Vaimo saa isoa

aviomies

Tapahtuipa aikoinaan:


Itselläni oli kiirettä töissä, ja vaimoni toisaalta halusi saada ruokailutilan seinäpinnan uusituksi ennen kesää. En ensin epäilly mitään kun Anne ehdotti että Timo voisi tulla repimään vanhat tapetit pois ja maalaamaan seinän. Vaimoni serkkutytön mies pyöritti omaa bisnestään ja hänellä oli ollut sillä rintamalla hiljaista, joten hän kyllä ehtisi hoitaa homman sopivaa korvausta vastaan muutamassa päivässä.

Homma sopi minulle hyvin ja mies tulikin eräänä maanantai-aamuna kotiimme ja neuvoimme vaimoni kanssa mitä tehdä. Jouduin kuitenkin lähtemään yhdeksäksi palaveriin joten vaimoni jäi vielä kotiin keskustelemaan Timon kanssa ruokailutilan uusista värisävyistä. Palaverin päätyttyä soitin vaimoni kännykkään kysyäkseni tuliko asiat Timon kanssa selväksi. Kännykkä soi kauan ennenkuin vaimoni vastasi:
”Anne”. No miten meni? ”Ihan hyvin...” Kuulosti kuin vaimoni olisi huokaissut. Juttelin niitä näitä mutta vaimoni oli kuin muissa maailmoissa kunnes kuulin selvän voihkaisun ”ooohhh..!” Mikä nyt? Kysyin. ”Päätäni särkee”, Anne vastasi. Pitäisikö sun mennä kotiin?, ehdotin. ”Kyllä varmaan, joo-oooh” vaimoni myönsi taas samalla voihkaisten. Lopetimme puhelun. Jokin kuitenkin jäi vaivaamaan asiassa minua, ja koska saatoin ottaa tekemättömiä töitä kotiin päätinkin tehdä niin.

Ajoin siis kotiin ja parkkeerasin kotikadulleni Timon auton perään. Jokin sai minut avaamaan kotioven tavallista varovaisemmin ja meninkin hiljaa sisälle. En kuullut remonttityön ääniä, ja ajattelin Timon pitävän huilitaukoa. Ihmetystäni kyllä kasvatti alakerrassa mytyssä olevat työvaatteet. Mutta peremmälle päästyäni aloin kuulla voihkivaa ääntä joka voimistui kokoajan hiljetäkseen sitten. Menin käytävän päähän josta ruokailutila avautui ja näin jotain täydellisen yllättävää. Vaimoni makasi ruokapöydällä selällään reidet levällään posliininen vittunsa paljaana. Se kiilti nesteistä ja saatoin erottaa aukinaiset häpyhuulet; kuin iso musta aukko joka olisi voinut niellä oman kaluni ilman että se olisi edes levälleen poratun vitun reunoihin koskenutkaan. Jokin oli tosiaan venyttänyt vaimoni alapään aivan auki, ja se jokin heilui vaimoni häpyhuulien edessä kiiltävänä, suonikkaana, julman paksuna ja pitkänä: Se oli Timon kivikova kulli, isompi kuin kenenkään kullin pitäisi voida olla.

”Anna mulle taas sitä!” Vaimoni valitti. ”Mä haluun tota jättikyrpää lisää, se on niin paljon isompi kuin Jussilla!! Työnnä se taas sisään, nyyyt! Ja Timo teki työtä käskettyä: Isokokoinen terska asettautui vaimoni häpyä vasten ja katosi yhdellä työnnöllä vaimoni vitun uumeniin levittäen häpyhuulet äärimmilleen tiukasti paksua vartta vasten niin että luulin vaimoni vitun repeävän. Vaimoni valitti kovaäänisesti nautinnosta. Kulli alkoi kadota vaimoni reisien väliin ja Timo nojautui vaimoani vasten kumartuen ottamaan Annen kookkaiden rintojen kookkaiksi kovettuneet nännit kuultensa väliin. Samalla mies nytkäytti lannetta rajusti eteenpäin saattaen kullinsa kiveksiä myöten vaimoni häpyä vasten. Ja Anne huusi nautinnosta... kovemmin kuin koskaan olisin voinut uskoa. Vaimoni voihki äänekkäästi ja kehui Timon kullin olevan parasta mitä oli koskaan saanut...ja ilmoitti kiimoissaan haluavansa sitä jatkossa säännöllisesti sisäänsä. Timo murisi himosta työnnellessään aisaansa vaimooni edestakaisin ja vastasi asian sopivan oikein hyvin hänelle. Naintia tuntui jatkuvan ikuisuuden. Miten vaimoni jaksoikaan voihkia noin tolkuttomasti? Yleensä naidessani häntä hän sattui vain lyhyesti kirahtamaan nainnin aikana muutaman kerran lyhyesti kullini päästessä normaalia syvemmälle mutta nyt valitus ja nautinnollinen voihke oli lähes jatkuvaa ja äänekästä. Ikkunan ollessa auki pelkäsin jo naapurien kuulevan äänet pihoillensa.

Vaimoni oli saamassa ison orgasmin; Anne puristi jalkansa entistä tiukemmin Timoa vasten ja miehen lanne tikkasi lyhyttä iskua vaimoani vasten. Vaimoni selkä kaareutui ja suusta pääsi valitus joka oli jo kuin pitkä kirkaisu. ”Nyyt, anna mulle, anna mulle... siemennä mut... laske sisään! Vaimoni kasvot olivat vääristyneet himosta ja päälletunkevasta orgasmista, hiki virtasi pyöreitä poskia pitkin niskaan ja kaulalle ja Annen silmät olivat rävähtäneet auki tuijottaen tyydyttäjäänsä vaativasti. Timo teki työtä käskettyä. Tikkaus saavutti huippunsa, vartalo jännittyi vaimoni reisien välissä ja lanne alkoi tärähdellä miehen kyrvän laskiessa siemenensä vaimoni sitä lypsävään vittuun. ”Oooh, mä tunnen siemenen, ekaa kertaa...se on niin isoooo!” vaimoni puhe muuttui sekavaksi valitukseksi, silmät olivat jo kiinni ja pää keikkui puolelta toiselle; orgasmi tuli vaimolleni suurempana ja äänekkäämpänä kuin koskaan kanssani. Timo murisi pumpatessaan vaimoni täyteen siementään ja saatuaan pussinsa tyhjäksi hän vetäytyi Annesta iso ja vielä jäykkä kyrpänsä spermasta ja vitunnesteistä kiiltäen. Vaimoni makasi voipuneena pöydällä Timon pitäessä vielä polvitaipeista kiinni ja Annen vittu oli tosiaan naidun näköinen. Se sykki häpyhuulet kiiltävinä ja aukinaisena orgasmin jälkivaikutuksesta pumpaten hiljalleen nesteitä ulos itsestään, ja siinä katsoessani annos Timon siementä pulpahti Annen vitusta valuen hänen pakaroillensa, ja taas hetken kuluttua lisää spermaa pulpahti ulos ja lähti valumaan pakaroita pitkin kohti pöydänpintaa.

”Ja huomenna taas samaan aikaan” Timo totesi. ”Joo.” Vaimoni totesi voipuneena. Timo päästi irti vaimostani ja lähti kiertämään keittiön kautta kohti portaikkoa ja alakertaa. Anne nosti jalkansa pöydän reunalle ja työntäytyi kauemmas pöydälle parantaakseen asentoaan ja jäi huohottaen, vartalo hikisenä ja rintojen nännipihat turvonneina, makaamaan pöydälle märkä vittunsa irstaasti aukinaisena ja kunnolla naituna tuijottaen suoraan kohti silmiäni. Kuului kolahdus Timon poistuessa ovesta ulos. Poistuin perässä hiljaa itsekin ettai vaimoni huomaisi minua.

Tulin tunnin kuluttua kotiin muka suoraan töistä. Vaimoni väitti tulleensa juuri töistä ja oli suihkunraikas, mutta näin hänet mielessäni edelleen saamassa Timon mahtikyrpää, kiemurrellen kuin miehen seivästämänä, valittaen ja voihkien kovaan ääneen. Vaimoni oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. ”Kulta” ”Niin” ”Katselin tuossa vähän alakertaa ja se kyllä pitäisi myös rempata ihan heti. Timo lupasi hoitaa asian pikku korvausta vastaan heti tämän rempan jälkeen.”

Kyselin töissä remppoja tehneeltä kaverilta ko. homman kestoa ja mies puhui 2-3 viikosta. Mutta Timo remppasi kämppäämme ja nai vaimoani vielä kaksi kuukautta joka viikko maanantaista perjantaihin. Väitän, että vaimoni vittu nyt välittömästi remppojen jälkeen on jo selvästi entistä väljempi – sen harvan kerran kun olen vaimoltani saanut. Ja vaimoni suunnittelee jo makuuhuoneiden perusteellista uudistamista.

12

34333

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tea

   Oikein kostuin, kun luin tämän .Lisää...

  • nainen

   Ihanan irstasta kieltä ja tosi kiihottava stoori. Laitahan lisää samalla nimimerkillä, niin tietää lukea... Kiitos !!!

  • HAHHHAHHHA

   Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos, hikinen nörtti!!!

  • tyttönen

   oikein piti lähteä töistä kotiin tuon jälkeen, odottelemaan omaa miestä kotiin! Toimii, ja hyvin toimiikin - kyllä tytöllä ei meinaa pysyä housut jalassa! :) on niin tuhmaa niin tuhmaa...

   • Naaras

    Mitä oon koskaan lukenu! Ihanan kiihottava! Huh huh...We want more!


   • Anonyymi

    Spedellä taas lääkitys persiillään buaahaa


  • Utelias

   Jisses mikä stoori. Vaimo kävi ihan kuumana luettuaan ton. Mites remontti? Naikos Timo vielä pitkään Annea remonttien varjolla? Heitä lisää jos homma jatkuu, vaimo hinkuaa tommosta riettautta lisää!

  • unohdinko

   Tuota lukiessani kuvittelin vaimoni tuon Annen tilalle kunnes muistin että vaimollani ei ole ehkäisy kunnossa.

  • Virolaisiltakoloon

   Meilläkin saivat remonttimiehet vaimoa. Ensi salaa, sitten ihan luvan kanssa. Oli kaksi virolaista kaverusta ja aika hyviä ammattimiehiä. Ovien vaihttoa ja myöhemmin kylppäiremonttikin. sai siitä muijani kahdelta kaverilta ihan tarpeekseen. Tai tiedä häntä, on rempan jälkeen jostain syystä käynyt virossa muutaman kerran "ystävättäriensä kanssa".

  • raskaaksiko

   saatan vain kuviteella kuinka kiihoittavaa olisi nähdä vaimo tuossa tilanteessa ja aivan hekumallisin hetki olisi juuri tuo kun vieras kyrpä roiskaisee siemenet vaimoni sisään,aah.

  • Anonyymi

   Olimme ottamassa viimevuoden heinäkuussa viinaksia vaimon kanssa ja katseltiin huvikseen sex treffi seura palstoja ja sieltä tuli vastaan nyorimies ja joka tykkäsi vanhemmista naisista j, Hän kertoi että , hänellä on valtava kulli 25/6,5 cm . Sanoin vaimolle että , sinähän olet sanonut että , ois kiva kokeilla isoa . Vaimo siihen en tiiä mutta illan edetessä hän sanoi , pitäisiköhän laittaa viestiä ja niin hän tekikin , laittoi myös puhelinnumeron . Meni tunti ja vaimon puhelin soi ja siellä oli tämä nuorimies . He puhelivat jonkin aikaa ja vaimo laittoi kuvan itsestään ja kohta tuli kuva takas tästä nuoresta miehestä . Vaimo soitti uudelleen ja kyselivät toisiltaan mittoja ja ikää . Vaimoni on 53 v 160/ 56 kg isot tissit C - kuppi , eivätkä roiku ja nimeltään Päivi , nurelta mieheltä tuli myös viesti ja hän on 191/90 kg ja kullin koko 25/6,5 cm nimeltään Timo ikää 21 v .Vaimoni lähetti itsestään alaston kuvan ja takasasi tuli myös ja kulli pystyssä , Päivi katseli sitä ja sanoi onpa pojalla iso . No he sopivat treffit ensi viikonlopuksi meille . Kun seuraava perjantai koitti Päivi meikkaili ja pyysi ajamaan pillunsa posliiniksi ja ajelin pillun karvattomaksi , en voinut mitään olihan sitä naitava posliinia ja märkä pilluhan Päivillä olikin . Kun aika koitti niin lähdimme hakemaan Timoa junalta Päivi kun oli ottanut muutaman rohkaisu ryypyn niin laittoi päällensä vain minihameen ja ohuen paidan . Kun Timo tuli junasta niin Päivi meni vastaan , halailivat ja tulivat autolle ja ajoimme meille , sanin ensimmäiseksi ettei minusta tarvitse välittää ja kaadoin kaikille paukut . Päivi ja Timo istuivat sohvlle ja ei mennyt kauaa kun he jo pussailivat ja Timon käsi oli Päivin tissillä , kohta Päivi otti paitansa pois ja minihameen ja Timohan alkoi heti hieromaan tissejä ja kohta oli sormi pillussa . Päivi lähti ohjaamaan Timoa vierashuoneeseen ja jätti oven auki ,meni heti selälleen sängylle ja sanoi että , hän haluaa ja niin Timo otti vaatteensa pois . Timolla seisoi kovana ja Päivi yritti ottaa sen suuhunsa mutta eihän se mahtunut . Päivi sanoi nai minua ja saa paljaalla , en tule raskaaksi , no Timo meni Päivin päälle ja Päivi ohjasi kalun pillulleen ja kun Timo alkoi työntää kaluaan pilluun niin Päivi sanoi varovasti ja hitaasti kulli näköjään Päivin pilluun upposi ja Timo aloitti naimisen Päivi voishki ja sanoi on se iso , Timo kiihdytti vauhtia ja painoi kulliaan syvemmälle Päivin pilluun , eihän se kokonaan mennyt mutta melkein ja kun Timo kiihdytti vauhtia niin Päivi voihki ja kohta Timo laukaisi spermat pilluun ja syvälle . Kun jonkin ajan päästä he tulivat makkarista niin Päivi hynyileskeli ja oli saanen näköinen . Kumpikin olivat alasti ja Päivillä oli paperituppo jalkojen välissä , he istuivat sohvalle takaisin ja ottivat paukkuja ja pussailivat . Siinä ilta kului ja oli aika mennä nukkumaan . Päivi sanoi että , hän menee ensin Timon viereen ja tulee sitten omaan sänkyyn . Kohta vierashuoneesta kuului naimisen ääntä ja Päivikin pääsi vauhtiin kuului kun Päivi hoki tulee tulee . Naimista kesti lähemmäs puoli tuntia ja sitten Päivi ilmestyi meidän makkariin , kokeilin pillua se oli limainen ja venynyt elikä panin Päiviä kakkosen . Päivin ja Timon naimiset jatkuivat heti aamusta ja koko viikonloppu meni panemisessa ja kun Timon piti lähteä niin Päivi ja Timo sopivat että , kahdenviikon kuluttua uudelleen , kun olimme vieneet Timon junalle kysyin Päiviltä millaista oli , niin Päivi mahtavaa. Timo tuli kahdenviikon päästä ja sama meno jatkui ja Timo tuli myös koko syyslomaksi ( opiskelee ) annoi silloin Timolle potenssi lääkettä kun minulla on resepti niihin ja sen loman jälkeen kyllä Päivin pillu oli kipeänä . Kyllähän Päivikin kävi pari kertaa Timon luona ja Timo meillä mutta uutenavuonna Timo soitti Päiville ja sanoi että , on löytänyt tyttöystävän ja ei voi tulla enää . Kyllähän Päivi oli pettynyt mutta kyllä se siitä . Päiville ei jäänyt muistoksi Timosta kuin hiukan venynyt pillu mutta , ei onneksi liikaa löystynyt .

  • Anonyymi

   Mun unelma on todella iso kyrpä vaimon vitussa. Yleensä vierailla ei ole kuin vähän isompi kuin oma, jos edes on. Luulen että omasta vaimosta kuoriutui myös tuollainen kyltymätön kunnolla isoa kyrpää ottava lutka.

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2577
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   315
   2553
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   87
   1972
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1560
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   132
   1416
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1358
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1104
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1080
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   975
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   157
   949
  Aihe