Ratkaisu palstan ongelmiin

jkhkhh

Terve Suomi24:n ylläpito, Elina ja Piia ja muut.

Taisin olla hieman naiivi kuvitellessani, että uudistus oikeasti helpottaisi treffipalstan käyttöä. Täytyy sanoa että jo yleisen elämänkokemuksen perusteella olisi pitänyt osata odottaa, että uudistus epäonnistuu. Näin kävi.

Viestien, profiilihaun ja sivun selaamisen ongelmat olivat vain osa kokonaisuutta joka meni pieleen. Nyt koko palsta on kokonaisuutena luotaantyöntävä. Te neljäkö tämän uuden palstan suunnittelitte? Syypäiden etsintä on turhaa, koska kaikkeen on olemassa helppo ratkaisu jonka kerron viestini lopussa.

Jotta ymmärrätte mistä on kyse, mainitsen että minun mielestäni, ja varmasti usean muun palstalaisen mielestä koko uudistus olisi hoitunut erinomaisesti lisäämällä ainoastaan sivuston kapasiteettia ja lisäämällä muutaman valintaruksin. Useamman kuvan lisäämismahdollisuus on hyvä idea. Se onkin ainoa valopiste koko sekamelskaisessa paskassa.

Mikä teiltä sitten olisi nyt oikea ratkaisu, olisi se, että toteaisitte täällä julkisesti, että saamanne palautteen perusteella käyttäjät eivät ole tyytyväisiä uuteen sivustoon, minkä seurauksena päätätte palauttaa vanhan sivuston käyttöön noilla äsken mainituilla muutoksilla.

Vinkkinä, se osoittaisi todella oikeaa selkärankaa! Käsittääkseni teette ainakin osa treffipalstalla töitä sivutoimena, voisitteko ottaa tämän asian yhtä ammatillisesti kuin oikeat toimenkuvanne? Mahdatteko olla edes itse tyytyväisiä uuteen palstaan?

Nyt omaan ratkaisuuni. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, koska sivusto ei toimi, on sivustolta lähdettävä pois. Näin tein itse ja tähän samaan kehotan kaikkia muitakin, jotka ovat pettyneitä palstan toimintaan.

Kun asiakkaita kohtelee hyvin, asiakkaiden määrä kasvaa. Sama tapahtuu toiseen suuntaan. Korjatkaa asia ja saatte haluamianne maksavia asiakkaita.

16

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt 3

      Täysin samaa mieltä ! En ole vielä poistanut profiiliani, mutta olen jo kirjautunut toiselle treffipalstalle ja kunhan pääsen siihen sisälle, niin sitten. Vanhassa treffipalstassa ei ollut yhtään mitään vikaa.
      Sitten ihmetyttää nämä uudet tiedot, esim montako kertaa olet kirjautunut, montako viestiä saanut / lähettänyt jne....onko se oleellista?? Ja tämä prosentuaalinen sopivuus jonkun profiilin kanssa, voi voi. Kyllä jokaisella on sen verran järkeä, että osaa itse lukea, jos profiili on kiinnostava tai ei. Ihan on kuin jostain teinilehdestä. Ja tosiaan, palsta on luotaantyöntävä !!!

    • ennnenolikaikparemmi

      Suomi24 ei ole tainnut koskaan kuulla sanontaa että asiakas on aina oikeassa kuten nyt tämän viimeisimmän treffiuudistuksen kanssa :) jotkut asiat on hyvä säilyttää sellaisenaan kuin ovat, eikä olis ensimmäinen sivu mistä käyttäjät on kaikonneet uuden hienon päivityksen myötä... pitääkön seuran hakemisesta tosiaan tehdä vielä entistä vaikeampaa kuin se jo on? ilmeisesti pitää jotta saadaan pariutuminen pysymään kurissa

      toimivaa ei kannata korjata, se menee vain rikki...

    • jkhkhh

      Paras ratkaisu ylläpidolle olisi ollut pienimuotoinen kysely treffien käyttäjille siitä minkälaisia muutoksia palstalle toivotaan, sen jälkeen näiden muutosten toteuttaminen.

      Varmasti palstan suhteen jotain tulee vielä tapahtumaan, koska negatiivisen palautteen määrä vaikuttaa todella suurelta. Vaikea tietysti arvioida kuinka moni vain "alistuu" käyttämään toimimatonta sivustoa.

      En ole koskaan käyttänyt maksullisia treffipalveluita, koska en suostu sellaisesta maksamaan. Nettideittailu toimii muutenkin aika auttavasti erinäisistä syistä. Nyt kuitenkin jopa maksulliset palvelut tuntuvat houkuttelevammilta kuin Suomi24.

      Ylipäätään koko Suomi24-sivuston toimivuus on kyseenalainen saatujen palautteiden perusteilla. Siksi en aio enää astua koko palveluun. Tämän tulisi olla jokaisen itseään kunnioittavan ihmisen päätös!

    • Hei käyttäjät,

      Haluamme oikoa muutamia esittämiänne väitteitä.

      Ensiksi, uudistukselle oli olemassa erittäin hyvät perustelut. Vanha palvelu oli jäykkä, eikä sitä pystynyt kehittämään mihinkään. Nyt tuotanto on tuotu Suomi24:än, kuten suurin osa muistakin palveluistamme, jolloin voimme kehittää palvelua tulevaisuudessakin vastaamaan entistä paremmin käyttäjien tarpeita.

      Käyttäjä on meille aina numero yksi. Jos joku menee pieleen teidän käyttökokemuksenne osalta, olemme epäonnistuneet jollain tavalla. Olemme vilpittömästi pahoillamme, että testeistä huolimatta uudistuneeseen palveluun pääsi lipsahtamaan virheitä, joita siellä ei tietenkään lanseerausvaiheessa enää pitäisi olla. Sen takia teemme kovasti nyt töitä, että viimeisetkin viilaukset saadaan kohdilleen.

      Palaute palstoilla on korostuneen negatiivista. Olemme saaneet myös positiivista palautetta, ja monen mieli on muuttunut, kun hän on hetken aikaa käyttänyt uutta palvelua. Kaikki uusi tuntuu aluksi vastenmieliseltä, mutta uskomme että kun pienet virheet on karsittu ja olette tutustuneet palveluun, on lopputulos kaikkien osalta myönteinen.

      Seuraamme tarkkaan monilla eri mittareilla muutoksen vaikutuksia ja tulemme varmasti tekemään käyttäjille myös tutkimusta käyttökokemuksista hyvinkin pian lähitulevaisuudessa.

      Uudistuksen suunnittelutyön taustalla on valtava määrä asiakaspalautteita ja kehitysideoita, joita olemme teiltä saaneet vuosien varrella. Tarkoitus on ollut nimenomaan luoda käyttäjien oma palvelu. Meillähän perusprofiili on edelleen maksuton toisin kuin useilla kilpailijoilla, joten olemme nimenomaan pitäneet tärkeänä, että meille kaikki saavat tulla. Koska kuitenkin kyseessä on yritystoiminta, tarjoamme lisämaksusta tiettyjä lisäominaisuuksia tärkeille Plus-asiakkaillemme. Ilman Plus-asiakkaita ja mainostuloja ei tällaista palvelua olisi mahdollista tarjota laisinkaan.

      Aloittaja mainitsi, että tekisimme Suomi24:ä sivutoimena. Se ei pidä paikkaansa, vaan meitä on täällä täysipäiväisesti nelisenkymmentä iloista veijaria tekemässä tätä palvelua teille. Joukossamme on monenlaisia osaajia ja tyyppejä. Välillä teemme amatöörimäisiä virheitä, tämä väite on kyllä varmasti ihan totta.

      Jokainen tehköön omat päätöksensä siitä, missä hänen seuranhakunsa tapahtuu. Me toivotamme kaikki palveluumme tervetulleeksi, mutta sieltä saa myös poistua ja sinne palata, jos siltä tuntuu.

      Onnea ja menestystä seuranhakuun, missä ikinä se sitten tapahtuukaan.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • masa12

        Täytyy kyllä nostaa hattua miten jaksat asiallisesti kertoa asioista vaikka täällä palaute on pääosin ollut epäkypsiä loukkauksia. Minä ainakin arvostan tätä uudistusta ja ulkoasu on tyylikäs ja moderni. Olihan se vanha Treffit selvästi vanhentunut ja voin hyvin kuvitella, että sen teknisessä toteutuksessa oli paljon historian painolastia joka hankaloitti jatkokehitystä. En kaikista uudistuksista itsekään pidä, mutta eiköhän tästä uudesta versiosta saada kulmat siloiteltua kun vähän jaksetaan odottaa.


      • Suomi24:lle

        Elina, onko paljonkin tullut palautetta ja kehittämisideoita, että online-tila ja hakujen talletusmahdollisuus pitäisi poistaa?

        Tuossa tekstissäsi ilmaisit rivien välissä miksi uudistus oikeasti on tehty. Vanha oli niin toimiva, että plus-asiakkaiksi oli hankala saada haluamanne määrä asiakkaita. Strategianne olikin tehdä ilmaiskäyttäjille niin paljon huonompi palsta, että ilmaisversion käyttäjät olisivat käytännössä pakotettuja ostamaan plus-palvelu. Mikään muuhan ei selitä lukuisten oleellisten toimintojen poistamista.

        Valitettavasti rahan kiilto silmissä mopo karkasi täysin teidän "iloisten veijareiden" suunnittelupalavereissa. Ette ole ottaneet huomioon, että jos ilmaispalvelun käyttäjiä kohtelee törkeästi, he lähtevät. Kuka viitsii maksaa plus-palvelusta jos käyttäjämäärät romahtavat ja seuraa on entistä vaikeampi löytää? Ilman ilmaispalvelun käyttäjiä tämä palsta kuopataan hyvin nopeasti.

        Ehkä vielä kannattaisi miettiä kuinka kauan tällaista venäläistä rulettia, jossa luetetaan asiakasuskollisuuteen surkeasta tuotteesta huolimatta, uskaltaa pelata?


    • näinkö tosiaan

      Onko nyt tosiaankin taas päivitys menossa koska se sivu lävähtää auki ainakin minun koneella kun yritän mennä sivuille. Olen maksava plus asiakas.

    • mustalaisen hevoset

      jokaisen oma asia mutta minä en maksaisi suomi24 treffien uudesta versiota edes puupennin vertaa oli sitten vaikka treffit plus ei tässä ns. uudessa suomi24 treffeissä ole yhtään mitään kehuttavaa.
      Aivan keskeneräinen ja raakile tuote on päästetty ilmoille.

    • tuubaaaaaaaaa

      eli siis toisinsanoen suomi24 kertoi käyttäjilleen että painukaa vittuun täältä jos ei uudet treffit kelpaa, hyvä hyvä..

      ensinnäkin miksi hyvää olemassa olevaa pitää pystyä kehittämään? vissiin pitää teilläkin jotaki hommaa sitte olla...

      "Palaute palstoilla on korostuneen negatiivista. Olemme saaneet myös positiivista palautetta, ja monen mieli on muuttunut, kun hän on hetken aikaa käyttänyt uutta palvelua."

      eikö tuon korostuneen negatiivisen pitäisi jo kertoa että metsään on menty ja pahasti.. jos prosentuaalisesti ajatellaan niin taitaa 95% olla negatiivista ja 5% plussaa...

      aika prosentuaalinen määrä kuitenkin tuo ketkä ovat tyytyväisiä ja joiden mieli muuttunut uudistuksen suhteen

      lopuksi mitä ilmeisimmin suomi24 ei aio ottaa vanhaa treffipalvelua käyttöönsä kun on tuhlannut kerran turhaa aikaa ja työtä tyhjän vuoksi vaikka käyttäjät kaikkoaisivat ja tekisivät mitä sen eteen että saisivat oman kultansa eli palvelunsa takisin..

    • tavallaantyytyväinen

      Aloittaja on oikeassa, ainoa oikea tapa äänestää on poistaa
      profiilinsa s24 treffeiltä. Niin minäkin tein.
      Treffiuudistuksesta nousseen marmatuksen sävy
      kertoo jotain rivien välissä: s24 treffit on monelle henki ja elämä, jonkin-
      lainen sosiaalinen yhteisö. Enemmän elämänhallintaa ja vähemmän
      s24 treffejä, tässä neuvo. Omien pinttyneiden tapojen muuttaminen tekee
      tietysti aina kipeää. Todennäköisesti treffiuudistuksella on tahaton hyväkin
      seuraamuksensa, moni ottaa itseään niskasta kiinni ja vaihtaa edes
      treffipalvelua, ehkä jopa menee ulos ihmisten ilmoille!

    • Just Joo

      Suomi24 on 40 iloisen veijarin suojatyöpaikka, jotka eivät mistään muualta työtä saisi tuolla osaamisella.

      Jos vanha päivitys ei ollut omissa käsissä, niin miksi sitä piti ylipäätään päivittää? Se toimi ihan hyvin. Täällä on tullut paljon toivomuksia vanhan palvelun ominaisuuksien palauttamisedsta uudestaan. Aiotteko niitä palauttaa vai ei?

    • tman78997

      Jos tämä uudistus olisi tehty vanhasta järjestelmästä saatujen kehitysideoiden pohjalta voisi kuvitella, että tässä olisi paljon uusia ominaisuuksia. Nyt on ihan päinvastoin. Palvelu on hidas, sen maturiteetti on korkeintaan jotain betaa, kunnollista kuormatestausta ei ilmeisesti tehty ollenkaan ja käytännössä jokaisesta päätoiminnosta on hukattu 50% ominaisuuksista jotka teki käytöstä yksinkertaista.

      On ihan aikuisten oikeasti käsittämätöntä, ettei viestejä pysty poistamaan, online-tilaa ei näe, hakuja ei voi tallentaa, kävijähistoriaa selata ja muutenkin koko etusivu on kuin powerpointissa demottava screenshot oikeasta palvelusta. Mitä ihmettä oikein liikkui niiden johtajien päässä jotka päättivät, että tällainen uudistus vie palvelua eteenpäin?

      Enkä edes viitsi aloittaa enää avautumista siitä, että näitä palveluja voisi ammatti-ihmiset testata jollain muullakin kombinaatiolla kuin Windowsilla ja Internet Explorerilla. Tämä koskee myös tätä keskustelupuolta.

    • VanhaTestaaja

      Miten voikin sivuston tyriä näin totaalisesti "Päivittämällä" :( Lieneekö edes testattu? Ei olis menny minun testeistä läpi tämä sivusto... Parhaat ominaisuudet poistettu ja haussa mukana kaiken mailman maita mukaanlukien Pohjois-Korea. Voi hyvää päivää, älyhoi! älä jätä. Sivuston tekijät jäi kyllä nyt junastaki. Ei huva! :(

    • Ei niin iloinen...

      Suomi24:n 40:llä iloisella veijarilla on nyt sama tilanne, kun olisi hukannut valmiin opinnäytetyön ainoan version. Kaikki pitää aloittaa alusta. Pitäisi tehdä suurinpiirtein samanlainen mitä vanha, mutta homma etenee tuskaisen hitaasti. Tehdään toiseen kertaan täysin turhaa työtä.

      Jos kerran homma on nyt omissa käsissä, niin miksi ei tehdä edes ulkoasua sellaiseksi, kuin muu Suomi24 sisältö? Kamalat värit ja isoja kuvakkeita. Yhdelle sivulle saisi vanhan palvelun tapaan esim. hakutoiminnossa kaiken mahdollisen, eikä tarvitsisi olla erikseen apuvalikoita. Samoin profiileissa.

      • JoeBob74

        "Jos kerran homma on nyt omissa käsissä, niin miksi ei tehdä edes ulkoasua sellaiseksi, kuin muu Suomi24 sisältö?"

        Epäilisin, että ne 40 iloista veijaria ovat joko myyjiä tai koodareita. Firmassa ei ole ammattitaitoista konseptisuunnittelijaa, ei käyttöliittymäsuunnittelijaa ja koodarit taas eivät katsoneet tarpeelliseksi teettää ulkopuolella käytettävyystutkimuksia ennen julkaisua kun he nyt kuitenkin tietävät muunmuassa kaiken. Nyt täytyy vaan käyttäjien uskoa että koodi on oikein kaunista ja on pikkumaista valittaa semmoisesta ettei palvelu toimi ja Plus -asiakkaat ovat maksaneet jostain mitä eivät enää saa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4474
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      243
      2469
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1361
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      191
      1191
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1086
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1084
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      58
      1021
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1021
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      1015
    Aihe