Saudiarabiaan miehen luo

Emilia810

Hei, Mies on komennuksella saudeissa, ajattelin yllättää hänet ja viedä pekonia tuliaisiksi, kun menemme lasten kanssa sinne. Saakohan sinne viedä pekonia tai mitään sikatuotteita?

4

396

Vastaukset

 • Ehkä ei kannata viedä, jää luultavasti tulliin ja saatte ainakin isot sakot jos teitä ei jopa pidätetä. On sen verran ahdasmielinen se paikallinen suhtautuminen ns. länsimaisiin eli oikeisiin elämäntapoihin. Mutta saudeistakin saa salamia ja alkoholia ja mitä muuta vain haluatte kun tietää oikeat paikat, suurelle osaa paikallisistakin kelpaa varsin hyvin länsimainen turmeltunut ja moraaliton tavara. Periatehan on, et mitä vaan saa tehdä sisälä kun iso aa ei näe.

 • Saakohan sieltä kondomeja? Vai pitääkö nekin viedä mennessä? Vai tutkivatkohan niin tarkasti?

 • Omaan käyttöön voit viedä kondomeja, mut mihin sä niitä tarvitset kun menet miestäs kattomaan ?

  Älä vie sitä sianlihaa, sen kuskaaminen saudeihin on kielletty. Sinne ei myöskään saa viedä mitään kristillistä kirjallisuutta eikä kristinuskoa tai sen symboleita saa harjoittaa/näyttää julkisesti.
  Alkoholi on ehdottomasti kiellettyä, ja myös monet kolmiolääkkeet; niitä jos tarvitsee pitää reseptin lisäks olla mukana lääkäriltä englanninkielinen todistus lääkkeen tarpeellisuudesta ja mahdollisesti vielä vahvistus ulkoministeriöstä, kts. sivustot.

  Naisen tulee pukeutua abayaan, ne jaetaan jo lentokoneessa.
  Saudeihin ei saa viedä mitä tahansa kirjallisuutta, lehtiä tai elokuvia - varmaan terve järki sanoo mitä ei.

 • Durran rajanylityspaikka on tuossa vieressä. Suomalaisen sikaniskan lienee turha yrittää Hagliin, 20 JD:llä pääsisi, jos vain viisumin saisi rajalta.

  Maailman 'epäloogisin paikka", jos ei huomioitaisi politiikkaa. Mutta nythän jenkit puhuvat liuskekivestä saatavan öljyn nimeen ja sitä seuraavaan omavaraisuuteen.

  S-A:n pitäisi vaikka aidoin rajaten saattaa Euroopan turistit rannoilleen, joita rittää.
  Mielettömästi ranta-alueita 5h päässä Suomesta puhumattakaan muusta euroopasta, juuri helmi-maalis, jolloin muu lämmin on 13 tunnin päässä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  56
  930
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  481