Saunominen

miten teillä on ?

Olen 12-vuotias tyttö. Rintoja on jo ihan hyväatikkin ja karvoitusta myöskin alapäässä. En ole käynyt äitini kanssa saunassa varmaan enään 3-4 vuoteen. Mutta olen käynyt mm. mummini, tätini ja lähes täysi ikäisen pikkuserkkuni kanssa saunassa. Mutta en halua mennä äitini kanssa, Se on vaan niin noloo. Onko teillä kokemuksia tämmöisestä =)

39

2584

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opiskelija.-92

      Ei, olen koko ikäni saunonut äitini kanssa aina kun siihen on ollut tilaisuus. Olen nyt 20-vuotias enkä asu enää kotona, mutta kotoana asuessani saunoin äitini kanssa AINA.

    • yksinhuoltajaisä

      tyttäreni on myös kaksitoista ja käy kyllä kanssani saunassa , ei ujostele kroppaansa milläänlailla. Kehitystä on tullut rintoihin ja alapään karvoitus on alkanut mutta ei sitä häpeile

      • bloodyliqourice9

        arvaa miltä siltä tuntus ku se lukis ton?


    • abinaku

      Saunumisessa perheen kanssa taitaa olla melko suuriakin eroja. Ite oon lukiolainen ja saunon aina äidin ja isäpuolen kans. Ei oo ikinä tullut ees mieleen ettenkö menis yhdessä saunaan. Muutamat kaverit on kauhistellu tätä ja sanoivat etteivät ikinä menisi vanhempiensa kanssa yhdessä saunaan, never! Sitten on niitäkin kavereita joidenka likka-/ poikakaveritkin käy muun perheen kans saunassa. Varsinkin mökeillä saunotaan ja uidaan alasti isollakin porukalla.

    • 14 vuotiaas

      rupesin käydä saunas yksin siinä 11 ikävuoden paikkeilla ku kehitystä alko tulla. viimeisten kolmen vuoden ajan oon saunonu AINA yksin. en näe syytä miks pitäs välttämätä vanhempien kans saunoa. sitte on eri asia ku on jossain mökillä jne.

    • hyviä löylyjä

      Sinä voit ihan hyvin itse päättää kenen kanssa saunot tai vaikka yksinään.

    • 12+9=21

      Itse olen nyt 12, ja käyn yksin saunassa. Ei siksi, että minulla olisi ongelma olla alasti vanhempien edessä, vaan koska tykkään saunoa rauhassa. Yksin saunominen on minusta vain mukavampaa, kun saa mennä pesulle milloin tahtoo, ajatella omiaan, tai vaikka maata lauteilla jos väsyttää :DD Mökillä ja juhlapyhinä (esim. joulu) kyllä käyn yhdessä. Se on makuasia :DD

    • empbu

      oon 14-vuotias tyttö.Siskon ja äidin kanssa käymisessä ei oo mielestäni mitään pahaa mutta en isän ja veljien kanssa millään virkkeellä menisi saunaan. Etenkään vanhempien veljien... Voi olla, etteivät he katselisi sillä silmällä mutta mua se jostain syystä vähäsen ahdistaa ja se on kiusallista. Toisaalta jokainen päättää itse ja kaikilla on erilaisia tapoja :)

    • raitapaita

      Mä oon 13w ja käyn viel äitin ja isin kaa saunas

    • _samppa

      Mä oon 19v ja asun kotosalla vielä ens syksyyn... koko perhe käy yhdessä saunassa / paljussa, ja on sinne mukaan mahtunu pikkuveljen poikaystäväkin.

    • Vekkuli

      _samppa// Onko sun pikkuveljellä poikaystävä?
      Ei sillä että halveksun homoja, mutta luulen tätä erehdykseksi :D

      • tyttönen

        Se varmaa tarkotti iha ystävää. et se o poika ja sen veljen ystävä. friendship, u know? :D


    • Emotyttö_01

      Mä oon 11-vuotias, ja olen aina saunonut äitini kanssa, mutta nyt viimeviikkoina olen alkanut käymään mielummin yksin. Mut ei siin mitään =)

    • litistynyt

      Itse olen poika, ja kyllähän sitä joskus reilu 10v:nä pikkuisen ikävältä ja nololta tuntui isän kanssa saunaan mennä, kun haaroista versosi moista. Kun halusin vanhempieni uskovan, että olen vielä ihan lapsi...

      Tosin äiti ei ollut nähnyt pitkään aikaan, kunnes saunassa kävi tungettelevaksi. Tuli pesuhuoneeseen minun peseytyessäni, ja hieman köhisin niin lähti.

    • loloh

      jep jep joo itehä oon 16 ja meiän perheessä kaikki ovat aina saunoneet yksin.

      • 43vee mies?! ookoo...

        Hei, älä yhtään mieti että ei saa avautua täällä. Siis ku avautuminen on eri juttu ku valehteleminen! Kässäätkö? Voi hyvänen aika! Tommonen pikku lapsi tulee tänne valehtelemaan, siinä toivossa että saa ite semmosen aseman isona ku toi 43 v satu-olento. Alussa melkein usko mut huomas jo pian että sie näytön takana hihittää vaan joku pikkulapsi.


    • nyt jo mummoikäinen

      Ihan sama juttu. Kun aikuistumisen merkit alkoivat näkymään niin aloin käymään saunassa siskoni kanssa, sitten porukkaan liityi vielä nurin sisaremme. En käynyt koskaan äidin kanssa saunassa sitten aikusenakaan. Oli jotenkin noloa.

    • tytseli12

      oon 12v tytsy.. asun iskäni kaa kahestaan ja kyllä käydään kahestaan saunassa.. ei musta mitään ihmeellistä siinä että saunassa ollaan samaan aikaan , no mullakin kyllä tissit vähän kasvaneet .. ei karvoitusta mutta mitä ne saunaan liittyy?

    • saunotaan :)

      Itse olen 15v tyttö, löytyy karvoitusta ja hieman rintojakin. Saunon AINA perheen kanssa yhdessä, kotona, mökillä :) Meita on 2 mua nuorempaa siskoa ja vanhemmat. Mutta eipähän oo iskä koskaan kattellu ylä tai alapäätä saunassa häiritsevästi :D Isovanhempienkin kanssa saunotaan aina mökillä

      Ps. Muiden vähän ei-tutumpien sukulaisten kanssa en voisi edes kuvitella meneväni saunaan

    • mes 40v

      Niin meillä oli tuo 12v naapurin tytteli saunassa kanssamme,ja huh huh..Tosin hänen vanhempansa olivat alkoholisteja, ja tämä tyttö olisi halunnut viettää aikaa muutenkin
      meillä jäädä vielä yöksi meidän parivuoteeseen.............

      Tämän vaimoni esti, kun huomasi minun himokkaan katseeni,tätä tyttöä kohtaan..

      Onko se joku ihme,kun oli noin70b kupin rinnat,ja häpykarvatkin pituus 165cm ja paino 55kg,eli vaimoni kokoinen...iho vaan oli kiinteämpi ja suloinen muutenkin,eihän siinä voinut muuta kuin ihailla himoita.....................

      • mies 40v

        Lisäksi tämä tyttö otti minua kaulasta kiinni, ja yritti suudella,mutta en suostunut!

        Vaimoni oli saunan puolella, ja me kahdestaan suihkussa.Taisi olla läheisyyden kaipuu aika kova!Nyt he ovat muuttaneet pois.

        Harmittaa kyllä,kun oli kanssani niin hyvä ihminen/ystävä....Opetin häntä koulutehtävissä yms.

        Piti lisäksi minua nuorena,kun olin alle 40v silloin....Luulisi 12v tytön pitävän jo vanhana ukkona,mutta hän ei.


    • mies 40v

      Niin vielä lisään sen verran,ettei ole tosiaan trolli.

      Tämä tyttö antoi puh.numeronsa sähköpostiosoitteen, ja joskus vaihdamme kuulumisia keskenään.Nyt hän on 13v...

      Tämä tapahtui silloin, kun muuttivat pois.Haluaisi tulla muuten vieläkin meille kylään,mutta saas nähdä,koska vaimoni ei siitä varmaan tykkäisi...

      No ei vaaraa,koska en ketään hyväksikäytä,vaikka tulisikin...saunomaan silloin,kun vaimoni ei ole kotona...

      • Eeli,.,.

        No jo on miehellä fantasiat.


    • mes 40v

      Noo niinhän sinä luulet hyvä"Eeli" mutta mitäpäs näistä tänne kirjoittelee.

      Voi kun tietäisit totuuden.Onneksi kaikki on vaan fantasiaa heh heh........Onko sinulla muuten kokemusta asiasta?kysyn vaan.

      Minulla on!

      • mies 40v

        Niin! Ei näistä kannata kirjoitella suoli24 sivustoille.

        Onneksi kaikki pitää tätä feikkinä,niin ei tule jälkipuheita.

        Trolli tämä oli........menikö joku uskomaan todeksi?


    • Emotyttö_01

      En ole enää viime aikoina käynyt äidin kanssa saunassa. Tai oikeastaan kenenkään kanssa, koska rinnat on kasvanu, karvoja on yms.
      Halua käydä ihan rauhassa ja yksin. En tykkää yhtään olla nakuna muiden edessä, en edes yksinkään.

      Ja oon vuoden sua nuorempi alottaja.

    • en ymmärrä

      Mie kuule oon saanut sen "vanhanajan kasvatuksen" ja käyn vieläkin jos satun kotona käymään ja sauna lyödään tulille ni äitmuorin kanssa saunassa joskus kahestaan mutta on siinä isäukkokin yleensä matkassa. Olen myös käynyt 80v mummoni kanssa saunassa eikä hävetä yhtään. Ikää 25v ja mies.
      En tiedä minkä mielenhäiriö kasvatuksen porukka on saanut kun tätä pitä jotenkin hävetä? Ehkä jos joku sattuu kiihottumaan niistä 50v äitinsä riipputisseistä niin ehkä on siinä omassa päässä jotain vikaa? Jos on nähnyt molemmat vanhempansa useasti elämänsä aikana alasti ja käynyt niitten kanssa saunassa jo vuosia niin mikä siinä voi yhtäkkiä tulla et nyt ei pysty? Nykyyhteiskunnassa pitää melkein oman tyttöystävänkin kanssa käydä erikseen saunassa.

      • Tyttö 12v

        En älyy millä tavalla se on "NIIIIN NOLOO!" käydä oman äidin kanssa saunassa. Vaikka sulla oiskin rinnat ja karvoja alapäässä nii mitä sä niitä häpeilet? On kait sun äidilläkin :DD Mä saunon mun äidin kaa, eikä se oo ees NOLOO.


    • Mies 40v

      Noo nyt tämä naapurin tytär tuli meille käymään,ja käytiin saunassa,vaimoni ei ollut mukana..

      Eli en kerro enempää,mutta jäi yöksi meille,tosin vaimoni vastusti tätä,mutta en välittänyt siitä..Kun kävin hänet hakemassa koulusta perjantaina.

      Oli muuten koko viikonlopun meillä kylässä,ja on kyllä seksuaalisesti herännyt...

      Vein hänet sunnutaina takaisin kotiinsa n.70 km päähän ja haluaisi tulla nopeasti uudestaan!Tämän lupasin ja haen hänet ensiperjantaina koulusta meille,koska vaimoni on silloin sukuloimassa,ja olemme kahdestaan koko viikonlopun....

      Tyttö täytti juuri 13v,ja ostin hänelle ruusut uudet bikinit, farkut ja korsetin.....Tätä vaimoni ei tiedä..........................

      Niin hänen vanhempansa ovat alkoholisteja pahimmasta päästä, ja haluaisi jopa muuttaa meille lopullisesti.

      En tiedä mitä teen ,mutta olen koukussa häneen.

      • Mies 40v

        Niin lisään vielä se verran,että tämä nuori neitonen piikitteli vaimoani,kun olivat kahdestaan.

        Kai sitten yrittää tehdä vaikutuksen minuun?Vaimoni kertoi tästä jälkeenpäin.

        No silloin kun oltiin kolmistaan sohvalla,niin vilautteli pikkuhousuja hameen alta välillä, ja vähän muutakin,vaikka oltiin saunassa oltu alastomana yhdessä....

        Arvatkaa tuliko hiki otsaan,mutta en käytä häntä hyväkseni koskaan......Tiedän missä mennään,ja hän hakee uutta ns.isähahmoa...


    • Mies 40v

      Niin lisään vielä sen verran,kun stockmannilta haettiin nämä vaatteet,niin minä olin sovituskopissa hänen kanssaan makutuomarina....Katsoin vaan mitkä farkut ovat sopivat yms.

      Kun myyjä tuli kysymään,niin sanoin,että on minun tytär........Siitä se,ja sen pituinen se. Nyt saunaan mennään kahdestaan ensiviikonloppuna ainakin perjantaina ja lauantaina.Ja lupasin, että saa nukkua parivuoteessamme.

      Ukokoon ken tahtoo,mutta totta on,vai oliko tämä trolli heh heh.....No ei ole.

      On se kumma, kun tuonikäinen neitonen on kiinnostunut näinkin vanhasta ukosta....En olisi uskonut.Pitää minua nuorekkaana/hyväkroppaisena elämänkokemusta omaavana miehenä..............Tämän minulle sanoi saunassa.

      • Mies 40v

        Muistakaa hyvät lukijat,että tämä on trolli, ja pelkkää fantasiaa......heh heh hee.

        Mutta se ei ole kielletty kai vielä toistaiseksi.Vai olisiko sittenkin totta?.....Se on lukijoiden päätettävissä oleva asia,jolle minä en voi mitään...


      • hot and hotti

        Piditkö lupauksen että sai nukkua vieressäsi ? Kiva pitää kainalossa tyttöä vaikka lusikkka-asennossa. Toivottovasti pesit selän ja pepun kun helpompihan se on kun toinen auttaa..
        löylyä lisää ?!!


    • kikk

      oon poika ja isän kans käydää saunas ei mitää erikoista :D jaa anna kik? ;) ja itekki 12v :)

    • Mies 47v

      Olen 12 vuotiaan tytärpuoleni kanssa käynyt saunassa n.4-5 kertaa per viikko.

      Hänen äitinsä on jo poismennyt syövän vuoksi(2v sitten),eikä ole ongelmaa.On hänelläkin alapään karvoitusta rintoja tullut,mutta ei häpeile sitä mitenkään.

      Täytyy myöntää,että katselen häntä ihaillen alastomana.Aika moni mies tekisi samoin....Selät pestään puolin ja toisin,joten ei siitä sen enempää....

      • Mies 47v

        Niin lisään vielä,että asumme kahdestaan hänen kanssaan, ja olen opettanut hänet lämmittämään saunan,kun on tuo puukiuas...Välillä hän sitten menee oma-aloitteisesti lämmittämään saunan, ja huutaa minut sinne, tai soittaa kännyyni myös,jos satun olemaan piha/peltotöissä.

        Että näin meillä.

        Asumme omakotitalossa maaseudulla.


      • saatisitten

        liian liki kun pesee saattaa patukka paisua kun katselee,,
        mutta ei se mitään , sellasta sattuu


    • jenskuneiti

      kokemusta on iskän kanssa saunomisesta koska käydään pari kertaa viikossa yhessä eikä siinä mitään noloa ole.
      Tissit kasvaa ja kaipa niitä karvojakin tulee kohta alapäähän mutta so what ?
      Jos haluu mulkkaa niin katelkoot , ei mua haittaa
      Oon siis sun ikäinen tytteli ja no,, kattelen joskus itsekkin, en ole hirveän ujo......
      Tsemppiä !

    • Anonyymi

      Miulla on iso muna en sauno pienimunaiset en miesten kanssa. Saunassa miehen Munat mitataan, pienimunaiset miehet nauretaan ulos saunasta niinku meillä pääkannassa meillä on torstaisin munasauna, isomunaiser miehet juo viinaa. Meillä on huoria joita saa bussia. Minua rupeaa aina kusettamaan saunassa

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe