onko 171 cm mies lyhytkasvuinen

kysyisin

miten määritellään lyhytkasvuisuus tai kääpiö, itse olen 171 cm mies ja tunnen olevani aika lyhyt vaikka tulee vastaan lyhyempiäkin miehiä. Yleensä koitan tutustua 150-160 cm pituisiin naisiin, lyhyemmätkin toki käyvät. Ongelmana vaan on että näitä lyhyempiä naisia ei ole kovin paljon ja niitä jahtaavat pitkätkin miehet. Saisivat pitemmät miehet keskittyä niihin pitkiin naisiin vaikka pitkät naiset eivät olekkaan mikään ilo silmälle. Löytyisikö täältä lyhyempiä naisia joita kiinnostaisi tutustua kunnolliseen 36 vuotiaaseen 171 cm pitkään mieheen?

19

1550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainaainaaina
    • pikku-ukko246

      Täältä löytyy vain vihaisia kääpiöitä, ei kannata seuraa täältä hakea. Totista porukkaa tällä palstalla kuten tuosta yllä olevastakin huomaat.

      • Jepulis40

      • miksisiksimiksi

        Jaa, no kerroppa sinä nyt sitten taas kerran että mikäköhän se määrittelee sen totisuuden? Sekö ettei jaksa jatkuvasti määritellä tätä lyhytkasvuisuutta? No määritteleppä sinä vihdoinkin minulle, ja monelle muuulle, että mikä on se oppiarvo joka ei saavuta edes sellaista taitoa että osaisi etsiä itse tietoa, ja joka haluaa jatkuvasti esittää jotenkin parempaa ihmistä, vaikkei taidot siihen yltä. Miksi pitäisi jatkuvasti jankuttaa niitä samoja asioita, vuodesta toiseen. Ihan vaan uteliaisuuttani kysyn?


      • Jepulis_uudestaan

    • piipipaapapaa

      Älkää olko katkeria jos ette löydä naista, TÄÄLTÄKÄÄN!
      Kun me lyhärinaiset ollaan sattumalta tavattu ne fiksut miehet tuolta elävästä elämästä ja elämme heidän kanssaan hyvää elämää. Iloineen ja suruineen, intohimoineen ja tavallisen arjen elämisineen. Ja nuoretkin sukupolvet löytävät, ihan samalla lailla kuin suurin osa ihmisistä. Ennemmin tai myöhemmin.
      Ei meidän tarvitse määritellä täällä jatkuvasti miten määritellään lyhytkasvuinen, jos ei teidän älykkys riitä etsimään tietoa jota löytyy netistä kun vain etsii. Ja "kääpiö" kommentit on tarkoitettu vain loukkaukseksi joihin ei tarvitsisisi edes nykyaikana kommentoida.
      Mutta kun peräkamarin poikien paikkoja alkaa pakottaa yritätte etsiä siihen apua jopa täältä. Äiti vois olla vihainen, ja mitä sukukin siihen sanois????????

      • hehe..

        Joo olishan se aikamoinen häpeä viedä joku kääpiö näytille että "tässä on minun uusi tyttöystävä" lol. Saattashan sieltä tulla vähän suvulta pitkää katsetta että mikäs tuo on :)


      • diipadaapaaaaa
        hehe.. kirjoitti:

        Joo olishan se aikamoinen häpeä viedä joku kääpiö näytille että "tässä on minun uusi tyttöystävä" lol. Saattashan sieltä tulla vähän suvulta pitkää katsetta että mikäs tuo on :)

        No just! Tuo nyt sitten osoittaa sen että nää tyypit jotka täällä kommentoi loukkauksia ja kutsuvat kääpiöksi, eivät osaa sitten kuitenkaan tosi elämässä suhtautua lyhytkasvuisiin tasavertaisina ja luonnollisesti.
        Tosi elämässä lyhytkasvuisista on SATOJA naimissa normaalikokoisten kanssa. Ja uskokaa, tai älkää, lyhytkasvuisia löytyy joka ammattikunnasta, lääkäreitä, psykologeja, naispappi, rekkakuskeja, lastenhoitajia ym.ym.


      • onpa tyyppi

        Mitä ihmettä sä alat oikein riehumaan ja kiihkoilemaan. Sinulla taitaa olla todella paha kompleksi lyhytkasvuisuudestasi. Jos sinulla kerta on se ihana mies jo niin pitääkö sitä silti tänne tulla haukkumaan jotain toista joka ei ehkä käy ulkona ja etsii seuraa täältä. Tuo sinun asenteesi on kyllä semmoinen että ei kovin moni mies varmaan tuollaisen äkäpussin kanssa haluaisikaan tutustua


    • kaukana siitä

      aika samanpituinen mies, ei vielä lyhytkasvuinen vaikka nuorissa voi olla vähän harvinaisempaa ja enemmän tosiaan jotkut tytötkin pitempiä

    • Joku 98

      Mie oon tyttö ja mie oon 171cm :D

      • fgfgfgfgfgfggfgfgf

        ja kaikkii kinost... ite oon 25v nainen ja 149cm :(


      • pientänaista etsimäs
        fgfgfgfgfgfggfgfgf kirjoitti:

        ja kaikkii kinost... ite oon 25v nainen ja 149cm :(

        kiinnostaa erittäin paljon istse olen is lihaksikas mies !!! voit kirjoittaa minulle
        [email protected]


    • Voi ei

      No ei ole!
      Ei 171 cm ole lyhyt , eikä oikeasti lyhyessäkään tai lyhytkasvuisessa (mikä kai on eri asia) ole mitään vikaa. Itse ole pienikokoinen, en lyhytkasvuinen, nainen.
      Piristy hyvä mies! En ole seuraa hakemassa, koska olen jo mummo ja kaksi kertaa sinun ikäisesi, mutta sulle ihan ok miehenalulle toivotan onnea!

    • On lyhytkasvuinen

      Onneks ite oon 172

    • huspois

      Et ole lyhyt, olet ihan normaalipituinen. Ja lyhytkasvuinen et ainakaan.

    • osta hame

      Kyllä!!! Valitettavasti 171 cm on alamittainen mieheksi.

      • teura

        Olen 185 cm pituinen mies, ja haluan vain todeta edelliseen trollaukseen, että ei pidä paikkaansa. En koskaan katso halveksivasti lyhyempiä ihmisiä. Tytöillä on monia syitä nirsoilla kumppanin valinnassa, kuten meillä pojillakin, ja yksi sellainen on pituus. Mutta se ei tee kenestäkään alamittaista tai epäkelpoa.

        Itselläni on ylipainoa, ja exäni vaihtoi tilalleni laihemman miehen. En pidä itseäni huonona, vaan eksääni pinnallisena typeryksenä, joka saikin mennä. Löydän sitten aikanaan ihanan ja sopivan tytön.


    • 189cm

      Tai sitten sinä käppänä voisit kasvaa aikuiseksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe