ARTTU 8-v

koira

Missä on Arttu? Etsijät ovat antaneet kaikkensa kuulemma.Ja jos helikopterissa ollut lämpökamera.. Onko niitä ollut??Vit.sit vähissä. Vit.u,tulee pahat mieleen sitten.Onko joku vienyt pojan? Nyt,vaikka olen etelässä,ilmottaudun vapaaehtoiseksi!
Ei tällaista saa kukaan perheellinen kokea! Sattuu,vaikkei ole edes lasta itsellä.

21

901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mulliander

      Siis viimeinen havainto oli klo 14 kun poika lähti kaverin luota. Onko aivan varma, että Arttu todella lähti sieltä kaverilta vapaaehtoisesti/ itse?

      Miten on, mahtoiko Artun vanhemmat asua yhdessä? Entä missä pojan mummulat sijaitsee?

      Uskon kuitenkin että Arttua kiusattiin ja hänen kännykkänsä talteenotettiin ja heitettiin metsään. Ehkä Arttu kuljetettiin autolla jonnekin. Luulisi, että keskellä päivää olisi joku nähnyt jotain!!

      • mulliander

        Vielä sekin juttu, että jospa poika oli ottanut tosissaan ne maailmanlopun ennustukset ja mennyt ädissään piiloon ja jäänyt loukkoon? Onkohan kaivot ja likakaivot yms tutkittu?


    • Adalmiina666

      Arttu on ulkonäöltä selvästi muista erottuva vilkkaan tuntuinen pikkupoika. Hänet kyllä melko varmaan muistaa, jos on nähnyt. Pakkanen on siksi kova, että jos poika on ekynyt, loukkaantunut ja ulkona, selviytymismahdollisuudet ovat enää hyvin pienet. Lämpökamera paljastaisi, jos poika on hengissä ollut varsinaisen asutusalueen ulkopuolella. Jäljelle jää riita kavereiden, vanhempien tai jonkun aikuisen välillä sekä pedofiilien sieppaus. Viimeksi mainittu on myös mahdollinen, koska juuri koulujen päättyessä sieppaus on tarkan aikataulun puuttuessa helpompaa. Tietysti poika voi olla kavereiden luonakin piilossa, jotakin omaa suureksi otaksumaa tekoaan. Vetoaminen kavereihin ym. ehkä auttaisi. Tärkeintä olisi tietä koska ja missä hän todella viimeksi on nähty ja mitä tekemässä.Pelastuskoiratkaan eivät löydä tiheästi asutulta alueelta sisätiloista ketään, kerrostalosta puhumattkaan, jos sellaisia alueella on. Tuskin poika vapaaehtoisesti tai ilman pätevää syytä on poissa näin lähellä joulua.

      • minä vaan

        Musta tuntuu oudolta edes ajatuksen tasolla, että 8veellä olis joku kaveri, jonka luona vois piileskellä monta päivää? Eiköhän ne kaverin vanhemmat olis jo asiasta ilmoittaneet ajat sitten. Jos taas tämä "kaveri" on joku aikuinen, joka poikaa piilottelee,n iin ei hälläkään kyllä puhtaat jauhot pussissa ole!


    • miks aina

      Mikähän siinä oikeestikin on, että AINA kun joku katoaa ja järjestyy tälläiset isot etsinnät niin ei vaan löydy. Ja sitten kuitenkin puolen vuoden kuluttua kadonnut löytyykin siitä ihan katoamispaikan läheisyydestä sellaisesta kohtaa mistä on monet kerrat menty kissojen ja koirien kanssa.

      Ihmetyttää.

      • B2H3I

        Ei löydy koska nämä vapaaehtoisilla etsijöillä ei ole mielikuvitusta, heitä sen kummemmin moittimatta.
        On mentävä sinne tiheimpään puskaan, on tarkistettava puut, kannot ja kolot. Ei ihminen oli aikuinen tai lapsi katoa tasaiselle avaralle kankaalle.
        Lue jälkiä oli sula tai luminen maa. Näitä luonnossa poikkeavia jälkiä ei luonnosta vieraantuneet osaa nähdä...
        Epäilen rikosta.


    • Tuore kuva

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012122216485101_uu.shtml

      Näyttää kuin olisi selviä vammoja vasemmassa poskessa ja nenässä, tapellut? Voisi olla noidenkin takia jättänyt menemättä joulujuhlaan ja piilottelisi omasta halustaan. Ehkäpä joku sukulainen tai tuttu antanut olla luonaan, mutta olisi tärkeä ilmoittaa, että on kunnossa. Nyt ainakin luulisi vaatteistakin tunnistavan jos liikkuu jossain.

      • -..........-

        Halooooo! Pojalla on luomi poskessa!


      • Halooooo!
        -..........- kirjoitti:

        Halooooo! Pojalla on luomi poskessa!

        Koko vasen poski vai? Voi tietysti olla pakkaestakin punainen, mutta oikea poski näyttää valkoiselle.


      • outoako?
        Halooooo! kirjoitti:

        Koko vasen poski vai? Voi tietysti olla pakkaestakin punainen, mutta oikea poski näyttää valkoiselle.

        Luomi se on,eräällä tuttavallani on myös samanlainen luomi kokonaan on kasvot sen peitossa.Erillaisia sairauksia kun on.


      • oletolet.
        outoako? kirjoitti:

        Luomi se on,eräällä tuttavallani on myös samanlainen luomi kokonaan on kasvot sen peitossa.Erillaisia sairauksia kun on.

        Ei luomi ole turvoksissa.


    • tahallaanko?

      Onko tahallaan järjestetty vai onko ns. '"kidnappaus"?

    • Lukekaalapsetlukekaa

      Poski on luonnollisesti "turvoksissa" koska siinä on selkästi jonkinlainen kehityshäiriö (katso vaikka sierainta). Silmän vieressä on luomi (eikä mikään mustelma). Tämä on käsitelty jo moneen kertaan monessa lehdessä ja foorumissa.

      • höpöhöpö.

        Kehityshäiriö on täysin eri asia. Turvoksissa tarkoittaa tilapäistä muutosta, eikä siinä vanhassa kuvassa mitään vammaa ole.


    • Mika the third

      No ajatelkaa nyt hiukkasen! Poski on ns. turvoksissa aivan toisin, kuin kudos vamman hektellisestä vahingoittumisesta.

      On todella outoa, kun paikka tiedetään varmaksi, mutta koira ei saa vainua.

      Pientä aliarvoiointia ihmistä kohtaan, ai ettei pusikosta katsottaisi. Jos yleensäkin olisi jossain maastossa, niin koira hakisi heti hänet.

      On tietysti tyhmää kirjoitella tänne, mutta jeesustelematta kova huoli hänen puolestaan.

    • Anon122

      Miksi 8 vuotias lapsi lähtisi lumiseen metsään kävelemään? Onko sellaista tapahtunut aiemmin?

    • justiinah1

      Olisi kiva tietää teleoperaattorin tiedot... milloin viimeiseksi Arttu on käyttänyt puhelinta ja milloin ja miten häntä on yritetty tavoittaa. Onko vanhemmat mahdollisesti yrittäneet tavoittaa häntä klo 14 asti mutta eivät ole löytäneet tai tavoittaneet ja menneet joulujuhlaan siinä toivossa että poika olisi siellä.

      Milloin kännykkä on joutunut metikköön tai missä ikinä onkaan? Olisiko kännykkä voinut kadota Artulta jo aiemmin, jonka takia ei ole pitänyt yhteyttä vanhempiin ja ei ole tienny milloin joulujuhlaa alkaa ja pyörinyt sen vuoksi epämääräisesti koulun ympärillä ja yrittänyt etsiä vanhempiaan ja kun ei ole löytänyt, on lähtenyt kävelemään.. kotia?

      Mutta mitä sitten on tapahtunut ? :( Kaikki sympariat ja voiman toivotukset lähipiirille ja kaikille jota asia koskee. Koko Suomi on mukana huolessanne!

      • AnneliRehn

        Mitä jos Arttu oli kadottanut puhelimensa ja lähti sitä etsimään, kun pelkäsi saavansa kotona siitä huudot?Ja sitten tapahtui jotain... Toivottavasti poika on kunnossa.


    • höpöpöpö23

      "Mikähän siinä oikeestikin on, että AINA kun joku katoaa ja järjestyy tälläiset isot etsinnät niin ei vaan löydy. Ja sitten kuitenkin puolen vuoden kuluttua kadonnut löytyykin siitä ihan katoamispaikan läheisyydestä sellaisesta kohtaa mistä on monet kerrat menty kissojen ja koirien kanssa."

      Höpö höpö. Seuraa tarkemmin poliisin uutisointia. Justiinhan Pirkanmaan Vapepa löysi joulukuun alussa Sastamalasta elossa pakkasyössä olleen naisen. Puhumattakaan sitten niistä kaikista muista tänä vuonna löytyneistä.

    • Taitaa olla niin, että kun kadonnut löytyy elossa, asia uutisoidaan pienemmin otsikoin kuin surusanomin ratkennut katoamistapaus. Elävän ihmisen löytymiseen päättyvä pelastusammattilaisten ja -vapaaehtoisten uurastus kai ole toimittajien mielestä yhtä myyvä uutisaihe kuin kadoneen traaginen kohtalo. Itse kaipaan viranomaistyöstä kertoviin ohjelmiin nykyistä enemmän juttuja etsinnöistä, joiden aikana kadonnut löytyy elossa. Toivon myös taustoja tapausille eli syitä, miksi ihmiset joutuvat kateisiin.

    • vitunpaskappska

      Arttu wiskari karkki kaskari Kalle perrkele vittu ssaatana hooml salkkarit kfkuukuukulkusrt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1649
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1599
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1465
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1266
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1138
    Aihe