Alakerran valittajat

YläkerranHirviöPerhe

Olemme vasta muuttaneet aivan mahtavaan kerrostalo neliöön kaupungin kiivaimpaan sykkeeseen. Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa, joten meillä on naapureita joka seinän/katon ja lattian alla. Itse olemme nelihenkinen perhe jossa kaksi lasta 2 ja 5 vuotiaat. Omasta mielestämme vietämme ihan normi perhe elämää johon kuuluu lasten kanssa leikkimistä ja normaali arkea. Emme juokse kapakoissa, emme omista järjettömiä boomblaster stereoita, sekä kaveripiirimme on todella suppea ja hekin asuvat toisessa kaupungissa... Mutta mutta, alakerrassa asuu pienessä yksiössä nuoripariskunta jotka ovat ottaneet elämän tehtäväksi jokapäiväisen viestittelyn meiltä kuuluvista äänistä. Milloin lapset juoksee ja hyppii??? Kännykän värinä hälytys kuulemma häiritsee (sen olen jo joutunut poistamaan päältä).. Harjanvartta tulee jatkuvasti lattiaan kun lapset innnostuu leikkimään. Lisäksi ovat valittaneet isännöitsijälle??? Siis mitä helvettiä??? Joudunko oikeasti kieltämään leikki-ikäisiä lapsia leikkimästä kotona?? Olen kyllä vanhempaa valistanut, ja kieltänyt juoksemasta sisätiloissa, mutta mites tämä nuorempi kun ei oikein vielä ymmärrä?? Olen ollut juttusilla naapurin kanssa ja ilmoittanut että tämän hiljempaa emme voi oikeasti asua, mutta kirjoittelu vaan jatkuu ja on minun mielestä tungettelevaa ja meitä häiritsevää. Voinko siis tehdä hänestä ilmoituksen jonnekkin naapurikiusaamisesta, vai annanko tollaisten lapsivihaajien vain olla?? Olen tiedostellut muiltakin naapureilta aiheutammeko heille häiriöö mutta vastaus ollut kaikilla sama, että kyllähän se askeltaminen ja juoksentelu heille kuuluu mutta se on normaalia kerrostalossa asuessa. Eikä meiltä tulevat äänet kuulu kuin "normi" aikaan 8-2100 välillä.

8

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yxvaaNn

      Kandee asian vaan olla. Meillä oli samanlaisia valittajia ex asunnossa, ja meno meni aika älyttömäksi kun ruvettiin ottamaan joka asiaan kantaa. Loppupeleissä sun alakertalaisethan ei voi mitään koko asialle, koska häiriö ei aiheudu hiljaisuus ajan sisällä, sekä ei normaalista elämisen äänistä voi ainakaan häätöä saada. Repesin kyllä totaalisesti tuolle kännykän värinä häiritsee :D Minä en ainakaan vaihtaisi puhelimen asetuksia naapurin takia.

    • Kerrostalosta pois

      Joudut oikeasti muuttamaan omakotitaloon tai vähintääkin rivitaloon kerrostalot eivät ole lapsiperheiden asuntoja ! Aiheutat lapsiesi hoidossa kerrostalossa itsellesi huomattavasti enemmän vaivaa ja toisille häiriötä.

      • yxvaaNn

        :D Heh ollaan varmaan sitten kaikki asuttu lapsena omakotitaloissa :D Ja varmasti on ollu vaikeeta niillä äideillä jotka on lapsensa kerrostaloissa kasvattanut, voi siis minunkin äiti kultaa kun joutui minut kerrostalossa kasvattamaan. Ja anteeksi näin jälkeenpäin lapsuuteni naapureille kun olen leikeilläni teille häiriötä tuottanut :D


      • Kerrostalosta pois
        yxvaaNn kirjoitti:

        :D Heh ollaan varmaan sitten kaikki asuttu lapsena omakotitaloissa :D Ja varmasti on ollu vaikeeta niillä äideillä jotka on lapsensa kerrostaloissa kasvattanut, voi siis minunkin äiti kultaa kun joutui minut kerrostalossa kasvattamaan. Ja anteeksi näin jälkeenpäin lapsuuteni naapureille kun olen leikeilläni teille häiriötä tuottanut :D

        Äidit ketkä ovat ikuisesti lapsiaan kerrostalossa roudanneet eivät tiedä helpommasta ja häiriöttömämästä vaihtoehdosta. Onneksi nykyään lapsien kanssa asuminen kerrostalossa on monille väliaikaista.


    • Rak. Mest.

      Kännykän meteli häiritsee? Asutte ilmeisesti aivan uudessa talossa? Niissähän kaikki kuuluu läpi, kävely, laulu, pierut, värinähälytys, jopa sydämenlyönnit kuuluvat ohuiden rakenteiden läpi.

    • YläkerranHirviöPerhe

      Joo kaikillahan on varaa muuttaa omakotitaloon/rivariin..?? Saati että siinä olisi jotakin järkeä meidän kannalta. Emme omista autoa, ja emme sitä todellakaan tarvitse kun molempien koulut sijaitsee tässä keskustan tuntumassa. Ja eihän meillä opiskelija perheenä ole varallisuutta muutta vähän väliä pelkästään naapureiden takia jos eivät lapsiperheistä satu tykkäämään. Ja Rak. Mest. asumme 1930 rakennetussa talossa.

    • 879+´¨'

      No se alakerran pariskuntahan häiriköi teitä ihan selkeästi. Jos he itse eivät usko mitään niin sitten yhteys isännöitsijään.

    • Jay85_

      Oon nyt kaksi tuntia kuunnellut naapurin värinähälytystä, en tiedä pitääkö se puhelintaan patterin päällä, mutta alkaa raastaa hermoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe