Teinkö väärin ?

vaimo 29 vuotta

Apua... "Erektio häiriöstä lekurille " viestiketjun innoittamana tilasin miehelleni ajan urologille. Ja nyt pelottaa miten hän siihen reagoi ?????, olemme tosi pitkään olleet yhdessä, ja miehelläni on selvästi paheneva erektio-ongelma, ja hän ei pysty keskustelemaan asiasta. Tiedän kyllä hänen tumputtavan , ja aika ajoin hän olisi kovin halukas rakastelemaan, mutta ongelmat tulee sisään laiton yhteydessä, välillä pysyy puolijäykkänä, välillä lerpahtaa kokonaan, ja hän on nolo, vaikka asia ei minua niin paljoa haittaa, rakastan häntä mielettömästi vielä 30 yhteisen vuoden jälkeenkin, hän on super ihana mies, haluaisin vain hänenkin tuntevan vielä miten ihanaa rakastelu onkaan, ja se raukeus sen jälkeen, nyt se on vain hätänen pano. No nyt minulla ois tarkoitus nostaa kissa pöydälle tänään ja ens maanantaina hänellä olisi aika sinne lääkärille... !!!! Miehet, olenko toiminut väärin, meneekö tämä liikaa yksityisyyden alueelle, siis loukkaavalla tavalla

10

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yx mies

      Eihän sitä ulkopuolinen osaa sanoa miten ukkosi asiaan suhtautuu.

      Mun mielestä teit ihan oikein, jos mun vaimo olisi toiminut noin, niin ihan ok.
      Ja noin hän itseasiassa aika usein toimiikin, koska hän jo tietää miten saamaton olen noissa lääkäriasioissa.

      Hyvässä parisuhteessa molemmat uskaltavat toimia yksinkin yhteisen hyvän puolesta, ja se, joka jossakin asiassa osaa hoitaa sen paremmin, hoitakoon molempien puolesta.

    • kestävä54v

      Menee rankasti yksityisyyden puolelle, ja voit loukata myös. Olet toiminut väärin kahdella tavalla. Jos sanoit, että miehesi ei halua keskustella asiasta, niin et voi pakottaa häntä mihinkään. Loukata kyllä voit. Peruuta aika, jos vielä ehdit.

      Keksi mieluummin "tarina" jostain tuntemattomastoa työ- tms kaverista, jonka mies kävi YLEISlääkärissä, ja sai tabletit ihan ilman tutkimuksia. Kerro sitten, että miten heidän elämänsä kuulemma muuttui.

      Miehet pelkäävät urologeja ja tutkimuksia. Niillä on kauhea pelko, että niiden paikkoja ronkitaan edestä ja takaa. En tiedä ronkitaanko, mutta yleislääkäri kyllä kirjoittaa reseptin ihan vain puheen perusteella. Suosittelen sitten puolikkaita annoksia.

      Itse tilasin pari kertaa ruotsalaisesta nettikaupasta (ei enää toiminnassa), joten minulla oli kokemusta noista. Sitten ihan muun vaivan lääkärikäynnillä sanoin vain, että "tuollaisiakin tarvitsisin ...", ja heti kirjoitti. Samoin olen nyt uusinut kaksi kertaa vuoden tarpeen verran - ihan sivulauseella. Tällä hetkellä minulla on noita sataa kertaa varten, ja lisää saa. Siis pelko pois. Mutta tilaamalla oikein erikoislääkärille ajan saatat oikeasti ajaa miehesi vähän seinää vasten.

      Toivottavasti asia hoituu, ja miehesi kokeilee noita. Ne todella auttavat paitsi seisokkiin, niin myös sen ajalliseen kestoon, orgasminpidätyskykyyn ja vielä kaiken lisäksi pitävät kalun kovana monta minuuttia laukeamisen jälkeenkin. Kannattaa kokeilla ihan pienellä murusella aluksi - mutta parasta olisi jos miehesi tekisi koko homman salaa sinulta.

      Toivottavasti elämä paranee - mutta älä tee päätöksiä toisen selän takana ....

      • ukko pohjolasta

        Miksi pitäis tehä koko homma salaa vaimolta, me ainakin yhdessä vaimon kanssa kokeiltiin heti kun tilaisuus koitti, sehän nuita lukkoja aiheuttaakin kun salailemaan käydään, ja ap:hän sanoi että puhuu miehensä kanssa ensin, eihän kettään voi pakottaa lääkäriin menemään jos ei ite halua. toivotan onnea vaimo 29v:lle ja kerroppa auttoko


    • nolo temppu naiselta

      Eikö mies osaa käyttää puhelinta - olisit vaikka katsonuy numeron valmiiksi.
      Todella typerä teko, eikö teillä keskustella asioista? Menit nyt sille puolen asiaa että hyvässä lykyssä, voit pahentaa asiaa.

      Vanha koirakin oppii puhumaan, joten kait tekin - tuollaisista keskustellaan ensin ja sitten toimitaan yhdessä.

    • ap vastaa

      No onneksi ei loukkaantunut, ja meillä oli erittäin hyvä ja antoisa keskustelu asiasta, hän oli hyvin helpottunut kun tilanne tuli käsittelyyn. Huomenna menossa lääkäriin ja oikein hyvillä mielin, kait sitten olen samanlainen vaimo kuin tuolla ensimmäisellä kommentoijalla on, kiitän teitä asiallisista vastauksista, tulevaisuutta hyvillä mielin odotellen :)

    • mies reipp. yli 60 v

      Meillä tilanne ettei pilleritkään enää kunnolla auta. Nostin kissan pöydälle pitkänmiettimisen jälkeen ja puhuimme asiasta. Lopputulos = annoin rakkaalle vaimolleni luvan käydä vieraissa jos löytyy luotettava .ja hyvä kumppani plus kaikki muutenkin ok
      Teinkö väärin ? Nyt olo sellaisenen että tämä on meille molemmille hyvä juttu

      • vaimo yli 50 v

        Enpä usko että vaimosi menee vieraisiin, teit hienosti ja varmaan vaimosi arvostaa sitä, meille naisille riittää usein pelkkä läheisyys iho ihoa vasten, halailu ja suukottelu, ja vielä kun välillä muistat kehaista vaimoasi, luulen , että hän pysyy kainalossasi.


    • tyttsyliih1

      erektio ongelmat voi olla ongelma myös piilevistä sairauksista, joten minusta syy kannattaa selvittää.. puhua kannattaa toki myös, eikä tehdä yksin päätöksiä.

    • oopeee2

      Eikä tarvi ees mennä urologille. Urologi suotta ronkkii ja tutkii kaikki paikat ja lävet.
      Terveyskeskuslääkäri, työterveyslääläri tai lääkärikeskuksen yleislääkäri kirjoittaa viagrareseptin jolla pääsee alkuun ja kokeilemaan. Jos sitte potenssilääkekään ei auta niin sitten tarkempiin tutkimuksiin ja urologille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      92
      1908
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1476
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1270
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1059
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      69
      986
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      956
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      953
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      929
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe