MTV3 ja mäkihyppy

säde45

MTV3 kyllä mainostaa mäkihypyn kansallistalkoita mutta on samalla piilottanut kilpailut kansalaisten ulottumattomiin. Kun ei ole näkyvyyttä,laji vaipuu unohduksiin jolloin kiinnostavuutta ei ole, eikä tukea tule saati uusia lupauksia.
Tämä on ilmeisesti MTV3:n tapa "tukea" lajia.
On kansallinen katastrofi, ettei tänä vuonna saada katsoa edes Keski-Euroopan mäkiviikkoa, joka on ollut aina kohokohta. Tunnin koosteet vähennettynä mainosajoilla ei paljon lohduta. Näin ollen olen lopettanut kanavan katsomisen kokonaan.

13

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perseestä

      Ei niissä mitään katsomista olekkaan. Ei edes suomalaisia Miehiä tulee mäkeä alas ja voittaja arvotaan tuuli ja puomi kompensaattorilla. Kuoleva laji euroopasssakin muualla sitä ei edes ole harrastettu isommin

    • Vuonna -85

      Aika hyvin sanottu.. Tukekaa mäkihyppääjiä mutta maksakaa meille jos kisat kiinnostaa.. tulee mieleen eräs sananparsi ahneesta ja lopusta :)

      Saa nähdä viitsinkö edes seurata mäkiviikkoa ilman lisämaksuja livenä netin kautta.

    • Mäkihyppyä ilmaiseks
    • Keulii

      Viittiikö ees ilmatteeks kattoa, onniin surkeeta rämpimistä ollu.
      Ja talkoot saa mun puolesta olla, kyllä säde45 sano jo heti alkuun kaiken mitä määkin oon ihmetelly.

      En oo muuten Kiekosta enkä formuloistakaan välittäny sen jälkeen kun maksulliseks meni, tuli enempi vapaa-aikaa nääs.
      Sukeltakoon koko suomen urheilu ja syvään.
      Vahinko että EM ja MM jalkapallotkin varmasti katoaa maksullisiks, samallako osallistutaan suomen potkupallo talkoisiin(kö).
      Joku muu ajattelutapa, eikös juu.

    • surkeus

      ei enää kiinnosta mäkihyppy,kun on mennyt pelleilyksi,kaiken maailman sääntöjen takia.nyt oli huippunoteeraus suomelle tulivat kesken turnauksen pois,kyseessä on vielä parin kuukauden kuluttua mm-kilpailut.
      onhan kolmosella possitiivinen selosta toni nieminen,ehtii kehua kaikki nyt on kunnossa ja on potentaalia hypätä hyvin.olen saanut tarpeekseni siitä.
      eihän nuo nyt näykkään ,enkä enää tarvikkaan,se laji kuolee suomessa ,samoin kuin yhdistetyn kilpailu.
      kumma on lähetään harjoittelemaan,mitä ne hyppääjät tekevät tässä muulloin,kun ei ole kilpailu kautta.
      onhan vielä muutamia urheilulajia ,joita seuraan ,turhaan laittaa valmennus rahaa ,on tarpeellista mikä on pärjäävä laji.

    • VanCover

      Maksu-tv'n tuhoaminen ja lopullinen murskaaminen on Suomen urheilun tärkein tehtävä. Syy Suomen heikkoon menestykseen urheilussa on MAKSU-TVssä. Kun urheilu ei näy, ei silloin ole harrastajamassoja joista nousee uusia huippu-urheilijoita.

      Miksi huippu-urheilutyöryhmä ei ota päätehtäväkseen urheilun palauttamiseksi televisioon. Nykyisessä kovassa ihmistyen vapaa-ajan kilpailussa ei ole varaa hankaloittaa urheilun katsontaa.
      Maksu-tv tappaa urheilun.

      • bdfhgjk

        Joo näinhän se on mutta kun ahneuden aina vaan kiihtyvä kiima, mikä suomessa tänäpäivänä on saanut vallan joka puolella niin televisiostakaan ei kohta näe mitään ellei osta jotain korttia tämän yleveron lisäksi, vedätetäänköhän muissa maissa kansaa tällätavoin?


    • entinen urheilu fani

      ei todellakaan enää kiinnosta maksulliset urheilut eikä muutkaan ohjelmat. jou sanoi että on pässyt eroon tv:stä. ja f1 sekä muut urheiluseurannat. niin kävi minullekin ja on jäänyt itselle omaa aikaa rutolti , suorastaan nautittavssa määrin. kiitos siitä mtv: ja muus vastaavat ulkomaiset kanavat.

    • aza1

      miksi maksaa siitä että, joku idiootti esittelee keskisormeaan. tai että toinen idiootti pääsee ajamaan kiihdytysautoa velaksi kesäisin. tai että kolmas idiootti on selostamassa näiden muiden toilailuja ja on itse pihalla kuin lintulauta, mukamas asiantuntijakommentaattori? kansalaistalkoot maksakoon kuka tahtoo!

    • vanhatmeriitit

      No, Anssi Koivuranta sitten meni ja voitti....
      Mahtaa Niemistä ja sitä selostajakaveria risoa!! Kun heitä kuuntelee niin Ahonen on voittanut kisat jo tuntia ennen kisojen alkua, hypp'' vanhalla rutiinilla suoraan palkintopallille jne jne. Ihme jos muistetaan mainita että mukana on muitakin suomalaisia hyppääjiä.
      Pitäisi se Nieminen heittää sieltä selostamosta huitsin nevadaan, - vaikka kuinka on Ahosen kaveri niin pitäisi osata myöskin olla ammattilainen siellä selostamossa. Nyt tuntuu kuin olisi joku Ahosen maonispällikkö....

      Nyt jos haluan katsoa hypyt, laitan äänen pois ja katson pelkät hypyt ilman Niemisen Ahoshypetystä - kyllä eilenkin Ahonen oli 23. ellei Nieminen satu sitä tietämään.

    • perkeleleen kommenta

      Samaa mieltä vanhatmeriitit. Nieminen pysykööt hevostensa parissa maaseudun rauhassa. Katson kisoja myös ääni pois päältä. Vielä typerämpi kommentaattori mäkihypyssä on eurosportilla. Joku Hannu Lepistö ????, joka osaa hypätä mäestä kuin mäestä. Kisoja tulee kolme minuttia, mainoksia seitsemän, kisoja kolme....

    • dokjmtu

      Voitais ihan hyvin näyttää uusintoina mäkihyppykisoja menneiltä vuosikymmeniltä. Näytetäänhän Tauno Palo/ Ansa Ikonen- filmejä jatkuvasti uusintoina. Nehän olivat metsäteollisuuden/maalaisliiton propagandaa.

    • Eurosport parempi

      MTV3 ja Max:in mäkihyppylähetyksiä ei jaksa katsoa selostuksen takia. Jos on mahdollista, kanattaa katsoa ja kunnella Eurosportin lähetystä.

      Ero selostuksen välillä on valtava. Eurosportilla selostus on rauhallista ja asiallista, kommentatori on kokenut valmentaja joka tuntee lajin taustat, hyppääjät ja tuoreimmat kuulumiset.

      MTV3 selostaja on ylipirteä keinotekoishehkuttaja ja komentattori, entinen hyppääjä, toistaa samoja fraaseja hyppyjen virheistä, mitä on varmaan itse kuullut omista hypyistään. Ärsyttävin selostuspari telkkarissa. Onneksi Shotsin kisat tulee Yleltä ja Eurosportilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe