi lapsiparkit on sijoitettu sinne?

      • Cogito ergo sum

        Päättelykykyäsi virkistääkseni kerron sinulle pari faktaa.

        1. lapsiperheet ovat suurin kuluttajaryhmä. Ostavat siis kaikkein eniten vaatteita, elintarvikkeita ja esim. vaippoja ja muita lastentarvikkeita. Vielä toisin sanoen, ovat siis merkittävä, ellei merkittävin asiakasryhmä.
        2. Kauppiaat luonnollisesti haluavat huomioida parhaimpia asiakkaita esim. helpottamalla ostoksilla käyntiä tarjoamalla heille helposti saavutettavat P-paikat.

        Mutta tätähän sinä et siis mitenkään ymmärtänyt. Onhan muitakin helposti pääteltävissä olevia perusteluja lapsiperheiden P-paikoille, mutta tuossapa ne oleellisimmat. Ei sitä voi kaikkea pieni ihminen ymmärtää, maailmassa kun on paljon käsittämättömiä asioita.


      • Huonosti suunniteltu
        Cogito ergo sum kirjoitti:

        Päättelykykyäsi virkistääkseni kerron sinulle pari faktaa.

        1. lapsiperheet ovat suurin kuluttajaryhmä. Ostavat siis kaikkein eniten vaatteita, elintarvikkeita ja esim. vaippoja ja muita lastentarvikkeita. Vielä toisin sanoen, ovat siis merkittävä, ellei merkittävin asiakasryhmä.
        2. Kauppiaat luonnollisesti haluavat huomioida parhaimpia asiakkaita esim. helpottamalla ostoksilla käyntiä tarjoamalla heille helposti saavutettavat P-paikat.

        Mutta tätähän sinä et siis mitenkään ymmärtänyt. Onhan muitakin helposti pääteltävissä olevia perusteluja lapsiperheiden P-paikoille, mutta tuossapa ne oleellisimmat. Ei sitä voi kaikkea pieni ihminen ymmärtää, maailmassa kun on paljon käsittämättömiä asioita.

        "2. Kauppiaat luonnollisesti haluavat huomioida parhaimpia asiakkaita esim. helpottamalla ostoksilla käyntiä tarjoamalla heille helposti saavutettavat P-paikat"

        Tätähän juuri edellä yritin selittää, että lapsiparkit oven suussa eivät toimi. Eli jos lapsiparkit olis sijoitettu vähemmän muita parkkeeraajia kiinnostavaan paikkaan niin ne toimisivat paljon paremmin.


    • ParkkiPirkko

      Kaikessa tässä muistakaamme, että tavaratalojen yms liikeyritysten parkkipaikkojen viivat ovat ilman lain suojaa. Jos vaikka parkkaa vinoon suorien viivojen väliin, ei siitä mitään seurra kuin yleistä pahexuntaa. Ja sehän ei ketään haittaa!
      Ainoa sääntö jota noudatamme on, että invapaikat on varattu vain invalideille ja mustalaisille.

      • the land of anger

        Mutta kertokaa, miksi ette voi KUNNIOITTAA kauppiaan ystävällistä elettä lapsiperheitä kohtaan? Kauppias lienee maksanut myös tontin parkkipaikan kohdalla ja eikö hän saa päättää, mikä parkkipaikka on kenellekin suunniteltu?

        Onko toisten ihmisten kunnioittaminen niin vieras ja mahdoton asia? Ei ole lailla kielletty esim. sylkeminen toisten ikkunoihin, onko se siis teidän mielestänne ihan OK toimintaa? Onko kaikki, mitä ei lailla ole kielletty suotavaa tehdä?

        Lapsivastaisuus on silminnähtävää täällä kainuussa. Ilmeisesti nälkämaassa on käynnissä edelleen hyvin rankka eloonjäämiskamppailu, koska yhä esim. kirppareilla lapset ovat aikuisten tiellä ja joutavat mennä minne lie. Täytyy kuitenkin muistaa, että ei ole LAILLA kielletty ottamasta lapsia mukaan kauppoihin.

        Viime kesänä ähräsin Anttilan tuulikaapissa kahden lapseni ja vaunujen kanssa. Ihmisiä tuli ja meni, mutta kukaan ei auttanut oven kanssa. Ilahduin, kun lopulta kaksi pappaa muitta mutkitta pitivät minulle ovia auki ja pääsin sujahtamaan kantamuksineni ja muine rasitteineni ulos. No eiväthän papat kajaanilaisia ollut herra isä! Puhuivat portugalia...

        Että näin täällä kajaanissa. Ehkä nälkämaan laulu olisi aika päivittää vihamaan lauluksi.


      • Kysyn vaan
        the land of anger kirjoitti:

        Mutta kertokaa, miksi ette voi KUNNIOITTAA kauppiaan ystävällistä elettä lapsiperheitä kohtaan? Kauppias lienee maksanut myös tontin parkkipaikan kohdalla ja eikö hän saa päättää, mikä parkkipaikka on kenellekin suunniteltu?

        Onko toisten ihmisten kunnioittaminen niin vieras ja mahdoton asia? Ei ole lailla kielletty esim. sylkeminen toisten ikkunoihin, onko se siis teidän mielestänne ihan OK toimintaa? Onko kaikki, mitä ei lailla ole kielletty suotavaa tehdä?

        Lapsivastaisuus on silminnähtävää täällä kainuussa. Ilmeisesti nälkämaassa on käynnissä edelleen hyvin rankka eloonjäämiskamppailu, koska yhä esim. kirppareilla lapset ovat aikuisten tiellä ja joutavat mennä minne lie. Täytyy kuitenkin muistaa, että ei ole LAILLA kielletty ottamasta lapsia mukaan kauppoihin.

        Viime kesänä ähräsin Anttilan tuulikaapissa kahden lapseni ja vaunujen kanssa. Ihmisiä tuli ja meni, mutta kukaan ei auttanut oven kanssa. Ilahduin, kun lopulta kaksi pappaa muitta mutkitta pitivät minulle ovia auki ja pääsin sujahtamaan kantamuksineni ja muine rasitteineni ulos. No eiväthän papat kajaanilaisia ollut herra isä! Puhuivat portugalia...

        Että näin täällä kajaanissa. Ehkä nälkämaan laulu olisi aika päivittää vihamaan lauluksi.

        Miten sinä olet aina ongelmissa?


    • Mercedes-mies

      Pysäköin aina joko lapsiparkkiin taikka vinottain kahdelle paikalle, vaikka pääasiassa liikunkin yksin tai kaksin.

      En halua että lestadiolais-perheet hakkaavat kyljet lommoille 10 v. vanhojen tila-nissaneiden ovilla.

    • H.Ä.Vitön

      Katoppa näkyykö minun avaimella vetämäni rantu siellä vänkärin puolen kylessä?

    • kysyn vaan

      Miksi viinakaupan edessä on lapsiparkit?

      • saatanan valittajat

        Siinäpäs hyvä kysymys! Lapsetko sielläkin ovat tärkein asiakasryhmä? Cityn viinakaupan edessä juuri lapsiparkki. Jotkut (ilmeisesti kerrostalokyttärit, jotka ovat saaneet jo kaikki naapurinsa häädettyä) ovat ottaneet oikeudekseen vahtia oikein asiaa, että onko lapsia autossa kun ruutuun ajaa. Ja välittömästi alkaa suunsoitto, että sulla ei ole lapsia kyydissä.

        Noin vain vinkkinä, että seuraavalla kerralla heläytän sitä ukkoa kunnolla turpaan.


    • matti m

      Se on hyvä tapa et pysäköi lapsiparkkiin.

    • laki on laki

      Jos lapsi/perheparkkipaikka on vapaana niin siihen saa pysäköidä kuka tahansa. Laissa ei ole sanottu, että se olisi kiellettyä yksinäiseltä autoilijalta.

    • vaari ja mummo

      j.pennasen kakarat taas lapsiparkissa kirosi äidilleen oikein ja haistatteli vittua oisko ollunna isä opetaamassa eli j.pennanen.

    • tsaska

      aiheen vois vaihtaa vaikka koiranpaskoihin tienpenkoilla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      908
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe