Aihe

Taloyhtiössä tapahtuu osa 1

talo varaus

Taloyhtiöissä asuu kaikkista yhteiskuntaluokista ihmisiä, jotaka edustavat puolestaan kaikkia mahdollisia ihmisryhmiä. Myös tämän on saanut huomata isännöitsijänä työskentelevä Laura.
Laura on oikea isännöinnin teho tykki, sillä hänellä on huolehdittavanaan kaikkiaan 17 eikokoista ja ikäistä taloyhtiötä.
Tänä maanantai aamuna Laura aloitti todenteolla valmiselemaan as. oy Pirrenkarvassa alkavaa putkiremonttia. Yhtiökokouksessa tehdyn päätöken mukaan Laura tekisi tarjouspyynnöt urakan suunnittelusta, valvonnast ja itse urakasta.
Kesken kaiken työpuhelin soi ja Laura vastaa siihen tutulla hieman harmaalla habituksellaan. Soittaja on Minna, joka on juuri muutanut näppärään uudehkoon kaupunki kaksioon as oy Kukkolanpulku 13:ta. Minnan huolena oli muutossa vaurioitunut huoneiston ovi, joka Lauran olisi syytä nähdä.
Laura kaivaa nopsaan Kukkolanpolun asukasluottelon esiin ja varmistaa Minnan asunnon numeroksi 105.
"Huone sataviis saavu sinne siis..." Laura hyräilee tuttua laulua kävellessään kohti toimiston ulko-ovea, jonka hänelle avaa kas aina niin kohtelias ja korrekti Asuntoliiton pääekonomi Kirsi-Maaria. Heidän katseensa kohtaavat oven suussa ja Laura vetää nenäsieraimien kautta keuhkot täyteen Kirsi-Maarian jopa hieman kiihottavaa parfyymin tuoksua.
Aark. Nyt tyttö kokoa ajatuksesi! Laura hukaa ja kaasuttaa punaisella farmari Volvollaan Kukkolanpolulle.
Pihamaa on kauttaaltaan sohjossa ja kura roiskuu kun Lura kaartaa E-portaan oven eteen. Huoltotiimin traktori käryttää pihan perällä Lauran astellessa tukevakorkoisisssa nahkaisissa talvisaappaissa porrashuoneeseen.
Minna on Lauraa vastassa jo alaovella. Naiset suuntaavat hissille ja oven sulkeuduttua Minna painaa Köhnä merkkisen hissin pärisevää nappia ja hisssi kori ampaisee universaalilla poimunopeudella kohti kutoskerrosta. Matkalla Lauran sieraimiin leijuu yllättäen sama parfyymin tuoksu joka jo kerran aikaisemmin sai aurinkoakin tarkemman isännöitksijän pään pahankerran pyörälle.
Hissikorin tiiviissä tunnelmassa Laura tuntee kipristelyä alavatsassaan. Matka ylöspäin pysähtyy yhtyy yhtä yllätyksellisesti, kuin se alkoi Laura näkee samalla kuinka Minnan kohtalaisen suuret kauniit rinnan hytkähtävät villapaidan alla samaan tahtiin hissin kanssa. Samalla Lauran on myönnettävä itselleen kiihottuvan yhä enemmän.

0

2794

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    194
    11462
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    164
    2615
   3. Maisa otti raskauskirtin esille

    Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
    Kotimaiset julkkisjuorut
    142
    2050