Ydinaseet ja ufot

Maija Meikäläinen

Väitetään, että 'ufot' ovat peukaloineet kaikkia maapallon ydinaseita niin, että ne eivät toimisi, jos yritetettäisiin käyttää niitä. Kuusi entistä Yhdysvaltain ilmavoimien upseeria ja yksi entinen sotamies kertoi joko henkilökohtaisista ​​havainnoista tai alaistensa ja muiden raporteista: UFOja leijui ydinohjusten siilojen yllä tai ydinaseiden varastoalueilla 1960-, 70- ja 80-luvuilla. Eikös meidän pidä kiittää näitä vieraita hyvistä töistä? Miten tekisimme sen?

news.blogs.cnn.com/category/ufos/

19

1372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijaa...

      No jaa,aloitus on sitä ikivanhaa fuulaa mitä on silloin tällöin tullut esille jo ainakin 1980-luvulta lähtien.

      Silloin tällainen fuula koski sekä USA:n,silloisen Neuvostoliiton sekä muiden maiden ydinaseita.

      Tällainen fuula sai jatkoa pari vuotta sitten,kun eräs erityisen ansioitunut kotimainen kanavointien välittäjä kanavoi avaruusveljiemme ilmottaneen,että tulomme ensi vaiheena olemme muuttaneet maapallon kaikki ydinaseet käyttökelvottomiksi.

      Että tällaista.

    • Humanoidit asialla

      Maija toi esiin tärkeän asian. Ydinvoimaloiden lähellä on usein tehty ufo-havaintoja ja ufojen määrä Maan piirissä lisääntyi ensimmäisten ydinräjäytysten jälkeen 1946, joten on realistista olettaa että humanoideja kiinnostaa meidän ydinvoimamme ja tapamme käyttää sitä. On se hyvä että vähän pitävät tilannetta silmällä.

    • Hörhörhörua.

      Ensimäinen ydinaseen koeräjäytys tehtiin USA:ssa heinäkuussa 1945.

      Seuraava ydinase oli 6.elokuuta 1945 Hiroshimaan pudottetu ydinase.

      Siitä seuraava oli 9.elokuuta 1945 Nagasakiin pudotettu ydinase.

      Ja lyhyesti sanottuna;Meidän ydivoimamme ja ydiaseemme eivät maan ulkopuolisia älyjä kiinosta pätkän vertaa eivätkä koskaan ole,tai edes tule,kiinnostamaankaan.

      Tällaiset ajatukset ovat pelkkää NA-ja ufohörhöjen ikivanhoja kuvitemia.

      Eli siis kukaan ei pidä meitä silmällä näissä suhteissa muut kuin me itse!

      Mutta jos eräät näissä suhteissa edelleenkin haluavat elää omissa mielikuvitusmaailmossaan,niin siitä vaan!

      • Maija Meikäläinen

        Et ilmeisesti ole seurannut tilannetta. Vai eikö sinun tarvitse seurata, koska tiedät paremmin?

        Googlaapa 'ufo 2012 nuclear', niin toivottavasti huomaat, että olet itse mielikuvitusmaailmassa. Tai pikemminkin ennakkoluuloisuus on riittävää.


      • Hörhörhörua.
        Maija Meikäläinen kirjoitti:

        Et ilmeisesti ole seurannut tilannetta. Vai eikö sinun tarvitse seurata, koska tiedät paremmin?

        Googlaapa 'ufo 2012 nuclear', niin toivottavasti huomaat, että olet itse mielikuvitusmaailmassa. Tai pikemminkin ennakkoluuloisuus on riittävää.

        Minua ei hörhöily kiinnosta.

        Eikä koskaan ole kiinnostanutkaan riippumatta siitä,että mitä aiheita ne hörhöilyt koskevat.

        Kun näitä erityylisiä NA-ja muita hörhöilyjä on eri nettisaiteilta ja muista lähteistä
        tullut seurailtua noin 20 vuoden ajan niin voi vain todeta sen,että sama vääntö jatkuu niiden parisssa joiden mielikuvitusmaailma edelleenkin liikkuu hämärän rajamailla ja
        tajunnan tuolla puolen.


      • Maija Meikäläinen
        Hörhörhörua. kirjoitti:

        Minua ei hörhöily kiinnosta.

        Eikä koskaan ole kiinnostanutkaan riippumatta siitä,että mitä aiheita ne hörhöilyt koskevat.

        Kun näitä erityylisiä NA-ja muita hörhöilyjä on eri nettisaiteilta ja muista lähteistä
        tullut seurailtua noin 20 vuoden ajan niin voi vain todeta sen,että sama vääntö jatkuu niiden parisssa joiden mielikuvitusmaailma edelleenkin liikkuu hämärän rajamailla ja
        tajunnan tuolla puolen.

        Aha, olet 20 vuotta seurannut hörhöilyä, mutta ei kiinnosta? Mielenkiintoinen kuvio.


    • anuslaatikko (_o_)

      Myöskin mikroaaltouunien lähettyvillä on havaittu ufoja. Kaikkeen mitä ei tavallinen maija ja matti meikäläinen täysin ymmärrä liityy mystiikkaa. Siitä tässä on kyse. Atomin halkaisu on niin vaarallista ja mystistä hommaa että ufoja vilkkaa ihan silmissä. Pelkällä kirppumyrkyllä pystyi kuitenkin tappamaan muutama miljoona ihmistä,mutta eipä näkyny ufoja eikä vihreitä miehiä sillon kun zyklon b:tä keksittiin. Noiden leirien yllä olis voineet pörrätä, mutta kun piikkilanka ja ihmisen tuhkapilvet ei humiksia kiinnosta, että kyllä näkee miten auttamishaluista porukkaa ne on.

    • Deaktivointiasiaa

      Ydinaseiden deaktivoijat voivat olla myös maapallon hienomateriaalisesta todellisuudesta materialisoituneita valo-olentoja. Niiden ei tarvitse tulla materiaalisimmasta ulkoavaruudesta. On huhuttu, että ydinaseen räjäyttäminen ja ydinkokeet aiheuttavat vahinkoja myös hienomateriaalisissa maapallon todellisuuksissa. Jos näin on, niin deaktivoinnin ymmärtää helposti. Kiitämme hienosta työstä ja yksi puoltoääni sille.Deaktivointi jatkukoon tarvittaessa.

    • UNE-ton

      Olen nähnyt unta muutaman kerran, että ydinsota "alkoi". Tai siis olisi alkanut, ellei joku tuntematon olisi tärvellyt sitä ensimmäistä pommia, josta sodan olisi pitänyt lähteä laajentumaan täysimittaiseksi. Näin unessa molemmat aikalinjat, sen missä sota alkoi, sekä sen, missä se ei alkanut. Meidän todellisuutemme on tietenkin sillä aikalinjalla, jossa sotaa ei tapahtunut.

      Unissa oli usein sellainen tuntu, että tämä tapahtuu juuri silloin (kun unta näen), tai että tapahtui joskus aiemmin, esimerkiksi lapsuudessani.

      En tiedä, miksi olen nähnyt tuollaisia kummallisia unia. Näen myös unia ydinsodasta, mutta ne ovat tavallisen unen kaltaisia. Nämä unet, joissa sota jääkin mystisesti tapahtumatta, ovat aivan poikkeuksellisen todentuntuisia, ja sellaisina aika kauhistuttavia.

      Mitään suoraa viittausta ufoihin unissa ei ollut, mutta joku mystinen taho taustalla koko ajan oli, joka myös pommit turmeli.

      • Psyykikko

        Tuo on sama mitä psyykikot sanovat videokatselutilaksi. Ihan normalia hallittuna toimintona. Vain unta mikä toteutuu tai ei. Juuri mitään yksityiskohtia ei ole ennaltamäärätty ja kaikki voidaan muuttaa viime hetkelläkin. Vasta sitten kun se tapahtuu ni sitä ei voi muuttaa. Puolvuotta sitten näytti että Israel ja USA hyökkää Iraniin nyt ei näytä siltä. Kohta voi tilanne olla taas toinen sillä tilanteet elää koko ajan. Tulevaisuudet muuttuu kun massat ja pressat muuttaa mieltään. Nyt ollaan taas pakitusvaiheessa ja rauhan puolella Lähi-Idän suunnalla, mitä tulee USA:han ja Israeliin. Vaikka puhuisivat muuta, sillä näemme aikalinjat ja kehityskulut, joita pitkin voidaan kulkea.

        Tämä aika on nyt yhä enemmän sitä, että ennen salattu tuodaan viileästi julkisuuteen. Näkyjen aika.


    • Hörhörhörua.

      Laitetanpa lyhyesti faktaa hörhöilyn vastapainoksi.

      Ydinkoekieltosopimus.

      Vuonna 1996 YK:n yleiskokokous hyväksyi ehdotuksen täydellisestä ydinkoekiellosta.Intia,Bhutan ja Libya ovat ainoat maat,jotka vastustivat päätöstä.
      Kesäkuuhun 2009 mennessä 180 valtiota on allekirjoittanut ja 148 valtiota ratifioineet sopimuksen.Sopimus astuu voimaan kun 44 erikseen nimettyä valtiota ovat allekrjoittaneet ja ratifioineet sopimuksen.

      Ydinsulkusopimus.

      Ydinsulkusopimus saatiin aikaan vuonna 1970.Sopimuksessa tunnustetut ydinasemaat eli Yhdysvallat,Venäjä,Ranska,Kiina ja Iso-Britannia ovat sitoutuneet siihen,etteivät ne luovuta ydinaseita tai räjähteitä ydinaseettomille valtioille tai avusta niitä sellaisten hankkimisessa.Sopimuksen osapuolina olevat ydinaseettomat maat ovat puolestaan luvanneet,etteivät ne vastaanota tai muuten hanki ydinaseita tai räjähteitä.Ydinaseettomat maat hyväksyivät myös kansaivälisen valvonnan sekä sopivat siitä Kansainvälisen Atomienergia järjestön IAEA:n kanssa.Vuoden 2009 kesäkuussa ydinsulkusopimukseen oli sitoutunut 189 maata.Sopimuksen ulkopuolella ovat yhä Israel,Intia,Pakistan ja Pohjois-Korea.

      Että tällaista hörhöilyn vastapainoksi.

      Ai niin,tällä hetkellä arvioidaan että Pohjois-Korea ilmeisesti tämän vuoden aikana suorittaa oman ydiasekokeensa.

      Eli hopihopi ufot ja henkimaailman hemmot,äkkiä Pohjois-Koreaan saattamaan Pohjois-Korean ydinase käyttökelvottomaksi!

      • Maija Meikäläinen

        On tavattoman hienoa, että näitä sopimuksia tehdään ja että on sovittu, että vain tietyt (luotettavat?) valtiot, kuten USA, Venäjä, Ranska, Iso-Britannia, Pakistan, Intia jne saavat omistaa ja ilmeisesti myös rakennella uusia ydinaseita. Tosin vain USA on tähän päivään mennessä käyttänyt niitä varsinaiseen tarkoitukseensa. Mutta katsohan uutisia! Kun jossakin päin alkaa riitely, sotaherrojen ilmeet ovat kyllä paljon puhuvia: "Meillä on hienoja aseita, kumpa päästäisiin kokeilemaan niitä."

        Mahdollisesti siis on joitakin, joiden mielestä olisi mukava käyttää aseita ennenkuin 'parasta ennen' -päivä on ohi. Ja aseteollisuus on aina valmiina suunnittelemaan rakentamaan ja myymään uutta, onhan esim. USAssa liki parhaat resurssit palkattu noihin hommiin. Korruptio, salaiset kaupat ovat arkipäivää. Kuka tosissaan luottaa noihin sopimuksiin?


    • Amen.

      Vain ufo-ja salaliitofriikit eivät luota tällaisiin sopimuksiin luota syystä,että he myös edelleenkin ja täysi turhaan odottelevat niiden avaruusveljien ja siskojen maapallolle saapumista.

      Ja jotka sitten kukistaisivat sen negatiivisen eliitin,ja johdattaisivat meidät galaktiseen
      tasa-arvoon,veljeyteen ja vapauteen myös jonkin Jumallisen suunnitelman puitteissa.

      • Nemaa

        He ovat jo täällä.


    • Ei Yd.sotaa

      Ydinsotaa ei tule. Avaruusystävmme eivät anna sen tapahtua. Näin on ilmoitettu.

      • Anonyymi

        Eräs korvakynttiläkauppias on sitä mieltä palstallaan, että Rovaniemellä on ydinaseita, joista ufot ovat olleet kiinnostuneita. Suomen puolustusvoimat kuitenkin pelotteli urheasti ufot takaisin sinne mistä olivat tulleetkin. Tarkoittaako tämä sitä, että ydinaseet ovat edelleen paikallaan?


    • Anonyymi

      Ydinräjäytyksillä ja ydin voimalla yleensäkin voisi olla kvanttitason yhteyksiä ufohavaintoihin. En ole skeptikot vaan ennemminkin loogikko. Ihmiset nyt ovat aina nähneet kaiken maailman näkyjä. Silti en väitä etteikö muualla voisi olla elämää, se on varsin todennäköistä. Tosin, todennäköistä on myös se, että se on bakteeritasolla. Ja joukko havainnot nyt ovat samaa kuin noidanpoltto. Ihmislaumat käyttäytyy hyvin samoin kuin muutkin laumat. Itsesuggestiolla hoituu todistelut. Mut toi kvanttipuoli avanneet tulevaisuudessa jonkin verran kysymyksiä myös niille, jotka uskovat lentävää spagettihirviöön.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Se on sama kuin kalaktiivinen liitto. Virsikirjassa on yhtä monta lukua.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe