Opettaja ja oppilas

Virtanen.

Olen jo vuosia tavannut tienata hieman ylimääräistä toimimalla oppilaille määrättyjen jälki-istuntojen valvojana. Viime aikoina jälki-istunnot ovat jääneet pois muodista muiden rangaistusmenetelmien yleistyttyä, ja tälläkin kertaa vain yksi oppilas oli ilmaantunut luokkahuoneeseen torstai-iltana kello neljältä. Harvinaista kyllä yhtään miespuolista oppilasta ei ollut mukana, vaan ainoastaan yksi tyttö. Tyttö ei ollut minun pitämieni tuntien oppilaita, ja muistin vain hämärästi nähneeni hänet joskus koulun käytävällä.

Selasin edessäni olevaa oppilastietokansiota. Noora, 17 vuotta, rangaistuksen syy: siveetön käyttäytyminen oppitunnin aikana. Mitä ihmettä sekin mahtoi tarkoittaa? Tyttö katseli minua eturivin pulpetista kyllästyneen näköisenä. Tiukka t-paita ja farkut esittelivät anteliaasti nuoren vartalon muotoja, mikä oli jotenkin riettaassa ristiriidassa hänen suloisen viattomien kasvojensa kanssa.

-Noora, minä olen lehtori Virtanen. Olet ilmeisesti käyttäytynyt hieman sopimattomasti rouva Kumpulan tunnilla.
-Sen tantan mielestä kaikki muu on sopimatonta kuin virsien laulaminen huivi päässä, Noora tuhahti.
-Kerropa nyt kuitenkin, mitä teit.
-No ei mitään ihmeellistä. Me vaan alettiin muutaman kaverin kanssa jutella, monenko kanssa meidän luokan tyypit ovat olleet sängyssä. Minä sitten sanoin, että kaikkien pitäisi kirjoittaa numeronsa taululle. Niinkun tällä tavalla.

Noora nousi pulpettinsa takaa, käveli liitutaulun luokse ja otti liidun käteensä. Sitten hän kirjoitti taululle numerot 38 4.
-Ööh... jaa, mumisin koska en ymmärtänyt laskutoimitusta.
-38 jätkää ja neljä tyttöä, Noora ilmoitti itsevarmasti.
Tuijotin nuorta naista hetken aikaa, ennen kuin tieto upposi tajuntaani.
-Siis 38 miestä tai poikaa, ja neljä tyttöä... sinulla? 17-vuotiaana?
-Niin, tosin joskus niitä on ollut kaksi samaan aikaan, Noora sanoi ilmeisen tyytyväisenä. Sitten hän ojensi liidun minulle.

Häkellyin tilanteesta niin, että otin liidun vastaan ja piirsin numeroni taululle ennen kuin ehdin ajatella tarkemmin. Siinä se lukema nyt oli: 2. Näin että Nooran kasvoille nousi tietäväinen hymy, ja minua harmitti. Totta, numero ei ollut kovin iso. Ensimmäinen oli yhden illan juttu yliopiston bileissä, kun menetin poikuuteni 21-vuotiaana. Toinen oli vaimoni.

Noora nousi istumaan opettajanpöydälle, siihen aivan eteeni. Rintojen muodot piirtyivät esiin tiukan t-paidan alta alle puolen metrin päässä minusta. Kaluni alkoi väkisinkin jäykistyä. Noora katseli minua hetken tarkkaavaisesti ja kysyi sitten hiljaisella äänellä:
-Virtanen, kuinka paljon sinun tekee mieli saada nuorta pillua kun näet meitä opiskelijatyttöjä koulun käytävillä ja muutenkin?
-Tämä... tämä ei ole sopivaa. Kuules nyt Noora...
Noora ei keskeyttänyt puhettani. Sen sijaan hän nojautui eteenpäin ja ojensi kätensä haarojeni väliin. Tytön sormet mittailivat housunkankaan alla seisovaa kullia varsin tottuneen oloisesti.
-Näköjään tosi paljon. Sullahan on ihan kunnon kyrpä, harvalla noista on ollut isompi, Noora sanoi ja heilautti toista kättään taululla olevien numeroiden 38 4 suuntaan.

Sitten Noora veti kätensä pois haarovälistäni, jossa kalu nyt sojotti kivikovana nostaen komean pullotuksen housujen etumukseen. Hän iski minulle silmää, tarttui kiinni kädestäni ja ohjasi sen omien housujensa sisään. Tytön farkut olivat tiukat, mutta sain kuin sainkin työnnettyä kourani aina hänen pikkuhousujensa sisään saakka.
-Tuollaiset isokulliset miehet saavat minun pilluni aina ihan märäksi, Noora kuiskutteli korvaani ja oli totisesti oikeassa.

Tiesin, että minun olisi pitänyt vetää käteni pois välittömästi monestakin syystä. Minä olin opettaja ja hän oppilas. Minä olin naimisissa. Meillä oli ikäeroakin, oma tyttäreni oli vain kaksi vuotta nuorempi kuin Noora ja tämän saman koulun oppilas.

5

6598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virtanen.

      Mutta minä en vetänyt kättäni pois. En halunnut tehdä sitä nyt kun tunsin Nooran pillun märkyyden, ja miten tiukkana ja lämpöisenä se puristui sormeni ympärille. Olin tosiaan naimisissa... mutta viime kerrasta vaimoni kanssa oli aikaa jo viikkoja, tai itse asiassa pari kuukautta. Vaimoani ei ollut koskaan todella kiinnostanut sängyssä peuhaaminen. Eikä vaimoni pillu ollut koskaan käynyt niin kuumana kuin tämän 17-vuotiaan hutsun paljaaksi ajeltu, sykähtelevä pimppi.

      Työntelin sormeani hänen sisässään ja sain hänet yllyttämään minua kiimaisena.
      -Just noin Virtanen, nussi mua sormellasi, voi saatana kun tekee hyvää... syvemmälle, tosi syvälle ja hiero kunnolla, voi luoja miten mun pillu rakastaa sun sormeasi... ah...aaahhh...
      Työnsin toisenkin sormen häneen, tytön entistäkin suuremman mielihyvän lähteeksi. Noora opasti minua, kunnes hänen äänensä petti ja muuttui pelkäksi ynähtelyksi. Minä, joka en ole koskaan ollut mikään naistenmies, sain tuon nuoren lutkan voihkimaan härnätessäni sormellani hänen jalkovälissään sykähtelevää jakorasiaa. Tunsin vallan ja mielihyvän tunteen nousevan sisälläni, ja toisella kädelläni hivelin housunkankaan alla pullottavaa kaluani minkä vain pystyin Nooran kiihottamiselta.

      Noora makasi nyt selällään opettajanpöydällä, huohotti ja voihki, nosti lantiotaan ylös ja kerjäsi lisää, kerjäsi sitä enemmän mitä nopeammin sormeni liikahtelivat hänen pimppivaossaan. Lopulta hänen huuliltaan nousi korkea, silkkaa kiimaa huokuva kiljaisu, koko vartalo tärisi hurjan orgasmin vallassa ja hänen pilluunsa työnnetyt sormeni saivat lopullisen naisellisten mahlojen kasteensa.

      Noora laukesi äänekkäästi opettajanpöydälle ja jäi sitten siihen makuulleen huohottamaan rintakehä kiivaasti kohoillen. Vedin sormeni varovasti hänestä ja tunsin, miten perusteellisesti ne oli kostutettu nuoren neidon kaikkein pyhimmässä. Istahtin takaisin tuolille itsekin voipuneena ja kulli housuissa kovana sojottaen.

      Lopulta Noora nousi ylös ja hymyili minulle raukean herttaisesti.
      -Oliskohan tämä jälki-istunto tässä? Kyllä sustakin vielä naistenmies tehdään. Sormilla saat jo tosi kivat sävärit aikaan pillussa.
      -Kiitos vain, neiti opettaja, hymähdin ja olin aidosti kiitollinen. Kukapa olisi parempi opettaja tällaiselle hieman kokemattomalle miehelle, kuin Nooran kaltainen kiertopalkinto.

      Noora otti minua taas kädestä kiinni, ohjasi sormeni suuhunsa ja alkoi imeä sitä puhtaaksi omista mahloistaan. Sitten hän teki samoin toisellekin sormelleni, imi sitä hetken aikaa suussaan minua koko ajan silmiin katsoen. Tämän jälkeen hän nousi ja lähti luokasta, huikaten vielä ovelta:
      -Mistä sitä ikinä tietää, voihan Virtanenkin vielä joskus saada nuorta pillua.
      Ovi sulkeutui hänen perässään, ennen kuin ehdin sanoa mitään.

      Seuraavana aamuna astuin luokkahuoneeseen. Viisi minuuttia vielä ennen kuin oppilaat saapuisivat. Luokka oli tuuletettu ja siivottu, mutta taulua ei ollut pyyhitty. Katselin hetken aikaa mietteliäänä siellä olevia numeroita: 38 4, ja sen vieressä 2. Otin sienen, pyyhkäisin numerot pois, ja kirjoitin niiden tilalle: 39 4, ja sen vierelle 3.

      En tiedä oikeuttaako pelkkä sormetus varsinaisesti tällaisiin muutoksiin, mutta minä en olekaan matematiikanopettaja.

    • vahtimeestarii

      Kaiken tämän jälkeen Noora ja opettaja Virtanen istuutuivat sohvalle, avasivat telkan ja alkoivat katselemaan www.tv7.fi ohjelmaa.

    • dddd3

      aika hyvä

    • Kiimanen69

      Toivoisin itse tuollaisen tyttöystävän

    • Virtasen fani

      Olisit kaatanut Nooran sun pöydän ääreen alkanut panna sitä likka. Olisit olla tosissas:D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      243
      2111
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1817
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      72
      1529
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      109
      1245
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1115
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1044
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe