Bulgaria Kultahietikko!!

hmmmmmm

Hei !

Minun tyttöni ja kaverinsa ovat suunnitelleet lähtevänsä Bulgaariaan Kultahietikoille. Ongelmana on vain että tohtiiko nuoria tyttöjä päästää keskenään matkalle? Osa tytöistä on täyttänyt jo 18 ja osa on vielä 17 vuotiaita. Olen aina pitänyt Bulgariaa varkauksien ja raiskauksien maana... Onko teillä kokemusta Bulgariasta ? Olisi kiva kuulla jos jakaisitte jotain kokemuksia, niin voisin harkita päästääkö tyttöä kavereidensa mukaan. :)

2

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Olin itse ensimmäistä kertaa ilman vanhempia 18 vuotiaana Kyproksen Ayia Napa:ssa.. Loma sujui hyvin eikä ongelmia tullut vastaan paitsi yksi. Itse otan niskasta kiinni sen verran, että jos kaveri porukassa ollaan niin ei vedetä hirveitä lärvejä että kukaan ei tajua mitään. Siitä ei oikein tule hyvää seuraa, mutta hotellille päästiin kumminkin yö aikoihin. Olimme käyneet meressä uimassa ja siinä olisi voinut käydä huonosti.

      Olin viime kesänä Bulgariassa. Varkauksia en nähnyt, ainut mitä oli niin kerjäläiset, lapsia ja vanhempia jotka tulivat pyytämään rahaa, mutta kävelee vaan pois eikä huomio niin eivät he mitään sano.

      Jos tytöt ovat juhlimaan lähdössä niin porukalla tietenkin eikä jätä ketään yksinään, vahtivat juomia mitä ostavat eivätkä jätä niitä pois silmien etäisyydestä. Itselleni laitettiin 2 kertaa enemmän viinaa mitä muille. En usko että mitään tulee vastaan jos tytöt pysyvät porukassa. Mekin istusteltiin rannalla yöllä eikä sielläkään mitään ääniä kuulunut, nuoret vain olivat juhlimassa. Bulgarissa on niin paljon silmiä ja ihmisiä että keskellä kaikkea ei voi tapahtua mitään. Kannattaa siis pysyä pois syrjäkujilta ja pimeiltä teiltä.

      Varkauksia voi olla, mutta järjellä sinne kun lähtee niin ei pitäisi tapahtua mitään. Pitää esim laukusta kiinni koko ajan ettei visko minne sattuu vetoketjut auki. Me huomattiin että kun kaksi lasta tulivat kerjäämään rahaa niin katsoivat siihen malliin että missä on taskut ja hirveen tarkkoina oli, tulivat koskemaan ja silittelemään kättä, mutta jättää he omaan arvoon ja kävelee pois.

      • menoks vaan

        Bulgaria ja Kultahietikko on nuorten biletyspaikka halvan hintatason takia. Reilu vuosi sitten katselin touhua aikuisen silmin ja päällisin puolin. Halpa viina virtasi, erilaisia juomatarjouksia oli joka baarissa ja paljon nuoria. Kultahietikko on nuorten huvipuisto jossa on saman henkistä porukkaa juhlimassa kellon ympäri. Välimatkat on lyhyet ja ei taksikaan paljon maksa.

        Jos tytöillä on ylipäätään tolkku tallella elämässä niin matkaan vaan. Viime kesänä tuttu nuoripari 17 ja 18 v olivat keskenään Kultahietikolla lomailemassa ja hyvin meni. Normaali varovaisuus kuten aina matkustaessa.

        P.S. Itse olin 16 v ensimmäisellä matkalla Las Palmasissa toisen 16 v kanssa :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      415
      1740
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1370
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      910
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      114
      859
    Aihe