Panopukki

---

Tämä kertomani sattumus on viime joululta elikkä vuodelta 2009. Oli se vaan melkoinen kokemus ja olemme vaimon kanssa (tällä kertaa yhteisesti sovittuna) päättäneet ottaa saman uusiksi tänä jouluna.

Taustoista kerron ensiksi, että rakas aviovaimoni on yhteisen elämämme aikana hairahtunut muutamia kertoja vieraisiin. Jos hän edes on kertonut minulle jokaisesta tapauksesta! Ensimmäisen kerran tajusin tämän kymmenisen vuotta sitten, kun vaimo oli antanut työkaverinsa nussia itseään pikkujouluissa, kondomin kanssa onneksi.

Sen jälkeen vaimollani ja hänen komealla työkaverillaan oli pientä säätöä parin kuukauden ajan ja siksi pääsinkin asioista lopulta selville. Aluksi tietenkin järkytyin todella ja harkitsin vakavasti avioeroakin. Meillä oli kuitenkin kaksi yhteistä lasta, jotka olivat melko pieniä vielä. Vaimo sai minut vakuutetuksi siitä, ettei ollut rakastunut työkaveriinsa, joka hänkin oli perheellinen mies. Kyse oli ollut pelkästä eläimellisestä seksistä, josta vaimo myönsi häpeissään nauttineensa. Tiukkasin monta kertaa, että olivatko he varmasti käyttäneet joka kerralla kondomia, koska minua hirvitti suuresti, jos vaimoni liukkaassa pillussa olisi nuijinut vieraan jätkän paljas siitin. Vaimo vakuutteli itkua tillittäen, että joka kerralla oli kortsua käytetty, sen hän vaikka vannoisi valan kanssa.

Tarvitsin noin parin viikon harkinta-ajan. Tapasin myös vaimoa nussineen työkaverin, joka vaikutti muuten reilulta kaverilta, mitä nyt oli nainut kymmenisen kertaa rakasta aviorouvaani jalkoväliin molollaan. Hänkin pyyteli minulta kovasti anteeksi ja sanoi katuvansa tekoaan. Oli ihmisen luonnollisen kiiman takia vain ajautunut paneksimaan varattua eukkoani, vaikka omakin löytyi.

No siitä sitten selvittiin yhdessä. Lasten takia ensin jatkoimme avioliittoa ja siitä rakkaus taas roihahti entisiin liekkeihinsä. Vähän kuin sovinnon sinetiksi päätimme vaimon kanssa hankkia kolmannen lapsen ja kohta jo tärppäsikin. Vaimo oli lopettanut heti kiinni jäätyään suhteensa työkaveriin ja vaihtoikin onneksi puolen vuoden päästä työpaikkaa. Uusi paikka oli enemmän hänen koulutustaan vastaavalta alalta. Sinne hän palasi heti äitiysloman jälkeen töihin.

Jokin ihanaisessa vaimossani saa miehet kiinnostumaan hänestä, vaikka hän on melko tavallinen perheellinen nainen. Totta kai hän on mielestäni kaunis, vaaleahiuksinen ja sopivasti pehmeä emäntä, mutta ei hän koskaan ole korostanut naisellisuuttaan ja yrittänyt tehdä itsestään ylitällättyä missiä. Hän sattuu vain olemaan tavallinen, kaunis suomalaisnainen, joka saa miesten kalut pullistelemaan ja halut hyrräämään.

Vaimolla sattui vielä muitakin hairahduksia vieraiden miesten kanssa, mutta olin oppinut antamaan ne anteeksi. Kerran hänen piti jopa naida esimiehensä kanssa, koska ylennys työpaikalla oli kuulemma siitä kiinni. Tämän sain kuulla vasta jälkeenpäin, kun sain vaimoni kiinni spermaisten alusvaatteiden takia. Pomo oli pieni, pälvikaljuinen patu, semmoinen mitättömän oloinen kravattiukko, jonka piti päästä pätemään. Vaimoni itki minulle, että siksi hän oli yhden kerran levittänyt haaransa pomolle, jotta saisi sen ylennyksen. Mies oli nainut rouvaani paljaalla munalla, joka ei ollut edes tuntunut mainittavan hyvältä, koska äijällä oli melko pieni penis. Mutta onneksi vaimoni oli jo siihen aikaan siirtynyt käyttämään e-pillereitä ja onneksi patu lähti muualle töihin.

Jokainen vaimon paljastunut syrjähyppy oli minulle omanlaisensa kriisi ja horjutti avioliittoamme. Vaimo on kuitenkin kiittänyt minua monta kertaa siitä, että olen niin ymmärtäväinen ja anteeksiantavainen mies. Hän ei käy vieraissa tahallaan tai etteikö hän olisi tyytyväinen omaan seksielämäämme. Yksinkertaisesti hän vain ei ole voinut muuta niissä tilanteissa, joissa kiimainen vieras mies on häntä liehitellyt aina nussimiseen saakka. Kerran vaimoa pani esikoislapsemme kaverin isä, mutta senkin sain selville sänkymme alle pudonneesta, avatusta kondomin suojakääreestä. Vaimo tunnusti itkeskellen kaiken ja avioliittomme kesti myös tämän syrjähypyn. Pubissa kuulin erään kerran ihan sivusta, että esikoisemme kaverin isä kävi muutenkin vieraissa, koska hän harrasti kertajuttuja kartuttaakseen kokemustaan erilaisten naisten pilluista. Totta kai se riipaisi minua, että vaimonikin oli ollut hänelle vain yksi kokeilupillu, jota hän oli käynyt polkaisemassa ja rehenteli sitten kavereilleen saameensa taas uutta pimppiä.

Sen jälkeen vaimolla oli monen vuoden tauko syrjähypyistä. Tai ainakaan en saanut häntä sellaisesta kiinni eikä hän minulle ole tunnustanut. Rakas vaimoni on kyllä katuvaista sorttia, jos sattuu joutumaan vieraan miehen naitavaksi. Sitä hän minulle on tolkuttanut, että hän on tavallaan ”joutunut” niihin tilanteisiin. Hän on liian tahdoton miehisen ylivoiman edessä ja antautuu. Sen vuoksi meillä on aina ollut kotonakin hyvin tyydyttävä seksielämä mielestäni. Vaimo on hyvin suostuvainen panohommiin enkä ole koskaan joutunut hänen vuokseen elämään puutteessa.

13

12188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ---

      Neljännen lapsemme syntymän jälkeen vaimo hairahtui kaksi kertaa vieraisiin. Toinen vaimoani panneista miehistä oli hänen ystävättärensä uusi mieskaveri, joka osoittautui täydeksi siaksi. Sekä vaimoni että hänen ystävättärensä alkoivat lopulta vihata miestä. Minua on hirvittänyt usein ajatus siitä, että sellainen sikakin on päässyt söhimään mulkullaan vaimoni herkkuvakoa. Toinen syrjähyppy oli jälleen vaimon työpaikalta, mutta tällä kertaa kyseessä oli puutteessa elävä sinkkumies. Toisaalta ymmärrän, että sinkkumiestä usein panettaa niin rajusti, ettei pysty pitämään näppejään erossa varatuistakaan naisista. Tuon syrjähypyn vaimo tunnusti minulle itse ja itkeskellen pyysi, etten eroaisi hänestä. Sitä en enää ole aikonut vuosiin tehdä.

      Aluksi luulin, että olin ainoa mies maailmassa, jonka vaimo oli erehtynyt niin monta kertaa vieraisiin. Mutta löysinkin yllättäen netistä alan sivustoja, joilla pääsin anonyymisti chattailemaan muiden saman kohtalon kokeneiden aviomiesten kanssa. Osa heistä tuomitsi vaimonsa syrjähypyt jyrkästi ja oli jättänytkin petollisen eukkonsa, mutta osa oli saanut siitä uutta kipinää liittoonsa ja kiihottunutkin suuresti vaimon vieraissakäynneistä. Ymmärsin silloin selkeästi, että olin alusta alkaen kallistunut itse jälkimmäisten puolelle. Tajusin olevani aisankannattaja-ainesta.

      Silloinhan minä senkin tajusin, että huomaamattani olin vuosien mittaan alkanut haaveksia, miten vaimoni oli nauttinut vieraiden miesten naidessa häntä, ja missä asennoissa vaimoani oli armottomasti nussittu vierailla kulleilla, vaikka hänellä oli aviomies ja lapsia kotona. Ja vaimoni oli antanut miesten tulla kimppuunsa, avannut reitensä ja ahminut liukkaalla pillullaan erilaisia kyrpiä syvälle sisuksiinsa. Oli varmasti ollut erikokoisia, eri suuntiin käyriä tai suoria, eripaksuisia ja eripigmenttisiä, suonikkaita ja sileitä, suuri- ja pieniterskaisia. Alan sivustoilta kun pääsin selvyyteen siitä, miten erilaisia kulleja meillä äijillä voikaan olla. Se alkoi jotenkin kiihottaa myös minua, vaikka en homo olekaan enkä ihaile muiden miesten kyrpiä itseäni varten. Yhdistän ne mielikuvissani rakkaaseen vaimooni ja hänen ihanaa pilluaan naineisiin, vieraisiin jortikoihin.

      Aloin runkata. En ollut vetänyt vuosiin käteen, koska olin ollut tyytyväinen seksielämäämme. Mutta löysin jälleen fantasioideni ansiosta tuon poikavuosieni harrastuksen ja tyydytyin lukemattomia kertoja suurella nautinnolla ajatellessani vaimoani vieraiden miesten kanssa riettaissa akteissa.

      Joskus minusta tuntuu itsestänikin oudolta, etten ole itse edes suunnitellut tekeväni omia syrjähyppyjä vaikkapa ihan vain kostoksi vaimoni hairahduksille. Totta kai minua kiihottavat vieraat naiset siinä missä muitakin terveitä miehiä, mutta sen pidemmälle en ole koskaan mennyt enkä edes ymmärtänyt mennä. Olen ollut koko elämäni ajan niin kiintynyt ja sitoutunut omaan rouvaani, etten ole tarvinnut muita. Vaimoni on ehkä kuitenkin tarvinnut vieraita miehiä, koska on päästänyt nämä päälleen tai taakseen ja ottanut halulla vierasta kyrpää sisäänsä. Nyt viime vuodet asioita syvemmin mielessäni pyöriteltyäni ymmärrän selvemmin osani aisankannattaja-aviomiehenä. Ekan kerran ryhdyin viime syksynä pohtimaan, miten saisin vaimon jälleen hairahtumaan vieraisiin, jotta saisimme taas uutta roihua yhteiseen avioelämäämme.

      Kävi sitten niin, että alan sivustolta tutuksi tullut kaveri ehdotti minulle erästä hieman epämääräistä joulupukkipalvelua. Silläkin oli oma sivustonsa netissä, harrastajapohjalta kyhätty. Ilmoitus oli muuten minusta ihan asiallinen, mutta huomasin pian, miksi kaveri oli minulle kyseistä pukkipalvelua vinkannut. Sivun alalaidassa luki pienellä tekstillä linkki ”Hoidamme myös perheenäidit”. Linkkiä klikattuani tuli varmistus, että olin täysi-ikäinen ja pääsin jatkamaan uudelle sivulle. Siellä kerrottiinkin sitten hiukan enemmän, että varsinaisen joulupukkipalvelun lisäksi kolmen miehen kokoonpanolla toimiva yritys hoiteli jouluaaton päätteeksi myös halukkaat ja maksavat perheenäidit ”kovin ja paketoimattomin paketein ja säkein”.

      Muistan yhä, miten aloin kiihottua tuosta mainoksesta heti sen luettuani. Pumppu jyskytti rinnassani ja päätin varata joulupukin meille jo marraskuun alussa, ettemme vain jäisi ilman omaa pukkia jouluna. Ajattelin, että kyseinen palveluhan voi olla nykyaikana vaikka kuinka suosittu, kun näitä puutteessa eläviä yksinhuoltajaäitejä ja meitä aisankannattajiakin on tullut enemmän esille. Sain heti sähköpostiini kuittauksen, että varaus oli onnistunut. Hinta oli minusta hiukan yli kohtuullisen rajan, mutta sivuseikka, jos vain palvelut toteutuisivat sovitulla tavalla.

      No jouluaattohan koitti sitten minulle ja lapsille pitkän odotuksen jälkeen. Olin niin tohkeissani, etten muistanut enää lähempänä joulua, mitä olimme vaimon kanssa makuukamarikeskusteluissa sopineet! Sen minä sitten edestäni löysin vähän liian myöhään…

    • ---

      Jouluaattoilta huipentui jo kohti loppusuoraansa. Taikka olimme sopineet joulupukkipalvelun kanssa, että ensin tulisi lasten pukki klo 18 ja äidin pukki klo 23. Meillä oli anoppia ja appea ja muuta vierasta tupa täynnä, kun joulupukkipalvelun mies saapui vartin myöhässä aikataulusta. Kaikki neljä lastamme olivat totta kai kovasti innoissaan. Kun laulut oli laulettu ja lahjat jaettu, minä saattelin pukkia ovelle ja pääsin vihdoin juttelemaan miehen kanssa kahden kesken. Kyselin kuiskaten, että sinäkö tulet sitten myöhemmin uudelleen. Mies sanoi tulevansa. Hänellä oli kumea aikamiehen ääni, ikä arviolta kolmenviiden ja neljänkympin väliltä. Elikkä vähän minua ja vaimoa nuorempi pukki. Mutta nyt oli kuulemma kiire vielä seuraaviin lapsiperheisiin ja ne kaksi muutakin pukkia olivat koko illan ja yön työllistettyjä, se vihjaisi ja naurahti. Kiittelin siinä vielä, että olit hyvä joulupukki lapsille ja möläytin, että toivottavasti olet sitten vaimollekin. Mies iski naamionsa takaa silmää ja naureskeli, että enköhän ole, kun on ennenkin kehuttu. Tunsin palan nousevan kurkkuun ja kainaloiden hikoavan, kun vedin oven kiinni pukin mentyä. Fantasiani oli toteutumassa oikeasti vielä samana yönä.

      Malttamattomana hätistin sukulaiset illansuussa koteihinsa ja selittelin, että lapset olivat väsyneitä ja ne piti laittaa nukkumaan. Vaimokin ihmetteli kohellustani ja käski rauhoittua. Pienemmät lapset väsyivät onneksi nopeasti ja ne oli helppo kantaa sänkyihin, mutta kaksi vanhinta jaksoi vielä leikkiä uusilla leluilla kuusen juurella. Kello oli jo 22, kun maanittelin heidät nukkumaan ja lupasin lukea sadun. Siinä sitten hätäisesti jotain kirjaa selostin läpi ja katselin vähän väliä kelloa. Mielessä kävi sekin, että olin minä karmea perheenisä, kun olin lasteni äidille hommannut semmoisen joululahjayllätyksen yöksi. Mutta sitten taas mielessäni vilistivät ne kaikki äijät, jotka jo aikaisemmin olivat päässeet osallisiksi vaimoni tussukasta. Onneksi lapset eivät olleet vielä tietoisia, miten rietasta aikuisten elämä voi olla. Äidin ja isänkin. Ja joulupukin. Kun karvaisilla kikkeleillä ja pimpeillä on muukin tarkoitus kuin pissaaminen.

      Taisin huokaista helpotuksesta, kun sain esikoisenkin nukahtamaan kello 22.40. Hipsin takaisin olohuoneeseen, missä vaimo istui tyytyväisenä viinilasin kanssa ja katseli joululahjojaan. Minä olin ostanut hänelle kaulakorun, mistä hän erityisesti oli mielissään. Minäkin siinä vetäisin vielä yhden viinilasillisen ja ehdotin sitten jännityksissäni vaimolle, että eiköhän kunnon jouluseksi olisi nyt paikallaan. Vaimo naurahti siihen, että johan hän sitä oli odotellutkin. Aloin saman tien kähmiä ja hieroskella rouvaani lämpimäksi ja märäksi. Tosin vaimoni kuiskaili, että siirrytään pian makuuhuoneeseen, etteivät lapset yllätä meitä, jos sattuisivat heräämään.

      Siirryimme siitä makuuhuoneeseen sängyllemme ja aloin hieroa ja valmistaa rouvaani entistä paremmin tulevaan. Työnsin sormet vitulle ja siitä sisäänkin. Vaimo alkoi päästä siihen kiimaan, jota olin tavoitellut. Vilkaisin kelloa aina välillä ja kun se lähestyi yhtätoista, siirryin minä suuseksiin elikkä vaimon jalkojenväliin kieleni kanssa. Kylläpäs rouva heruttaa hyviä mehuja pahalle pukille, ajattelin nuolaistessani ekan kerran. Nam nam. Olin minäkin päässyt semmoiseen kiimaan, että pursuin rohkeaa vaimon parittamisen intoa ja kulli ponnisteli koko ajan pystyyn ahtaissa pyhähousuissani.

      Lupsutin juuri vaimon pimpsaa kielelläni oikein antaumuksella, kun ovikello pirahti viisi minuuttia jälkeen sovitun ajan. Panin sen merkille, että hieman oli pukki myöhässä. Onneksi ovikellon ääni ei kuulunut yläkertaan lasten makuuhuoneeseen. Vaimo säpsähti siinä vähäsen, että mitäs vieraita näin myöhään vielä oli oven takana ja tällaisella hetkellä. No minä vain iskin innoissani hänelle silmää ja käskin odotella hiukan. Kiireesti juoksin ovelle ja sen takaa löytyi sama harteikas joulupukki, joka oli pari tuntia aiemmin käynyt meillä hohottelemassa ja lapsia laulattamassa. Sillä oli yhä pukin tamineet päällä ja valkoinen parta suun edessä, mutta silmistä näki, miten leveästi sitä hymyilytti. Äijä kysyi, että jokos oli äidin vuoro saada pukilta kova paketti ja olivatko kersat jo unten mailla. Minä kuiskailin, että kaikki oli kohdallaan ja toivottelin täpinöissäni pukin tervetulleeksi peremmälle. Vähän tunsin siinä itseni mitättömämmäksi kuin toinen, kun äijä oli minua päätä pidempi ja muutenkin rotevampaa tekoa. Mutta mukavalta kaverilta ja pukinhommat osaavalta mies kuitenkin minusta vaikutti.

    • ---

      Vaimon säikähtänyt ilme jäi hyvin muistikuviini, kun marssimme makuukamariin joulupukin kanssa. Hän sieppasi peitettä paljaiden tissiensä suojaksi ja kyseli kiihtyneenä, että mitä tämä nyt tarkoitti. Minä olin ihan jännityksestä turta eikä kielikään taipunut kunnolla, kun yrittelin siinä selvitellä, että tässä tulisi vaimolle lahjaa. Tämä kun oli sellainen lasten sekä äitien pukki, jonka tarkoituksella olin tilannut. Luotin siihen, että tilanteesta kehittyisi samanlainen eläimellisen kiiman valtaama hetki, jolloin vaimo ei voisi muuta kuin levittää reitensä vieraalle. Pukki hekotteli leppoisasti vieressäni ja kävi omatoimisesti riisumaan punaisia tamineitaan siinä makuuhuoneessamme. Vaimo tuijotti minua ja vierasta miestä silmät suurina eikä enää tiennyt, mitä vielä olisi kysellyt.

      Seurailimme siinä vaimon kanssa jännityksessä molemmat, miten joulupukkimme riisui kaikki muut vaatteensa, paitsi ei lakkia, partanaamiota ja punaisia alushousuja. Niissä näyttikin täytettä olevan reilusti! Mies oli karvainen joka puolelta, rinnuksista ja mahasta varsinkin. Ja vantterista käsivarsista. Niillä oli punnerrettu kerran jos toisenkin. Pukki kysäisi myhäillen minulta, joko vaimoa oli lämmitelty vai aloittaisiko hän alusta. Koska maksu oli laskettu suoran toiminnan mukaan, olin minä lämmitellyt rouvani pukin paneskeltavaksi ja sen sain vieraallemme ilmaistua. Tyytyväisenä hykerrellen paha pukkimme, joka oli kuitenkin hyväntahtoinen äijä, rupesi siinä riisumaan punaisia alushousujaan.

      Huomasin, miten vaimoni silmät levisivät, kun hän tarkkaili paljastuvaa munavarustusta. Se olikin melkomoinen! Tummaan siittimeen oli varmasti jonkin verran jo pakkautunut verta. Se jötkötti uhkaavana mötikkänä nivusista ja alkoi nytkähdellä vaimoni suuntaan. Pukki kouraisi kädellään roikkopallejaan, jotka näkyi olevan ajeltu karvattomiksi. Ja se hykerteli, että tämä olikin yön eka aikuiskeikka ja joulupukin säkit olivat siksi vielä hyvin täynnä joulupuuroa. Se oli semmoinen tieto, joka kiihotti minua sekä vaimoa erittäin suuresti. Tarkkailin hikoillen ja täpinöissäni tutisten rakkaan vaimoni ilmeitä ja reaktioita ja huomasin hänen alkavan sulaa yhä enemmän yllätykselleni. Peitekin valahti rouvan hyppysistä ja kauniit, neljästi imettäneen naisen rinnat paljastuivat pahalle pukille ja minulle.

      Roteva joulupukki pani kädet miehevästi puuskaan ja heilutti lanteitaan, hetkutti muhevia vehkeitään vaimolleni. Samalla mies kysäisi äänen sävystä päätellen maireasti hymyillen, että jokos pukki pääsee rouvan kanssa hommiin. Minä vastasin vaimon puolesta, että pukki on hyvä vaan ja rupeaa lahjomaan rouvaa. Vaimo vielä katsoi minuun, että olinko nyt ihan varma asiastani ja minä hiukan hänelle siinä nyökäytyin päätä, että näin olin kaiken suunnitellut. Joulupukin kyrpä paisui ja jäykistyi kovaa vauhtia, kun astumislupa oli annettu. Samalla äijä kumartui tamineidensa puoleen ja kaiveli povitaskusta kortsun. Sanoi meille, että näissä hommissa ollaan tarkkoja terveydestä kuitenkin, kun tämmöinen yritys oli pystyyn pantu ja monessa paikassa piti aattoyönä kierrellä.

      Pukki vielä pani jutustelullaan tilannetta rennommaksi, ettemme äärimmäisessä jännityksessä joutuneet enää olemaan, vaikka tilanne kumminkin oli sähköinen ja uhmakas kaiken aikaa. Samalla se veti esinahkansa rullalle terskan vahvan niskan taakse ja rupesi sovittelemaan kumia päälle kaikessa rauhassa. Tunsin olevani vaarallisilla vesillä, kun ekaa kertaa olin luovuttamassa vihityn vaimoni luvan ja sopimuksen kanssa vieraan panomiehen nussittavaksi omassa kodissamme ja vielä jouluaattoyönä. Aatoksistani havahduin taas siihen, miten joulupukki kieritti kortsua mahtavan kullinsa suojukseksi. Se oli semmoinen vehje, että ”jortikka” tai ”kyrpä” kuvaisi ehkä parhaiten sen luonnetta! Vankka ja tukeva patukka, verisuonet kyljissä pullollaan, ja päässä miehen mittainen suuri terska! Eivät olleet mitkään turhat pojat pukkipalvelua pystyyn pistäneetkään, kävi mielessä.

      Minua ja vaimoa huvitti ja hymyilytti se pukin kondomi, joka paketista paljastui. Se oli joulukondomi, jonka kärki oli värjätty punaiseksi kuin tonttulakki. Vieras kyrpä joulukumilla suojattuna pukki kierähti vuoteeseemme vaimon viereen ja rupesi jatkamaan lämmittelyä siitä, mihin minä olin jäänyt. Vaimo ei vastustellut, mutta oli silti hämillänsä. Antoi kumminkin pukin työntää sormensa vitun huulille ja kohta aukesi naiseni suu, kun oli pakko huohottaa herkkien tunnetilojen takia. Pimpsa alkoi litistä saman tien, kun mies koetteli. Olinhan minäkin sitä jo nuollut ja sormetellut kunnolla. Siinä samassa tajusin, että minäkin voisin laskea kaluni vapaaksi ja avasin sitten vetskarin. Kyrpäni luiskahti saman tien täyteen mittaansa ulos housuistani ja jökötti herkkänä kuin mikäkin. Pystyin vain hipelöimään sitä pikkuisen sormilla, mutta en voinut runkata, kun herkisti niin kovasti.

    • ---

      Joulupukki varmisti vielä kysymällä, että jääkö isäntä seuraamaan lahjanantoa. Minä hönkäisin, että jään. Pukki naurahti vain siihen, että sopii hänelle, sillä oli tätä touhuamista ennenkin vierestä katseltu. Samassa hän heitti peitteen syrjään vaimon päältä ja rupesi ryömimään jortikka tanakassa ojennuksessa, hiukan yläviistoon käyränä seisoen, rouvani kimppuun. Vaimo vilkuili välillä minuun ja välillä partaiseen sonniin, joka konttasi hänen päälleen. Samalla naiseni levitti reitensä kunnolla auki, jotta vieras pääsisi hyvin asemiinsa. Minun oli pakko siinä vaiheessa luikahtaa sivummalle katsomaan, mitä tuleman piti. Pukki vetäisi vielä toisen käden sormilla kumia kunnolla kullinsa päälle, että se pysyisi, ja nojasi toiseen jykevään käteensä vaimon yllä. Sitten se vinkkasi vielä silmää minulle merkiksi siitä, että nyt ruvetaan tosihommiin.

      Tonttulakki suuren terskan suojana paha pukki alkoi tyytyväisen oloisena sovitella jortikkaansa vaimoni pimpsan suulle! Hetki oli ikimuistoinen ja äärimmäisen kiihottava kaikille. Toisella kädellä joulupukki joutui venyttämään häpyhuulia auki ja vaimoni näkyi auttavan omilla käsillään ja samalla levittämällä lisää jalkojaan. Siinä kohdassa kumpikin tuntui unohtavan minun olevan vieressä katsomassa. Näin selvästi oma kulli ojossa tykyttäen, miten vieras pukki alkoi painaa siitintään sisään vaimoni ihanaan vittuun. Yhtyvät katsoivat toisiaan silmiin ja sitten vaimo ummisti omat silmänsä ja parahti nautinnosta. Pukki ohjasi hitaasti ja varmasti tukevan mulkkunsa sisään naiseni jalkojen välistä! Sillä hetkellä olisin varmasti lauennut, jos olisin koskettanut kaluuni. Se nytkytti itsestään ilmassa ja minä olin pakahtua kiihotuksesta ja riipaisevasta aisankannattajatunteesta.

      Muutaman kerran joulupukkimme työnsi hitaasti jortikkaansa edestakaisin ja antoi vaimon tottua vieraaseen siittimeen. Mutta sitten se alkoi lykkiä tuntuvammin ja syvemmälle. Näin vaimoni takertuvan nussijaansa kaikin voimin, niin kuin hän minuunkin aina takertuu naidessamme. Kuitenkin hän huudahteli ja voihki enemmän kuin yhteisissä akteissamme. Olihan tilanne suunnattoman eläimellinen ja kiimainen. Ja pukilla oli vankempi parru naida kuin minulla! Eikä nyt hellitelty vaan hässittiin kuin koiras ja naaras! Jonkin aikaa naiminen näytti epävireiseltä ja hätäiseltä, mutta sitten löytyi tavallaan rytmi. Äijä junttasi parta viuhuen kyrpäänsä vaimoni haaroihin niin että märkä tussu litisi ilosta. Karvainen selkä kyyristeli ja köyristeli ja vaimo heilui panon tahdissa jalat sonnin sivuilla retkottaen! Minä en vieläkään voinut kuin hipaista välillä kaluani, kun olin niin äärimmäisessä latauksessa.

      Vaimolta pääsi tulemaan orgasmi, koska hän yhtäkkiä ujelsi semmoisella äänellä ja hoki jotakin sekavaa. Se oli mahtava hetki myös minulle! Pukki näytti hellittävän hiukan painamista ja alkoi sitten taas mätkiä menemään. Suuret kivekset hetkuen. Karvainen perhe lykkäsi kunnolla ja vaimo otti vastaan. Minä oli niin kuohuksissa, että unohdin, miten herkkänä olin. Tartuin kunnolla omaan heppiini ja ehdin nykäistä vain kerran. Silloin meikäläiseltä lensi terskanreiästä ulos eka spermasuihku! Sen jälkeen tuli toinen ja kolmas ja niin edelleen. Suihkut lentelivät sängyn reunalle asti ja sotkivat lakanan ja lattian. Mutta nussiva pari ei huomannut sitä. Mies keskittyi nussimiseen ja vaimo haarojen levittämiseen, pillun sykkeisiinsä ja voihkimaan suu ammollaan.

      Olisihan meidän pitänyt tajuta, että semmoinen meteli kuului jo yläkertaankin. Minä olin läkähtymäisilläni valtavasta orgasmistani, mutta kuulin kuitenkin rappusista töpsyttelyä ja narahduksen. Esikoinen oli herännyt äidin ujellukseen ja muuhun naimisen meteliin ja tuli katsomaan, mitä oli tekeillä. Kaikeksi onneksi ehdin kuiskata nussiville, että nyt hiljaa, käyn varmistamassa! Sulloin kiireellä puolivelton lerssini housuihin ja livahdin makuuhuoneen ovesta ulos. Olin oikeassa. Esikoinen tallusteli unisena juuri alarappusilla ja kyseli silmiään siristäen, mitä täällä oli tapahtumassa.

      Tönäisin nopeasti ovea kiinni, mutta ehdin itse nähdä, miten joulupukki ja vaimo katselivat ovelle minuun päin. Pukki pökötti kaiken aikaa hiljalleen perseellään vaimon haaroihin. Tilanne oli suunnattoman jännittävä. Esikoiselle ei saanut paljastua, että äiti makasi reidet avoinna ja pillu märkänä vieraan miehen alla. Ja isin tilalla oli se sama joulupukki, joka pari tuntia sitten oli iloitellut lasten kanssa, lauleskellut joululauluja, jakanut lahjoja ja ottanut kuvauksen ajaksi polvilleen istumaan. Tuntui samaan aikaan hurjalta ja kiihottavalta, että mukava joulupukkisetä olikin nyt kulli jäykkänä miesten hommissa, äidin päällä! Eikä se malttanut hetkeksikään lopettaa panemista, niin kovassa kiimassa olivat äidin kanssa.

    • ---

      Minä siinä jotakin valkoisia valheita päästelin, että äitiä vain yskitti kovasti, mutta se meni ohitse. Näytin nopeasti oven raosta pukille ja vaimolle merkin, että menisin nukuttamaan esikoisen uudelleen. Pumppuni jyskytti taas kunnolla, kun nousimme lastenhuoneeseen. Siellä sitten kuiskaten luin esikoiselle kappaleen kirjasta ja yritin saada hänet äkkiä unten maille päästäkseni pian takaisin katsomaan, mitä makuuhuoneessa tapahtui. Pukilla oli kaiken aikaa jortikka pimpsan puristuksessa ja tonttukumi tiukilla. Sitä ajatellessani alkoi oma heppini heräillä jälleen. Sain onneksi esikoisen melkoisen äkkiä takaisin uneen ja lähtiessäni painoin oven kunnolla kiinni, etteivät äänet enää kantautuisi sinne helposti. Kiihotuksen vallassa hipsin portaat alas makuuhuoneen ovelle ja luikahdin takaisin aitiopaikalleni katselemaan, kuinka pukki lasteni äitiä polki!

      Tällä välin oli pukki vaihtanut jo asentoa. Mies oli polvillaan sängyllä karvarinta rotevalla kaarella ja piteli vaimon toista jalkaa kattoa kohti pystyssä. Sehän nai sivukulmasta vittuun hekuman vallassa! Valkoisen parran takaa kuului ähinää ja kumeaa korinaa. Taisi tehdä tiukkaa jo pukillekin. Vaimo vilkaisi minuun, mutta ummisti taas silmänsä ja voihki kunnolla. Semmoiset olivat äänialat, että ymmärsin toisen orgasmin irtoavan jostakin pillun perukoilta. Oma kaluni ponnahti saman tien takaisin kovaan seisokkiin ja laskin sen sepaluksesta ulos. Nyt en ollut enää aivan herkillä vaan pystyin vähäsen jo runkkailemaan esinahkani kanssa edestakaisin ja sain joka vedolla tuntuvan nautinnon.

      Huohottaen joulupukki näkyi vetävän mojovan kullinsa ulos vaimoni punoittavasta ja turvonneesta vitusta. Samalla se piti kiinni joulukumin reunoista, ettei päässyt luiskahtamaan pois päältä. Vaimo oli jo lopen nussitun oloinen, mutta tiesin hänen hetken päästä piristyvän taas. Vaimo sanoikin käyvänsä nopeasti vessassa. Ehkä hän pesi välillä kuohaisaa pilluaan tai pissasi. Sinne hän hetkeksi hoiperteli hiljaa voihkien. Vilkaisin kelloon ja tajusin aikaa olevan vielä kymmenisen minuuttia. 45 minuutin palvelusta olin maksanut. Livahdin hikisenä vielä hikisemmän joulupukin viereen ja kuiskasin nopeasti hetken mielijohteesta, että ota kumi pois vaan ja nai loppuun paljaalla! Ja laske vain lastit sisään pilluun! Pukki kuiskasi, että hän ei yleensä tee niin. Oli oltava kuulemma tarkka puhtaudesta ja terveydestä ja ettei asiakas pamahda paksuksi. Minä selvitin kiihotuksen vallassa, että vaimolla on e-pillerit ja että olemme ihan terveitä molemmat. Vaimo ei ole ollut vieraiden kanssa kahteen vuoteen (minun tietääkseni) ja edellisen kerran jälkeen kävi testeissä. Pukki alkoi silmät hymyillen suostua ehdotukseeni, mutta lisäsi, että jos hän tämän kerran toimittaa säkeistään lahjat ihan perille saakka ja saa siitä vielä pienen tipin. Minä suostuin tähän vaatimukseen heti!

      Vaimo sipsutti pimpsakarvat somasti pörröllään takaisin makuuhuoneeseen. Minua se katsoi hetken kuin kysyvänä, että vieläkö hän saisi maistaa lisää pukin makoisaa joulukyrpää. Minä taas nyökkäsin hänelle ja käskin vaimon käydä nopeasti kontalleen sängylle. Pukki tasaili hengitystään siinä vieressä iso kyrpä pystyssä. Kun vaimo asettautui odottavana kontalleen ja työnsi pyllynsä kunnolla pystyyn, vilkaisin nopeasti pukin suojattua kyrpää. Äijä ymmärsi vihjeeni ja alkoi nopeasti rullata kumia pois paksusta jortikastaan. Nieleskelin tajutessani, että nyt lähti suojus pois! Mutta olihan mies terve ja vaimo oli terve ja vaimon e-pillerit hoitivat ehkäisyn. Pukki vinkkasi lakin ja parran välistä minulle silmää ja siirtyi sitten paljas kulli sojottaen vaimon pyllyn taakse. Vilkaisin vielä nahkasäkkejä, jotka roikkuivat suurina möhkäleinä miehen jalkojen välissä. Sieltä sitä puuroa kohta tulisi kunnolla!

      Taas rouvani parkaisi ääneen, kun mies upotti suuren terskansa sisään vitun viivasta! Nykäisin omaa heppiäni ja irrotin käteni nopeasti, koska herkisti taas kunnolla. Äijä työnsi saman tien jortikkansa niin syvälle vaimoni pilluun kuin sai ja alkoi nussia kuin uroshirvi. Roteva vieras mies astui kunnolla takaa syrjähyppyihin sortuvan pikku narttuni, oman rakkaan aviovaimoni. Vaimo ei näyttänyt reagoivan siihen, että kortsu oli otettu salaa pois ja paljas mulkku jyskytti hänen tiukassa vaossaan. Eritteet virtasivat ja lätinä yltyi. Pukki mäiski taas menemään kunnolla ja urahteli nussijan mahtia!

    • ---

      Mies jaksoi niin kauan, että vaimolta tuli kolmannen kerran. Naiseni ulisi ja vikisi ja rimpuili pukin vahvassa otteessa kuin hulluuden puuskassa! Siltä se näytti. Orgasmi oli niin raju, että huimasi. Silloin joulupukkikin antoi tulla. Minulla oli koura oman mulkun ympärillä ja puristin sitä kuin noiduttu. Pukki painoi paljaan kyrpänsä syvälle vaimon vittuun ja päästi joulupuuronsa pulppuamaan! Samalla vaimo kiljahteli kimeästi ja äijä päästeli kumeita korahduksia kurkustaan. Minä heitin irti lerssistäni, etten taas olisi purkautunut. Oli pakko päästä vielä itse vaimon pimpsalle! Siinä vaan saatoin kauhuissani ja kiimasta sekavana todistella, miten mies tyhjensi suuret säkkinsä syvälle vaimoni sisään ja sen lantio nytkähteli kunnolla joka suihkutuksella.

      Vaimo näytti kauhistuvan sitä, että joulupukki oli laskenut spermansa häneen. Kun oli tonttukumi laitettu päälle ja nyt kuitenkin vittu täyttyi paksusta mällistä. Mies paineli vielä jälkityöntöjä vaimooni ja silloin spermaa lötisi ulos saakka. Paksut klöntit putoilivat punaisilta pillunhuulilta lakanalle ja tahrasivat aviovuoteemme. Vieraan nussijan pallit olivat selvästi kuroutuneet tyhjentyessään ylemmäs. Hiki virtasi meistä kaikista. Kun pukki viimein raatsi laskea kouransa irti vaimoni lanteilta, näkyivät niissä punaiset puristusjäljet. Limainen kyrpä oli yhä suuri puoliseisokissakin, kun äijä vetäytyi vaimostani. Se hytkähteli rajun orgasmin voimasta. Ja levälleen nussitusta pillusta alkoi valua ulos paksua, valkoista puuroa. Minulta ei koskaan tule yhtä ytyä tavaraa vaan paljon ohuempaa, ajattelin.

      Vaimo oli selvästi kauhistuneen näköinen, muttei saanut sanaa suustaan. Hänet oli nussittu eläimellisesti omassa kodissamme ja aviovuoteessamme minun tahdostani ja minun läsnä ollessani. Vieras jortikka oli ollut melkoinen jölli ja pukki oli vielä ehdotuksestani laskenut kunnolla spermaansa aviovaimooni. Olin kiimasta hurjana ja halusin heti päästä vaimoni spermaisen pillun kimppuun. Mutta pukki alkoi saman tien tehdä hykerrellen lähtöä. Päätin odotella sen aikaa. Se veti rivakasti housuja jalkaan ja sen jälkeen nuttua päälle ja jutteli välillä jotakin, mutta ohi ne minulta menivät. Sen verran tajusin sen puheista, että piti käydä vielä suihkussa ja vaihtamassa puhdas asu ennen seuraavaa rouvaskäyntiä, joka olisi jo 45 minuutin päästä. Aika pukki olet kyllä, minä ajattelin ja saatoin sanoa ääneenkin, koska mies häipyi ovesta iloisesti naureskellen ja kättään heilauttaen. Tipin saisin siemennyksestä kuulemma maksaa tilille.

      Nyt syöksyin minä vuorostani oman aviovaimoni päälle sänkyyn. Mutta rouvan äimistynyt ilme pani minut kyselemään, mikä oli vinossa. Vaimo siihen selvitti, että miten vieras mies oli laskenut spermansa häneen tässä tilanteessa, vaikka piti käyttää kortsua! Minä ihmettelin siinä, että missä tilanteessa, ja kerroin itse sitä ehdottaneeni. Vaimo kirkaisi minulle, että oletko ihan hullu. Hänhän oli jättänyt e-pillerit pois vähän ennen joulua, että yrittäisimme tässä joulun aikaan saada viidennen lapsen alulle! Olimmehan me tosiaan siitä sopineet, muistin! Mutta miten minä sen unohdin kokonaan, kun odottelin niin kiihkeästi tätä joulupukkia ja yllätystä vaimolle! Nyt oli iso vahinko päässyt tapahtumaan! Vaimon vittu lainehti vieraan miehen siemennestettä! Vaimo kysyi kauhuissaan, lähteekö hän äkkiä pesemään ne pois, jos vielä ehtisi. Minä siihen vastasin kiiman vallassa, että älä lähde, kun tahdon nussia sinua heti. Tahdoin pukin jälkiliukkaille! Vaimo tuijotti silmät selällään minua ja suostui.

      Ripeästi hyökkäsin vaimoni haarojen väliin ja työnsin oman kullini sisään liukkaaseen ja vieraan kalun levittämään vittuun. Se oli niin huikea tunne, etten sitä osaa tässä kuvata! Vierasta spermaa tuntui olevan joka puolella, pillu täynnä ja seinämät liukkaina. Työnsin oman siittimeni niin syvälle kuin sain ja rupesin painamaan. Vaimo tarrautui minuun ja levitti jalkojaan. Taas alkoi voihke kuulua. Ja vittu litisi ja lotisi kunnolla! Yritin kirnuta joulupukin siemennesteet pois vaimoni vitusta ja päästä korjaamaan tapahtuneen vahingon! Pillu oli varmasti täynnä vieraita siittiöitä, jotka pyrkivät hurjasti maaliinsa munasoluun! Vieraan spermaa oli varmasti jo kohdunkaulassa saakka, mutta sinne minäkin pyrin laskemaan omani. En ehtinyt työntää montaakaan kertaa, kun herkistys iski ja laukesin älähtäen. Vaimokin ulvaisi. Kyrpä täristen laskin omat suihkuni edellisten sekaan ja yritin saada vaimoni paksuksi! Pian olivat rouvani hurjasti pantu vagina ja kohtu täynnä siittiöitä, kahden eri miehen sukusoluja!

    • ---

      Ja kyllähän siinä niin kävi, että vaimo pamahti viime joulun tienoilla paksuksi viidennen kerran. Liekö sitten siittäjän kunnian saanut joulupukki vai minä! Sitä tuskin tullaan koskaan saamaan selville. Kyllä minä lapsen omanani hoidan ja elätän. Samaa sarjaa se onneksi tuntuu olevan muiden veitikoidemme kanssa. Joulupukin käynnistä saimme paljon potkua seksielämäämme vaimon raskauden ajallekin. Ja tänä jouluna, kun kuopuskin on jo muutaman kuukauden vanha, aiomme ottaa uusinnan. Tällä kertaa olen ehdottanut asiaa vaimolleni jo etukäteen ja hän on silmät palaen suostunut. Mutta enää lapsia emme ole hankkimassa, elikkä ehkäisykuuri on voimassa ja kondomi pidetään pukin kyrvän päällä alusta loppuun saakka. Tänä jouluna meille on tulossa samasta yrityksestä toinen pukki, jota äiti ja isikin odottavat suurella innolla ja jännityksellä!

    • tommi_j

      Hottia kamaa.

    • Panopukki ...

      Kohta on taas joulu ja joulupukki jakaa lahjansa äideille.

    • Merikukka

      Tahtoo pukin sarvea.

    • Anonyymi

      Ihan paska. Jollakin ollut joutavaa aikaa kirjoittaa ja runkata kirjoittaessaan. Hah hah.

    • Anonyymi

      Olisiko tarvetta pukille? Kiinnostanu kokeilla tuollaista palvelua. T torvinen

    • Anonyymi

      Hei! Ku­­ts­um­­me sinu­­t käym­ään u­­ude­ss­­­a cha­­tis­­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­­jo­ona! 👉 http://44338qhb.com/H/aE9p 👈

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe