LG kotiteatteri ja voi pyhä sylvi...

SylviX

Hankin edullisen Blueray 2.1 kotiteatteripaketin pelkästään kahta tarkoitusta varten: Blueray soitin parempi ääni TV:lle. No koska TV oli LG niin ajattelin, että selviän helpoimmalla ja voin käyttää yhtä kaukoa, jos molemmat ovat samalta valmistajalta. Eli tottelevat HDMI liitännällä LG:n Simplinkkiä.

Vaan ei mennyt kuin Strömsöössä. LG:n suunnittelijat ovat näköjään täysin vieraantuneet käyttäjistä ja todellisesta elämästä!

1) TV:n ääniä ei saanutkaan tulemaan BH6320C kotiteatteriin HDMI:n kautta koska se ei tue ARC:a (TV tukee). Siis, että HDMI ilman ARC:a koiteatterissa? Mitähän ne suunnittelijat ovat oikein miettineet? No ei auta muu kuin mennä ostamaan optista kaapelia - kiitti kovasti LG.

2) Simplink: lyhyen kokeilun jälkeen tämä täytyi ottaa TV:stä pois käytöstä sillä se pelaa näiden kahden LG:n laitteen välillä täysin päättömästi. Esim. jos haluan kuunnella pelkkää radiota kotiteatterista se laittaa älyttömästi myös aina TV:n päälle! Ja muissa tilanteissa näyttää TV:n ruudulla sekunttitolkulla jotain "kytketään Simplink laitetta" ikkunaa ja tuloksena on: ei mitään havaittavaa.

Voi pyhä sylvi sentään. Tämä on kuusitoista askelta taaksepäin vanhoista analogisista laitteista. Siis jos digitaalisten laitteiden sunnittelijat ovat tätä tasoa niin...

Samaa tasoa ovat myös mikroaaltouunien nykyiset suunnittelijat: digitaalisella käyttölittymällä varustetun mikron käyttöön menee noin 10 kertainen aika verrattuna analogisiin väännettäviin aika ja teho säätimiin.


Niin vielä: olen itse analogia- digitaalielektroniikan tietotekniikan ammattilainen (myös suunnittelijana) ja tiedän hyvin miten kaikki nuo voitaisiin toteuttaa paljon käyttäjäystävällisemmin ilman yhtään lisäkustannuksia.

4

1022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+6

      sama laite toimii philips tv samalla kaukolla mikä tuli lg.n mukana :)

    • kova talvi

      Sylvi lähtee sitten LG:lle hommiin kehittämään parempia laitteita...

    • Hyvätavaton

      Taitaa olla parempi että ovat erimerkkisiä laitteita ei 2 kakea pöydällä ketään haittaa. Toi ARC juttu on uskomaton moka pitäis olla selviö. LG:n 6320 vaikuttaa muuten ok:lta.

    • versio2

      Eihän siinä ole mitään ihmellistä., jos laitteet ei tue 3d muotoa ja arc on ainostaan 3d laitteissa. Olis varmaan kannattanut selvittää se ensin. Paluuääni tarvitaan jos 1.3 hdmi ja se on vanhempaa tekniikkaa. Kannattaa selvittää asiat ennen ostopäätöstä. Yleensäkin kanattaa jättää nuo paketti hommat pois ja säästää laadukkaampaan tavaraan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe