Lumian herätyskello sekoilee omiaan

menneentalvenlumia

Mistäköhän voisi johtua, kun n. vuoden käytössä olleen Nokian Lumia 710:n herätyskello herättää jos herättää, aina se ei sitä tajua tehdä. Osaan kyllä laittaa herätyksen päälle, ja näkyy ihan selvästi kun herätys on päällä. Pistän useamman hälyytyksen kerralla päälle, ja aina niistä osa jää hälyyttämättä? Käytän kertahälyytystä, eli hälytys kytkeytyy pois sen jälkeen, kun herätyskello on soinut. Näiden joidenkin herätysaikojen kohdalla herätys näyttää jäävän päälle, eikä koskaan soi... Olisiko jotain päivitystä tms. jolla tämän häiriön saisi pois... ei kehtaisi alkaa tehdasasetuksia palauttamaan, kun joutuisi sitten kaiken asentamaan uusiksi.

onko muilla lumian omistajilla ollut samanlaista ongelmaa?

13

1322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menneentalvenlumia

      tuli vielä mieleen, että pari kertaa herätys on soinut 2 tuntia myöhässä siitä, mitä olen laittanut herätysajaksi. Kadun koko kapulan ostoa jo muutenkin.

      • käki kello

        Tarkista nyt ensin, että puhelimesi käy Suomen aikaa (Helsinki). Voit hakea marketplacesta jonkun ilmaisen herätyskellon ja kokeilla herättääkö sellainen paremmin.


    • menneentalvenlumia

      Kyllä on suomen ajassa. Ensimmäiset kuukaudet toimi kyllä niinkuin pitääkin, mutta jossain välissä alkoi sekoilla. Pitää miettiä tuota toisen herätyskellon asentamista, jos ei muu auta. Mieluiten käyttäisin kuitenkin tuota mikä tuossa on valmiina jo.

      • osta

        Osta minulta vanha herätyskello, mikä rämisee kunnolla ja herättää varmasti. Olis useampia malleja myynnissä ja toimivat hyvin.


      • weykkcx
        osta kirjoitti:

        Osta minulta vanha herätyskello, mikä rämisee kunnolla ja herättää varmasti. Olis useampia malleja myynnissä ja toimivat hyvin.

        Täällä sama ongelma. Känny lumia 800. Ollut jo pidempään ja koko ajan vaan muuttu herätys epäluotettavammaksi. Eka vaan jätti jonkun hälytyksen huomioimatta. Nyt lähes kaikki ja hälyttää väärään aikaan. Kaamea vika!!


    • luministi 920

      Lumia 920 joka on loistopuhelin ja itselläni ongelmaton yksilö mutta herätyksessä on kyllä ongelmia. Ei kertakaikkiaan herätä aamuisin. Tänään oli ensimmäinen opiskeluaamu ja siinähän uinuin lomatyyliin puoliyhteen, huomiseksi laitan herätyskellon, joululomallakin piti herätä kerran aikaisin enkä kyllä herännyt. Muuten ongelmaton ja ehkä älypuhelimena ymmärsi ettei tänään niin kauhea kiire aamulla ollut. Koko äänenhallinta on nihkeää ja profiiliasetusten puuttuminen- eihän puhelinta voi pitää edes pois päältä niinkuin ennenvanhaan- selkeää miinusta hyvässä laitteessa, muuten tuo yllättää aina kun kokeilee jotain uutta- aivan uskomattoman sulavakäyttöinen laite!

    • Repatin

      Mulla sama vika kolmatta viikkoa lumia 800.. 2 tuntia myöhässä soi hälytykset ja molemmat samaan aikaan vaikka niillä eroa 30min.. Mikä tämä vika on? ainoa ohjelma minkä noihin aikoihin ldannu ja päivittäny on watsup..

    • totuudentorvilo

      Tehkääpä poijat koe herätyksiä parin minuutin päähän ja vaikka illalle, että opitte ensin käyttämään sitä.
      Itse aikoinaa vanhalla puhelimella pistin äänettömälle, eihän se sitten herättänyt, kun ei ollut ääntä, pelkkä valo vaan.
      Luministillä puhelin on luultavasti herättänyt ihan oikein, kaveri ei vaan reakoi mihinkään ennen puolta päivää.

      • Mobira -83

        Osaan kyllä jo laittaa hälytyksen päälle monenlaisistakin puhelimista. Matkapuhelin minulla on ollut jo 30 vuotta, vaikka ensimmäisessä Mobirassa ei herätystä ollutkaan. Lumia 900 herätys toimi ensimmäiset 10 kuukautta, nyt simahti. Kai takuu tällaisetkin viat korjaa.


    • matkalle

      Jaahas, tässä ketjussa on monia joilla herätys ei toimi ajallaan Lumioilla. Otanpa tästä opiksi ja kun lähden vaikka matkalle, otan herätyskelloksi entisen puhelimeni, vähän vanhemman Nokian, jossa herätyskello toimii moitteettomasti. Vaihdan vain sim-kortin illalla Lumiasta vanhaan, jossa pitää olla vielä adapteri (pieni reunus) koska siinä on mini-sim ja Lumia 520:ssä micro-sim.

    • rubbishhh

      Ihan turhaa sillä miksi muka 520 herätys ei toimisi,mulla joka arki aamu hälyttäny tasan 6.30 luotettavasti

    • NokiatRoskiin

      nokia 640 jätti tänään kylmäksi herätyskello menee päälle mutta ääntä ei kuulunut tässä on nyt koko aamu kokeiltu useampi herätys laitettu muutaman minuutin päähän ja kyllä soi kun tarve ei vaadi.

    • pommiin

      Sama täällä, nukuttu useasti pommiin kun Lumia ei jaksa herättää, hälytykset näyttävät olevan päällä, mutta jättää hälyttämättä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe