Imetys sattuu

Avutonnn

Vauvan ote on varmaankin huono, mutta miten saisin sen korjattua? Olen nyt imettänyt kyljelläni. Nenä ja nänni samalla kohdalla ja vauva ihan kiinni minussa. Silti vaan sattuu tuntuu että vauva imee todella lujaa! Mitä voin tehdä?

4

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tällaisia vinkkejä

      Kuinka vanha vauva on? Eli kuinka kauan olet imettänyt? Aluksi nimittäin imetys voi tuntua kivuliaalta, vaikka otteessa ei vikaa olisikaan. Rinnalta kestää hetki tottua tehtäväänsä ja jatkuvaan imuun. Jos kyse ei oe tästä, niin kuinka paljon rintaa on vauvan suussa? Onko vain vähän nännin lisäksi? Oletko kokeillut hampurilaisotetta, eli litistät vähän rintaa ja kun vauva avaa suun isoksi, ohjaat rinnan vauvan suuhun. Näin vauva haukkaa kuin hampurilaista ja rintaa menee reilummin suuhun. Kokeilisin lisäksi kainaloimetystä, eli vauva tukevasti tyynyjen päälle kainaloon ja sittn kokeilemaan. Siinä asennossa rintaa saa yleensä ohjattuakin paremmin suuhun.

    • ...

      Komppaan edellistä! Jos olet ihan alussa imetyksen kanssa, niin imetyksen "kuuluukin" sattua. Ja itsellä oli aluksi ainakin myös ihan verillä rinnanpäät. Rasvaus auttoi pahimpaan ja eipä siinä pitkään mennyt, niin rinnatkin tottui hommaan.

    • th 30

      Heippa!Hienoa että olet lähtenyt hakemaan neuvoja imetykseen,jottet jää asioita yksin miettimään. Ihan ensiksi halaun korjata asian imetyksen kuuluukin sattua,imetyksen ei kuulu sattua.Jos kuitenkin sattuu ote on huono.Aikaisemmin tulikin hyviä kokeilemisen arvoisina asentoja.Kerroit että vauvan nenä ja nänni ovat vastakkain,ehdottaisin että korjaat vauvan asentoa sen verran että vauvan suu ja nännisi ovat vastakkain,tämä auttaa vauvaa haukkaamaan linnunpojan otteella rinnasta,suuntaa rinnanpää kohti vauvan kitalakea.Rinnan tulee pysyä vauvan suussa tasaisesti ja imeminen on äänetöntä.Mietin voisiko rinnanpääsi olla matala ja vauva ei saa siitä kunnollista otetta?Tai voisiko rintasi olla niin täynnä maitoa mikä estää saamasta kunnollista imemisotetta?Vauva yrittää tyhjentää rintaa tehokkaasti ja imee hanakasti,vauva tavallaan täydentää maitovarastojaan.Siitä ei tarvitse olla huolissaan :)Nyt tulisi kuitenkin saada kipu pois jotta pääsette nauttimaan läheisyydestä ja imetyksestä.

      • ....

        Ei imetyksen alun jälkeen tietenkään kuulu sattua. Mutta omasta tuttavapiiristä en tiedä sellaista imettäjää, jolla ei olisi rinnanpäät olleet herkillä alussa :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe