Lelushoppi

ExKantis

Alkaa naurattan tämän paikallisen lelukaupan touhut.

Vol1. Viime Jouluna liikkeessä asioidessani myyjät olivat selvästi kiireestä streessaantuneita ja kiukuttelivat toisilleen työvuoroistaan ja paketointivuoroista. Silloin en vielä sen enempää kiinnittänyt asiaan huomiota...

Vol2. Kunnes viime viikolla asioin kyseisessä liikkeessä ja sama rallihan siellä jatkui. Kiukuttelua asiakkaiden kuullen ja ihmettelyä siitä, kuka ehtii paketoimaan. Tämä "ongelma" nyt ei taida olla näiden myyjien vika, vaan olisikohan vikaa hieman jossain muualla firman toiminnassa...
Pienen tilin ne kyllä varmaan tekee esim. muovipussien hinnoittelupolitiikalla: Ostin tuotteen, jonka maksoin kassalla-----menin kuittien kanssa paketoitnipaikkaan, jossa kysyin muovipussia. Pussin saa kuulemma kassalta-------meni siis vielä kassalle, jossa tietenkin palveltiin toista asiakasta----välistä kysyin itselleni muovikassia, jonka hinnaksi ilmoitettiin 20 senttiä. Toivotin hyvät Joulut ja totesin itse työskenteleväni loppujen lopuksi ihan hyvin toimivassa kaupan alan liikkeessä. Vaikka joskus tulee sitäkin touhua ihmeteltyä...

60

6117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elbe-fani

      Kohta saadaan siis kyseinen vanha kauppahalli takaisin alkuperäiseen käyttöön?

      • Kultakausi

        Siellähän ne rakenteet kaiketi vielä on, riittäisi kokonsa puolesta hyvin taajamalle.


      • åeöåpelek

        ..ai bingohalliksi takaisin?


    • Kyrsääkokorahalla

      Sehän sopis!!

    • iocfsdojd

      Nuori polvi toi kuitenkin kauppaan hieman asiallisemman meiningin, kuin vanha kauppiaspari, kyttäsivät olan takana koko ajan mihin asiakas koski ja jo ovella uhattiin poliisilla, nuorempi pari on aika asiallinen, kuitenkin. Vanha pariskunta oli aika helteessä jouluisin, tiuskivat asiakaalle, että voihan niitä fortuunoita jossain tuolla varaston kätköissä ollakin, mutta ei niitä sieltä nyt kukaan kaiva kun katukin on täynnä lavoja.

    • ell4

      ihmettelin samaa paketointi ja muovipussi rumbaa itse asioidessani ko. kaupassa. On varmasti viimeinen kerta kun asioin ko. kaupassa, tylyä tunnelmaa ja palvelua joulun alla. Ja muovipussista 20senttiä lelukaupassa :D

    • huoh873

      RuokakaupassaKIN joutuu maksamaan muovipussista, idiootit.

      • nimittelijä

        kuuluuko asiakkaita nimitellä?


      • AivanLiikaaAikaa

        Normi paikallisissa "hienostoliikkeissä".


    • WTF3

      No aivan. Mitähän ihmeellistä siinä on, että muovikassista otetaan pieni maksu?
      Vai onvatko lelukaupat sellasia missä näin ei saa tehdä???

    • vedä pussi päähäs

      Ei ne kassitkaan kauppiaalle ilmaisia ole stn hönöt..Jos ei ole varaa ostaa ees sitä muovikassia, niin tee kakaroilles lelut puupökkelöistä ja kävyistä...tai jätä ees joku viikonloppu dokaamatta, niin sillä hinnalla saat jo aika monta muovipussia, ettei tartte täällä porata..

    • vanhuskojo

      Minäkin kävin kaupassa joulun alla. Aikamoinen sekasotku siellä oli ja henkilökunta ei oikein tiennyt, mistä mitäkin löytää. Ostin normaalihintaisen pelin ja yritin tinkiä pari ylimääräistä kuulaa samaan hintaan, mutta en onnistunut, vaikka ulkopuolella mainostettiin muuttomyyntiä 30-50% alennuksineen. Koko touhusta jäi vähemmän hyvä käsitys.

    • tonttu -xx

      Vieläkö siellä käytetään alipalkattua pimeetä työvoimaa?

    • -Ex -myyjä-

      No hei.. Jouluna on varmasti kiirusta. Asiakkaat itsekkin tuntuvat olevan aika stressaantuneita, kun eivät tiedä mitä haluisivat ostaa.. Palvelua tuolta kuitenkin saa ja neuvojakin, vastoin kun suurissa supermarketeissa. Ihmiset ovat aina tinkaamassa, mitä ei voi taas marketeissa tehdä. Ei ole helppoa yrittäjällä. Itse en lähtisi yrittämään edes tuolle "lelu" alalle. Uutuuksia pukkaa kokoajan ja kaikkea täytyisi olla tarjolla, mitä lelulehtiset ovat pursuavat.
      Parasta on se kun perheenäidit ja isät tuovat lapset leikkimään, siksi aikaa liikkeeseen, kun itse shoppailevat muualla. Näpistelijöistä nyt puhumattakaan. Että kyllä siinä saa aika varjona perässä liikkua.
      Markkinatuella olen joskus kyseissä liikkeessä työskennellyt, eikä käy yrittäjiä kateeksi. Kyllä siellä käy asiakkaina kaikenlaisia "tallaajia". Että kyllä sympatiat ovat kaikkea muuta kuin asiakkaiden puolella tässä keskustelussa. :)

      • Slavepave

        Eikös työttömyyskorvaus ole korvaus työttömyydestä, ei työssä käynnistä? Oletko jokin veronmaksajien lahjoittama ilmainen yritystuki persnettoyrittäjälle?


      • bohnanza
        Slavepave kirjoitti:

        Eikös työttömyyskorvaus ole korvaus työttömyydestä, ei työssä käynnistä? Oletko jokin veronmaksajien lahjoittama ilmainen yritystuki persnettoyrittäjälle?

        Työttömyyskorvaus ei ole korvaus työttömyydestä, vaan tuki, jonka avulla voi uutta työpaikkaa etsiä. Oikeampi termi olisikin työnhakupvraha. Ja tästä te-keskuksenkin työntekijät ovat kanssani olleet samaa mieltä. Mutta nimitys työttömyyskorvaus lukee kait lakitekstissä, joten sitä ei saa muutettua vastaamaan todellista, jollei tolppatalossa (eduskunnassa) tekstiä muuteta. Slavepave voi itsekin kokeilla kuinka 'ihanaa' on olla työtön työnhakija. Nimenomaan sellainen aktiivinen eikä sohvanpohjalla makoileva, joka vain kokee että pitäähän sitä saada korvausta valtiolta siitä sohvalla makoilusta.

        Mitä lelushoppiin tulee, niin valikoima on tämän suuruiseksi kaupungiksi varsin kattava, mielestäni. Lautapelejä lähinnä olen ostanut. Näyteikkunaostoksia olen sitten tehnyt sitäkin enemmän. Muovikassista useat myymälät perivät jotain maksua (paitsi ehkä apteekit, joissa tavarat ehditään laittaa pikavauhtia pieneen useinmiten tarpeettomaan muovipussukkaan, jota ei voi missään jatkokäyttää). Ja ei, en tunne kyseisiä yrittäjiä sen paremmin.


    • AriSop

      Niin ihme että kyseinen firma on enää edes pystyssä, näyttää meinaan noita leluja olevan ihan riittävästi marketeissakin...

      • mooses on mooses

        Katteelle tuleva lelukauppaketju katkaisee hienosti toimineen perinteen. Ei enää kuormalavoja pitkin Palokunnankatuja! tilat jäävät muuhun käyttöön, Purhonen voi vuokrata niitä kympillä nonstopeille kahjoille, joiden omatekemät kynttilät ovat omasta mielestään hienoja, muttei niitä kukaan osta. Hei haloo, katteella tiimari myy sata kynttilää eurolla.


      • Tiimarissa kalliimpi
        mooses on mooses kirjoitti:

        Katteelle tuleva lelukauppaketju katkaisee hienosti toimineen perinteen. Ei enää kuormalavoja pitkin Palokunnankatuja! tilat jäävät muuhun käyttöön, Purhonen voi vuokrata niitä kympillä nonstopeille kahjoille, joiden omatekemät kynttilät ovat omasta mielestään hienoja, muttei niitä kukaan osta. Hei haloo, katteella tiimari myy sata kynttilää eurolla.

        Itse maksoin Tiimarissa muovipussista 30 senttiä! Aika kova hinta ja kassin laatukin oli niin ohut ettei kelpaa edes roskapussiksi kotiinpääsyn jälkeen...


    • äänestäkää jaloilla

      Lopetin käynnit lelushopissa jo kymmenen vuotta sitten,kallis kauppa ja huono palvelu.

      • Talousguru

        Viikon vinkki, ottakaa kotoa joku vanha käytetty muovipussi mukaan
        jos talous on tiukoilla ja 20 senttiä tuntuu isolta rahalta.


      • Penninvenytystä

        Muovikassit pitää kokonaan poistaa käytöstä. Jokaiselle taskuun rättikassi. Mutta tuosta säästöstä. Kuule sadasta centistä tulee euro, ja sadasta eurosta.... Kyllä sitä tietenkin voi miettiä tiskin kummallakin puolella. Eiköhän niissä hinnoissa liene . Yksi päivä vähemmän alea, se on siinä.


    • Asseri Kantonen

      Mäkin lopetin lelusopissa käynnin jo aika kauan sitten....minusta kun kasvoi aikuinen ja leikit loppu..!

    • Lasse -72

      Erittäin tyly palvelu. Kannattaa muutenkin katsoa että saa mitää tilaa.

      • Entinen asiakas.....

        Kolme kerta lähettänyt kyseisellä firmalle kyselyä yhdestä autoradasta sähköpostitse, eivät vaan tunnu tietää mitä sähköpostille pitää tehdä.
        Hmmmm??? annas kun autan, lukea niitä ja vastata niihin.


    • tapa ittes

      No jospa vaikka soittaisit sinne? Voi olla, että ne sun postis on menny suoraan roskapostiin.
      Miksi ihmiset ovat niin helvetin tyhmiä ja avuttomia?

    • Rehellinen_kauppa

      Tilasin netin kautta, ja kaikki sujui hienosti. Eli tilaat - saat tilausvahvistuksen - ja tämän jälkeen saat vielä itse laskun viitenumeroineen maksettavaksi - maksettuasi lähettävät paketin luotettavasti sinulle.
      Toimitus oli varsin nopeaa, eli keskiviikkona iltapäivällä maksoin tuotteet ja paketti oli saman viikon perjantaina jo postista haettavissa.
      Nettikauppa toimii siis erittäin hienosti ja luotettavasti.

    • haistakaa_

      Kuulostaa yhtä vastenmieliseltä paikalta-asioida kuin vanha A-tarvike.

      • gtr25

        ja nykyisin varaosa varikolla samat tollot


    • kunnonmakkarapakettiin

      Hyvää asiakaspalvelua ainakin minä sain sieltä lelukaupasta. Kävin etsimässä vaimolle isompaa dildoa ja kun se ei kuulemma olekaan aikuisten lelukauppa niin myyjä opasti minut Hodariin Palokunnankadulle. Asiakaspalvelu oli kohdallaan.

    • Räppäri

      Aikoinaan meno oli ainakin yhtä sekasotkua... Myyjät saivat palkkaa sen verran, kun nyt palkkapäivänä kassasta riitti. Tunnelma oli tosi ahdistava ja myyjiäkin syyteltiin varkaiksi. Tosiasiassa syyllinen oli ihan joku muu...! Toivottavasti meininki on nykyisin muuttunut parempaan päin!

    • surkeaatoiminta

      Erittäin huonoa ja epäystävällistä asiakaspalvelua saatu kyseisestä liikkeestä tänään!

    • kolmenfaija

      BR Toys löytyy Goodmanista.Siellä ollaan käyty ja palvelu on hyvä, tilat vaan ihan turhan pienet. Asiakkaita kun oli Joulun allakin tupa täys. Tiiriön Cittarissa myös hyvät leluvalikoimat.

    • exvttuuntunutmyyjätär

      Vieläkö siellä harrastetaan sitä hämärää ellei jopa lainvastaista hinnoittelua? Asiakkaita kusesetaan täysillä laittamalla valkosella tarralla joku tyhmältä kuulostava luku esim. 35€ ja punaisella "aletarralla" sitten esim. 19,90€. Lähes kaikki tuotteet oli ainakin yhteen väliin näillä "alennustarroilla" varustettuja, vaikka toi 19,90€ on tosiasiassa se hinta, millä kys. tuotetta myydään kaikissa muissa paikoissa. Asiakasta kusesetaan siis suoraan luulemaan, että sai hyvän alennuksen ostokselleen. Onneks nykyajan nettikauppan aikaan ja muutenkin vertailun/kilpailun lisäännyttyä tää pelleily ei enää oo niin helppoa toteuttaa. t.entinen v*ttuuntunut myyjätär.

    • exvttuuntunutmyyjätär

      Pikaisella nettikaupan selaamisella näyttävät edelleen harrastavan vanhaa hinnoitteluaan, Lähes kaikissa tuotteissa on oletushinnaksi laitettu naurettava summa ja "alennushinnaksi", se millä tuotetta kaikkialla muualla myydään. Sama kuin myisi vaikka tupakkiaskia hintaan 13,00€ ja "supertarjous" 6,90€, säästä huimat 50% :D. Todellisuudessa et saa yhtään alennusta, etkä säästä mitään, älkää hyvät ihmiset menkö tähän kusetukseen. Kuluttaja-asiamies vois ottaa tästä mielellään hyvän keissin. t.entinen myyjätär

    • tiuskiviamyyjiä

      onko se ihme jos tuolla on tiuskuvia myyjiä ja huono ilmapiiri, eivät kuulemma saa juuri mistään enää työvoimaa, kun kukaan täysjärkinen ei tuolla työskentele viikkoa pidempään. pidemmäksi aikaa jäävät vaan sellaset, jotka ei mistään muualta saa töitä, koska ovat sellasia, jotka ei ns.mihinkään kelpaa. eräs tuttu siellä oli joskus töissä ja savustettiin ulos aivan mahdottomalla kohtelulla. on kertonu aika hurjia tarinoita kys.paikasta ja ylläolevat jutut pitää aika hyvin paikkaansa.

    • Arrgghh

      En sitten näköjään ole ainoa tuolla kaltoin kohdeltu...Todellakin touhu on aivan hirveää työntekijän kannalta. Ja tietysti kaikki se paha olo sitten näkyy ilmapiirissä ja valitettavasti asiakkaat joutuvat myös kärsimään. Toivottavasti palkka-asiat, yms. hoituvat paremmin kuin aikoinaan... Työntekijälläkin kun on oikeutensa ja myös laki puolellaan, jota täällä ei ainakaan ennen näytetty ymmärtävän.

      • PitäkääFortunanne

        Muistan paikan ja kyllähän sinne oikein pelotti mennä sisälle. Saas nähdä pistävätkö Petelius ja Perälä asiat kuntoon, vanhakin kauppias pääsee kuviin. Kysyi muuten kerran minulta kun en ostanut mitään, että varastitko jotain?


    • Krisse.ja.tytöt

      Samat sanat, ällöttää se ponihäntäpäinen korvarengarhihhuli. En koskaan mene sen huijarin putiikkien!

      • Bickdick

        Mua se taas kiihottaa.


    • VarasKunnesToisinTodist

      Vanhojen kauppiaiden aikaan ei tosiaan meinannut päästä ulos ilman tarkastusta.

    • kymppikortillaAlennusta

      Mutta alakerran pannuhuoneessa oleva vanhempien setä miesten Thai-hierontapiste on kyllä iso plussa palvelutarjonassa. Sillä aikaa kun kakarat hiplailevat ylhäällä leluja niin isät voivat käydä alhaalla jumin poistossa.

    • Googletus
      • osanotto.kuitenkin

        Kauppahallikiinteistö vapautumassa alkuperäiskäyttöönsä??


      • Hakem.jlk

        Eikö lehdykässä puhuttu yrityssaneerauksesta?


    • Karmamuistaa

      Tavallaan pakko kyllä sanoo, että ihan itse ovat osittain aiheuttaneet konkurssin jos se siihen menee ja pieni hyvänolon tunne tulee väkisin (karma muisti heitä kaikesta paskasta vuosien varrelta), vanhat työntekijät kyllä tietää mistä puhutaan. Mikähän fiilis sillä omistaja"miehen" virolaisella ostovaimolla, jonka vanhemmat hankki tälle öykkäröivälle rasvaletille, jotta sais edes sen verran naista että yritykselle saataisiin edes jollain keinolla jatkajaa.. Sääliksi käy mukavaa naista..

      • eikämikkäänlahjasäkit

        Kuuluukohan se suosittu pannuhuoneen hierontapiste myös saneerauksen piiriin? Siellä palvelu ollut ainakin aina laadukasta ja hinnat kohdillaan sekä säkit tyhjänä on aina päässyt kotiin lähtemään


    • outova

      Eiks sen Erikoisliikemisten pitäny pelastaa kauppa Goodmanin Br leluilta??? Oli kyllä älyvapain ja naurettavin ohjelma ikinä, nolas Petelius ja se toinen kyllä ittensä vähäks aikaa. Ei hirveesti tainnu myyntiä piristää jos yritys konkassa muutaman kuukauden ohjelman esityksen jälkeen.

      • peteliuseläkkeelle

        Petelius ja Peräosasto tai mikä olikaan kyllä kaukana liikemiehistä. Sirkuspelleilyä enintään.


      • Pop.on.pop
        peteliuseläkkeelle kirjoitti:

        Petelius ja Peräosasto tai mikä olikaan kyllä kaukana liikemiehistä. Sirkuspelleilyä enintään.

        Eikun poppia...


    • tyuiäpöl

      Hinta 30,00 €, Supertarjous 14,90 € :D:D. Ai että huvittaa, edelleen näyttäis olevan tommonen hinnottelupolitiikka, joka on täysin lainvastainen. Laitetaan huutava punainen supertarjous tarra jonkun huonolta kuulostavan hinnan alle, jotta kusesetaan asiakkaita luulemaan, että saisit oikeasti 40-50 % alennuksen ja teit hyvän ostoksen. Todellisuudessa tuo "Supertarjous" -hinta on se hinta, jolla samaa tuotetta myydään kaikkialla muualla eli suoraa lainvastaista asiakkaiden kusetusta on harrastettu vuosikymmenet tässä puljussa. Konkkaan vaan moinen pulju, joutuu se rasvalettikin ettimään töitä muutenkin kuin äitin ja isin helmoista (jos nyt joku edes töihin ottaa tommosta öykkäröijää :D).

      • Mammajakaksi

        Minua ainakin kyseinen jätkä on palvellut ihan asiallisesti. Tosi ilkeästi sanottu toisesta.


    • Oikeustalolle

      Ja nimimerkin takaa on helpppo huudella hävyttömyyksiä. Taitaa lähteä poliisille ilmoitus näistä viesteistä, sittenpä oikeudessa selitätte....

    • Lelushopp

      Hävinnyt osapuoli maksaa oikeuskulut, sekin on hyvä muistaa !
      Ehkä ihan pikkurahoista ei olisi kyse?
      Tämän vaan tiedotan ystävällisesti aiheeseen osallistumatta yhtään nimimerkille "Oikeustalolle"

    • noresources

      Poliisisetää tuskin kiinnostaa moinen kirjottelu pätkääkään, netti on täynnä "hieman" vakavampiakin kirjotteluita ja hämäriä palstoja joita ei niitäkään kerkiä kaikkia valvomaan nykyisillä resursseilla. Mitähän laki sanoo kirjotuksista, jotka pitää paikkaansa, eivät siis ole mustamaalausta? Oon kuullu samoja juttuja kys.lelukaupasta, kun eräs kaveri oli siellä aikanaan töissä ennenkuin savustettiin ulos. Pyörittelin aina vaan päätä niille jutuille, kun kerto mitä seinien sisällä tapahtuu.

    • ruuhka

      Koska alkaa alennus/loppuunmyynti?? Saisko vielä jouluks tavarat..

    • Nytkaikkihyvin

      Kyseinen kauppa on tänään viimeistä päivää auki, loppuunmyynti meneillään. Lafka meni siis konkurssiin. Kaupassa työskenneet selkärangattomat laiskurit voivat siis lopettaa kaupan pitäjien perusteettoman solvaamisen.

      • Rikoo.riskillä

        Taisi tulla siitä Tiiriön reissusta reisille aika raskaasti.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe