KEMIKAALILENNOT SUOMESSA.

CHEMTRAILS FINLAND

Oletko havainnut suihkukoneiden jättövanojen viipyvän taivaalla epätavallisen pitkään? Itse huomasin tämän ilmiön keväällä 2012 jonka jälkeen tiedonhalu asiaan on kasvanut ja totuus on alkanut valkenemaan. Tässä jatkoksi artikkeli Turun Sanomista
Ydinvoima tarvitsee kemikaalilentoja ja valaanrasvaa
Lukijoilta | Turun Sanomat 27.4.2011 02:31 .Turun Sanomissa oli 3.3.2011 kirjoitus lentokoneiden kemikaalivanoista. Finavian mukaan kemikaalilentoja ei ole. Näistä lennoista on kuitenkin tehty EU:lle kirjallinen kysymys 2007. Saksan hallitus myönsi lennot vuonna 2008. YK päätti Japanin Nagoyassa 2010, ettei ilmaston keinotekoista muokkausta tulisi enää edistää.

Uskottavimman selityksen kemikaalilennoille antaa Olkiluodon entinen työntekijä Arto Lauri. Hänen havaintojensa mukaan Suomenkin ydinvoimaloiden rakenteet ovat mittareissa näkymättömän kanavasäteilyn hapertamia. Sen seurauksena neutroneja ja säteilyionisaatiota vapautuu ydinvoimaloista tavallista enemmän.

Voimaloissa täytyy olla todella tehokas tuuletus, koska äärimmilleen ionisoitunut ilma johtaa sähköä kuin rautanaula. Näiden ilmakehää ionisoivien päästöjen vaikutuksesta taivaskin punertuu tavallista voimakkaammin aamuisin, iltaisin ja jopa öisin. Toinen silmin havaittava ilmiö on betasoihdun muodostuminen voimalan päälle, josta on Loviisassa kuvattu videokin.

Ilmiönä ydinionisaatio ei ole uusi, se tiedostettiin ydinpiireissä jo 1970-luvulla. Sen huomattiin vähentävän sateita positiivisesti ionisoituneilla alueilla ja tuhoavan otsonikerrosta. Avuksi otettiin HAARP-radiolähettimet eli ns. ionosfäärin lämmittimet, joilla alettiin polttaa uutta otsonia tuhoutuneen tilalle.

Säteilyionisaation vain lisääntyessä käyttöön otettiin kemikaalilennot. Näillä lennoilla yritetään mätkiä säteilykertymiä alas. Ruiskutuksissa käytetään ainakin alumiinia, bariumia ja booria. Suomessa chemtrail-toiminta aloitettiin ilmeisesti 2005. Samana kesänä Venäjä kielsi elintarvikkeiden tuonnin Suomesta. Japanin tapahtumien takia ruiskukalusto on nyt täystyöllistetty. Arto Laurin mukaan boorin ruiskutuksesta on nyt luovuttu, koska se on loppumassa ja sitä tarvitaan jatkuvasti painevesireaktoreissa niiden toiminnan ylläpitämiseen.

Jos kärsivät mehiläiset tästä ydinmafiasta, eivät siltä välty suuret valaatkaan. Ydinvoimaloissa johtojen läpiviennit tiivistetään vaihdettavilla MTC palosuojakumeilla. Nämä MTC palat täytyy suojata rasvalla. Arto Laurin mukaan niissä käytetään valaanrasvaa, koska synteettiset rasvat kuivuvat säteilyn vaikutuksesta. Hän arvioi OL-1:n kuluttavan vuodessa kahden lahtivalaan rasvat. Ehkä tässä on syy, miksi Suomi tuki Islannin pyrkimyksiä päästä IWC:n eli kansainvälisen valaanpyyntikomission jäseneksi.

Moni pitää tällaisia asioita mielikuvituksen tuotteina. Kuitenkin sisäministeriö takavarikoi Arto Laurin tekemät raportit säteilyeroosion tuhoamista turvareleistä Olkiluodossa. Kohua herätti myös TV2:n Silminnäkijässä 23.4.2009 esille tullut isotooppijalostamo ja Arto Laurin esille ottama Turun yliopiston salattu Sykesarja B7 kirja. Kirjasta selviää Olkiluodon jyrkästi kasvaneet tritiumpäästöt mereen ja metsien harsuuntuminen ydinvoimaloiden vaikutuksesta.

Jari Laiho
.

23

810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SekkaPuorsa

      Jonkinlaisia lähdeviitteitä kaivattaisiin. Muuten menee ihan foliohattu osastolle. Taikka tabletin unohtumisen piikkiin.

    • ei soiteta paranoidi

      Voi jeesus taas mitä nwo-paskaa. Nämä huuhaa-tyypit pitäisi viedä katselemaan männynneulasia saunan taustalle. Aina samat jutut ilman mitään järjen hiventäkään. Ja kaikki Arto Lauriin viittaava tulisi julistaa laittomaksi ja viedä menolipulla tutkimaan erittäin itäistä karjalaa.

    • CHEMTRAILS FINLAND

      Eli kysymyksen esitin ja vastausta odottelen siitä että ovatko silmäsi havainneet pitkäkestoisia jättövanoja Kainuun taivaalla. Asiasta on ylenpalttisesti tietoa netissä jos vain vaivautuu etsimään hakusanoilla Chemtrails tai Kemikaalivanat.

      • SekkaPuorsa

        Kyllä tosiaan löytyy, todella uskottavaa matskua! Samaa foliohattuporukan suoltamaa skeidaa. Käytin aikaani tämän sonnan tonkimiseen, ja turhaan meni.


      • Pitäkää silmät auki

        Minun auto jättää tyynellä pakkaskelillä jättövanan, todella outoa. Mitä tyynempi ilma sitä kauemmin tämä H2O höyryvana säilyy. Aikaisemmin bensiini sisälti luultavasti jotakin lyijy-yhdistettä, koska pakoputken pää meni harmaaksi. Nykyisin se pysyy synkän mustana, vaikka kuinka kylätiellä huuattaisi. Ei tapahdu muuta kuin pakoputkessa paukkaa ja siniset beetasoihdut näyttävästi välähtelevät pakoputken päässä, todella upeeta. Alumiinikansi on autoni moottorissa, baarumia renkaina ja booreja kytkinakselissa. Onko ne haitallisia osia autossa, pitäisikö ne repiä irti ja lähettää ongelmajätelaitokselle?

        Eikä siinä vielä kaikki, naapurin piipusta nousee epätavallisen pitkäkestoinen kemikaalivana taivaalle. Mitäkähän se naapuri isäntä oikein touhuaa, välillä hakee liiteristä sylillisen ihmeellisiä esineitä? Ne ovat pitkulaisia ja niissä on yhdellä kantilla ikään kuin vaalea kuori jossa on tummempia kohtia. Onko hänellä jokin mystinen laite jolla hän prosessoi nuo ihme esineet savuvanaksi taivaalle?


    • CHEMTRAILS FINLAND

      Siis todella uskottavaa matskua mutta niitä havaintoja minä lähinnä.

    • siltä näyttää...

      valot palaa muttei ketään ole kotona..

    • Nikola Tesla

      Niinpä. Jokainen ydinvoimalla tuotettu Kw/h nopeuttaa maan tuhoa joten älkää hyvät ihmiset polttako turhaan valoja jos kukaan ei ole kotona.

    • ritkette foreströmi

      Oesi se ekolookista kun me muorin kanssa naijaan,van kun se ei riitä,pittää mennä vieraisin.

    • naapurinisäntä

      Pakkasella meidänkin talon savupiipusta tulee vaaleaa kemikaalivanaa. Lauhemmalla kelillä harmaata.Jotain salaperäistä siinä on.Mutta uuninkylki on mukavan lämmin näin tammikuun pakkasilla.Epäegolooogistahan se on puita tuhlata lämmitykseen, mutta esiisämme tekivät virheen tullessaan tänne kylmään,ei riitä oma karvoitus pitämään lämmintä..

      • Kylänmies

        Siksipä minä olen pyrkinyt lainailemaan naapurin emannän karvoitustakin välillä.


    • ex sinisilmä

      Olen nähnyt ja kuviakin olen ottanut. Mitäpä niitä kiistämään.

    • minerals..

      Taitaa hoitopaikat olla täynnä jo näin kevätpuolella.

    • Lukulasit

      Ettepä tunnu tietävän mitään, nukkukaa vaan ruususen unta, epäuskoiset.Ville Niinistö vastasi tähän kysymykseen televisiossa, munaten itsensä. Kyllä teitä on helppo kusettaa. Aukaiskaa silmänne, vai ettekö usko näkemäänne. Optikolle, kipin kapin.

      • sykerö.

        Muistahan ottaa lääkkeet säännöllisesti.


      • Lukulasit
        sykerö. kirjoitti:

        Muistahan ottaa lääkkeet säännöllisesti.

        Kyllä minä syön lääkkeeni, sinua ei taida enää lääkkeetkään auttaa, epäuskoinen.


    • chemtrails finland

      taas näyttää nousevan nuita kemikaalivanoja taivaalle, rakennusten katoilla on semmosia laatikoita joista se nousee, kellekähän tästä voi ilmoittaa, soitin 112 mutta nauroivat vain ja käskivät rauhoittua ja hakeutua terveyskeskukseen, merkillistä....

      • naapurinisäntä

        Huolestuttavampaa se on jos vanaa ei nouse sieltä katolla olevasta laatikosta.Se on kunnan rivitaloon lähtö kun ei polttopuuta saa hommatuksi.


    • Sumussa mennään

      Ehkä se hymy siitä jossain vaiheessa näiltä irvailijoilta vielä hyytyy kunhan vähän aikaa ensin eteenpäin näillä eväillä vielä mennään,jotta...

    • setällä asiaa

      www.youtube.com/watch?v=EiiqVjcRuAg

      • Arska Fani

        Kyseinen hemmo raskaansarjan ydinaktivisti. Supo poistaa ydinvoimapalstalta kaiken Arto Lauriin viittaavan.


    • sykerö

      Sairas mies.

      • P O S I V A

        Niin on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe