Theo hotelli, agia marina

uusmatkailija

Heips (: Tossa varattiin matka kreetan agia marinaan, theo hotelliin, joten jos jollain olisi kokemuksia hotellista/alueesta niin viitsisikö vaivautua hieman selostamaan? (: Onko hyvät shoppailu mahdollisuudet ja miten on lapsille toimintoja ?(:
Kaikki tieto tarpeen!
Kiitos jos vaivaudutte (:

19

3650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkreikka

      Sama hotelli varattuna ja kiinnostaisi kuulla samoista asioista.

      Lisäksi kiinnostaa onko kaksioissa kahvinkeitintä? Miten lähellä on bussipysäkki ja minkähintaista matkanteko?
      Lähin iso päivittäisruokatavarakauppa?

      Samarian retken voi varmaan unohtaa, kun matkustusajankohta huhtikuun loppu?

      • uusmatkailij

        Mitä nyt olen lukenut niin taksi Agia Marinasta Haniaan n. 11 e ja bussi sitten n. 1.40 (:


    • kkreikka

      Eli näyttäisi siltä, että käytämme bussia! :)
      Tarkoituksena kierrellä saarta omatoimisesti paikallisliikenteen kuljettamana. Ei haittaa, vaikka hellettä ei vielä huhtikuun lopulla olisikaan.
      Onko tietoa polkupyörien vuokrauksesta? Mikähän mahtaa olla hintaluokka?

      • annelitanneli

        Busseja kantsii käyttää. Ovat halpoja liikkumisvälineitä. Polkupyöriä ei siellä juuri näy ja on tosi kapeat käytävät ja kadulla suht. vilkas liikenne joten sinne en kyllä polkupyörällä juuri haluaisi sekaan.


    • Olivetree

      Olimme ko. hotellissa lokakuussa-12. huoneistomme oli ns. vanhassa osassa hotellikompleksia. Tykättiin kyllä hotellista ja parvekkeen merinäköalasta. Huoneet vähän nuhjuisia vanhalla puolella, mutta se ei meitä haitannut. Jyrkkä mäki pääkadulta "kotio" oli vaivalloinen kuumimpaan aikaan päivästä ja illalla kun ähkyssä piti kiivetä. ;) Allasalue oli meidän makuumme hirveän ahdas ja olimmekin aina rantsussa, joka muuten on aivan upea niin lapsille kuin aikuisillekin. Ruoka oli hyvää ainakin aamiaisella. Platanias on täynnä rihkamaa, joten shoppailut kandee hoitaa Haniassa. Tytär 9v. lähtisi kuulemma Theoon toistamiseen ;), me aikuiset valittaisiin toinen hotelli. Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä hotelli.

    • Loma1lija

      Oltiin Theossa v 2012 lokakuussa :) ja ei mitään pahaa sanottavaa ! Meillä oli yksiö samassa rakennuksessa missä hotellin kauppa , mielestäni erittäin siisti ja toimiva . Keittiönurkkauksessa sen verran välineitä että aamupalan pyöräytti mukavasti muuten söimme ulkona. Theossa allasalue omasta mielestä erittäin viihtyisä ja riittävän kokoinen ja tuoleja riitti jokaiselle. Allasbaarissa drinksut taisivat kaikki maksaa 6,5 -7,5€ olut oli aika edullista olisko ollut alle 3€ ( Amstel)
      Hotellin kaupasta ostin itse breezereitä & lonkeroa ja Theon oma viini oli mielestäni erittäin hyvää. Moni on kirjoittanut raskaasta mäestä ja raskashan se saattaa ollakkin pienten lasten kanssa liikkuville ja huono kuntoisille . itse en pitänyt sitä minään ongelmana. Yläkylässä oli mahtavia ruokapaikkoja ja hinnat olivat mielestäni erittäin kohtuullisia . Haniassa taasen ainakin vanhassa satamassa on niin turistihinnat että kannattaa välttää syömästä siellä mitään. taksi theon pihasta haniaan maksoi lokaukuussa 2012 13€ bussit olivat usein jo agiamarinan kohdalla niin täynnä että ajoivat ohi vaikka viittoilit päästäksesi kyytiin. Rantakadulla on monia ravintoloita jossa lapsille omat leikki/puuhapaikat saa aikuiset syödä rauhassa jos lapset ei jaksa istua pöydässä. Ainakin ravintola KRI KRI oli mielestäni loistava ja aivan lähellä theoa . hotellin omassa ravintolassa söimme jotain pientä mm pitsaa . ihan ok mutta huomasimpa listaa lukiessa että kaikki liha ja kala mitä tarjoillaan on pakastettua joten siitä syystä aina illalla menimme jonnekkin muualle syömään! Rantakatua plataniakseen päin kävellessä on jotain putiikkeja ja kauppoja , hameita mekkoja kenkiä tossuja aurinkolaseja shortseja t-paitoja laukkuja ainakin pystyy ostamaaan ja mukavaa on se että kreikkalaiset eivät tuputa ja seuraa perässä joten saat katsella rauhassa. Aika lähellä theoa on myös suurehko mini-golf kenttä ja siellä myös paljon erilaisa kolikkopelejä siellä varmasti lapset viihtyvät ja taisi siellä olla pomppulinnakin :) Theo hotellin henkilökunta on erittäin lapsi ystävällistä väkeä sen ainakin itse aistin!! Oikein hyvää lomaa , viihdytte varmasti

    • Stansta

      Oltiin Theossa huhti-toukokuun vaihteessa. Meille (2 aik. ja 1 lapsi 12.v.) PARAS hotelli ikinä! Tosin meillä oli ylin kaksikerroksinen huoneisto 15 neliön kattoterassilla. Aamupala oli aivan mahtava, samoin henkilökunta! Aivan mahtavaa oli löytää se HISSI RESPAA VASTAPÄÄTÄ TIEN TOISELTA PUOLELTA! Liikkumisrajotteiselle emme suosittele paikkaa ellei taksi kuskaa joka reissua. Ja vissiin pakko mainita, että parhaat ruoat syötiin Terphis'ssä.. :) Uusi reissu haussa loppukuulle eikä Theo ole ollenkaan pois suljettu!!!

    • Theosta kokemuksia

      Hei,

      Loistavan valinnan olette tehneet :).
      Hotelli on todella siisti ja viihtyisä. Viime kesänä olimme kolme viikkoa Theossa eikä aika käynyt yhtään pitkäksi.
      Allasalue on suorastaan ihana. Erikseen sisäuima-allas, pienehkö kuntosali sekä "kirjastonurkkaus".
      Pienille lapsille allasalueen yhteydessä pienehkö leikkitila, jossa virikkeitä.
      Viihtyisä "snack-baari" sekä hotellin ravintolasta mahtavat näköalat merelle. Ravintolassa kannattaa edes kerran käydä näköalan ja maiseman vuoksi.
      Erittäin ystävällinen henkilökunta.
      Shoppailumahdollisuudet Agia Marinassa ei kummoiset, muutamia marketteja löytyy, joissa myydään lähinnä rantavaatteita yms.
      Plataniakseen ei ole pitkä matka, siellä enemmän shoppailtavaa ja on vilkkaampi kuin Agia Marina.
      Haniaan pääsee kätevästi paikallisbusseilla ja bussipysäkki on Theon lähellä.

      Tässä jotain tietoa Theosta.
      Suunnitteilla ensi kesäksi matkaa Kreetalle ja mieli niin tekisi Theoon, on se vaan niin ihana ja viihtyisä hotelli :).

    • mukava paikka

      Agia Marina oli kyllä viihtyisä paikka, sopivasti pikkuputiikkeja ja jos ei oikein tunnu sieltä löytävän mitää suuntana on hania tai platanias jossa vilkkaampaa meininkiä. Viikon verran olin huoneistohotellissa iolida village ja sitä suosittelen kyllä, mutta nyt olen lähdössä kesällä tuohon samaiseen Theo hotelliin ja näiden kommenttien perusteella kylläkelpaa lähteä. :)

    • Theosta kokemuksia

      Muuten, Theon respasta saa hakea kahvinkeittimen huoneeseen veloituksetta.

    • Anonyymi

      Omistaja vaihtunut, palvelu hakee vielä uomiaan. Allasbaari ja siellä veljekset hoitaa kyllä hommansa. Aamupalat ja muut tarjoilut ovat aika kylmiä vaikka menee heti alkuun . Tosi siisti paikka, voi oikeasti rentoutua

      • Anonyymi

        Mutta 2 viikkoon ei tullut monessa paikassa tutuksi tullutta turisti ripulia


      • Anonyymi

        Ja ruoka on kohtalaista.(mutta ei kannata ottaa kuin snäkäreitä) Kannattaa kävellä mäki alas ja ravintola Refesh. Tai pikku nälkään Friendy Gyros, hissillä alas ja 150m oikealle.


      • Anonyymi

        Ainakaan Tjäreborg ei muistanut kertoa, että hotellivero pitää maksaa erikseen. Olikohan 21e per nuppi viikosta? Tämä tuli yllätyksenä vasta lähtiessä, korttimaksu kävi, toisin kuin ravintolassa tai ruokaravintola saa.


      • Anonyymi

        Toisin sanoen, jos ikää on 65 , hyvä hotelli. Muuten kannattaa välttää 🤔


    • Anonyymi

      Refesh vasemmalle 100m

      • Anonyymi

        Refesh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Refesh

        Tarkoittaa varmaan ReFresh?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoittaa varmaan ReFresh?

        Just sitä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe