Toimii mobiililaitteilla paljon huonommin kuin entinen Treffipal

onni2

8.1. uudistettu Treffipalsta toimii uskomattoman huonosti ja hitaasti älykännyköillä. Entisellä Treffipalstalla saatoin tehdä käytännöllisesti kaikki tempit älykännykällä, mutta nyt on tie noussut pystyyn: käyttö on hidsdta ja eräissä tilanteissa on pahoja virhetoimintoja. Havaintoni tein Nokia N9 -älykännykän oletusselaaimella, joka ei paljoa poikkea N9:n Firefox-selaimesta. Voitte lisätä tähän viestiketjuun havaintomne Android, iPhone, WP (Lumia ym) puhelimista: miten uusi poikkeaa entisestä.
( 1 ) Tekstin vieritys ei N9:llä toiminut täydellisesti viestiä kirjoitettaessa, mutta luettaessa ei ollut vierityksessä ongelmia. Mutta 8.1. uudistetulla Treffipalstalla pitkän viestin vieritys ei toimi loppuun asti (viimeinen rivi vilahtaa, mutta jää lopuksi piiloon). Vanha Treffipalsta toimi siis paljon paremmin kuin uusi. Toinen hyvin toimiva vertailukohta on Suomi24:n Keskustelupalsta: kirjoittaminen ja luettaessa skrollaus toimii Nokia N9-kännykällä ilman ongelmia. Tämänkin viestin kirjoitin N9:llä.
( 2 ) Uudistetulla Treffipalstalla on tekstin vierittäminen hyvin vaikeaa tai mahdotonta, kun kännykkä on vaaka-asennossa. Yli 5 riviä korkeiden viestien lukeminen onnistuu paremmin vasta kun kännykkä käännetään pystyasentoon , mutta silloin kuvaan tulee muita harmeja (kokeilkaapa).
( 3 ) Viestiä kirjoitettaessaa ei tekstiä voi juurikaan zuumailla, joten teksti pysyy pienenä, eikä tekstikursoria voi juurikaan siirtää haluttuun paikkaan tekstin korjaamista varten (kursorin saa haluttuun paikkaan tavallisesti vasta 5. - 10. yrityksellä). Vanhalla Treffipalstalla zuumaus onnistui paremmin ja kursorin siirto sormella toimi hieman paremmin.

Tässä tärkeimmät, kertokaa omista kännykkäkokemuksista tämän viestiketjunvastauksissa,, verraten entistä ja uutta Treffipalstaa.

32

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samansuuntaista WP:llä (Lumia 800).
      Viestiketjun lukeminen mahdotonta. Jää ketjun alkuosa näkemättä kun ei pysty skrollaamaan ylöspäin.

      Viestin kirjoittaminen onnistuu jotenkuten, mutta jotta pystyy seuraamaan keskustelua, pitää keskustelu avata uudelleen jotta viestketjun loppupää tulee näkyviin. Eli järkyttävä.

      • tuosta vallan unohtui pois että lähettää tyhjiä viestejä jos pitää RETURN pohjassa..


    • Ja Lumialla sellainen pieni ongelma että muuta ei sitten voi juuri tehdäkään kuin yrittää viestejä katsella. Puuttuu haku, puuttuu suosikit, puuttuu opastuskin.

      Puuttuvat toiminnot/painikket kyllä vilahtavat ruudulla, mutta katoavat.

      Uusi Treffit on käyttökelvoton Lumialla..

      Hyvä @suomi24 -poppoo, tehkää asialle jotain, please.

    • onni2

      Mobiilikäyttö on mennyt aivan onnettomaksi tässä uudistuksessa. Hakutoiminnassa tulee aivan liian helposti virheitä, koska skrollatessa alaspäin ei voi välttyä koskemasta epähuomiossa joihinkin hakukriteeri-nappuloihin. Vanhassa Treffipalstassa ei ollut näitä ongelmia koska vaihtoehtovalinnat tehtiin pienillä "radionapeilla". Tämä ongelma on vakava, koska uudistuksessa poistui mahdollisuus tallettaa hakuuprofili omalla nimellään. Haittana myös se että hakuasetukset häviävät aivan liian helposti. Vaikuttaa siltäöettä jos teet haun, loggaudut ulos ja teet uuden haun, ja sitten loggaudut uudestaan sisään, eivät edelliselläöistunnollaa (loggautineena) tehdyt asetukset ole enää jäljellä. Hakutoiminta ei siis toimi kunnollaa edes PC:llä. Mobiililaitteissa ongelmat vielä pahenevat mm liian "hermistä" vaihtoehtonappuloista" johtuen.
      Mobiilikäytöllä on turha puolustella tätä 8.1. tehtyä uudistusta, koska mobiilikäyttö on nyt tehty lähes toimimattomaksi. Vanha Treffipalsta toimi älykännykässäni suurinpiirtein täydellisesti. Ero on kuin vaihtaisin autosta puujalkakeppeihin!

      • vain ongelmia

        olet oikeassa. Kännykällä käyttö on muuttunut ihan mahdottomaksi. Ensinnäkin haku ei edes toimi. Kännykkä kuitenkin nokia E7 niin luulisi sellaisella senkin toimivan. Luulevatko ylläpitäjät nykyisin ihmisten todella käyttävän palvelua pelkästään tietokoneella? Eikös pitäisi tuotteet suunnitella nimenomaan kännykän käyttöä silmällä pitäen koska luulempa että suurin osa nykyisin sillä kännyllä netissä pyörii useammin...


    • Mobiili-Pertti

      Ei voi pitää paikkaansa, sillä Suomi24 ylläpito on sanonut tuolla usein kysyttyjen kysymysten ketjussa näin:

      "Uudistuva palvelu tulee olemaan myös visuaalisesti näyttävämpi ja Treffejä on jatkossa helppo käyttää myös erilaisilla päätelaitteilla kuten älypuhelimella tai taulutietokoneella."

      Teidän älypuhelimissanne on jotain vikaa.

    • tranquila2

      Hih ja heh..


      Olisi itse pitänyt kokeilla vähän enemmän.. Löytyi lopultakin ne kadonneet toiminnot.
      Mistäpä se maalaistollo ymmärtää että kun PLUS-palvelun -merkin väri vaihtuu,. siitä tuleekin alasvetovalikko josta haku, suosikit, opastus ja piilotettu Plus-palvelu löytyvät.

      Käyttöliittymän suunnittelun vajetta hyvä @suomi24 -poppoo. Miksi ihmeessä tälläinen väkerrys ja kaikki ihan turhaan, koskapa tilaa on kaikille toiminnoille näkyä samalla rivillä ilman jotakin alasvetovalikkoa??? Kun etusivu tulee näytölle, siinä ovat kaikki toiminnot nätisti näkösällä hetken ja sitten toimintovalikko muuttuu, järjetön...

    • @suomi24,
      Mobiilipuolella käyttöliittymässä koko ajan osa ikoneista näkynyt pelkkänä laatikkona. Mikä kestää kun ei ole korjattu????

    • hellanllettassentään

      Voi yhen kerran, @suomi24: Kuvien selaaminen, katselu kännykällä. En oikeasti ole keksinyt kuinka pitäisi toimia, se nimittäin joko toimii tai ei toimi. Mitään logiikkaa ei hommassa ole. Niitä toimintonappuloita ei vain aina tule. Ja kun toimintonappuloita ei ole, pitää BACK:lla yrittää palata profiiliin ja hupsis, ollaankin takaisin Hakutilassa!!!!

      Ja edelleenkin osa ikoneista pelkkiä laatikoita!!!!!

    • Hilun viikset

      @suomi24

      Kun mobiiliversiossa tekee haun siten että lisää tai uuttaa ihanneprofiilin hakukriteerejä, käy niin että tekee ensin perushaun (ehtii nähdä lukumäärän) ja vasta sitten tekee sen oikean haun?!???!!?!?!!!

      Onko jokainen haku samanlainen myös jos käyttää muuta kuin kännykkää??? Ainkain aiheuttaa kovasti lisäkuormaa verkkoon / TUPLAA PALVELIN-/VERKKOKUORMAN!!!!!

    • mobiilihessu

      @suomi24 voisitteko korjata viesti-kansion, niin että sitä pystyisi käyttämään. Nokian symbian belle puhelimella koko viestisivu liikkuu samalla, kun yrittää vierittää näkyviin viesti-ruudun listaa viestittelijöistä. Eli käytännössä listatut viestittelijät katoavat näkyvistä koko ajan ja viestuen avasminen on erittäin hankalaa. Järjestäminen ei edelleenkään toimi ja kirjoitettaessa viestiä osa ikkunasta katoaa näkyvistä. Tästä syystä viestä lähettäessäni siirsin vahingossa koko viestketjun arkistovälilehdelle. Eli viestikansio kokonaisuudessaan ei toimi kännykässä kunnolla, päinvastoin on lähes mahdoton käyttää.

    • Täydellinen tuote

      Siksi, että @suomi24 on saanut palautetta, että tällainen sivusto me käyttäjät halutaan. Ei se voi olla huono jos pari sataa testaajaa on sitä testaillut. Näin @jarnos24 on tuolla sivuilla kertonut eli uskottava se on. Mutta älä huoli, nyt testaajia on tuhansia. Tosin harmi vain, että pökälettä ei voi kiillottaa...

    • Hullua???

      Oon huomannut ton saman, että sivut skaalautuu mobiililaitteen näytölle tosi oudosti. Mustat palkit yläreunassa peittää koko ruudun.

    • OPera Mini

      Se mitä @suomi24 tällä viikolla saanut aikaisekis on se lopullinen Treffit-palvelun mobiilikäytön tuho, HUHUHUHHUUU.. Kyllä meni reisille, perse!

      MIkään ei toimi, ei enää edes viestit. Täysin käyttökelvoton.

      Ne joilla pelaa Opera Mini, voi vielä palvelua käyttää. Muutoin ei toivoakaan.

    • Hei,

      Mobiililaitteilla viestittelyä on parannettu yleisimmillä käyttöjärjestelmillä tällä viikolla.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • mobiilipellepulla

        kovin vähän lohduttaa. nythän se toimii samoin kuin pari viikkoa sitten, tuossa välillä onnistuitte vain sotkemaan sen vähäisenkin toimivuuden (siis viestien)

        Missäs ne ikonit/kuvakkeet?? Missä se haun toimivuus? Edelleen nollautuu haku kun pala profiilista hakulistalle


      • mobiilihessu

        @suomi24 milloin korjaatte sen, että kun etusivulta menee linkistä toiseen profiiliin ja palaa back-napilla takaisin päätyy aina etusivun sijaan error-sivulle? Ärsyttää nuo "täällä ei ole mitään eikä ketään"-sivut kautta linjan, aivan kuin tekisitte pilaa omista sivuistanne. Jonkun koodarin lapsellinen pila kopsahtaa pian teidän omaan nilkkaanne, kun tuosta alkaa tulla teidän palveluanne kuvaava mainoslause: Suomi24 -treffipalvelu, jossa ei ole mitään eikä ketään, mene sinäkin pois täältä.


      • mobiilihessu kirjoitti:

        @suomi24 milloin korjaatte sen, että kun etusivulta menee linkistä toiseen profiiliin ja palaa back-napilla takaisin päätyy aina etusivun sijaan error-sivulle? Ärsyttää nuo "täällä ei ole mitään eikä ketään"-sivut kautta linjan, aivan kuin tekisitte pilaa omista sivuistanne. Jonkun koodarin lapsellinen pila kopsahtaa pian teidän omaan nilkkaanne, kun tuosta alkaa tulla teidän palveluanne kuvaava mainoslause: Suomi24 -treffipalvelu, jossa ei ole mitään eikä ketään, mene sinäkin pois täältä.

        Hei,
        emme ole saaneet toistettua mainitsemaasi ongelmaa, jossa päädyt error-sivulle. Voisitko kertoa millä puhelimella käytät treffipalvelun mobiiliversiota?

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


      • mobiilihessu
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        emme ole saaneet toistettua mainitsemaasi ongelmaa, jossa päädyt error-sivulle. Voisitko kertoa millä puhelimella käytät treffipalvelun mobiiliversiota?

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        @suomi24 Moi, Puhelin on mainittu tässä ketjussa jo aikapäiviä sitten eli Nokian kosketusnäyttöpuhelin symbian belle-käyttiksellä ja nokian selaimella. Testailin tuota error-sivu ongelmaa ja se näyttäisi liittyvän selaimen sivuhistoriatoimintoihin. Ongelma näyttää poistuvan, kun saman istunnon aikana selaimen sivuhistorian poistaa tai muuttaa back-napin asetuksia siten, että navigoi sivujen pikkukuvien kautta. Mutta kun selaimen sulkee ja avaa sekä kirjautuu uudelleen, niin error-sivuongelma palaa eikä navigointi pikkukuvien tai sivuhistoriankaan kautta onnistu. Ainoa mahdollisuus on tyhjentää sivuhistoria tai navigoida navigointipalkin kuvakkeiden kautta. Sujuvaa käyttöä olisi navigoida back-napilla ilman ylimääräisiä säätämisiä.

        Muiden tässä ketjussa mainittujen ongelmien osalta teidän päivityksenne korjasi tuota viestilista-ikkunan järjestystä ja nyt käyttäjärajoitusilmoitus ja viestilista ovat hyvin järjestyksessä ja selattavissa, mutta edelleen kun avaa esille yhden käyttäjän viestiketjun niin sen vierittäminen on hankalaa, koska koko sivu liikkuu samalla ja viestien esiin vieritys on tuskaisen työlästä. Kun sivua vierittää (siis kosketusnäytöllä) se jakautuu hassusti kahteen frameen eli menee vieritettäessä kahtia. Viestinkirjoitus-ikkuna on nyt kohtalaisen käytettävä, ilmeisesti korjasitte sitä koska tyhjä tila kirjoitettavan tekstin ympärillä on tiivistynyt. Kaikki nuoli-, roskakori- ja arkistoikonit näkyvät edelleen pelkkinä ruutuina.

        Latautumattomien mainosten tyhjä musta tila etusivulla on myös pienentynyt, mutta kyllähän tuossa etusivun asettelussa olisi oikeasti paljon parantamisen varaa. Ja käytettävyyttä parantaisi kummasti myös se, jos siirtäisitte kirjautumissivun tekstikentät vierekkäin. Nyt kun ne ovat alekkain, niin näppäimistö peittää tekstikentän siihen kirjoitettaessa ja tekstikenttää joutuu jatkuvasti vierittämään esiin näppäimistön alta.


      • mobiilihessu
        mobiilihessu kirjoitti:

        @suomi24 Moi, Puhelin on mainittu tässä ketjussa jo aikapäiviä sitten eli Nokian kosketusnäyttöpuhelin symbian belle-käyttiksellä ja nokian selaimella. Testailin tuota error-sivu ongelmaa ja se näyttäisi liittyvän selaimen sivuhistoriatoimintoihin. Ongelma näyttää poistuvan, kun saman istunnon aikana selaimen sivuhistorian poistaa tai muuttaa back-napin asetuksia siten, että navigoi sivujen pikkukuvien kautta. Mutta kun selaimen sulkee ja avaa sekä kirjautuu uudelleen, niin error-sivuongelma palaa eikä navigointi pikkukuvien tai sivuhistoriankaan kautta onnistu. Ainoa mahdollisuus on tyhjentää sivuhistoria tai navigoida navigointipalkin kuvakkeiden kautta. Sujuvaa käyttöä olisi navigoida back-napilla ilman ylimääräisiä säätämisiä.

        Muiden tässä ketjussa mainittujen ongelmien osalta teidän päivityksenne korjasi tuota viestilista-ikkunan järjestystä ja nyt käyttäjärajoitusilmoitus ja viestilista ovat hyvin järjestyksessä ja selattavissa, mutta edelleen kun avaa esille yhden käyttäjän viestiketjun niin sen vierittäminen on hankalaa, koska koko sivu liikkuu samalla ja viestien esiin vieritys on tuskaisen työlästä. Kun sivua vierittää (siis kosketusnäytöllä) se jakautuu hassusti kahteen frameen eli menee vieritettäessä kahtia. Viestinkirjoitus-ikkuna on nyt kohtalaisen käytettävä, ilmeisesti korjasitte sitä koska tyhjä tila kirjoitettavan tekstin ympärillä on tiivistynyt. Kaikki nuoli-, roskakori- ja arkistoikonit näkyvät edelleen pelkkinä ruutuina.

        Latautumattomien mainosten tyhjä musta tila etusivulla on myös pienentynyt, mutta kyllähän tuossa etusivun asettelussa olisi oikeasti paljon parantamisen varaa. Ja käytettävyyttä parantaisi kummasti myös se, jos siirtäisitte kirjautumissivun tekstikentät vierekkäin. Nyt kun ne ovat alekkain, niin näppäimistö peittää tekstikentän siihen kirjoitettaessa ja tekstikenttää joutuu jatkuvasti vierittämään esiin näppäimistön alta.

        @suomi24 Moi, miksi näille mobiilikäytön ongelmille, joita olen raportoinut ei tehdä mitään???


      • z24-kriisi
        mobiilihessu kirjoitti:

        @suomi24 Moi, miksi näille mobiilikäytön ongelmille, joita olen raportoinut ei tehdä mitään???

        suomi24:lla ei taida olla ku yksi koodari, ei se ennätä ku on työn alla se viestittely..


      • z24-kriisi kirjoitti:

        suomi24:lla ei taida olla ku yksi koodari, ei se ennätä ku on työn alla se viestittely..

        Hei,
        kaikki käyttäjien ilmoittamat mobiilipalvelua koskevat kehitysehdotukset ja ideat on otettu talteen. Tällä hetkellä työskentelemme kuitenkin viestittelyn parissa ja mobiilipalvelu tulee kokonaisuutena työn alle myöhemmin.

        Suomi24:ssä on töissä usempi kuin yksi koodari.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


      • mobiilihessu
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        kaikki käyttäjien ilmoittamat mobiilipalvelua koskevat kehitysehdotukset ja ideat on otettu talteen. Tällä hetkellä työskentelemme kuitenkin viestittelyn parissa ja mobiilipalvelu tulee kokonaisuutena työn alle myöhemmin.

        Suomi24:ssä on töissä usempi kuin yksi koodari.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        @suomi24 höpö höpö, miksi mainostatte treffien etusivulla, että toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla? En haluaisi olla se, joka mainonnan perusteella uutena asiakkaana ostaa teidän palvelun ja käytännössä saa pelkkää keskeneräistä tuubaa ja treffit, joissa mukamas on hirveesti profiilejä mutta todellisuudessa "täällä ei ole mitään eikä ketään", pelkkää erroria.


      • ap.
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        kaikki käyttäjien ilmoittamat mobiilipalvelua koskevat kehitysehdotukset ja ideat on otettu talteen. Tällä hetkellä työskentelemme kuitenkin viestittelyn parissa ja mobiilipalvelu tulee kokonaisuutena työn alle myöhemmin.

        Suomi24:ssä on töissä usempi kuin yksi koodari.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        Mari se(tä) vastailee omiin viestäihisä, alka jo raukka seota


      • maalaistuomari
        mobiilihessu kirjoitti:

        @suomi24 höpö höpö, miksi mainostatte treffien etusivulla, että toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla? En haluaisi olla se, joka mainonnan perusteella uutena asiakkaana ostaa teidän palvelun ja käytännössä saa pelkkää keskeneräistä tuubaa ja treffit, joissa mukamas on hirveesti profiilejä mutta todellisuudessa "täällä ei ole mitään eikä ketään", pelkkää erroria.

        Elikä tämä juttu menee näin että suomi24 sortuu hyvin raskaasti täysin toimimattoman tuotteen mainostamiseen.
        Tästähän voisi periaatteessa jo nostaa jutun.


      • maalaistuomari kirjoitti:

        Elikä tämä juttu menee näin että suomi24 sortuu hyvin raskaasti täysin toimimattoman tuotteen mainostamiseen.
        Tästähän voisi periaatteessa jo nostaa jutun.

        Hei,
        uudistuneen treffipalvelun käyttö mobiililaitteella ei ole vielä sitä, minkälaiseksi sitä rakennamme. Tämän me tisdostamme. Olemme tuotekehityksessä vasta alkuvaiheessa ja edessä on vielä paljon korjattavaa ja hiottavaa. Hitaasti ja varmasti viemme mobiilipalvelua kuitenkin eteenpäin. Uuden mobiilisovelluksen käyttö on tästäkin huolimatta helpompaa ja sujuvampaa kuin vanhan palvelun, joka ei taipunut mobiiliin.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


      • ap. kirjoitti:

        Mari se(tä) vastailee omiin viestäihisä, alka jo raukka seota

        Hei,
        en vastaile omiin viesteihini enkä ole sekoamassa. Suomi24:n ylläpito kirjoittaa suomi24-nimimerkillä, eikä tässä ketjussa ylempänä oleva z24-kriisi-nimimerkillä kirjoittava käyttäjä ole ylläpidossa töissä.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


      • Knalli&Sateenvarjo
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        en vastaile omiin viesteihini enkä ole sekoamassa. Suomi24:n ylläpito kirjoittaa suomi24-nimimerkillä, eikä tässä ketjussa ylempänä oleva z24-kriisi-nimimerkillä kirjoittava käyttäjä ole ylläpidossa töissä.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        Kuka teillä olisi töissä? Olette vaan aikaa viettämässä siellä työpaikalla, kun sallitte sääntöjenvastaisten nimimerkkien kirjoitella, muttette tähän puutu...?!

        vitsi vitsi


      • mobiilihessu
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        uudistuneen treffipalvelun käyttö mobiililaitteella ei ole vielä sitä, minkälaiseksi sitä rakennamme. Tämän me tisdostamme. Olemme tuotekehityksessä vasta alkuvaiheessa ja edessä on vielä paljon korjattavaa ja hiottavaa. Hitaasti ja varmasti viemme mobiilipalvelua kuitenkin eteenpäin. Uuden mobiilisovelluksen käyttö on tästäkin huolimatta helpompaa ja sujuvampaa kuin vanhan palvelun, joka ei taipunut mobiiliin.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        @suomi24 aikamoinen mielikuvitus teillä on. Miksi muuten tämä Marin ilmoittama asia ei lue tuolla treffien etusivulla, jotteivat uudet asiakkaat menisi halpaan harhaanjohtavan mainonnan takia?


      • soijaa pukkaa
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        en vastaile omiin viesteihini enkä ole sekoamassa. Suomi24:n ylläpito kirjoittaa suomi24-nimimerkillä, eikä tässä ketjussa ylempänä oleva z24-kriisi-nimimerkillä kirjoittava käyttäjä ole ylläpidossa töissä.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        Eipä Mari-nimimerkilläkään kirjoittava ollut eilen töissä. Ja toisekseen
        S24- kirsi nimimerkki täällä riehuu ja sen viestit poistetaan, kun ilmmoittaa..


      • ssss.
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,
        en vastaile omiin viesteihini enkä ole sekoamassa. Suomi24:n ylläpito kirjoittaa suomi24-nimimerkillä, eikä tässä ketjussa ylempänä oleva z24-kriisi-nimimerkillä kirjoittava käyttäjä ole ylläpidossa töissä.

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24

        ", eikä tässä -ole ylläpidossa töissä."

        Kukas teillä olisi töissä? Ainiin, yksi Siivoaja.

        Muut kuluttaa vain aikaa työpaikalla?


    • töttöröötä

      Upp
      Elikkäs ei toimi vieläkään.. Ei mikään treffien puolella, muuten Suomi24 toimii lumia 920:lla hyvin mutta treffi osio ei.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      410
      4208
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      137
      2841
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1968
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1370
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      75
      1302
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1268
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1262
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1231
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      53
      1031
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      970
    Aihe