AdF.ly

Käteiskeisari

Elikkäs, AdF.ly on sivusto. Jotkut varmaan joskus päätyneet AdF.lyn mainokseen, jotkut taas eivät koskaan kuulleetkaan. Eli AdF.lyn käyttäjänä voit tehdä mistä tahansa linkistä (esim. http://keskustelu.suomi24.fi/) lyhyemmän, ja tienaat samalla rahaa mainoksella, joka tulee ennenkuin pääset kyseiselle sivulle. Esimerkkinä: http://adf.ly/H5K9P (ohjaa Suomi24 keskustelun etusivulle mainoksen jälkeen) Eli tuossa pitää odottaa 5 sec ja painaa sitten skip ad oikeasta yläreunasta. Helppoa, vai mitä?

No, mutta asiaan. Jos haluat liittyä jäseneksi, tarvit PayPal (https://www.paypal.com/) tai Liberty Reserve tilin. PayPal on erittäin luotettava, ja tilin tekeminen on erittäin helppoa. PayPal ohjetta en nyt ala väsäämään tähän, sen löydätte netistä melko helposti. PayPal on siis voittojen kotiuttamiseen.
HUOM! Sinun ei tarvi antaa AdF.lylle mitään pankkitietojasi, pelkän s-postin avulla he voivat kotiuttaa voittosi! Älä siis pelkää että joudut luovuttamaan pankkitietoja tai luottokortin numeron!

Jos kiinnostuksesi on herännyt ja luet tätä viestiä vielä, sinusta tulee todennäköisesti tuleva AdF.ly käyttäjä, joka tienaa selvää rahaa. Jos tähän asti on kaikki kunnossa, tarvit vain linkkejä mitä jakaa, ja kenelle jakaa. Esimerkiksi blogimerkintöjäsi Facebook kavereillesi. Tai toisinpäin, Facebook kuviasi blogisi lukioille, tai ihan mitä vain! Tarvitset vain mielikuvitusta.

Rekisteröityminen onnistuu helposti. Tässä vaiheessa, jos haluat kiittää minua tästä tekstistä, ja opastuksesta niin rekisteröisit tilisi minun suosittelulinkistäni. Voit toki myös rekistöidä ilman minun suositteluani. Sinun tiliisi tämä ei vaikuta millään tavalla, minä tosin hyödyn hieman.

Minun suosittelulinkkini: http://adf.ly/?id=3056280
AdF.ly:n etusivu: http://adf.ly/

14

3130

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • adflynääri
  • apua?

   en tiedä mistä tätä kysyä, mutta katsoin AdF.ly:sta lyhyen videon johon kysyttiin puhelinnumero. Olin tyhmä ja laitoin puhelinnumeroni. Sain tekstarin, jossa luki että 5euroa/viikko on tilaukseni, jonka jälkeen peruutin tekstarilla ja sain tekstarin jossa luki: Olet peruuttanut tilauksen MEGA:ltä. Et saa enää veloituksia palvelusta. Niin en saa enää sitä 5 euroa takaisin, mutta eikai ne multa enempää velota, että joutuisin maksamaan kokoajan 5/viikko?

   • ädflynääri

    " ..jonka jälkeen peruutin tekstarilla ja sain tekstarin jossa luki: Olet peruuttanut tilauksen MEGA:ltä. Et saa enää veloituksia palvelusta. Niin en saa enää sitä 5 euroa takaisin, mutta eikai ne multa enempää velota, että joutuisin maksamaan kokoajan 5/viikko?

    Siitähän ei voi koskaan olla varma.. mutta taitaa ne lait päteä myös niihin.
    Kuulostaa hieman omituiselta että ad.lfyn nimissä on tuollaisia kirjoitettu. Vaikka toisaalta taidat tarkoittaa tuolla lauseellasi, että syötit tietosi mainoksia varten tarkoitetun kilpailun/vastaavan tietoon puhelinnumerosi jostain adf.lyn mainoksesta.

    Hommahan toimii niin että henkilöt jotka haluavat joka markkinoida omaa juttuaan kauppaansa tai sitten kerätä sähköpostilistoja tai muita kumppanuusmarkkinointi bisneksiään varten ostavat mainoksia adf.lyltä joka maksaa niille ketkä jakaville siitä kyseisistä mainoksista osan.

    Kannattaa aina vain odottaa se 5sec aika joka oikeassa yläkulmassa laskee nollaan ja sen jälkeen painaa "Skip Ad" painiketta

    http://profit-clicking-fi.blogspot.fi/

    Vastaavanlainen paikka mutta paremmilla tienaus mahdollisuuksilla. Siellä sinulle maksetaan mainosten katsomisesta. Vain 1 minuutti päivässä riittää tienaamaan pientä sivutuloa meille jokaiselle.

    T. ex-PA loppukuusta


  • jual1

   Mulla on ollut kotisivuna MSN.com, mutta nyt tämä adf.ly tunkee aina ensin auki. Eli kuinka saan sen pois?

   • Apuonlähellä

    Sun pitää vain mennä msn:nän kotisivuille ja laittaa se takaisin oletussivuksi koska luulen että adfly on pistänyt sen kotisivuksi


  • Mä en klikkaa adF.tä

   enään kun suurimmassa osassa linkeistä ei ole mitään
   katsottavaa.Ahneella on paskainen loppu.

  • best hits
  • Paljonko sinä sait?

   Paljonko oli vuoden tienestit?

   Kukas meistä töissä kävis tai täyttelis Kelan papereita jos tienestit noin helpossa olis. Itse kierrän kaukaa ko. linkit.

   • adflynääri

    Ei sillä rikastumaan pääse, Toki adfly ei ole ainoa kanava mistä rahaa netin kautta saan. En ole rikas mutta hyvin tulen toimeen. Kelan papereita täytyy vieläkin täytellä. Hyvä puoli tässä on ettei tarvitse herätä aamulla seitsämältä kuuntelemaan pomon vittuilua ja sitä samaa tehdä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Toisille sopii toisille ei. Eipä siitä sen enempää.

    Kiinnostuneille olen muutamia esimerkkejä ja ajatuksia kerännyt omille sivuilleni osoitteessa http://adflynaari.wordpress.com/

    Kysykää jos on jotakin epäselvää liittyen Adflyn käyttöön viestikentässä sivuillani!


  • adflynääri
  • Noobeille

   Siis Toi adfly on kyl yhtä roskaa! Ei ne muutaku levittää viiruksii! Kuulkaa mun kaveri on tietokonehakkeri! Mä voisin ihan hyvin sitä pyytää crashaan kaikki servut/sivut jokka tekee surveytä/mainoksii/viruksii ym...
   Sitäpaitsi toi adfly ei enää toimi ja se ei näytä mitään maiinoksii vaan jämähtää valkosel sivul, jossa on sivun otsikko ja mis lukee: Please Wait!

  • afdlynääri

   Noh.. Kaveri sieltä niin pulleena nousi, että taitaa olla hieman hiivaa täynnä?
   Sano kaverilles et hakkeroi adf.lyn tai mun sivun adflynääri.wordpress.com ! Adf.ly ei ois niin suuri tekijä jos se kusettas tai antais ladata viruksia käyttäjien koneelle. Se on bisnestä niille ja saavat jotai leivän päällekki kun hoitavat hommansa hyvin. Perusteluita jos kerran olet tuota mieltä? Mobiilipuolella asia toki on eri, jos puhelin on sellanen minne voi ladata suoraan tavaraa kysymättä lupaa.
   Pitäkää huoli tietoturvastanne niin verkkosivujen selailu on turvallista, kertoohan sen jo ihan maalaisjärkikin.

  • Anonyymi

   Adf.ly:tä on syytä välttää viimeiseen asti. Kun sinne päätyy, aukeaa mitä kummallisimpia ponnahdusikkunoita ja haitallisia sivustoja. Ihan järjetöntä!

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken tappo

   "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
   Henkirikokset
   155
   27338
  2. Kuka oli tekijä?

   Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
   Valkeakoski
   190
   17325
  3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

   Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
   Maailman menoa
   337
   9114
  4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

   Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
   Poliisi
   27
   6328
  5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

   Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
   Maailman menoa
   19
   4073
  6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

   Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
   Valkeakoski
   191
   3738
  7. Onko tekijän nimi tiedossa?

   Joko tiedetään?
   Valkeakoski
   21
   1594
  8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

   https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
   Valkeakoski
   43
   1447
  9. Miten meidän käy

   Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
   Ikävä
   49
   1195
  10. Toivottavasti tekijää ei suojella

   Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
   Valkeakoski
   50
   1134
  Aihe