Koh Lanta: Rawi Warin Resort & Spa ja Klong Ni

kukka5

Heippa,

kovin paljon kiinnostaisi Koh Lantalta hotelli Rawi Warin Resor & Spa. Matkanjärjestäjän mukaan hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Klong Ni:n keskustasta. OSaako kukaan sanoa, onko Klong Ni:n keskusta minkä kokoinen ja millaisia liikkeitä sieltä löytyy? Lähinnä kaipaisimme hyvää räätäliä, mukavia ruokapaikkoja ja siistejä thaihierontapaikkoja. Kiitos jo etukäteen avusta :)

11

2373

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Same same but different

      Rawi warin on IHANA. Olen ehdottomasti viettänyt siellä yhden elämäni ihanimmista lomista. Hotelli on kauempana saaren varsinaisesta "keskustasta" mutta kohtuu läheltä löytyy runsaasti ihania rantaravintoloita. Rantaa pitkin voi kävellä helposti, taskulamput vain matkaan. Paremmat räätälit löytyvät mielestäni saaren toisesta päästä, mutta liikkuminen ei ole ongelma, eikä kallista. En keksi mitään negatiivista sanottavaa ko. paikasta. Bilebaareja siellä ei ole, mutta itselleni se oli vain plussaa. Sen sijaan löytyy auringonlaskuja, hyvää ruokaa ja palvelua, ihania drinkkejä ja tietysti, mahtavat sukellusvedet :)

    • Vähän pettymys

      Oma kokemukseni Rawi Warinista on melko päinvastainen kuin edellisellä. Finnmatkat takasivat meille huoneen korkeimmalta paikalta ja syrjimmästä nurkasta koko hotellialueelta, joten pakko myöntää, että iltaisin nukkumaan mennessä ei edes tuntunut siltä, että olisi ollut hotellissa. Korkeuserot olivat todella suuret ja siinä 30°C lämmössä kävely ylös ei ollut se mukavin. Tosin, meidän tuurilla melkein koko viikko satoi vettä, vaikka lämmintä olikin. Aina piti ottaa se golfkärrytaksi (ensimmäisellä ajelulla muuten 3 kärryä hajosi ennen kuin pääsimme ylös asti, heh) ja se palvelu oikeastaan toimi melko mukavasti ja jätimmekin aina tippiä kuskeille.

      Hotellihuoneista sen verran, että ovat ihan perussiistit, hitusen kulahtaneet. Ensimmäisen huoneemme parvekkeen ovien välistä puuttui tiivisteet, joten siellä oli sitten ihan kunnon rako ovien välissä ja kaikki elukat majoittuivat huoneeseemme öisin. Saimme onneksi vaihdettua huonetta. Lisäksi korkealla olevat huoneet haisevat pahalle ja jopa uudessa huoneessa lakanamme haisivat homeelle. Ei ihan se mitä odotan tuon tasoiselta hotellilta. Huomionarvoista myös on, että hotellilla ei käytetä käteistä laisinkaan, kaikki pitää ottaa huoneen laskuun. Kannattaa pyytää aina kuitti, kun kirjaa jotain huoneen laskuun, sillä kirjanpito ei aina ollut ihan kohdillaan hotellin osalta. Mikäli finnmatkoja käyttää, niin ainakin meidän oppaalle oli todella vaikeaa antaa mitään (asiallista) negatiivista palautetta, hän hyökkäsi samantien vastaan ja tuumasi esim. "haisee ne minunkin lakanat kotona." Palaute on vain pakko antaa heti paikanpäällä, jotta jotain voidaan tarvittaessa hyvittää..

      Ison plussan annan kuitenkin hotellin ravintolasta! Aivan mahtavaa ruokaa, tosin melko kallista (muistaakseni lohi 550 baht). Söimme kerran 3 ruokalajin ilalllisen ja muina iltoina vain pääruoan. Ennen pääruokaa tarjottiin aina shottilasin kokoinen annos vadelmajäätelöä, joka oli erittäin hyvää ja "ilmaista" (Vai onko mikään...) Hotellilla syödessä hinnaston hintoihin tulee aina vielä lisäksi palvelumaksu 10% verot. Pääkokki oli todennäköisesti jostain päin Eurooppaa ja resort manager taisi olla ranskalainen. Hyvin miellyttävä RM ja oli aina silloin tällöin tervehtimässä asiakkaita aamupalalla; joka oli muuten sekin ihan mahtava! Palvelu pelasi ja ainakin lapsiperheet otettiin todella hyvin huomioon. Tarjoilijat leikittivät lapsia, jotta vanhemmat saivat syödä rauhassa. Aamupalalla tuli aina antaa huoneen avainkortti (saattavat pyytää credit cardia, mutta tarkoittavat huoneen korttia), jolla kuitattiin aamupala. Evästimme koko viikon hotellin ravintolassa, sillä hyviä ravintoloita hotellin ulkopuolella ei ollut. Hotellin kanssa samassa rakennuksessa, mutta "pääkadun" puolella on myös loistava kahvila, jossa söimme huoletta leivoksia ja joimme kahvit lähes päivittäin. Hinta ei todellakaan päätä huimannut, sillä esim. suklaakakun palanen oli 100baht ja klo 18 jälkeen -30% (ainakin meille) ja klo 20 jälkeen ihan hinnastonkin mukaan -50%. Joka päivä uudet erilaiset leivokset tarjolla.

    • Vähän pettymys

      Sitten näin Koh Lantasta yleisesti:

      Se isoin paikka siellä on Saladan, joka sijaitsee aivan saaren pohjoisosassa. Rawi Warinista sai pyydettyä taksin, joka kuljetti sinne ja toi haluttuna aikana takaisin. Ei ollut muistaakseni kauheasti päälle 1000 bahtia ko. reissu. Saladanissa oli sitten enemmän kojuja ja ravintoloita, mutta jos on aiemmin käynyt esim. Phuketissa, niin ei voi missään nimessä verrata. Saladanin pääkadun alkupäässä oikealla on todella uuden näköinen melko iso ostospiste eli katettuja "kojuja" ja myyjillä yhtenäiset asut jne. Epäilimme aluksi hieman, sillä paikka näytti todella siistiltä ja isolta, joten oletimme sen olevan kallis. Uskaltauduimme shoppailemaan ja ostinpa parhaimman laatuiset ja halvimmat vaatteet koko reissun aikana juurikin sieltä. Vaatteet ja muut tavarat olivat melko "uniikkeja" eli uniikilla tarkoitan, että niitä ei ollut muissa kojuissa juurikaan näkynyt. Paidat olivat n. 100 bahtia, siinä missä kojussa maksat siitä "SINGHA" -paidasta ainakin 150 bahtia. Suosittelen siis! Jos haluaa käydä isommassa ruokakaupassa niin Saladanista löytyy hitusen isompi kauppa, jossa löytyy mm. vauvanruokaa, jos on jäänyt kotoa ottamatta mukaan. Rawi Warinin vieressä vain 7eleven.

      Kävimme myös tekemässä Koh Lantalla saarikierroksen. Mitään nähtävää ei sinänsä ollut. Kaikki elämä on saaren länsipuolella ja itäpuoli on aivan hiljainen, muutamia paikallisten hökkeleitä vain. Saarikierroksella toimitaan niin, että sinun tulee kertoa kuljettajalle mihin haluat; kuski ei hyvin suurella todennäköisyydellä osaa kuitenkaan englantia eikä osaa lukea karttaa. Tsemppiä! Saaren eteläpäädyssä on kansallispuisto, joka pitää kävellä läpi. Saarikierroksella päädyimme kuitenkin vain kääntymään ja ajamaan takaisinpäin. Koh Lanta Old Town oli ihan mielenkiintoinen, mutta hiljainen paikka. Muutamia hienoja krääsäkauppoja löytyi, mutta runsaan sateen vuoksi emme jääneet sinne ihmettelemään. Kannattaa käydä saarikierroksen yhteydessä eikä maksaa erikseen. Saarikierros taisi olla myös jotain 1500bahtin luokkaa ja kesto oli n. 3,5h sisältäen ruokailun Saladanissa (ruoka maksettiin itse). Jos haluaa käydä muilla saarilla kiertelemässä, niin suosittelen ottamaan reissut muualta kuin Koh Lantalta. Hinnat korkeammat kuin sitten, esim. Ao Nangissa, missä olimme toisen viikkomme.

      Huomioikaa, että Koh Lantalla ei puhuta englantia kuin ainoastaan hotelleissa, jos sielläkään! Muualla englanti on todella TODELLA huonoa. En suosittele Koh Lantaa ihmisille, jotka eivät osaa vain lekotella altailla vaan kaipaavat hieman jotain elämää ympärilleen. Rawi Warin on hotelli, jossa voi olla koko lomansa alueelta poistumatta, mutta ei kuitenkaan ehkä sen kaiken hehkutuksen arvoinen, mitä luin ennen omaa reissuani.

      • Tyytyväisempi

        Meillä oli siisti majoitus kerrostalossa 2012 helmikuussa Rawi Warinissa. Mahtava hotelli ja viihtyisä loma olikin. Ao Nangin jälkeen oli mukava rauhoittua.

        Klong Ni:n keskusta oli mutkan tekevä katu, jossa rantaa pitkin kulkevan tien varrella on useita rantaravintoloita. Ravintoloissa oli iltaisin ns. kiertävää ohjelmaa. Tulishow saattoi olla viereisen ravintolan edessä ja sitten seuraavan ravintolan kohdalla. Liikkeet eivät tarjoa juuri ihmeitä, vaan peruskrääsää.
        Mainitakseni katukeittiöstä myytävät satay kanat ja paikalliset pannukakut tms.

        Skootteri on ehdoton peli ja sillä tuli käyty siellä sun täällä. Matkalla Saladaniin sai reidet hieman aurinkoa, kun ei juuri varjossa päässyt ajamaan.

        Emme syöneet Rawi Warinissa kertaakaan, koska hotellin läheltä etelään ja 500 metrin päässä Klong Ni:n rannasta löytyy maittavia ravintoloita. Hinnat olivat edulliset ja ruoka hyvää sekä annokset ajoittain valtavia. Täytyy sanoa, että hienoja ravintoloita löytyy suomestakin, mutta hyvää ruokaa löytyy tältä saarelta edullisesti. Täytyy vain uskaltautua paikallisten ravintoloihin rohkeasti. Ravintolat eivät olleet myöhään auki tai siis olivat niin kauan, kuin asiakkaat niissä viihtyivät. 23.00 jälkeen ravintolat alkoivat muistaakseni hiljentyä...

        Hotellin rannan vieressä on hierontakoju/kojuja.... Ei tullut täällä testattua...

        Vielä jäi saarta näkemättä, joten taövella 2015 uusitaan Rawi Warinin tilukset. Hotellilla on ollut remppa syksyllä 2014. Tällä kertaa vuokraamme vaimon kanssa skootterit koko viikoksi.


    • rawiwarinfani

      Rawi Warin on aivan mahtava hotelli! koko hotelli alue on siisti ja kaunis. Huone oli todella siisti , iso ja muutenkin miellyttävä ja näköala oli erittäin hieno. Aamiainen oli erittäin monipuolinen ja kolmen viikon aikana vaihtelevuutta oli jonkin verran, tosin osa perussetistä oli ja pysyi. Ainut miinus oli hintataso hotellissa, mutta läheltä löytyy hyviä ja kohtuuhintaisia ravintoloita paljon. Lähialueen liikkeet olivat lähinnä ns turistikrääsää, eli mikään ostosparatiisi kyseinen paikka ei ole, mutta ravintoloita löytyy joka makuun . Paras paikka mulle Thaimaassa ;)

    • lanta

      Eikö tuolta Rawin warinista ole aika hankala mennä klong nin rannan ravintoloihin kun suoraan rantaa pitkin ei pääse kävelemään? Vanhemmille ajattelin ko. hotellia ensi talveksi mutta mutta.. Olin itse ko. rannalla nyt helmikuussa ja il maresta yritin lähteä tsekkaamaan rawinin mutta eihän siitä rannalta ollut mitään mahiksia päästä valtavien kiviröykkiöiden ohi. Kulkea täytyy siis päätien kautta?

      • taskulampetti

        Kyllä me kuljimme tammi/helmikuussa rawi warinista rantaa pitkin klong nin rannalle . Menimme River sand ravintolan toiselta puolelta (ei meren puolelta) pienen kivikon ja "puron" yli . En kyllä suosittelisi reittiä vanhemmille ihmisille varsinkaan pimeän aikaan vaikka olisi taskulamput mukana. Nuoremmille tervejalkaisille ihan ok reitti. Hotellia muuten voin suositella .


    • ReissuLeena67

      Maaliskuun alussa olemme lähdössä ensimmäistä kertaa Lantalle. Thaimaassa on tullut muuten käytyä. Olemme varanneet huoneen Pond-roomista. Onko kokemusta jos huone on alakerrassa, niin häiritseekö hyttyset? Siinä on vettä ja puutarhaa ympärillä....Pääseekö päivällä lainkaan rantaa pitkin Klong nin- rannalle, entäpä illalla. Osaako kukaan suositella hyviä hierontapaikkoja. Kiitos jo etukäteen ja mielelläni kuulisin muutakin hotellista jos joku ystävälliseti kertoisi😀🤗

      • Ansku100

        Kerrotko matkan jälkeen kokemuksesi niin hotellista kuin Bond-huoneesta. Suunnittelemme matkaa ko.hotelliin ja huonettyyppi mietinnässä.


      • Anonyymi

        Pond huone vai Villa ylempää?


    • Anonyymi

      Nosto tälle ketjulle. Viimeisimmät kokemukset hotellista ja lähellä olevista ravintoloista. Kaikki vinkit tervetulleita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe