Hellyyttä vesirajassa..

"pikkutyttö;)"

Tämä on tositarina.. Toivottavasti kaunis tunnelma välittyisi edes jollekulle joka lukee tämän. Sellainen se nimittäin todella oli.


Vesi välkehtii kultaisena auringonvalon heijastuksista ja liplattaa hiljaa laituria vasten. Vihdoinkin olemme aivan kahdestaan. Kukaan ei ole näkemässä kun riisun vaatteeni ja astun ilkosen alasti viileään veteen, tai kun tulet perässäni sadatellen välillä "kylmyyttä" joka nostaa ihosi kananlihalle. Naurahdan, olet kerrassaan suloinen. Uin suuren kaaren poispäin rannasta vilkuillen sinua välillä. Miten olenkaan päässyt niin onnelliseen asemaan.

Emme ehdi kovinkaan kauan polskutella kun auton ääni kantautuu rantaan. Toivot ääneen ettei kukaan häiritsisi meitä, kun auto alkaa jarrutella törmällä. Valitettavasti se ei paljoa auta. Kaksi naista lapsineen laskeutuvat rinnettä alas sangen kovaäänisesti jutellen. Ilmeesi on vähintäänkin pettynyt, samoin minun. Emme jää siihen pitkäksi aikaa katselemaan toisten ilonpitoa saatikka sitten esittelemään alastomuuttamme, vaan uimme toiselle laiturille joka on aivan lähellä.

Taas rauha maassa. Tarraan laiturin portaisiin ja jään siihen roikkumaan ja tasaamaan hengitystäni sinun asettuessa viereeni. Kuuntelen uintimatkasta johtuvaa huohotustasi sen sekoittuessa omaani, ja mietin missä muussa tilanteessa olenkaan sen kuullut. Hymy leviää väistämättä kasvoilleni, ja saa sinut huomauttamaan jo toisen kerran minun olevan omissa maailmoissani. Vastaan jotakin kieltävää naurahduksen säestyksellä.

Olemme hetken aikaa aivan hiljaa ja lillumme viileässä vedessä. Aallot keinuttavat laituria ja vesi läiskyy. Vaistomaisesti liikun kokoajan sinua lähemmäs, kunnes tunnen ihosi ihoani vasten. Lopulta kohottaudun syliisi. Suljet minut lämpimään syleilyysi itsesi ja laiturin väliin. Työnnyn sinua vasten ja tunnen lämpösi tunkeutuvan kehoni jokaiseen sopukkaan. On taas aivan hiljaista.

Lopulta laitat asiat kulkemaan eteenpäin ja nostat kasvoni vasten omiasi. Kiedon käteni kaulaasi ja vastaan ihanan pehmeään suudelmaan, joka lähettää värityksiä lävitseni kuten joka kerta aiemminkin ja tulevaisuudessa. Maistut ihanan tutulta, huuliesi pehmeää pyöreyttä ei voita mikään. Hyväilen niskaasi sormenpäilläni sinun tarttuessa pakaroihini ja painaessa minua yhä lähemmäs itseäsi. Suudelma on pitkä ja hellä. Ehkä se kertoo jotain kaipauksesta. Toivottavasti sinullakin on ollut ikävä minua.

Huulesi vaeltelevat olkapäilläni maistellen kevyesti kosteaa ihoani. Ne kulkevat ylös kaulaani, taivutan pääni sivulle, kosketuksesi tuntuu upealta. Näykit pehmeästi korvanlehteäni. Kuulen hengityksesi tuttuna, raskaana. Rakastan sitä. Henkäilet lämmintä, kosteaa ilmaa korvaani. Korvakoru antaa kilahtavan äänen osuessaan hampaisiisi. Alan välittömästi tuntea vaaltavaa himoa sinua kohtaan, mieleen tulevat edelliset kerrat kanssasi. Käteni lähtevät vaeltamaan alas, sipaisen rintakehääsi ja hyväilen vatsaasi ja reisiäsi välillä kuin vahingossa hipaisten haaroissasi odottelevaa lämpöistä elintä. Lopulta poimin sen käteeni, se tuntuu siinä taas pitkästä aikaa niin hyvältä.

Nojaan sinuun painaen kasvoni kaulaasi vasten. Tunne on jotain sellaista jota ei voi sanoin kuvata, tahtoisin sanoa sen sinulle mutta en oikein osaa. Tahtoisin kertoa myös kuinka paljon välitän sinusta, mutta en tiedä onko se aivan soveliasta, en tiedä miten reagoisit siihen. Suukotat otsaani ja ajatukset hälvenevät mielestäni, tilalle tulee voimakas fyysisyyden kaipuu. Suutelet huuliani uudestaan ja vastaan sinulle, en tahtoisi lopettaa ollenkaan.

Äänet hiljenevät toisen laiturin luona, ja auto uimareineen kaartaa pois. En haluaisi irroittautua sinusta, mutta ehdotuksestasi uimme kuitenkin takaisin vaihteeksi rauhalliselle rannalle. Jään miettimään mitä tarkoitat sanoessasi "ei kannata uida selkää".. Olemme molemmat jokseenkin kylmissämme, joten nousemme laiturille auringonpaisteeseen lämmittelemään. Kiedon pyyhkeen ympärilleni ja istun viereesi laiturin päähän uittelemaan varpaitani.

Pistät tupakaksi. Olet niin leppoisan oloinen siinä istuskellessasi, jokin sinussa kutsuu minua lähemmäs. Nojaudun kylkeesi ja lasken käteni reidellesi. Annan auringon lämmittää ja häikäistä silmiäni niin että minun on pakko sulkea ne. Nautiskelen läheisyydestäsi täysin siemauksin.

En jaksa kelliä siinä lämmössä kovin kauaa. Annan pyyhkeen valua laiturille ja hyppään molskahduksen saattelemana takaisin veteen. Katsot minua kummissasi hymy kasvoillasi kysäisten etteikö oltaisi lämmitelty vielä... Hymyilen takaisin. Voi sinua, olet niin lämmin ihminen ettet voi sietää kylmää vettä.

Riisut kuitenkin pyyhkeen yltäsi ja astut hitaasti veteen puuskaisten välillä vesirajan noustessa ylemmäs vartaloasi pitkin. Naureskelen sinulle, olet niin suloinen..! Astelet syvemmälle veteen ja tulen perässäsi kuin iilimato. En vaan kertakaikkiaan voi vastustaa sinua, houkuttelet minua kuin omenapuu mehiläistä.

Saalistan sinut käsiini ja kietoudun alastomaan vartaloosi. Kiedot kätesi ympärilleni ja litistät minut itseäsi vasten. Ahh.. Lukitsen nilkkani selkääsi ja käteni kaulaasi ja roikun sinussa kuin pieni eläin (tai iso.. miten vaan..;P). Ihana kalusi painuu haaroihini, ja jos vain mahdollista, painan itseäni yhä enemmän sitä vasten. Vesi yltää sinua rintaan asti, en huomaa sinulla vaikeuksia pitelemisessäni vaikken mikään keijukainen olekaan. Kasvosi painuvat omiani vasten ja tunnen huuliesi hamuavan omiani. Suorastaan sulan syleilyysi..




Ei jaksa nyt kirjoittaa kerralla enempää..:) Saatte miettiä mitä sitten tapahtuu.. Jatkan pikapuoliin. Kommenttia saa pistää...

3

8731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • you nou huu i am xD

      Itse asiassa jos tämä on todella totta olen aika vaikuttunut :) kaikki kääntyy parhain päin ... tiedän sen.

    • mie

      ihan hyvä

    • Minä :)

      Todella kaunista.
      Tunnepuoli näkyy tarinassasi erittäin hyvin.
      Lisää ja pian, kiitos :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe