Out the front

O.T.F

Onko kenelläkään tietoa mistä saa OUT THE FRONT-veitsiä? Saako niitä Suomeen? Kuinka paljon maksaa? Löysin kyllä tosi kalliita, (Hinnat jotain 300€ ja ylöspäin) ja etsin nyt jotain 30-50€ molemmin puolin. Jos on kokemusta, niin kertokaa. Kiitos paljon :)

9

167

Vastaukset

 • Ei oo mitään tietoa stileteistä

 • ne on laittomia!!! Ihan niinkun heittotähdetkin!!!!!!!!!!!! mutta oikea ninja osaa tehdä itse heittotähdet herkeittopurkkien kansista.....

  • Vimeinen samurai: Ei oo laittomia. Jotku netikaupat postittaa suomeen, mut en tiiä postimaksuist. Ja kuka vi_ttu tekee heittotähdillä yhtään mitään? :D


 • On jos tulli löytää, niin tulli vie heittotähdet!!! Saahan sitä vaikka pyssyn tilata joistain maista. Mutta mitä luulet tuleeko tullista läpi??

  Mitä luulet, että NINJA tekee heittotähdillä?

  Olen oikea ninja älä vittuile mulle!

  Ps. Olet homo.

  • Ihan hetero olen :) Niin kyllä heittotähtiä on ihan kiva viskoa seinään tai kattoon, mutta en lähtis ketää elävää olentoa htähdellä heittään. Mutta ehkä tota naapurin kusipäätä voisin heittää htähdellä tai parilla... Joo ja riippuu varmaa veitsen koosta ja onko täysautomaattinen, eli napinpainalluksesta terä tulee ulos ja menee takaisin sisään. Oon joskus kaverilta kuullut että joku nettikauppa postittaa Suomeen ja hyvin tulee perille.. Ei oo kuulemma laiton, mutta hallussapito julkisella paikalla on kielletty. Hyvät sakot tulee :D


 • "In to the back" I LOVE IT. Ouh jeeeaaaa

 • Nii otf veitsistä, tietääkö kukaan?

  • Osaatko tulkita pykälät?

   2§ "Vaarallisen teräaseen maahantuonti ja valmistus myyntiä varten sekä kauppa on kielletty" Saatko siis tuoda omaan käyttöön?

   3§ "Vaarallista teräasetta ei saa pitää hallussa yleisellä paikalla tai yleisessä kokouksessa taikka muussa julkisessa tilaisuudessa" Yksityistilassa saa pitää.

   5§ "Joka luvattomasti tuo maahan, valmistaa, kaupaksi tarjoaa tai pitää kaupan vaarallisen teräaseen taikka sitä yrittää, " Kumoaako tämä pykälä kohdan 2§ ?

   Eli lain kohdista ei ole mitään hyötyä, jos ei ole ennakkopäätöksiä tukena.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.