Aihe

Suvanto trucksilta ostin auton viimeisen...

Scania p114

4 sarjan kaania ja juuri oli katsastettu ja vikaa on riittäny..päällisin puolin oli kohtuu siisti ja runko puhellettu ja maalattu..

ekana aamuna akut paskana, ei lähtenny käyntii, no uuet akut ja menoks..
sitten meni toinen etujousi poikki.. 2kk ostosta uusinta leimalle, ensin kuitenkin remonttiin noh taakke meni toinen jousi, oli ollu poikki jo pitkään kuulemma remppamiehen mielestä.. täh just haa oli leimattu auto suomee??vittu mitä paskaa..
noh alustaan meni 2kk ostosta ja leimasta osaa n10000 eurolla että hyviä käytettyjä myyvät perkele!! sitten kesti n.20000km ja leikkas konekiinni voi WITTU sentää taas!!! noh toinen kone kiinni ja menoks, ni kesti n.10000km ja hytin sähköt palo,noo nekin on nyt korjattu, mitähän seuraaavaks?? jännityksellä ootan..

Pienempiä vikoja välissä robsonien hajoaminen, nosturin vastaanottimen hajoaminen jne.. ETTÄ KOSKAAN ENÄÄN EI TULE KÄYTETTYÄ AUTOA VAAN AINOASTAAN UUSI!!! toki ymmärrän että käytetty on käytetty,enkä uutta ollu ostamassakaan, mutta rajansa kaikella.

45

5407

  Vastaukset

  • Otan osaa......

  • Jaa. meile on tullut kaksi autoa sieltä. Toisen pilkin hajoitti sekopää kuski. Muuten mennyt ihan mukavasti. Ei mattila,sapluuna, niemikorpi tai stilbergi pysty myymään sen parempia käytettyjä kuorma-autoja kuin suvannon sedät, ai miksi ei? -kun ei niitä ole, hyviä ja halpoja siis. Mutta ei voida millään kiistää etteikö kattilan ja rcl:n porsiminen kiristäisi. Tsemppiä!

  • Kaikkihan sen tietää että Eetu myy siellä pommeja jotka ei muille kelpaa

   Esim rekisteröintitodistus täynnä korjauskehotuksia, ja meinataan vaan "ei ne menoa haittaa, ei niille mitään täydy tehdä"

   Ja lisävarusteiden asennuksessa poraillaan miten sattuu auton omia johtoja poikki, ja sitten kirotaan kun tullaan vaatimaan että laitetaan kuntoon.

   Se on kanssa sijaisauton hakemisessa KAMALLA jos ei osaa nimetä jokaista joka tulee ajamaan ko. autoa

   • Vanhoja paskoja kun ostaa, niin tarina on tuollainen juuri. Varmaan siellä keski-Euroopassa ihmettelevät, kun kaikki kelpaa Suomeen vietäväksi. Joka romun hinta nousee matkalla pari kymppiä, mutta sehän on ostajan vika kun maksaa.
    Lisäksi Euroopan autot on jotenkin merkillisen pitkällä akselivälillä ja kolhuja täynnä, siisteiksi ei voi mainita oikein yhtäkään.
    2 - 3 vuotta vanhan tuontiauton ehkä uskaltaisi ostaa, mutta sitten välirahan ero uuteen on kovin pieni ja kannattavuus häipyy.
    Keski-Euroopassa Scanian osuus on pieni ja tarjonta huonoa, on ostettava Mercedes tai Man, Dafkin on mainettaan parempi. Valikoima on Mersuissa ja Manneissa paljon suurempi ja hyviäkin vähän ajettuja löytyy, mutta hintaakin sitä myötä kertyy.


   • Kuorma-autoilija 56 kirjoitti:

    Vanhoja paskoja kun ostaa, niin tarina on tuollainen juuri. Varmaan siellä keski-Euroopassa ihmettelevät, kun kaikki kelpaa Suomeen vietäväksi. Joka romun hinta nousee matkalla pari kymppiä, mutta sehän on ostajan vika kun maksaa.
    Lisäksi Euroopan autot on jotenkin merkillisen pitkällä akselivälillä ja kolhuja täynnä, siisteiksi ei voi mainita oikein yhtäkään.
    2 - 3 vuotta vanhan tuontiauton ehkä uskaltaisi ostaa, mutta sitten välirahan ero uuteen on kovin pieni ja kannattavuus häipyy.
    Keski-Euroopassa Scanian osuus on pieni ja tarjonta huonoa, on ostettava Mercedes tai Man, Dafkin on mainettaan parempi. Valikoima on Mersuissa ja Manneissa paljon suurempi ja hyviäkin vähän ajettuja löytyy, mutta hintaakin sitä myötä kertyy.

    Mersut taitaa olla henkilöautopuolella "johtotähtiä" mutta kuorma-autoissa lähes huonointa mitä on, esim Iveco voittaa mennentullen mersun

    Kokeiles ajaa esim upouutta 18 tonnista Axoria, ja sen jälkeen 10 vuotta vanhaa 18 tonnista Scaniaa, taitaapi se Scania olla vähän parempi ajaa, ja vähän nykyaikaisempikin


   • N S kirjoitti:

    Mersut taitaa olla henkilöautopuolella "johtotähtiä" mutta kuorma-autoissa lähes huonointa mitä on, esim Iveco voittaa mennentullen mersun

    Kokeiles ajaa esim upouutta 18 tonnista Axoria, ja sen jälkeen 10 vuotta vanhaa 18 tonnista Scaniaa, taitaapi se Scania olla vähän parempi ajaa, ja vähän nykyaikaisempikin

    Kyl ne uudematkin hMB ovat aika vikapesiä ja eikä ne ajoominaisuuksilla paljon MB K-autoja kummosempi ole ajaa. Yliarvostettu merkki!!


  • Eetu ja Mikko hoitaa ihan ok hommansa

  • koskahan joku käy kuittaamassa siellä petoksella myytävää paskaa. siinä loppu liikemies eetun, ja liki puolet turun alueen jobbareita kiertäneen seppälän bisneksen teko.

   • Kateeliset kitisee!!


  • Olen autoillut 12 vuotta ja suvannoltakin pari autoa ostanut.
   Täytyy sanoa että jos jotain on ollut ovat poijjaat hyvin asiaan suhtautuneet ja tulleet miehelle vastaan. Ainahan noissa vehkeissä jotain hajoaa välillä enemmän. uutta saa kaupasta mutta ei minun helmitaululla ole saanut uuden ostoa kannattamaan. Reippaita poikia molemmat nuoret miehet harvoin näkee tällä alalla noin asiallisia.

  • Vituttaahan toi mutta käytetty on käytetty. Ei se myyjä sitä konetta ole tehnyt tai huoltanut. Tehdashan noille uusillekkin sen takuun antaa eikä se paikallinen kauppias. Riskit on isot mutta kukkaron mukaan jokainen valitsee. Omat kokemukset suvannon ukoista ihan hyviä ,, ite ostin scanialta vuonna 2010 sorajunan ja auto ja kärri vuodelta 2006 ja ajettu 220ooo. Takaperä paskaksi 5000km jälkeen kun saatiin se kuntoon meni turbo ja rikkoi mennessään palikoita
   9000e remontti ja Scanian myyntimies oli pahoillaan ja levitteli käsiään mutta eipä tullu eurollakaan mukaan kisoihin.

  • OLishan ne jouset ollu helppo ostaessa kattoa...

  • eetun autot on pääosin tanskasta tuotuja. Tanskassa ei oikein osata aurata, vaan työnnetään suolaa ihan "vi£$@$€" Siksi niissä on alustat mitä on. suomi-autot on tietenkin vanhoja romuja kun aina vaihdetaan parempaan autoon... Olen itsekin sieltä yhden volvon ostanut ja pikku vikoja lukuun ottamatta hyvä auto.
   Toisin kuin nykyinen sc romu juuri leimattu ja 12 kk aikana mennyt 20000 rahaa korjauksiin ei oulustakaan hyvää saa. Ainakin sen voin sanoa että eetu kyllä ainakin on kova kauppamies ja tekee parhaansa kaupan eteen, mitä moni ei tee.

  • täys koijari koko pulju en ikinä osta siitä pihasta enää autoa kyllä sellaisen miinan myi...sen mitä ne herrat " varusteli " niin kotopuolessa kaikki sai tehdä uusiksi ja näkisitte sen maalaus touhun....katsastus aseman kanssa on pakko olla joku diili kun auto katsastettiin siellä ja kun laitatin vetokidan kotopuolessa jarruista tuli hylkypaperit....

  • stilberginkin tarhasta löytyy samanaisia raatoja ja joku venäläinen sitten varustaa esim b -junan siten että sen saa kohta itse rakentaa uusiksi

   • No perskeles eikö niitä autoja sitte ostaja voi yhtään kattoo ja tutkia mitä meinaa ostaa,vai oli jousi poikki voi puusilimä teijän kanssa.


  • Suvannolle on tullu Eelopin-tauti. Ens alkuhun myi halvalla ja pääs markkinoille mut nyt pyytää jo enempi ku merkkiliikket. Myyntipuheet on komiat, mut kun saanu maksun tilille ni jo loppuu kiinnostus asiakkahan murheisiin

   • Ostin 08 ka. 8 kk jälkeen viskotuuletin todettiin rikki. Soitin Eetulle. Hän sanoi korjaa lasku meille. Kyllä korvas.


  • paljon ostettu niiltä ja homma toiminu sekä jos jotai on ollu vikoja hyvin ovat tulleet vastaan joka asiassa.

  • juu...epäluotettavalta vaikuttaa firma! Hommat ei ollutkaan OK! Vai mitä Mikko? Nooh hyvää joulua kuitennii kaikille :)

  • Ympäristörikoksesta pitäis pojat panna syytteeseen, niin paljon paskaa ovat suomeen tuoneet ja vittuilevat päälle, kun menee kysymään remonttia.

   • Pers aukiset yrittävät kaiken myyjän piikkiin!!


  • Meidän firmaan ostettu Suvanolta 2 kpl nosturia 1 kpl vanha Scania ja 1kpl perävaunu, Scaniassa vl-laitteessa vikaa heti alkujaan kun kysyin Eetulta että miten tehään sanoi hän siihen että vie paikalliselle korjaamolle ja hoidata kuntoon käske laskuttamaan häntä, näin tehtiin ja homma toimi eli meillä ei mitään valittamista palvelusta eikä myydyistä tuotteista.

  • Käsi pystyyn ne, jotka ovat oikeasti ostaneet 5-15 vuotiaan kuormurin ja tehneet ensimmäisen vuoden töitä ilman polttimonvaihtoa suurempaa korjausta? Omat hankkeet on menneet Suvannon miesten kanssa ihan sovituissa rajoissa puolin ja toisin.

  • Ostin Huutokaupasta "tyhjän" kuorma-auton jätepakkaajan auton päältä purettuna. Eetu "ei tienny"että pakkaaja täynnä jätettä.. Nooh, olivathan purkaneet pakkaajan auton päältä. Tyhjä pakkaaja painaa max 7 tonnia, tämä pakkaaja painoi 14,5 tonnia, kyllä sen eron huomaa huonompikin pilkkikuski.. Nooh, yhtään ei tullut pojat vastaan. Tulipa tehtyä Suvanto Trucksilla kaksi kauppaa samalla kerralla... Ensimmäinen ja viimeinen..

   • Eikös tuossa kilohinta vaan parantunut? Huutokauppa on huutokauppaa.


   • Puuheli kirjoitti:

    Eikös tuossa kilohinta vaan parantunut? Huutokauppa on huutokauppaa.

    Niih, tuli kilohintaa lisää ja Huutokaupassahan myydää siinä kunnossa ku laite on. Suosittelen, älä osta Hkaupasta ollenkaan, ku tuollaisen itkun päästit!!


  • Niin ja tutustua saa kohteeseen varmaan etukäteen, kyllä ostajallakin on joku vastuu.
   Itekin tavaraa huutokaupasta ostaneena , välillä tullut positiivisia ylläreitä , mutta pääsääntöisesti niissä myydään kamaa mitä ei muuten saa muutettua rahaksi. Päästään vaan jollain hinnalla eroon , koska hävittäminen maksaa kanssa

  • ostin auton suvannolta ja sovimme että samaan hintaan katsastavat,muutama viikko kaupan teon jälkeen tuli n. 1300 € lasku.
   oli kuulemma tullut yllätys kuluja jota eivät osanneet odottaa.
   kävin kyselemässä mitä tämä tarkoittaa ja sain huutaen vastauksen että ei täällä uusia myydä.
   T: erittäin pettynyt ja ei voi suositella.

  • Millaisia kokemuksia on tällä hetkellä? Täällä itketään vaikka käytettyä ostaa.

   • Erittäin hyvät kokemukset Suvannoltata. Lähtökohtaisestui jos ostat käytetyn, et voi odottaa uuden tasoa! Ostin 2009 Volvon Eetulta ja pieniä vikoja ilmeni oston jälkeen. Kaikki hoitivat kuntoon. Ennemmin Suvannolta käytetyn auton ostan kuin joltain tuntemattomalta jobbarilta.


  • Tuli myös kaksi kauppaa samalla kertaa...
   Miljoonia voi tehdä tulosta näemmä myös tuolla tavalla, mutta kuinka kauan tässä maassa löytyy hyväuskoisia kusetettavaksi.

   • ostaakaa liikkeestä uusia autoja vittuako täällä kitistte,mutta hinta on sitten mieledtäni vähän kovempi


  • Itse sanoisin Suvannolle näin. Ei kannata rakentaa mitään KUN kerran ei ammattitaito riitä!!!!
   En suosittele kenellekään tuota firmaa!!

   • Ihmisiä kusettamalla rikastuu


   • olis vaan enempi näitä eetuja,työllistävät ja luovat vaurautta kotimaahan.
    Mutta kun ollaan sosialidemokratiassa,kukaan ei saa olla rikas ja menestyä työllä!!!!
    Sosiaalidemokratia=mikä on sinun ,on se myös minun.
    Ja mikä on minun ,se ei ole sinun.
    A Rinne


   • Raha juoksee rahanluokse!


  • Kyllä suvannon porukalla on kusi noussut päähän kun pikkasen menee paremmin. No onneks Eetu ja Mikko ei oo maailman ainoita keneltä autoja voi ostaa.

  • Vanha raha osaa käyttäytyä , uusi vauraus yleensä ei pysy nahoissaan

  • samat kokemukset ÄLKÄÄ VAAN OSTAKO MITÄÄN TÄYSIÄ HUIJAREITA mustalaisten kanssa uskaltaa tehdä paremmin kauppaa

   • no mutta osta niiltä tummilta niiltä saa hyvän vähän käsirahaa ja loput eräpäivälle


  • kaikki on vanhaa mikä on eilistä.uusi auto aina miljoona jälkeen ja aina on vanha jo seuraavana päivänä uudella omistajalla

   • Kaikki ajavat käytetyllä autolla.


  • ymmärsin,että äijä osti ulkomailta huoltamattoman sontakasan ilman takuuta?nyt syyttää omaa tyhmyyttään scanian huollosta.osta vaikka kamaz ,ei sekään toimi ilman huoltoa,vaikka pitempään.mistä näitä oikeen tulee,tolloja

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   330
   13659
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   261
   10317
  3. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1496