Hotelli mercure

Onko kellään kokemuksia ko hotellista. En löytänyt aiemmista keskusteluista kuin yhden kommentin. Matka edessä vajaan kuukauden päästä. Mukana pieni poika, miksi valittiin all inclusive ja syrjäinen sijainti.
Kaikille vastanneille iso kiitos etukäteen:)

13

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mercuristi

      Erittäin siisti , joka ilta ohjelmaa , ruoka on monipuolista ja maistuvaa. Ranta siisti ja hyvä hiekkaranta. Mene keskustaan dolmusbussilla on edullinen matkata . Ei taksikaan pahan hintainen ,kunhan tingit hinnan ensin.

    • Mercuresta

      Mahtuiko parvekkeelle istumaan? Vai oliko ranskalaistyylinen parveke? Oliko hotellialueella kauppaa?

      • Mercuristi

        Parvekkeet erittäin suuria . Kauppoja useita ja hieronta mahdollisuuksia sekä ihonhoitoa.


    • Mercuresta

      Mercuristi: Kiitos suuresti vastauksesta.
      Olitko muuten tyytyväinen hotelliin, oliko Teillä Allinclusive? Kävittekö taksilla basaari-alueella vai oliko kävellen hyvä matka? ZensoMall, käymisen arvoinen? Miten hotellissa suhtauduttiin viinin tarjoilemiseen? Saiko vain aterioilla vai all day long? kiitos, jos vielä vastaat näihinkin!

    • Mercuristi

      Hotelli siisti . Allinnclusive rannekkeet oli .Viiniä oli automaateista ravintolassa. Käytimme taksia ja sovimme hinnan etukäteen. Myös Dolmusbussia , joka on hyvä valinta.Dolmuksella lähi kauppoihin . Vanhan kaupungin Basaarit parhaat ja edullisimmat , kunhan muistaa tinkiä .

    • Pepp/

      Tulimme juuri sieltä ja oli todella mukava hotelli. Rauhallista ja siistiä. Hotellin rannalla pääsee myös snorklaamaan ja korallit oli verrattavissa veneretkellä näkemiimme. Aktiviteettejä riittää niitä kaipaaville aamusta iltaan. Suosittelen kokeilemaan ratsastusta, oli aivan mahtavaa. Ruokavalikoima puffassa ei ollut yhtä laaja mitä edellisissä hotelleissa joissa ollaan majailtu, mutta hyvää oli ja aina sai mahan täyteen.

      • Oi ihana kuulla tuosta hotellista. Niin vähän siitä täällä tietoa löytyy. Kerro ihmeessä lisää. Vajaa kuukausi ja samaiseen hotelliin menossa.

        Missä kannattaa käydä, dolmuksellako liikuitte?

        Viihtyyköhän 12v. tytöt tuossa hotellissa?

        Voisitko kertoa lisää ratsastuksesta, millaiset hevoset? Hinta? Ja voiko sellainen aikuinen mennä ratsastamaan, joka ei oo ollu vuosiin, siis kymmeniin vuosiin hevosen selässä? :)

        Kaikki tieto otetaan innolla vastaan. :D


      • Pepp(
        Tähtönen72 kirjoitti:

        Oi ihana kuulla tuosta hotellista. Niin vähän siitä täällä tietoa löytyy. Kerro ihmeessä lisää. Vajaa kuukausi ja samaiseen hotelliin menossa.

        Missä kannattaa käydä, dolmuksellako liikuitte?

        Viihtyyköhän 12v. tytöt tuossa hotellissa?

        Voisitko kertoa lisää ratsastuksesta, millaiset hevoset? Hinta? Ja voiko sellainen aikuinen mennä ratsastamaan, joka ei oo ollu vuosiin, siis kymmeniin vuosiin hevosen selässä? :)

        Kaikki tieto otetaan innolla vastaan. :D

        Kyllä varmasti viihtyy. Itse ajattelin mennä ensi vuonna lasten kanssa uudestaan. Ratsastus on saman hintaista kuin suomessa eli 30 e/h ja 2h taisi olla 50e. Hevoset oli aivan ihania. Itse ratsastan säännöllisesti mutta olen hieman arka. Noiden kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Upeat askeleet ja totteli hyvin. Yhtenä päivänä mukana oli pariskunta jotka ei ollut koskaan ratsastaneet. Hyvin pärjäsivät ja paikan vetäjä on hyvä opettaja. Toki hevoset siellä elää täydessä kurissa ja monelle tekee pahaa piiskan käyttö. Kertaakaan en kuitenkaan nähnyt oppaan lyövän pelkäävää hevosta ja hänestä kyllä näki että hevoset olivat rakkaita. Olin myös edellisellä egyptin reissulla eripaikassa ratsastamassa ja silloin meno oli kyllä aika holtitonta. Nyt vetäjä huolehti kokoajan että kaikki oli hyvin ja muutenkin oli iloinen ja puhui hyvää englantia- Suosittelen lämpimästi, oli ehkä elämäni upeimpia kokemuksia vaan löntystää rantavedessä tai kokeilla kiitolaukkaa aavikolla, uimassakin käytiin heppojen kanssa. Hotellilla on muutenkin paljon puuhaa lapsille esim altaalla voi pelata vesipalloa, on bilistä ja minigolffia. Meillä ainakaa nuo termiitit ei jaksa pitkään rantatuolissa lojua.


    • iloveegypt

      Hyvä hotelli, suosittelen. Huoneet todella kivoja, koko hotellialue siisti ja henkilökunta huippumukavaa. Suomalaisia arvostetaan ja palvelu on sen mukaista. Lapset viihtyy varmasti, jäätelöä allasbaarista ja animation-team hauskuuttamassa, pelaamassa ja leikkimässä koko päivän. Sekkalan keskustaan kannattaa lähteä shoppailemaan, pyytää taksin jättämään vaikka mc donaldsille niin on ihan paraatipaikoilla. Sopikaa matkan hinta ennenkuin nousette taksiin n.15puntaa on sopiva hinta mercurelta sekkalan keskustaan. Vanhemmat taksikuskit ajavat rauhallisemmin eivätkä jaksa niin paljoa taistella hinnasta kuin nuoremmat kuskit. Senzo Mall on vastakkaiseen suuntaan kun keskusta ja lähempänä Mercurea, kannattaa pyörähtää sielläkin mutta siellä hinnat on lähempänä eurooppaa. Käytiin myös ratsastamassa, sittemmin tallin omistaja on kyllä vaihtunut, muistaakseni tingattiin tunnin aavikko/ranta-ratsastusreissu 20 tai 25euroon. Hevoset oli kilttejä mutta eivät kauhean hyvässä kunnossa (niinkun ei missään Egyptissä), meressä pääsi myös käymään hevosen kanssa. Hotellialue oli niin kiva ettei montaa kertaa maltettu lähteä kaupungille ja viikko on muutenkin liian lyhyt aika koko Hurghadaan tutustumiseen. Muita hyviä paikkoja on New Marina ja Village Road-ostoskatu josta löytyy mm. Esplanada Mall, Little Buddha ja Hard Rock Cafe.

      • Mercuresta vielä...

        Saitteko löhöillä rannalla ollenkaan, oliko vapaita paikkoja? Olen lukenut että aurinkotuolit pitää varata ennen auringon nousua, pitääkö paikkansa? Minkälainen pohja oli meressä? Tarvitsiko uimatossuja? Ja rehellisesti, paljonko lämpöasteita oli illalla ja kuinka paljon piti olla vaatteita päällä iltasella? Testasitteko kuntosalia? Minkälaisia kauppoja löytyi Esplanada Mallista?


    • iloveegypt

      Joka päivä oltiin rannalla eli aina löytyi vapaat aurinkotuolit, joskus käytiin ennen aamupalalle menoa (n. klo9 aikaan) varaamassa mieluiset paikat. Meressä puhdas hiekkapohja eli ei tarvetta uimakengille. Oon ollut Hurghadassa marraskuussa -11, maaliskuussa -12 ja syyskuussa -12 ja maaliskuussa oli ehdottomasti kylmin ilma noista. Eli siis tuuli on illalla paikoin kova vaikka lämpöasteita olisikin kylmä tuuli tekee ilmasta kylmemmän oloisen eli pitkät housut ja nahkatakki ja huivi oli miun varustus, pipoakin tuli välillä ikävä :DD Tällä hetkellä on mahdollisesti vielä viileämpää joten myös suosittelisin ottamaan illaksi pitkää ja lämmintä vaatetta, päivällä tarkenee kyllä shortseissa, hameissa jne :) Kuntosalilla tai jacuzzissa ei käyty. Esplana Mallilla on paikallisten omia liikkeitä eli samoja mitä löytyy kaduilta ja yksi kiinteähintainen liike.

      • Nyt on ollaan takaisin Suomessa ja kärvistellään lumen keskellä. Mercure-hotelli oli ihan ok, hieman ränsistynyt eli on menettänyt yhden tähden aikaisemmasta. Hlökunta oli avuliasta ja matka/palvelukauppiaatkin tajusivat jättää rauhaan halutessa. Ruokaa oli tarjolla kiitettävästi ja ainoa miinus tulee meidän maun mukaan liian vähän maustetusta ruuasta mikä on makuasia. Ainoat asiat mitkä harmittivat lomalla, olivat taksikuskit ja käynti Sakkalassa, kannattaa jättää kaikki ostokset lentokentälle lähtiessä. Sakkalassa hinnat voivat olla 10 kertaa korkeammat kuin esim lentokentällä, kuten tuttavamme totesivat. Taksien hinnat neuvoteltava etukäteen ja maksu tasarahalla. Meillä taksi hävisi kuin pieru saharaan kun ei ollut tasarahaa, hävittiin 50 puntaa:( Aurinkotuoleja oli vapaana aina vaikka oltiinkin myöhään liikkeellä, tosin suurin ryysis oli rannalla. Kaikenkaikkiaan plussaa paljon enemmän kuin huonoa...


    • iloveegypt

      ei siellä oo mitkään hinnat korkeammat missään se on vaan siitä kiinni paljon suostuu maksamaan, aina voi mennä seuraavaan kauppaan tai ottaa seuraavan taksin, kumpiakin siellä riittää se on vaan itsestä kiinni.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1615
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1057
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      820
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe