Missä on Suomen kultavaranto?

Sirpajasirpa

Kultaharkkorintamalta on tullut uutisia, joten otan nyt sitten omaksi ketjuksi tämän Suomen kultavarantoasian, joka tuli esille WinCapita-ketjussa:

KULTAHARKOT EIVÄT MAHDU PANKKEIHIN!

Uusi Suomi

Luotu: 14.6.2010 15:58

http://www.uusisuomi.fi/raha/95056-kultaharkot-eivat-mahdu-pankkeihin

Ja tästä tiedosta harmistuneena ryhdyin ihmettelemään, että kuka niitä kultaharkkoja oikein "painaa" kuin setelejä sateella, niin että ne eivät enää mahdu mihinkään, ja eikös, perhana, jäljet johtaneetkin Euroopan Keskuspankin operaatioon vuotta aikaisemmin, kas näin:

"EKP ON MYYNYT KYMMENIÄ TONNEJA KULTAA hinnalla, joka on jopa kolmanneksen markkina-arvoa korkeampi.

http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2009/04/01/ekp-myi-kymmenia-tonneja-kultaa/20098643/12

Mistä EKPn kultavarannot ovat peräisin ja kuka on maksanut kullasta noin paljon ylihintaa ja miksi?

Miksi EKP myi kultaa juuri nyt? Onko taustalla jotain talouslukuja ja -keinoja, joita ei ole voitu julkistaa. Onko paniikki iskemässä.

Tässä asiassa ei taida kaikki olla sitä miltä näyttää."

http://keskustelu.suomi24.fi/node/7031175

Ja ongelmahan meille tyhmille tuli, että mistä hitsistä EKP:llä on todella niin paljon kultaharkkoja, ja selvisi, että jäsenmaiden oli luovutettava Euroopan Keskuspankille 80 % kultavarannostaan, kun liityttiin euroon - se oli vuosi 1999 (silloin eivät eurot liikkuneet kuin tilirahana). Suomen kultavaranto on (tai siis oli) sellaiset 52 tonnia.

Seuraavaksi tuli hätä, että missäs tämä Suomen kulta nyt sitten oikein ihan fyysisesti on, mutta sitä eivät saaneet selville toimittajatkaan, ja silloinen oikeusministeri Tuija Brax kyseli asiasta valtiovarainministeri Kataiseltakin, mutta mitään vastausta ei ole annettu julkisuuteen.

Ainoa mikä tiedetään, on se, että Suomen Pankki ilmoitti, että kyllä he tietävät missä se kulta on, mutta eivät kerro.

Sitten valittiin uudelleen Erkki Liikanen Suomen Pankin johtajaksi, enkä ainakaan minä edelleenkään tiedä näiden kultavarantojen kohtalosta muuta kuin löysin EKP:n syövereistä jostain vuodelta 2004 Liikasen allekirjoittaman luvan Suomen kultaharkkojen myyntiin.

No, tämä nyt selityksenä, että miksi ne kultaharkot piti viedä koneella mukana. (Liittyi siis WinCapita-ketjussa ja Air Finlandian konkurssiin...)

Kaikista suurimmat kultavarannot Euroopassa ovat muuten Kreikalla ja Portugalilla. Kreikalla noin 111,3 tonnia kultaharkkoja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve

64

2272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sirpajasirpa

      Jatkoa edelliseen:

      No niin, ja tässä on nyt tämä uusi kultaharkkouutinen, ja tästä uutisesta nyt selviää, etteivät todellakaan kultaharkot ole välttämättä Suomen rajojen sisäpuolella!

      NYT SE ALKAA: SAKSA KOTIUTTAA KULTAANSA MAAILMALTA
      REUTERS/Mike Segar

      Keskuspankin mukaan muutosten on tarkoitus kasvattaa luottamusta liittovaltion sisällä.

      Taloussanomat–Bloomberg
      16.1.2013 18:41

      Saksan keskuspankki Bundesbank kotiuttaa peräti 674 tonnia kultaa maailmalta. Nykyisillä markkinahinnoilla mitaten kotiutettavan kullan arvo vastaa noin 27 miljardia euroa.

      Takaisin Saksan liittotasavaltaan kuljetettavat kultaharkot makaavat nykyisin Pariisissa ja New Yorkissa sijaitsevissa holveissa. Kotiutus on tarkoitus hoitaa vuoteen 2020 mennessä.

      Bundesbankin keskiviikkoisen ilmoituksen mukaan kultaharkkojen kuljetukset käynnistyivät jo kuluvana vuonna. Tarkoitus on, että vuosikymmenen loppuun mennessä puolet Saksan valtion kultavarallisuudesta sijaitsee fyysisesti Frankfurtissa.

      Osana kuljetuksia Saksa haluaa takaisin muun muassa kaikki 374 tonnia kultaa, joita säilytetään nykyisellään Ranskan keskuspankin holveissa.

      Saksan ja Ranskan keskuspankit kuuluvat molemmat Euroopan keskuspankin (EKP) alaisuuteen. EKP toimii euroalueen yhteisenä keskuspankkina.

      Bundesbankin mukaan kultaharkkojen kotiuttaminen Ranskan keskuspankin holveista johtuu siitä, ettei Ranskan tarvitse enää toimia välikätenä kullan vaihtamisessa, koska molemmat valtiot käyttävät euroja.

      Bundesbankin hallituksen jäsenen Carl-Ludwig Thielen mukaan kullan kotiutus Ranskasta ei aiheuta diplomaattisia ongelmia. Maiden keskuspankkien johtajat ovat myös keskustelleet päätöksestä jo etukäteen, Thiele kertoi.

      Saksan tilintarkastustuomioistuin nostatti viime vuonna keskustelun, kun se vaati Bundesbankia selvittämään nykyistä tarkemmin ulkomailla säilytettävien kultaharkkojensa tilanteen. Tuomioistuimen mukaan Bundesbankin ulkomailla säilytettävän kultavarallisuuden tilannetta ei ole varmennettu kunnolla.

      Saksalla on Yhdysvaltojen jälkeen maailmat suurimmat kultavarannot. Viime vuoden lopussa Saksan kultavarannot muodostuivat 3 391 tonnista kultaa. Maailmanmarkkinahinnoilla mitattuna varantojen arvo liikkuu 137,5 miljardissa eurossa.

      http://www.taloussanomat.fi/porssi/2013/01/16/nyt-se-alkaa-saksa-kotiuttaa-kultaansa-maailmalta/2013892/170

      YKSITYINEN SIRPA-TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN VAATII KOKO SUOMEN KANSAN PUOLESTA VASTAUSTA: MISSÄ OVAT SUOMEN KULTAHARKOT?

      Viitaten artikkelin tähän kohtaan:

      "Saksan tilintarkastustuomioistuin nostatti viime vuonna keskustelun, kun se vaati Bundesbankia selvittämään nykyistä tarkemmin ulkomailla säilytettävien kultaharkkojensa tilanteen. Tuomioistuimen mukaan Bundesbankin ulkomailla säilytettävän kultavarallisuuden tilannetta ei ole varmennettu kunnolla."

      Onko Suomessa kotona enää yhtään valvontaviranomaista?!

      • Sirpajasirpa

        Tästä uutisesta pääsin tarkistamaan tuota edelle laittamaani valuutta/kultavarantolistaa, ja pitänee paikkansa, eli n. 73 % kullasta on Saksan rajojen sisäpuolella taulukon mukaan, ja suurinpiirtein sama tulos tulee tässä, kun lasketaan prosentteine kotiutettava kulta.

        Sitä huolestuttavampaa - nimittäin Suomessa sitten "kotona" olisi kultavarannosta vain noin 24 %, kun Saksalla on jopa yli 70 %.

        Eli kadoksissa oleva kultaharkkojen määrä Suomen osalta olisi siis noin 37 tuhatta kiloa, ja "kotona" olisi vain n. 12 tonnia kultaa.

        Lisätietona sen verran, että aikaisemmin siis raha oli sidottuna kultaan, jota säilytettiin Suomen Pankissa - liikkeellä sai olla valuutta vain saman verran kuin maalla oli kultaa, jotta ei syntynyt tätä nyt finanssikriisin aiheuttanutta "tyhien numeroiden kuplaa". Asia tuli esille Wincapitassa juuri tämän tyhjien numeroiden vivutuksen myötä.

        Valuutta eli raha vapautettiin tästä kultasidonnaisuudesta lähellä 1970-luvun puoliväliä, jolloin sitten alkoikin tämä villi markkinameininki.

        Täältä löytyy tietoja rahanvallasta ja historiasta:

        http://villeiivarinen.blogspot.com.es/2010/09/rahajarjestelman-sodanjalkeinen.html

        Ja täältä:

        "Bretton Woods -järjestelmä ajautui vaikeuksiin 1970-luvun alussa, kun Yhdysvaltain maksutaseen alijäämä oli kasvanut muun muassa Vietnamin sodan takia ja Yhdysvaltain dollareita oli alkanut kasautua ulkomaalaisten haltuun. Keskuspankit pelkäsivät dollarin devalvoitumista ja alkoivat vaihtaa dollarimääräisiä saataviaan kultaan. Lopulta Yhdysvaltojen oli pakko elokuussa 1971 keskeyttää dollareiden lunastaminen kullalla. Tämän jälkeen kiinteitä valuuttakursseja yritettiin vielä pitää yllä keskuspankkien välisillä sopimuksilla, mutta vuodesta 1973 keskeisimpien valuuttojen keskinäiset kurssit määräytyivät kellunnan perusteella.[14]"

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Raha


    • valtakuranto

      "Ja ongelmahan meille tyhmille tuli, mistä hitsistä EKP:llä on todella niin paljon kultaharkkoja, ja selvisi, että jäsenmaiden oli luovutettava Euroopan Keskuspankille 80 % kultavarannostaan, kun liityttiin euroon - se oli vuosi 1999 (silloin eivät eurot liikkuneet kuin tilirahana). Suomen kultavaranto on (tai siis oli) sellaiset 52 tonnia."

      EKP:lle maksettiin 20% kultavarannosta. Nyt Suomen kulatavaranto on 49 tonnia.

      • Sirpajasirpa

        No niin, ja juuri olin tulossa tuohon.

        Onko tämä sinun 20%:n tieto samasta lähteestä, kun juuri tänään luin uutisen, nimittäin se selvensi nyt erittäin paljon tätä propaganda ja sensuuritilannetta, mikäli tuo luku on väärinpäin - eli se on se kotona oleva kultamäärä. Jäin useammaksi tunniksi nyt ihmettelemään kyseistä uutista, koska siinä sanottiin, että kultamäärä ei sitten 70-luvun ole muuttunut mihinkään (se Liikasen allekirjoittama paperi siellä EKP:ssä kullan myynnistä!), ja totesin, että siinä oli kaikki tiedot päinvastoin.

        Mutta jos tietosi on jostakin muusta kuin tuosta (oli linkki uutisen alla siihen), niin sitten tarkistan jälleen tulkintojani.

        Se mistä tietää, että mikä tuo luku on, niin se tulee suhdelukukuna tutuksi näissä lainoitus/pääomitus/velkavastuujärjestelyissä aina samana prosenttina/suhdelukuna kulloisestakin pääomasta, ja maiden kultavarannosta 20 prosenttia ei käytännössä riitä kattamaan sitä miten tuo järjestelmä on luotu. Tästäkö sait tuon 20 %, ja ellei, niin laittaisitko linkin, että voin tarkistaa johtopäätöksiäni?

        Muutenkin - ihmiset - kun heittelette tänne faktana jotakin, niin laittakaa linkkiä, niin että on mahdollista päästä kiinni tietoon, eikä tarvitse keikkua uskon varassa, josta sitten syntyy niitä luuloja ja kuvitelmia ja uskomuksia. Itse olen mielissäni, jos saan korjattua ja päivitettyä omia tietojani faktoiksi.

        Ryhdyn etsimään tuota näkemääni uutista, ja jos jollakin on nyt faktatietoa asiaan, niin laittaisiko esille - siis linkin kera.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        No niin, ja juuri olin tulossa tuohon.

        Onko tämä sinun 20%:n tieto samasta lähteestä, kun juuri tänään luin uutisen, nimittäin se selvensi nyt erittäin paljon tätä propaganda ja sensuuritilannetta, mikäli tuo luku on väärinpäin - eli se on se kotona oleva kultamäärä. Jäin useammaksi tunniksi nyt ihmettelemään kyseistä uutista, koska siinä sanottiin, että kultamäärä ei sitten 70-luvun ole muuttunut mihinkään (se Liikasen allekirjoittama paperi siellä EKP:ssä kullan myynnistä!), ja totesin, että siinä oli kaikki tiedot päinvastoin.

        Mutta jos tietosi on jostakin muusta kuin tuosta (oli linkki uutisen alla siihen), niin sitten tarkistan jälleen tulkintojani.

        Se mistä tietää, että mikä tuo luku on, niin se tulee suhdelukukuna tutuksi näissä lainoitus/pääomitus/velkavastuujärjestelyissä aina samana prosenttina/suhdelukuna kulloisestakin pääomasta, ja maiden kultavarannosta 20 prosenttia ei käytännössä riitä kattamaan sitä miten tuo järjestelmä on luotu. Tästäkö sait tuon 20 %, ja ellei, niin laittaisitko linkin, että voin tarkistaa johtopäätöksiäni?

        Muutenkin - ihmiset - kun heittelette tänne faktana jotakin, niin laittakaa linkkiä, niin että on mahdollista päästä kiinni tietoon, eikä tarvitse keikkua uskon varassa, josta sitten syntyy niitä luuloja ja kuvitelmia ja uskomuksia. Itse olen mielissäni, jos saan korjattua ja päivitettyä omia tietojani faktoiksi.

        Ryhdyn etsimään tuota näkemääni uutista, ja jos jollakin on nyt faktatietoa asiaan, niin laittaisiko esille - siis linkin kera.

        Helkutti tätä orwellin aikaa, en nyt löydä sitä, ja siinä saattoi olla jotakin hyvinkin tärkeää, joka jäi huomaamatta, kun ryhdyin äimistelemään myös tuota 20 %:n lukua.

        Onko jotakin tapahtumassa - kun kullan kotiutuksessa todetaan tomerasti "Nyt se alkaa!"

        Tämän päivän uutisista tuli vastaan:

        "Presidentti Sauli Niinistö kummeksui eilen puolustusministerin esiin nostamaa ajatusta Suomen ja Ruotsin puolustussopimuksesta tai -liitosta. Haglund sanoo, että hän on käynyt asian läpi presidentin kanssa."

        http://yle.fi/uutiset/haglund_selitti_presidentille_puheitaan_puolustusliitosta/6455376

        Juu, enpä ihmettele, jos Niinistö kummeksuu tällaisia puolustusliittosopimuksia - tämä on nyt sitten myös faktaa - Suomea ei ole enää puolustamassa edes itseään. Suomi on puolustamisessaan muuttanut strategian alueelliseksi puolustamiseksi, ja kuuluu osana EU-taisteluosastoihin ja EU-nopeantoiminnan iskuryhmiin, joiden toimintasäde on 5000 kilometriä Brysselistä ja toimintakäskynä rauhaan pakottaminen.

        Etsin juuri minfon päivänpolitiikassa faktaa näistä asioista eräälle nimimerkille, joka ei jälleen(kään) uskonut, että tarinani ovat tosia. Annoin faktaa myös mainitsemastani asiasta, että nämä EU-taistelujoukot olivat hälytysvalmiudessa vaalikevään ja hallituksenmuodostamisen ajan.

        Vastaavasti tuo, että Suomi puolustaa vain aluettaan, ei itsenäisyyttään löytyy sitten uusista poikkeustilalaista, ja tuo aluepuolustusstrategia julkaistiin talvella 2010-2011 silloisen sisäministeri Holmlundin suulla ja kehoituksella, että tapahtuu mitä tahansa niin suomalaisten sietokyvyn on kestettävä.

        Niin, siis ihmettelemistähän siinä nyt sitten on, jos puolustusministerimme puhuu "puolustusliitoista", kun sellaisten ei uuden järjestelmän mukaan pitäisi olla mitenkään mahdollista, koska me puolustamme kaikki vain yhdessä EU-Brysseliä.

        Ja tämä:

        " Niinistö puhuu turvallisuuspolitiikasta - suora nettilähetys klo 18"

        http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/01/1693106/niinisto-puhuu-turvallisuuspolitiikasta---suora-nettilahetys-klo-18


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Helkutti tätä orwellin aikaa, en nyt löydä sitä, ja siinä saattoi olla jotakin hyvinkin tärkeää, joka jäi huomaamatta, kun ryhdyin äimistelemään myös tuota 20 %:n lukua.

        Onko jotakin tapahtumassa - kun kullan kotiutuksessa todetaan tomerasti "Nyt se alkaa!"

        Tämän päivän uutisista tuli vastaan:

        "Presidentti Sauli Niinistö kummeksui eilen puolustusministerin esiin nostamaa ajatusta Suomen ja Ruotsin puolustussopimuksesta tai -liitosta. Haglund sanoo, että hän on käynyt asian läpi presidentin kanssa."

        http://yle.fi/uutiset/haglund_selitti_presidentille_puheitaan_puolustusliitosta/6455376

        Juu, enpä ihmettele, jos Niinistö kummeksuu tällaisia puolustusliittosopimuksia - tämä on nyt sitten myös faktaa - Suomea ei ole enää puolustamassa edes itseään. Suomi on puolustamisessaan muuttanut strategian alueelliseksi puolustamiseksi, ja kuuluu osana EU-taisteluosastoihin ja EU-nopeantoiminnan iskuryhmiin, joiden toimintasäde on 5000 kilometriä Brysselistä ja toimintakäskynä rauhaan pakottaminen.

        Etsin juuri minfon päivänpolitiikassa faktaa näistä asioista eräälle nimimerkille, joka ei jälleen(kään) uskonut, että tarinani ovat tosia. Annoin faktaa myös mainitsemastani asiasta, että nämä EU-taistelujoukot olivat hälytysvalmiudessa vaalikevään ja hallituksenmuodostamisen ajan.

        Vastaavasti tuo, että Suomi puolustaa vain aluettaan, ei itsenäisyyttään löytyy sitten uusista poikkeustilalaista, ja tuo aluepuolustusstrategia julkaistiin talvella 2010-2011 silloisen sisäministeri Holmlundin suulla ja kehoituksella, että tapahtuu mitä tahansa niin suomalaisten sietokyvyn on kestettävä.

        Niin, siis ihmettelemistähän siinä nyt sitten on, jos puolustusministerimme puhuu "puolustusliitoista", kun sellaisten ei uuden järjestelmän mukaan pitäisi olla mitenkään mahdollista, koska me puolustamme kaikki vain yhdessä EU-Brysseliä.

        Ja tämä:

        " Niinistö puhuu turvallisuuspolitiikasta - suora nettilähetys klo 18"

        http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/01/1693106/niinisto-puhuu-turvallisuuspolitiikasta---suora-nettilahetys-klo-18

        Siis - mitä. Enkö minä ottanutkaan tähän sitä maiden kultavaranto listaa?! No se tulee tässä sitten:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve

        Siitä nyt voitte tarkistaa tätä 80 % - 20 % suhdelukua, ja siksi toiseksi - ei Suomi mitään kenellekään "maksanut". Olisi aika hurjaa, jos se olisi "maksu" jostakin, mutta kieltämättä onhan tämä Wikipedia-tietoa aina hieman huolestuttanut:

        "Mihail Borisovitš Hodorkovski (ven. Михаил Борисович Ходорковский, s. 26. kesäkuuta 1963) on venäjänjuutalainen liikemies. 1990-luvun alussa hän rikastui Jukos-öljy-yhtiön yksityistämisen myötä, päästyään yhtiön pääomistajaksi ja johtajaksi. Mihail Hodorkovski oli yksi Venäjän vaikutusvaltaisimmista oligarkeista ja jossain vaiheessa ilmeisesti Venäjän rikkain mies.

        Nyt Hodorkovski perusti omasta keskuksestaan Menatep-osuuskunnan, jonka pohjalta perusti Menatep-pankin vuonna 1990.[8] Hodorkovski oli ensimmäinen joka perusti yksityisen liikepankin Venäjälle.[10] On epäilty KGB:n suojelleen Hodorkovskia ja Menatepin auttaneen Neuvostoliiton valuutta- ja kultavarantojen tyhjennyksessä, jossa katosi 1000 tonnia kultaa.[8]"

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Hodorkovski#cite_note-H_anoo-1

        Ja kun nyt tuli puheeksi, niin tässä muuten on tietoja virolaisesta Kallasista, joka on vastaavana komissaarina EU:ssa Järjestäytyneen rikollisuuden torjuntatyöstä:

        Näin Wikissä:

        Kallasia alettiin tutkia 1997 sadan miljoonan kruunun kavaltamisesta, kun valtion pankki Põhja-Eesti Pank sijoitti keskuspankista lainaamansa 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria Sveitsiin vuonna 1993, mutta kahdeksan miljoonaa katosi tietymättömiin. Kesän 2004 vaaleissa Siim Kallas valittiin Euroopan parlamenttiin. Kallas toimi Barroson komissiossa vuosina 2004–2009 Viroa edustavana komissaarina vastuualueinaan hallinto, tilintarkastus ja petosten torjunta.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Siim_Kallas


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Siis - mitä. Enkö minä ottanutkaan tähän sitä maiden kultavaranto listaa?! No se tulee tässä sitten:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve

        Siitä nyt voitte tarkistaa tätä 80 % - 20 % suhdelukua, ja siksi toiseksi - ei Suomi mitään kenellekään "maksanut". Olisi aika hurjaa, jos se olisi "maksu" jostakin, mutta kieltämättä onhan tämä Wikipedia-tietoa aina hieman huolestuttanut:

        "Mihail Borisovitš Hodorkovski (ven. Михаил Борисович Ходорковский, s. 26. kesäkuuta 1963) on venäjänjuutalainen liikemies. 1990-luvun alussa hän rikastui Jukos-öljy-yhtiön yksityistämisen myötä, päästyään yhtiön pääomistajaksi ja johtajaksi. Mihail Hodorkovski oli yksi Venäjän vaikutusvaltaisimmista oligarkeista ja jossain vaiheessa ilmeisesti Venäjän rikkain mies.

        Nyt Hodorkovski perusti omasta keskuksestaan Menatep-osuuskunnan, jonka pohjalta perusti Menatep-pankin vuonna 1990.[8] Hodorkovski oli ensimmäinen joka perusti yksityisen liikepankin Venäjälle.[10] On epäilty KGB:n suojelleen Hodorkovskia ja Menatepin auttaneen Neuvostoliiton valuutta- ja kultavarantojen tyhjennyksessä, jossa katosi 1000 tonnia kultaa.[8]"

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Hodorkovski#cite_note-H_anoo-1

        Ja kun nyt tuli puheeksi, niin tässä muuten on tietoja virolaisesta Kallasista, joka on vastaavana komissaarina EU:ssa Järjestäytyneen rikollisuuden torjuntatyöstä:

        Näin Wikissä:

        Kallasia alettiin tutkia 1997 sadan miljoonan kruunun kavaltamisesta, kun valtion pankki Põhja-Eesti Pank sijoitti keskuspankista lainaamansa 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria Sveitsiin vuonna 1993, mutta kahdeksan miljoonaa katosi tietymättömiin. Kesän 2004 vaaleissa Siim Kallas valittiin Euroopan parlamenttiin. Kallas toimi Barroson komissiossa vuosina 2004–2009 Viroa edustavana komissaarina vastuualueinaan hallinto, tilintarkastus ja petosten torjunta.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Siim_Kallas

        Heittelen uutisa vielä tähän liittyen edellisiin juttuihin:

        "Eduskunta hyväksyi EU-joukot valmiuteen

        Eduskunta on hyväksynyt kahden EU:n taisteluosastoihin kuuluvan suomalaisjoukon asettamisen korkeaan valmiuteen.

        Hallituksen esitys hyväksyttiin äänin 142-15. Vasemmistoliitto esitti, ettei eduskunta hyväksyisi asiaa ja Suomi lopettaisi kokonaan osallistumisen EU-joukkoihin.

        Suomi päivystää vuoden alusta lukien kahdessa EU-taisteluosastossa. Toisen muodostavat Ruotsi, Suomi, Viro, Irlanti ja Norja ja toisen Alankomaat, Suomi, Saksa, Itävalta ja Liettua. Päivystysvuoro kestää kesäkuun loppuun.

        STT"

        Puolustusvoimien sivulta:

        Euroopan Unionin taisteluosastot

        "Suomi osallistuu Euroopan Unionin valmiusjoukkoihin osana kansainvälistä kriisinhallintaansa.

        Euroopan Unionin valmiusjoukkotoiminta alkoi vuonna 2005 ja se saavutti täyden kapasiteettinsa vuonna 2007. Toiminta perustuu mukana olevien maiden vapaaehtoisuuteen. Suomi on ollut mukana vuodesta 2006. Valmiudessa olevat taisteluosastot voivat toimia 6000 kilometrin säteellä Brysselistä ja niiden tehtävät voivat liittyä humanitaarisiin operaatioihin, katastrofityöhön, rauhanturvaamiseen tai rauhaan pakottamiseen."

        -----

        "Maavoimien perustama NLBG11-osasto - Erikoisoperaatio-osasto

        EU:n nopean toiminnan etujoukko

        Erikoisoperaatio-osasto on Utin Jääkärirykmenttiin tehtävän ja tilanteen vaatimusten mukaisesti perustettava joukko.

        Vuonna 2011 Suomi on sitoutunut kahteen Euroopan Unionin taisteluosastoon (EUBG). Tätä tarkoitusta varten Uttiin rakennettu Erikoisoperaatio-osasto (EOS) kuuluu Alankomaiden johtamaan taisteluosastoon (Netherlands Battle Group, NLBG11). Osaston nimi englanniksi on Task Group 111, joka tarkoittaa vuonna 2011 mahdolliseen operaatioon ensimmäisenä aktivoitavaa osastoa.

        Taisteluosaston kehyksessä Erikoisoperaatio-osaston tehtäviä ovat muun muassa tiedustelu- ja valvontatehtävät, yhteysupseeritehtävät sekä valmistautuminen voimankäyttöön joukon tai kolmannen osapuolen suojaamiseksi.

        Osaston runko aloitti toimintansa huhtikuussa 2010 ja pääjoukko astui palvelukseen heinäkuussa. Osaston koulutusvaihe päättyy 31.12.2010, ja se asetetaan päivystysvalmiuteen 1.1.2011. Syksyn koulutuskausi muodostuu kansallisesta koulutuksesta sekä monikansallisesta yhteistoimintakyvyn harjoittelusta Hollannissa. Tammikuun alusta 2011 alkaen suomalaisosasto on viiden vuorokauden lähtövalmiudessa osana monikansallista taisteluosastoa. Valmiusaika kestää 6 kuukautta. Mikäli operaatiota ei käynnisty, osasto jatkaa kouluttautumistaan Utissa.

        Erikoisoperaatio-osaston vahvuus on 110 sotilasta. Osasto muodostuu
        # taisteluosaston esikunnassa työskentelevistä upseereista (Force HQ)
        # osaston johdosta ja esikunnasta
        # operaatiotukikohdasta
        # erikoisjääkärikomppaniasta
        # kansallisesta tukiosasta.

        Esikunta vastaa osaston komentajan tukena ja ohjauksen mukaisesti osaston tehtävien suunnittelusta, suunnitelmista ja tehtävien suorituksen seurannasta. Operaatiotukikohta vastaa komentajan ja esikunnan johtamisedellytysten luomisesta ja ylläpidosta. Yksikkö tukee myös tehtävässä olevia operatiivisia osia täydennyksillä ja lääkintähuollolla.

        Erikoisjääkärikomppania toteuttaa komentajan määrittämät taktiset tehtävät ja se muodostaa joustavasti tehtävän vaatimia kokoonpanoja. Kansallinen tukiosa vastaa kansallisen huollon ja logistiikan järjestelyistä ja toteuttamisesta."


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Heittelen uutisa vielä tähän liittyen edellisiin juttuihin:

        "Eduskunta hyväksyi EU-joukot valmiuteen

        Eduskunta on hyväksynyt kahden EU:n taisteluosastoihin kuuluvan suomalaisjoukon asettamisen korkeaan valmiuteen.

        Hallituksen esitys hyväksyttiin äänin 142-15. Vasemmistoliitto esitti, ettei eduskunta hyväksyisi asiaa ja Suomi lopettaisi kokonaan osallistumisen EU-joukkoihin.

        Suomi päivystää vuoden alusta lukien kahdessa EU-taisteluosastossa. Toisen muodostavat Ruotsi, Suomi, Viro, Irlanti ja Norja ja toisen Alankomaat, Suomi, Saksa, Itävalta ja Liettua. Päivystysvuoro kestää kesäkuun loppuun.

        STT"

        Puolustusvoimien sivulta:

        Euroopan Unionin taisteluosastot

        "Suomi osallistuu Euroopan Unionin valmiusjoukkoihin osana kansainvälistä kriisinhallintaansa.

        Euroopan Unionin valmiusjoukkotoiminta alkoi vuonna 2005 ja se saavutti täyden kapasiteettinsa vuonna 2007. Toiminta perustuu mukana olevien maiden vapaaehtoisuuteen. Suomi on ollut mukana vuodesta 2006. Valmiudessa olevat taisteluosastot voivat toimia 6000 kilometrin säteellä Brysselistä ja niiden tehtävät voivat liittyä humanitaarisiin operaatioihin, katastrofityöhön, rauhanturvaamiseen tai rauhaan pakottamiseen."

        -----

        "Maavoimien perustama NLBG11-osasto - Erikoisoperaatio-osasto

        EU:n nopean toiminnan etujoukko

        Erikoisoperaatio-osasto on Utin Jääkärirykmenttiin tehtävän ja tilanteen vaatimusten mukaisesti perustettava joukko.

        Vuonna 2011 Suomi on sitoutunut kahteen Euroopan Unionin taisteluosastoon (EUBG). Tätä tarkoitusta varten Uttiin rakennettu Erikoisoperaatio-osasto (EOS) kuuluu Alankomaiden johtamaan taisteluosastoon (Netherlands Battle Group, NLBG11). Osaston nimi englanniksi on Task Group 111, joka tarkoittaa vuonna 2011 mahdolliseen operaatioon ensimmäisenä aktivoitavaa osastoa.

        Taisteluosaston kehyksessä Erikoisoperaatio-osaston tehtäviä ovat muun muassa tiedustelu- ja valvontatehtävät, yhteysupseeritehtävät sekä valmistautuminen voimankäyttöön joukon tai kolmannen osapuolen suojaamiseksi.

        Osaston runko aloitti toimintansa huhtikuussa 2010 ja pääjoukko astui palvelukseen heinäkuussa. Osaston koulutusvaihe päättyy 31.12.2010, ja se asetetaan päivystysvalmiuteen 1.1.2011. Syksyn koulutuskausi muodostuu kansallisesta koulutuksesta sekä monikansallisesta yhteistoimintakyvyn harjoittelusta Hollannissa. Tammikuun alusta 2011 alkaen suomalaisosasto on viiden vuorokauden lähtövalmiudessa osana monikansallista taisteluosastoa. Valmiusaika kestää 6 kuukautta. Mikäli operaatiota ei käynnisty, osasto jatkaa kouluttautumistaan Utissa.

        Erikoisoperaatio-osaston vahvuus on 110 sotilasta. Osasto muodostuu
        # taisteluosaston esikunnassa työskentelevistä upseereista (Force HQ)
        # osaston johdosta ja esikunnasta
        # operaatiotukikohdasta
        # erikoisjääkärikomppaniasta
        # kansallisesta tukiosasta.

        Esikunta vastaa osaston komentajan tukena ja ohjauksen mukaisesti osaston tehtävien suunnittelusta, suunnitelmista ja tehtävien suorituksen seurannasta. Operaatiotukikohta vastaa komentajan ja esikunnan johtamisedellytysten luomisesta ja ylläpidosta. Yksikkö tukee myös tehtävässä olevia operatiivisia osia täydennyksillä ja lääkintähuollolla.

        Erikoisjääkärikomppania toteuttaa komentajan määrittämät taktiset tehtävät ja se muodostaa joustavasti tehtävän vaatimia kokoonpanoja. Kansallinen tukiosa vastaa kansallisen huollon ja logistiikan järjestelyistä ja toteuttamisesta."

        Siis ei ole itsenäistä Suomea, eikä sen armeijaa. Suomen maaperällä toimivat ja koulutetaan kansainvälisiä joukkoja, ja on hyvä huomata tuo toiminnan "kantomatka" tuosta Brysselistä, eli kattaa vain tuntemamme EU:n alueen ja sen "kriisit" ja "rauhaanpakottamiset", ja poikkeustilan julistamiseksi uuden, hiljattain tehdyn lain mukaan riittää sitten vaikka jokin leviä influenssapandemia. Sikaflunssa rokotuksineen oli vain tällainen harjoituskierros.

        Niin, saa nyt sitten ihmetellä ihan oikeasti näitä puolustusministerin puheita, jotka eivät millään tavalla istu kokonaiskuvioon: kahden maan väliset puolustusliitot.

        Onko hänellä tiedoissa vajausta, vai herätteleköö hän kansaa, vai hämääkö joku?

        Jaa, että ei sovi talousrikoksiin. Kyllä sopii, ja erittäin hyvin.


    • Sirpajasirpa

      Ja nyt vielä se Niinistön puhe. Tässä siitä referaatti:

      "Presidentti Sauli Niinistö torjuu ehdottomasti Suomen siirtymisen ammattiarmeijaan.

      Niinistö sanoi Maanpuolustuskurssiyhdistyksen tilaisuudessa, että mikään kuviteltavissa oleva budjetti ei riittäisi tarvittavan kokoisen ammattiarmeijan ylläpitoon. Suomella ei ole siihen varaa niin kauas kuin silmä siintää, presidentti totesi.

      Niinistö toppuutteli edelleen myös puheita Suomen ja Ruotsin puolustusliitosta. Sellaiseen olisi hänen mukaansa pitkä loikka esillä olevasta pohjoismaisen puolustusmateriaaliyhteistyön kehittämisestä."

      Suomen turvallisuuspoliittisesta tilanteesta on käyty vilkasta keskustelua viime aikoina. Suomen Puolustusvoimat ei ole kommentoinut keskustelua Suomen puolustuskyvystä.

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194789165969/artikkeli/niinisto tyrmaa ammattiarmeijan - suomella ei ole varaa yllapitoon .html

      Ja todellisuudessa suomalaisten maksama palkka-armeija olisikin EU-eliitin kuninkaanhovin suojana. Ei Suomen presidentillä ihan tähän huijaukseen asti taida rahkeet riittää.

      Mitä sitten tulee siihen, että armeijan puolesta ei olla kommentoitu, niin se varmaankin johtuu siitä, että Suomen armeija ilmoitti 2010 tai alkuvuodesta 2011 eronneensa Suomen poliitikkojen määräysvallasta. Olen ottanut uutisen ylös sinne, tänne ja vielä tonnekin.

      • TelaKalle

        Juna jyskyttelee pääteasemanaan joko Euroopan liittovaltio tai joku muu vastaava Eurostoliitto ja kansalaiset ovat teljettyinä härkävaunuihin kuin aikoinaan juutalaiset tuhoamisleireille matkatessaan.
        Junasta ei voi enää hypätä, mutta mitäs siitä kun selviäisi hengissä kuolemaansa saakka.

        Risteilijätilauksen menettäminen ranskalaisille herätteli seuraavanlaisen ajatuskuvion:

        Väitetään, että Wärtsilän meriteollisuus ajettiin tahallaan konkurssiin, kun Suomen piti supistaa kyseistä teollisuuden alaa päästäkseen EU:n jäseneksi.

        Oliko miljardin arvoisen risteilijätilauksen menettämisen takana jonkinlainen kabinetti-sopimus siitä, että suuret kansantaloudet saavat miljardiluokan tilaukset ja pienemmät taloudet sitten ne muruset sieltä pöydän alta.

        Olisiko kahdesta miljardiluokan tilauksesta koitunut pikkuruiselle Suomelle kohtuuton etu suuriin kansantalouksiin verrattuna?

        Onko EU:n sisäinen vapaa kilpailu sitä, että suuret vie ja pienet vikisee?

        Suomi nosti käpälät pystyyn vaivaisen 50 M€:n lainan edessä, lainan, joka olisi maksettu takaisin ja tuottanut verotuloina moninverroin itsensä takaisin.
        Onhan WinCapita-tutkintaankin jo upotettu yli 50 M€ ja jos sitä jotenkin laivanrakentamiseen vertaisi niin tuolla rahalla aikaansaadun paatin kelluvuusominaisuudet sijoittuvat ankkurikettingin ja sorkkaraudan välimaastoon.

        Tulemmeko näkemään risteilijätilausta muistuttavia luovutuksia lähitulevaisuudessa mm. metsäklusterin ja vaikkapa terästeollisuuden ja kaivosteollisuuden piirissä?

        Entäpä hallituksen budjettivalta, tulevatko raamit ja hyväksynnät Brysselistä?

        Mites tuo heikko itsetunto, sitähän meillä on vaikka muille jakaa, kelpaisiko se vaikka ruåttalaisille?


      • Sirpajasirpa
        TelaKalle kirjoitti:

        Juna jyskyttelee pääteasemanaan joko Euroopan liittovaltio tai joku muu vastaava Eurostoliitto ja kansalaiset ovat teljettyinä härkävaunuihin kuin aikoinaan juutalaiset tuhoamisleireille matkatessaan.
        Junasta ei voi enää hypätä, mutta mitäs siitä kun selviäisi hengissä kuolemaansa saakka.

        Risteilijätilauksen menettäminen ranskalaisille herätteli seuraavanlaisen ajatuskuvion:

        Väitetään, että Wärtsilän meriteollisuus ajettiin tahallaan konkurssiin, kun Suomen piti supistaa kyseistä teollisuuden alaa päästäkseen EU:n jäseneksi.

        Oliko miljardin arvoisen risteilijätilauksen menettämisen takana jonkinlainen kabinetti-sopimus siitä, että suuret kansantaloudet saavat miljardiluokan tilaukset ja pienemmät taloudet sitten ne muruset sieltä pöydän alta.

        Olisiko kahdesta miljardiluokan tilauksesta koitunut pikkuruiselle Suomelle kohtuuton etu suuriin kansantalouksiin verrattuna?

        Onko EU:n sisäinen vapaa kilpailu sitä, että suuret vie ja pienet vikisee?

        Suomi nosti käpälät pystyyn vaivaisen 50 M€:n lainan edessä, lainan, joka olisi maksettu takaisin ja tuottanut verotuloina moninverroin itsensä takaisin.
        Onhan WinCapita-tutkintaankin jo upotettu yli 50 M€ ja jos sitä jotenkin laivanrakentamiseen vertaisi niin tuolla rahalla aikaansaadun paatin kelluvuusominaisuudet sijoittuvat ankkurikettingin ja sorkkaraudan välimaastoon.

        Tulemmeko näkemään risteilijätilausta muistuttavia luovutuksia lähitulevaisuudessa mm. metsäklusterin ja vaikkapa terästeollisuuden ja kaivosteollisuuden piirissä?

        Entäpä hallituksen budjettivalta, tulevatko raamit ja hyväksynnät Brysselistä?

        Mites tuo heikko itsetunto, sitähän meillä on vaikka muille jakaa, kelpaisiko se vaikka ruåttalaisille?

        Hyvä kirjoitus, tätä se on, mutta vähän on tullut sellainen tunne, että niiden on kyllä tarkoitus pyyhkäistä niin Suomi, suomalaiset kuin suomenkielikin Euroopan kartalta.

        Hyvänen aika, mutta niinhän se olikin!

        Hetkinen, etsin sen linkin.


    • Sirpajasirpa

      Tässä tuo EKP:n kullanmyyntisopimus. Onko näitä sopimuksia useampia, en tiedä.

      ECB PRESS RELEASE

      8 March 2004 - Joint Statement on Gold

      European Central Bank

      Banca d’Italia

      Banco de España

      Banco de Portugal

      Bank of Greece

      Banque Centrale du Luxembourg

      Banque de France

      Banque Nationale de Belgique

      Central Bank & Financial Services Authority of Ireland

      De Nederlandsche Bank

      Deutsche Bundesbank

      Oesterreichische Nationalbank

      Suomen Pankki

      Schweizerische Nationalbank

      Sveriges Riksbank

      In the interest of clarifying their intentions with respect to their gold holdings, the undersigned institutions make the following statement:

      1. Gold will remain an important element of global monetary reserves.

      2. The gold sales already decided and to be decided by the undersigned institutions will be achieved through a concerted programme of sales over a period of five years, starting on 27 September 2004, just after the end of the previous agreement. Annual sales will not exceed 500 tons and total sales over this period will not exceed 2,500 tons.

      3. Over this period, the signatories to this agreement have agreed that the total amount of their gold leasings and the total amount of their use of gold futures and options will not exceed the amounts prevailing at the date of the signature of the previous agreement.

      4. This agreement will be reviewed after five years.

      
      European Central Bank
      Directorate Communications
      Press and Information Division
      Kaiserstrasse 29, D-60311 Frankfurt am Main
      Tel.: 49 69 1344 7455, Fax: 49 69 1344 7404
      Internet: http://www.ecb.europa.eu
      Reproduction is permitted provided that the source is acknowledged.

      http://www.ecb.int/press/pr/date/2004/html/pr040308.en.html

      Ja miksi Liikanen, no siksi:

      "Erkki Antero Liikanen (s. 19. syyskuuta 1950 Mikkeli) on Suomen Pankin pääjohtaja. Hän on myös Euroopan keskuspankin neuvoston jäsen (2004–) ja Kansainvälisen valuuttarahaston hallintoneuvoston jäsen (2004–). Hän on ollut pitkäaikainen SDP:n kansanedustaja, valtiovarainministeri, suurlähettiläs ja ensimmäinen suomalainen Euroopan unionin komission jäsen. Liikanen tunnetaan myös Suomen kaikkien aikojen nuorimpana kansanedustajana: hän pääsi eduskuntaan 21-vuotiaana."

      Näin Wiki tiesi. Olenkohan nyt sitten laittanut puheistani kaikki faktat esille... kyllä kait. Jaa, että eduskuntaan 21-vuotiaana... Onko tämä mies koskaan tehnyt kunnon töitä, vaiko koko elämänsä vain pyörinyt noissa piireissä?

      • Sirpajasirpa

        Kyseessä ei siis ole mikään maksu EKP:lle, vaan tässä on nyt suomen kielistä selostusta tuosta EKP:n hallussa olevasta kullasta, joka siis on Suomen kansan omaisuutta.

        "EKP:lle siirrettyjen valuuttavarantojen korollisuus: Liittyessään eurojärjestelmän jäseniksi kansalliset keskuspankit siirtävät valuuttavarantoja EKP:lle. Kullekin kansalliselle keskuspankille syntyy tuolloin sen siirtämän varannon määrää vastaava korollinen saaminen EKP:ltä. EKP:n neuvosto on päättänyt, että nämä saamiset ovat euromääräisiä ja että niille maksetaan viimeisimpään käytettävissä olevaan eurojärjestelmän perusrahoitusoperaatioiden marginaalikorkoon perustuvaa päivittäistä korkoa, lukuun ottamatta kultaa, jolle ei makseta korkoa. Vuonna 2009 näille saamisille maksettiin korkoa 443 miljoonaa euroa."

        Kun ne ovat "saamisia", ne eivät ole EKP:n "omia"..."kullekin kansalliselle keskuspankilla syntyy varannon määrää vastaava saaminen...".

        http://www.ecb.int/press/pr/date/2010/html/pr100304_1.fi.html

        Kyseessä on siis Suomen kansan jättimittava omaisuus.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Kyseessä ei siis ole mikään maksu EKP:lle, vaan tässä on nyt suomen kielistä selostusta tuosta EKP:n hallussa olevasta kullasta, joka siis on Suomen kansan omaisuutta.

        "EKP:lle siirrettyjen valuuttavarantojen korollisuus: Liittyessään eurojärjestelmän jäseniksi kansalliset keskuspankit siirtävät valuuttavarantoja EKP:lle. Kullekin kansalliselle keskuspankille syntyy tuolloin sen siirtämän varannon määrää vastaava korollinen saaminen EKP:ltä. EKP:n neuvosto on päättänyt, että nämä saamiset ovat euromääräisiä ja että niille maksetaan viimeisimpään käytettävissä olevaan eurojärjestelmän perusrahoitusoperaatioiden marginaalikorkoon perustuvaa päivittäistä korkoa, lukuun ottamatta kultaa, jolle ei makseta korkoa. Vuonna 2009 näille saamisille maksettiin korkoa 443 miljoonaa euroa."

        Kun ne ovat "saamisia", ne eivät ole EKP:n "omia"..."kullekin kansalliselle keskuspankilla syntyy varannon määrää vastaava saaminen...".

        http://www.ecb.int/press/pr/date/2010/html/pr100304_1.fi.html

        Kyseessä on siis Suomen kansan jättimittava omaisuus.

        Edellä olevassa listassa sanotaan EKP:n kultavarannon määräksi tämä 10 792 600 kiloa, eikö tämä nyt ole näitä kansallisten pankkien laittamia varantoja? Eihän EKP:llä voi olla mitään omaa? Mutta jos ne on sisällytetty myös maiden omiin varantoihin, siis niihin lukuihin, niin ne ovat listassa kaksi kertaa, eikä yksittäisen maan kohdalla näe, että mikä on tuosta määrästä esim. Suomen osuus. Mikähän olisi koko potin arvo? Arvo oli vuonna 2009 kilolta tuollaiset 23.600 euroa, tarkistin, eli päästäisiin sellaiseen lukuun kuin 254 miljardia...missäs vaiheessa siitä tulee biljoona?!

        Ajattelin vain, kun on aina vaivannut tämä Espanjassa pidätetty belgialaismies, samaan aikaan pidätettiin myös eräs, joka oli osallistunut sieppaukseen - en tiedä kenen - ja hänen hallussaan oli Saksassa laittomilla pankkitileilla tuollaiset...

        "The first arrest was of a Belgian citizen in Santa Pola, who is wanted in Germany on 41 counts of illegal enrichment after allegedly defrauding 1.34 billion €."

        http://www.typicallyspanish.com/news/pu ... z17vvp1O4A

        Mutta me maksetaan pankkitukia, ei huolta.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Edellä olevassa listassa sanotaan EKP:n kultavarannon määräksi tämä 10 792 600 kiloa, eikö tämä nyt ole näitä kansallisten pankkien laittamia varantoja? Eihän EKP:llä voi olla mitään omaa? Mutta jos ne on sisällytetty myös maiden omiin varantoihin, siis niihin lukuihin, niin ne ovat listassa kaksi kertaa, eikä yksittäisen maan kohdalla näe, että mikä on tuosta määrästä esim. Suomen osuus. Mikähän olisi koko potin arvo? Arvo oli vuonna 2009 kilolta tuollaiset 23.600 euroa, tarkistin, eli päästäisiin sellaiseen lukuun kuin 254 miljardia...missäs vaiheessa siitä tulee biljoona?!

        Ajattelin vain, kun on aina vaivannut tämä Espanjassa pidätetty belgialaismies, samaan aikaan pidätettiin myös eräs, joka oli osallistunut sieppaukseen - en tiedä kenen - ja hänen hallussaan oli Saksassa laittomilla pankkitileilla tuollaiset...

        "The first arrest was of a Belgian citizen in Santa Pola, who is wanted in Germany on 41 counts of illegal enrichment after allegedly defrauding 1.34 billion €."

        http://www.typicallyspanish.com/news/pu ... z17vvp1O4A

        Mutta me maksetaan pankkitukia, ei huolta.

        Entäpä, jos pojat kimpassa myi kaiken kullan - nimittäin Kiinan suuntaan jouduttiin lopulta rakentamaan vielä lisäholvejakin, kun näitä ostetutja kultaharkkoja ei saatu enää mahtumaan muualle - ja kaappasivat rahat. Nyt ne korjaa tilinpäätöstä keräämällä uudet rahat kultakin EU:n jäsenmaalta finanssikriisinimisenä, niin me ei huomata koskaan mitä ne teki. Hyvin harva suomalainenhan on ollut enää edes tietoinen koko kultalastista.

        Mitähän muuta ne saksalaiset löysivät asiaa tarkistaessaan?!

        Osaisikohan vaikka Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen jotenkin valaista tätä tiedotusvälineissä?

        No, joka tapauksessa tämä oli vuosituhannen puhallus.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Entäpä, jos pojat kimpassa myi kaiken kullan - nimittäin Kiinan suuntaan jouduttiin lopulta rakentamaan vielä lisäholvejakin, kun näitä ostetutja kultaharkkoja ei saatu enää mahtumaan muualle - ja kaappasivat rahat. Nyt ne korjaa tilinpäätöstä keräämällä uudet rahat kultakin EU:n jäsenmaalta finanssikriisinimisenä, niin me ei huomata koskaan mitä ne teki. Hyvin harva suomalainenhan on ollut enää edes tietoinen koko kultalastista.

        Mitähän muuta ne saksalaiset löysivät asiaa tarkistaessaan?!

        Osaisikohan vaikka Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen jotenkin valaista tätä tiedotusvälineissä?

        No, joka tapauksessa tämä oli vuosituhannen puhallus.

        Kato perhana - edellä lupasin etsiä linkin ja uutisen, se on tässä:

        Suomi tuhotaan South Park -jaksossa

        Oho, mikä juonikuvio!

        Perjantai 4.2.2011 klo 12.33

        Suomi tuhotaan ydinpommeilla South Park -animaatiosarjan jaksossa, jonka Jim-kanava esittää 17. helmikuuta.

        Ydinasevallat päättävät pyyhkiä Suomen maailmankartalta, koska Suomi aikoo mennä tunnustamaan Maan tekemän petoksen avaruusolennoille. Liian rehti Suomi tulee tunnontuskiin, kun Maan valtiot ovat yhdessä kavaltaneet avaruusolioilta näiden rahoja.

        - Ufot saavat tietää asiasta ennemmin tai myöhemmin. Parasta on tunnustaa vaan heti. Emme voi elää syyllisyyden kanssa, erehdyttävästi Matti Vanhasta muistuttava Suomen päämies pohdiskelee.

        Lopulta Suomeen ohjautuu lukuisia ydinkärkiä. Sen jälkeen Suomea ei enää ole. Avaruusolioille uskotellaan, että Suomi teki itsemurhan.

        http://www.iltalehti.fi/viihde/2011020413130360_vi.shtml

        Ahaa, vai suomalaiset kärytti.


    • Sirpajasirpa

      Jäi vaivaamaan tämä "Nyt se alkaa!" -lause tuon Saksan kultavarantojen kotiuttamisen yhteydessä, koska siitä ei todellisuudessa selviä, että niin mikä alkaa?!

      Pengoin asiaa vielä, ja löysin joulukuulta 2010 vuotouutisen, jossa maiden kultavarantoja suunnitellaan laitettavaksi näiden kriisimaiden avun takauksiin. Tästä ei tietämäni mukaan ole tämän jälkeen puhuttu. Liittyy juuri tähän Luxemburgiin tehtävään yksityiseen sijoitusrahastoon, jota meillä kutsutaan vakausvälineeksi, ja jonka pääomitukseen ja velkojen takaukseen Suomi on nyt sitoutunut. Itselleni on täysin epäselvää, että onko tällä fundilla laillisesti edes mitään todellista yhteyttä Euroopan Unioniin.

      Tässä puhutaan mm. kultavarannon käyttämisestä lainojen vakuutena, joita vaadittaisiin 120 prosenttia, toisaalta on nyt puhuttu valtioiden takauksista ja pääomittamisesta, ja Suomenkin kohdalla puhutaan myös niiden lainojen takauksista, jotka tämä fundi sitten lainaisi IMF:ltä, eli maailmanpankin pikkusisarelta, ja toisaalta suomalaisilla on uudelleen pääomitusvastuu, jos funsin pääoma laskee sen vuoksi, ettei joku toinen hoida osuuttaan. Kuinka moneen kertaan nyt nämä villat aiotaan keriä suomalaisilta lampailta?!

      Näin uutisessa, linkistä löytyy kokonaisuudessaan:

      "Euroalueen keskuspankin EKP:n itsenäisyys kasvaisi ehdotuksen vuoksi, sanomalehti kirjoittaa. Ehdotuksen mukaan EKP voisi lopettaa euroalueen valtionlainojen osto-ohjelmansa.

      Euroalueen jäsenvaltio voisi puolestaan turvautua hätäapuun koska tahansa. Apu olisi kuitenkin sidottu tiukkoihin ehtoihin maksukyvyn säilyttämisestä.

      Mekanismin myötä perustettavaa rahastoa tulisivat valvomaan kansallisten parlamenttien edustajista koostuva valvojaelin. Valvojaelimen olisi tarkoitus toimia itsenäisesti, Süddeutsche Zeitung kirjoittaa.

      Maiden, jotka haluaisivat turvautua apuun, täytyisi tallettaa vakuuksina vähintään 120 prosenttia tarvitusta lainasta. Vakuuksina voisivat toimia esimerkiksi kultavarannot, yritysten osakkeet tai arvopaperistetut saatavat verotuksesta, ehdotuksessa sanotaan Süddeutsche Zeitungin mukaan.

      European Stability and Growth Investment Fund -niminen rahasto saisi myös oikeuden ostaa valtionlainoja tarjoamalla velkakirjojen omistajille vapaaehtoista velkojen konvertointia.

      Süddeutsche Zeitungin mukaan rahastolla olisi tietty määrä varoja aina valmiina käytettäväksi lyhyen aikavälin talousapua varten."

      http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2010/12/23/saksalainen-ehdotus-kriisiin-lainaa-vain-vakuuksilla/201017849/12

      Tämän jälkeen en ole kuullut tai lukenut sanallakaan, että näitä kultavarantoja käytettäisiin tähän tarkoitukseen. Tässä on todella jotakin outoa.

      • Sirpajasirpa

        No, totesivatkohan, ettei sitä kultaa sitten enää ollutkaan, ja alkoikin tämä omahyväisten AAA maiden veroparatiisigallupfirmojen myöntämän arvonimen perusteella jaettava velkavastuu?

        Rahaston uudistuksesta puhutaan. Kuka sanoi edellä, että suomalaisilla on heikko itsetunto? - kyllä minä olen nähnyt jopa viime aikoinakin vielä suomalaisilla eräänlaista pöyhkeilytarvetta: ollaanhan me maailman parhaita.

        Vastuulistasta on nyt sitten maita jo tippunutkin - liekö Suomi ainoana AAA-luokan maana enää mukana?! Onko nyt sovittuna sitten jo fundin pohjaksi nuo kultaharkotkin? No voi perhana, näin varmaan onkin. Siis tarkoittaako tuo "Nyt se alkaa!" sitä, että nyt nämä kaikki kultaharkot sitten rahdaankin tuonne fundin kassakaappiin.

        "Vakausrahaston remontti? AAA-kerhon maat takaajiksi

        Viimeksi päivitetty 17.01.2011 13:49

        Ongelmamaiden auttamiseksi perustettu 440 miljardin euron vakausrahasto aiotaan uudistaa, kertoo Financial Times Deutschland.

        Lehden mukaan pelkästään AAA-luottoluokituksen omaavat euromaat antaisivat tulevaisuudessa takuut rahaston hankkimille lainoille. Tähän mennessä euromaat ovat yhteisvastuullisesti huolehtineet rahoitusjärjestelmän lainojen takaamisesta.

        Financial Times Deutschland tukeutuu tiedoissaan "euromaiden valtiovarainministereitä lähellä oleviin lähteisiin."

        AAA-luokituksen euromaita ovat Standard & Poor'sin mukaan Saksa, Ranska, Hollanti, Suomi, Luxemburg ja Itävalta.

        Euroryhmän rahaministerit kokoontuvat maanantaina Brysseliin keskustelemaan vakausrahaston kasvattamisesta."

        http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=46720:vakausrahaston-remontti-aaa-kerhon-maat-takaajiksi&catid=3:talous&Itemid=32

        Kun otin tämän uutisen ylös toisaalle, kirjoitin alle, että en tiedä pitäisikö nyt itkeä vaiko nauraa, ja totta puhuen, en tiedä sitä vieläkään.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        No, totesivatkohan, ettei sitä kultaa sitten enää ollutkaan, ja alkoikin tämä omahyväisten AAA maiden veroparatiisigallupfirmojen myöntämän arvonimen perusteella jaettava velkavastuu?

        Rahaston uudistuksesta puhutaan. Kuka sanoi edellä, että suomalaisilla on heikko itsetunto? - kyllä minä olen nähnyt jopa viime aikoinakin vielä suomalaisilla eräänlaista pöyhkeilytarvetta: ollaanhan me maailman parhaita.

        Vastuulistasta on nyt sitten maita jo tippunutkin - liekö Suomi ainoana AAA-luokan maana enää mukana?! Onko nyt sovittuna sitten jo fundin pohjaksi nuo kultaharkotkin? No voi perhana, näin varmaan onkin. Siis tarkoittaako tuo "Nyt se alkaa!" sitä, että nyt nämä kaikki kultaharkot sitten rahdaankin tuonne fundin kassakaappiin.

        "Vakausrahaston remontti? AAA-kerhon maat takaajiksi

        Viimeksi päivitetty 17.01.2011 13:49

        Ongelmamaiden auttamiseksi perustettu 440 miljardin euron vakausrahasto aiotaan uudistaa, kertoo Financial Times Deutschland.

        Lehden mukaan pelkästään AAA-luottoluokituksen omaavat euromaat antaisivat tulevaisuudessa takuut rahaston hankkimille lainoille. Tähän mennessä euromaat ovat yhteisvastuullisesti huolehtineet rahoitusjärjestelmän lainojen takaamisesta.

        Financial Times Deutschland tukeutuu tiedoissaan "euromaiden valtiovarainministereitä lähellä oleviin lähteisiin."

        AAA-luokituksen euromaita ovat Standard & Poor'sin mukaan Saksa, Ranska, Hollanti, Suomi, Luxemburg ja Itävalta.

        Euroryhmän rahaministerit kokoontuvat maanantaina Brysseliin keskustelemaan vakausrahaston kasvattamisesta."

        http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=46720:vakausrahaston-remontti-aaa-kerhon-maat-takaajiksi&catid=3:talous&Itemid=32

        Kun otin tämän uutisen ylös toisaalle, kirjoitin alle, että en tiedä pitäisikö nyt itkeä vaiko nauraa, ja totta puhuen, en tiedä sitä vieläkään.

        Älkää nyt perhana sanoko, että Euroopan valtiot - tai pikemminkin niiden korruptoituneet kätyripoliitikot - ovat sopineet jotakin sellaista, että - ja tällä kertaa ihan ilman sotaa ja Hitleriä - kaikkien maiden kultavarannot kannetaan vapaaehtoisesti Saksan pankkiholveihin nimikkeellä "kriisilainojen vakuus"?! Siihenkö tämä "Nyt se alkaa" viitaa?


      • Jykä&Jutta
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        No, totesivatkohan, ettei sitä kultaa sitten enää ollutkaan, ja alkoikin tämä omahyväisten AAA maiden veroparatiisigallupfirmojen myöntämän arvonimen perusteella jaettava velkavastuu?

        Rahaston uudistuksesta puhutaan. Kuka sanoi edellä, että suomalaisilla on heikko itsetunto? - kyllä minä olen nähnyt jopa viime aikoinakin vielä suomalaisilla eräänlaista pöyhkeilytarvetta: ollaanhan me maailman parhaita.

        Vastuulistasta on nyt sitten maita jo tippunutkin - liekö Suomi ainoana AAA-luokan maana enää mukana?! Onko nyt sovittuna sitten jo fundin pohjaksi nuo kultaharkotkin? No voi perhana, näin varmaan onkin. Siis tarkoittaako tuo "Nyt se alkaa!" sitä, että nyt nämä kaikki kultaharkot sitten rahdaankin tuonne fundin kassakaappiin.

        "Vakausrahaston remontti? AAA-kerhon maat takaajiksi

        Viimeksi päivitetty 17.01.2011 13:49

        Ongelmamaiden auttamiseksi perustettu 440 miljardin euron vakausrahasto aiotaan uudistaa, kertoo Financial Times Deutschland.

        Lehden mukaan pelkästään AAA-luottoluokituksen omaavat euromaat antaisivat tulevaisuudessa takuut rahaston hankkimille lainoille. Tähän mennessä euromaat ovat yhteisvastuullisesti huolehtineet rahoitusjärjestelmän lainojen takaamisesta.

        Financial Times Deutschland tukeutuu tiedoissaan "euromaiden valtiovarainministereitä lähellä oleviin lähteisiin."

        AAA-luokituksen euromaita ovat Standard & Poor'sin mukaan Saksa, Ranska, Hollanti, Suomi, Luxemburg ja Itävalta.

        Euroryhmän rahaministerit kokoontuvat maanantaina Brysseliin keskustelemaan vakausrahaston kasvattamisesta."

        http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=46720:vakausrahaston-remontti-aaa-kerhon-maat-takaajiksi&catid=3:talous&Itemid=32

        Kun otin tämän uutisen ylös toisaalle, kirjoitin alle, että en tiedä pitäisikö nyt itkeä vaiko nauraa, ja totta puhuen, en tiedä sitä vieläkään.

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4145

        "Myös Suomen poliittinen eliitti on halukas osallistumaan Euroopan vakausmekanismiin, hallituksen esityksen siivittämänä ja tietysti eduskunnan vahvistuksella.

        EVM on anonyymi, kansainvälinen ja syytesuojattu osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on korvata, heinäkuussa 2013, ajankohtaiset väliaikaisjärjestelyt, joita ovat Euroopan rahoitusvakausväline (ERVV) ja Euroopan rahoituksenvakautusmekanismi (ERVM)."

        Mikäli ne kultavarannot on vaihdettu kiinalaisten kanssa johonkin virtuaaliin niin turha on niiden perään itkeä.
        EVM kun näyttäisi olevan anonyymi ja syytesuojattu osakeyhtiö, joka periaatteessa voi tehdä minkälaisia ratkaisuja tahansa joutumatta edesvastuuseen.

        Mitenkähän saisi hankittua tuon syytesuojan?


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Älkää nyt perhana sanoko, että Euroopan valtiot - tai pikemminkin niiden korruptoituneet kätyripoliitikot - ovat sopineet jotakin sellaista, että - ja tällä kertaa ihan ilman sotaa ja Hitleriä - kaikkien maiden kultavarannot kannetaan vapaaehtoisesti Saksan pankkiholveihin nimikkeellä "kriisilainojen vakuus"?! Siihenkö tämä "Nyt se alkaa" viitaa?

        Tiedot Suomen vastuista, joista edellä puhun koskien kyseistä rahastoa, löytyvät Valtiovarain ministeriön sivuilta.


      • Sirpajasirpa
        Jykä&Jutta kirjoitti:

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4145

        "Myös Suomen poliittinen eliitti on halukas osallistumaan Euroopan vakausmekanismiin, hallituksen esityksen siivittämänä ja tietysti eduskunnan vahvistuksella.

        EVM on anonyymi, kansainvälinen ja syytesuojattu osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on korvata, heinäkuussa 2013, ajankohtaiset väliaikaisjärjestelyt, joita ovat Euroopan rahoitusvakausväline (ERVV) ja Euroopan rahoituksenvakautusmekanismi (ERVM)."

        Mikäli ne kultavarannot on vaihdettu kiinalaisten kanssa johonkin virtuaaliin niin turha on niiden perään itkeä.
        EVM kun näyttäisi olevan anonyymi ja syytesuojattu osakeyhtiö, joka periaatteessa voi tehdä minkälaisia ratkaisuja tahansa joutumatta edesvastuuseen.

        Mitenkähän saisi hankittua tuon syytesuojan?

        Kiitos tiedoista, tässä tuli edelle puhumaani korjausta. Sanon näin:

        " Itselleni on täysin epäselvää, että onko tällä fundilla laillisesti edes mitään todellista yhteyttä Euroopan Unioniin."

        Ja totuus on tämä:

        "EVM on anonyymi, kansainvälinen ja syytesuojattu osakeyhtiö."

        Ja jos kultaharkkoja on, niin ne kannetaan sinne - onhan varmuuden vuoksi sovittu jo jopa 120 % vakuudet mailta - tämäkö koskee nyt näitä kriisimaita, ja sitten me, jotka emme ole tarvinneet lainaa rahallisesti pääomitamme tuon, ja takaamme sitten jatkossa vaikka Afrikka-lainat, kun siellä ei taida olla samanlaisia kultavarantoja kuin esim. Portugalilla ja Kreikalla.

        Jos Suomella on vielä kultaharkkoja jossakin, niin tämän mukaan meidänkin kriisillä on sitten jo tilaus, luottoluokitukset tulevatkin laskemaan, ja aloitetaan Suomen valtiovelan koron nostot. Eikös ne Kreikallakin hiponeet jo 20 prosentissa, joiden tukemiseen läheteltiin pankkirahaa, mutta eihän se riittäneet edes korkojen maksuun, joten koko tämän kreikkakriisin ajan on Kreikan valtionvelka vain kasvanut.


      • Jykä&Jutta
        Jykä&Jutta kirjoitti:

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4145

        "Myös Suomen poliittinen eliitti on halukas osallistumaan Euroopan vakausmekanismiin, hallituksen esityksen siivittämänä ja tietysti eduskunnan vahvistuksella.

        EVM on anonyymi, kansainvälinen ja syytesuojattu osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on korvata, heinäkuussa 2013, ajankohtaiset väliaikaisjärjestelyt, joita ovat Euroopan rahoitusvakausväline (ERVV) ja Euroopan rahoituksenvakautusmekanismi (ERVM)."

        Mikäli ne kultavarannot on vaihdettu kiinalaisten kanssa johonkin virtuaaliin niin turha on niiden perään itkeä.
        EVM kun näyttäisi olevan anonyymi ja syytesuojattu osakeyhtiö, joka periaatteessa voi tehdä minkälaisia ratkaisuja tahansa joutumatta edesvastuuseen.

        Mitenkähän saisi hankittua tuon syytesuojan?

        Euroopan rahoitusvakausväline (ERVV) ja Euroopan rahoituksenvakautusmekanismi (ERVM) korvautuvat siis heinäkuussa 2013 Euroopan vakausmekanismilla, EVM:lla.

        Euroopan vakausmekanismi, mitä se tulee pitämään sisällään?

        Nythän ei enää puhuta rahoituksen ja euron vakauttamisesta vaan ihan yleisesti Euroopan vakaudesta.
        Näin yht´äkkiä mieleen tulee muutamia vakauttamisen kohteita Euroopassa:

        - talouspolitiikka
        - kauppapolitiikka
        - teollisuus
        - puolustus / hyökkäyspolitiikka
        - maatalouspolitiikka
        - metsätalouspolitiikka
        - muu luonnonvarojen käyttö
        - energiapolitiikka
        - työvoimapolitiikka
        - ympäristöpolitiikka
        - terveydenhuolto
        - eläkejärjestelyt
        - sosiaalihuolto
        - opetushallinto

        Listahan on loputon.

        Kuka tietää, mitä kaikkea EVM, tuo anonyymi, kansainvälinen ja syytesuojattu osakeyhtiö tulee vakauttamaan Euroopassa?

        Liittovaltioon tai Euroopan demokraattiseen kansainyhteisöönhän tuo näyttäisi johtavan, keisarin paikalla kukkoilee EVM, anonyymi, kansainvälinen ja syytesuojattu diktaattori.

        Sotarikokset ja etniset puhdistuksetkin ovat mahdollisia, Haagin sotarikostuomioistuinko ensimmäisenä lakkautettavien listalla?

        Mikä instanssi myönsi syytesuojan EVM:lle, itsekö antoivat itselleen valtuudet toimia?


    • tukattomat viepi

      Kultavaranto on tasattu jo nuonvaan näitten kallispalkaisten humpaan keissesähän köyhempiä pitävät aitauksessa, jotta kyllä näitä tukattomia piisaa nämähän aattelevat vain asemaansa, jotta kullat viis.

      • tutustutaannäihin

        Tännehän on tullut päivityksiäkin - kiitos tiedoista!


    • Jykä&Jutta

      http://yle.fi/uutiset/urpilainen_kyprokselta_tarvitaan_lisatietoja_ennen_tukipaatosta/6457595

      "Valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) mukaan ennen Kyproksen tukipaketin päätöstä tarvitaan vielä lisää tietoa epäillystä veronkierrosta ja rahanpesusta Kyproksella. Hän sanoi, että myös maan pankkisektorin tilanteesta on käynnissä selvitys, jonka tuloksia odotetaan saataviksi lähitulevaisuudessa.

      - Totta kai meidän täytyy saada faktat siitä, mikä on se todellinen tila veronkierron ja näiden rahanpesuepäilyjen osalta. Onko lainsäädäntö sellainen, että se ei sitä mahdollista, ja toisaalta miten sitä lakia noudatetaan Kyproksella, Urpilainen sanoi.

      Euroryhmä päättänee Kyproksen tukemisesta vasta maan presidentinvaalien jälkeen maaliskuussa. Kyproksen tuen tarpeeksi on arvioitu 17,5 miljardia euroa.

      Urpilaisen mielestä olisi hyvä, jos myös Venäjä osallistuisi Kyproksen tukemiseen. Se pienentäisi euromaiden osuutta.

      Venäjä on aiemmin myöntänyt Kyprokselle 2,5 miljardin euron lainan. Eri käsitysten mukaan venäläiset ihmiset ja yritykset ovat käyttäneet Kyproksen pankkipalveluita."

      Lainaus Sirpajasirpan kirjoituksesta:

      ""Mihail Borisovitš Hodorkovski (ven. Михаил Борисович Ходорковский, s. 26. kesäkuuta 1963) on venäjänjuutalainen liikemies. 1990-luvun alussa hän rikastui Jukos-öljy-yhtiön yksityistämisen myötä, päästyään yhtiön pääomistajaksi ja johtajaksi. Mihail Hodorkovski oli yksi Venäjän vaikutusvaltaisimmista oligarkeista ja jossain vaiheessa ilmeisesti Venäjän rikkain mies.

      Nyt Hodorkovski perusti omasta keskuksestaan Menatep-osuuskunnan, jonka pohjalta perusti Menatep-pankin vuonna 1990.[8] Hodorkovski oli ensimmäinen joka perusti yksityisen liikepankin Venäjälle.[10] On epäilty KGB:n suojelleen Hodorkovskia ja Menatepin auttaneen Neuvostoliiton valuutta- ja kultavarantojen tyhjennyksessä, jossa katosi 1000 tonnia kultaa.[8]""

      Epäillään siis Hodorkovskin perustaman Menatep-pankin KGB:n suojeluksessa auttaneen Neuvostoliiton valuutta- ja kultavarantojen tyhjennyksessä, jossa katosi 1000 tonnia kultaa.

      Eri käsitysten mukaan venäläiset yritykset ja yksityiset ihmiset ovat käyttäneet Kyproksen pankkipalveluita.

      Ylläolevan Ylen uutisen mukaan Kyproksen pankkisektoria epäillään sotkeutumisesta rahanpesuun ja veronkiertoon.

      Urpilaisen mielestä olisi hyvä, että Venäjä osallistuisi Kyproksen tukemiseen.

      Makaavatko Venäjältä 1990-luvulla kadonneet 1000 tonnia kultaa Kyproksen pankkiholveissa?

      Kiristääkö EU Venäjää osallistumaan Kyproksen tukemiseen sillä, että nuo Venäjältä kadonneet 1000 tonnia kultaa tullaan EVM:n saatua syytesuojatut toimintavaltuudet heinäkuussa 2013 takavarikoimaan rikoshyötynä Saksan pankkien holveihin?

      Onko EVM jatke Hitlerin tuhatvuotisen valtakunnan luomisessa?

      Suomi taisteli toisessa maailmansodassa Saksan rinnalla, Englanti sitä vastaan.

      Suomi on hyväksynyt EVM:n, Britannia ei ole edes vaihtanut puntaansa euroon.

      Putin oli KGB:n palveluksessa 1990-luvulla, jolloin Venäjän kultavarannosta katosi 1000 tonnia.

      Venäjällä presidenttiä ei voi valita kahdelle kaudelle peräkkäin, ensimmäisen presidenttikautensa jälkeen Putin valitutti itsensä pääministeriksi ja Medvedevin presidentiksi, nyt roolit ovat vaihtuneet.

      Putin on pitänyt Hodorkovskia vangittuna ja entisen tuomion tultua loppusuoralle on esitetty aina uusia syytteitä vangitsemisen jatkamiseksi.

      Osallistuiko Putin KGB-kaudellaan Venäjän kultavarannon kaappamiseen vai onko hän nyt presidentinvirassaan isänmaan asialla ja yrittää saada mm. Kyprokselle haudatut kultavarannot takaisin Venäjälle?

      Molempi pahempi, tästähän taitaa tulla vielä oikein kunnon rähinä.

      • Sirpajasirpa

        "Urpilaisen mielestä olisi hyvä, että Venäjä osallistuisi Kyproksen tukemiseen.

        Makaavatko Venäjältä 1990-luvulla kadonneet 1000 tonnia kultaa Kyproksen pankkiholveissa?

        Kiristääkö EU Venäjää osallistumaan Kyproksen tukemiseen sillä, että nuo Venäjältä kadonneet 1000 tonnia kultaa tullaan EVM:n saatua syytesuojatut toimintavaltuudet heinäkuussa 2013 takavarikoimaan rikoshyötynä Saksan pankkien holveihin?

        Onko EVM jatke Hitlerin tuhatvuotisen valtakunnan luomisessa?"

        Olen itse myös miettinyt, että missä ihan fyysisesti nyt tuo Venäjän kulta olisi, ja miettinyt sen suhdetta Costa del Solin 2005 alkaneisiin rahanpesupidätyksiin, joiden sanottiin liittyneen myös öljy-yhtiö Jukosin kadonneisiin rahoihin, mihin myös Hodorkovski liittyy.

        Näin puhuttiin, kun ensimmäiset 12 suomalaista pidätettiin Costa del Solilla, myöhemmin sitten kaatui koko Marbellan kaupungintalo (operaatio Malaya). Ensimmäinen oli tuo operaatio Ballena Blanca - Valkoinen Valas, jossa käytiin viime talvena loppuoikeudenkäyntejä ja päätuomituksi tuossa haarassa tuli Turusta kotoisin oleva pariskunta.

        Viimeiset tiedothan tuli vasta pari viikkoa sitten, kun selvisi, että tämä Englannissa polonium-myrkytetty, entinen KGB-agentti Litvinenko olikin ollut Espanjan salaisen tiedustelupalvelun leivissä tutkimassa Venäjän mafian Costa del Solin liike-elämää, rahanpesua ja siitä kytköksiä mafian kautta aina Putiiniin asti.


      • ontietoakin

    • Sirpajasirpa

      Jykän&Jutan kirjoituksessa on nyt niin paljon asiaa, että sitä on vaikea käsitellä yhdessä viestissä.

      Jos ajatellaan maailman tilannetta kokonaisuutena - on selvää, että mafia ja järjestäytynyt rikollisuus on tänä päivänä niin itse liike-elämää kuin politiikkaakin - mafiaa ei näistä pysty erottaamaan - ja EU on tämän systeemin keskus, jossa direktiivien muodossa säädellään valta- ja kauppapoliittisia suuntia.

      Heille - onko laki jo voimassa? - on mm. myönnetty tulevien pandemioiden joukkorokotustilaukset - kuka tahansa pystyy kuvittelemaan tämän merkityksen. Suomessa vastaavasti on luotu uusi poikkeustilalaki,joka mahdollistaa pakkorokotukset, ja koko poikkeustilakin voidaan julistaa voimaan pelkän pandemian perusteella.

      Ja vastaavasti tätä varten luotiin perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtajan suulla taas uudistettuun perustuslakiin Hitlerin mentävä porsaanreikä, joka vastaa toimintatapaa, jolla mm. Hitler tuli laillisesti valtaan. Hitler ei siis tehnyt vallankaappausta.

      Ja koko tätä prosessia ovat avittaneet niin sairaanhoitajat luomalla maahan virkamiesten pakkotyölain - jota sitten vielä sorvattiin siten, että virkamies ei voi kieltäytyä hänelle osoitetusta työstä -, kuin perussuomalaiset pitämällä huolen, että kattilankannet paukkuu aina tarvittaessa muualla kuin mihin pitäisi kiinnittää huomiota. Perussuomalaistaktiikka tältä osin liittyy myös hallituksen muodostamisprosessiin, jotta olemme tilanteessa, jossa olemme.

      Samoin EU:ssa luotujen muidenkin lakien, määräysten ja toimipisteiden kautta hallittaan koko Eurooppaa. Faktaa on myös se, että EU:ssa tehtiin vallankaappaus. Mutta keneltä todellisuudessa nyt valta siirtyi sitten kenelle?!

      Toisaalta tuo taho, joka faktan perusteella ilmenee vallankaapanneeksi puoleksi (Kansanpuolue) on kyllä eliittijohtajineen antanut Varsovan manifestissaankin hyvinkin selkeät suuntaviivat, että mihin olemme menossa - mm. elinikäinen työ- ja opiskeluvelvollisuus, jota he manifestissaan kutsuvat "oikeudeksi".

      Kun olen asiaa seurannut, niin esille on todella tullut tuo mainitsemasi Hitlerin kansallissosialismi, mutta siinä missä Hitler aikoinaan edusti kansallissosialismin oikeaa siipeä, vaikuttaa siltä (Kansanpuolue on sivuillaan kertonut toisen maailmansodan aikaan olleensa maanpaossa Väli-Amerikassa), että kyseessä on nyt kyseisen aatteen vasen siipi, jonka Hitler halusi tuhota. Tähän viittaa myös finanssikriisin alkuun (Kataisen osalta olen löytänyt tapahtuman elokuulle 2007) ajoittuva operaatio Maleta koskien Väli-Amerikkaa.

      • Sirpajasirpa

        Nimimerkki mainitsee Britanian erosta suhteessa Eurooppaan ja ennen kaikkea Suomeen. Se on totta, ja varsinkin vallankaappauksen jälkeen on korostettu Saksan ja Suomen rintarinnan oloa. Toisaalta Britanialla on jo kahden tuhannen vuoden perinne estää Euroopan integroituminen - tietoni perustuu Turun Yliopiston professoritasoiseen tiivistelmäkirjaan vuodelta 1973 nimeltään "Kohti uutta maailmanjärjestystä". Teosta ei ole käsillä tässä siten, että voisin identifioida teoksen tarkemmin.)

        Me asiaa tiiviisti seuranneet odotimme pääministeri Cameronin luvattua selvitystä tilanteesta, koska tiedämme mm. Englannin tehneen jo evakuointi suunnitelmat kansalaisilleen Euroopan puolelta - aluksi Portugalista ja Espanjasta Gibraltarin kautta, ja myöhemmin koko Euroopan alueelta. Odotettua puhetta ei tullut tuon jättimittavan sieppausdraaman vuoksi Algeriassa. Sattumaako? Oliko sattumaa, että kun tämä edellä mainittu vakausväline sovittiin EU:ssa, niin samalla minuutinlyömällä pamahti Japanin Fukushimassa? Joka tapauksessa peli on kovaa, ja olen samaa mieltä - tästä tuskin selvitään ilman jättirähinää. Tai ennen kuin "fat lady" on laulanut, kuten EU:n Lagarde (muistaakseni) asian ilmaisi

        Toisaalta, kun katson ihmisten kommenteja, kiinnostuksia ja tällä hetkellä varsinkin suomalaisilla, jotka elävät vahvassa sensuurissa ja manipuloinnissa olevaa ymmärryskyvyn tasoa, niin tietysti olen miettinyt, että mitä käyttöä nyt todellisuudessa edes olisi demokratialla?

        Tämä asian poliittinen puoli, mutta suurimmaksi ongelmaksi lienee ilmennyt lähes kaikkien maiden poliisien harrastama huumekauppa, ja on selvääkin selvempää, että niin poliittisen korruption kuin järjestäytyneen rikollisuuden oikea käsi löytyy juuri poliisin piireistä - ja todella korkealta tasolta, kun vain muistamme Interpolin korkeimman päällikön Selebin pidätystä ja tuomitsemista kyseisistä syistä.

        Tässä tietoa:

        "After several postponements,[21] Selebi’s trial began in earnest on 8 April 2010, nearly two years after the charges were first laid.[22]

        Evidence in court

        During the trial, convicted drugs smuggler Glenn Agliotti told the court that he had paid Selebi over R1.2 million ($157,000; £98,000) in bribes since 2000.[12]
        Agliotti testified that he had handed over cash-stuffed envelopes and bought handbags for Selebi's wife.[12]

        Agliotti said he had first met Selebi in 1990, when he first asked for money to pay for medical bills.[12]
        "Initially I would pay from my own money. I would put it in an envelope. It was small amounts - 5,000 rand, 10,000 rand, Agliotti testified.[12]
        Two later payments, Agliotti continued, were worth R120,000 and R200,000 respectively.[12]
        Agliotti further testified that he and Selebi would go shopping together at upmarket Johannesburg shopping centres where all purchases would be charged to Agliotti's account.[12]
        "When the accused and I met, I enjoyed shopping and so did he. Him being my friend, I would instruct shop attendants to put all the clothes on my account," Agliotti testified.[12]
        "For the accused's wife's birthday, I wanted to buy her a Louis Vuitton handbag from Sandton... a red patent one [that] cost 10,000 rand. [The] accused's wife came with me," he said.[12]
        In further testimony, Agliotti said he had been a go-between for Selebi and mining tycoon, Brett Kebble, who wanted Selebi to stop an investigation into his company and have charges against his father Roger dropped.[12]"

        http://en.wikipedia.org/wiki/Jackie_Selebi

        Eli poliisiviranomaisista ei ole juuri ollut tilanteessa apua, ja niinpä - esim. tämän suomalaisen miljonäärin asiassa - putsausta ovat olleet suorittamassa suoraan niin tiedustelupalvelun viranomaiset kuin oikeuslaitokset. Dotcomin tapauksessa muistaakseni 8 eri maan yhteistyössä.

        Toisaalta tämä antaa toivoa siihen, että myös putsausta suoritetaan.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Nimimerkki mainitsee Britanian erosta suhteessa Eurooppaan ja ennen kaikkea Suomeen. Se on totta, ja varsinkin vallankaappauksen jälkeen on korostettu Saksan ja Suomen rintarinnan oloa. Toisaalta Britanialla on jo kahden tuhannen vuoden perinne estää Euroopan integroituminen - tietoni perustuu Turun Yliopiston professoritasoiseen tiivistelmäkirjaan vuodelta 1973 nimeltään "Kohti uutta maailmanjärjestystä". Teosta ei ole käsillä tässä siten, että voisin identifioida teoksen tarkemmin.)

        Me asiaa tiiviisti seuranneet odotimme pääministeri Cameronin luvattua selvitystä tilanteesta, koska tiedämme mm. Englannin tehneen jo evakuointi suunnitelmat kansalaisilleen Euroopan puolelta - aluksi Portugalista ja Espanjasta Gibraltarin kautta, ja myöhemmin koko Euroopan alueelta. Odotettua puhetta ei tullut tuon jättimittavan sieppausdraaman vuoksi Algeriassa. Sattumaako? Oliko sattumaa, että kun tämä edellä mainittu vakausväline sovittiin EU:ssa, niin samalla minuutinlyömällä pamahti Japanin Fukushimassa? Joka tapauksessa peli on kovaa, ja olen samaa mieltä - tästä tuskin selvitään ilman jättirähinää. Tai ennen kuin "fat lady" on laulanut, kuten EU:n Lagarde (muistaakseni) asian ilmaisi

        Toisaalta, kun katson ihmisten kommenteja, kiinnostuksia ja tällä hetkellä varsinkin suomalaisilla, jotka elävät vahvassa sensuurissa ja manipuloinnissa olevaa ymmärryskyvyn tasoa, niin tietysti olen miettinyt, että mitä käyttöä nyt todellisuudessa edes olisi demokratialla?

        Tämä asian poliittinen puoli, mutta suurimmaksi ongelmaksi lienee ilmennyt lähes kaikkien maiden poliisien harrastama huumekauppa, ja on selvääkin selvempää, että niin poliittisen korruption kuin järjestäytyneen rikollisuuden oikea käsi löytyy juuri poliisin piireistä - ja todella korkealta tasolta, kun vain muistamme Interpolin korkeimman päällikön Selebin pidätystä ja tuomitsemista kyseisistä syistä.

        Tässä tietoa:

        "After several postponements,[21] Selebi’s trial began in earnest on 8 April 2010, nearly two years after the charges were first laid.[22]

        Evidence in court

        During the trial, convicted drugs smuggler Glenn Agliotti told the court that he had paid Selebi over R1.2 million ($157,000; £98,000) in bribes since 2000.[12]
        Agliotti testified that he had handed over cash-stuffed envelopes and bought handbags for Selebi's wife.[12]

        Agliotti said he had first met Selebi in 1990, when he first asked for money to pay for medical bills.[12]
        "Initially I would pay from my own money. I would put it in an envelope. It was small amounts - 5,000 rand, 10,000 rand, Agliotti testified.[12]
        Two later payments, Agliotti continued, were worth R120,000 and R200,000 respectively.[12]
        Agliotti further testified that he and Selebi would go shopping together at upmarket Johannesburg shopping centres where all purchases would be charged to Agliotti's account.[12]
        "When the accused and I met, I enjoyed shopping and so did he. Him being my friend, I would instruct shop attendants to put all the clothes on my account," Agliotti testified.[12]
        "For the accused's wife's birthday, I wanted to buy her a Louis Vuitton handbag from Sandton... a red patent one [that] cost 10,000 rand. [The] accused's wife came with me," he said.[12]
        In further testimony, Agliotti said he had been a go-between for Selebi and mining tycoon, Brett Kebble, who wanted Selebi to stop an investigation into his company and have charges against his father Roger dropped.[12]"

        http://en.wikipedia.org/wiki/Jackie_Selebi

        Eli poliisiviranomaisista ei ole juuri ollut tilanteessa apua, ja niinpä - esim. tämän suomalaisen miljonäärin asiassa - putsausta ovat olleet suorittamassa suoraan niin tiedustelupalvelun viranomaiset kuin oikeuslaitokset. Dotcomin tapauksessa muistaakseni 8 eri maan yhteistyössä.

        Toisaalta tämä antaa toivoa siihen, että myös putsausta suoritetaan.

        Pidän tilannetta hyvin vaikeana, ja pahimpana kaikista Suomen tilannetta, johon tuntuu johtavan jokainen punainen lanka miten haisevasta pesästä tahansa.

        Viittaan myös liki satoihin lakien kokonaisuudistuksiin - joista kansalaiset eivät tiedä mitään - sekä läänintason valvonnan poistoon ja koko valvontakentän rikollisuuteen ja korruptointuneeseen väärinkäyttöön valelääkärein ja käsittämättömine reseptiväärennöksineen - joka reseptinkirjoitusoikeus oli kiireesti saatava jopa sairaanhoitajille, joiden tiedetään syyllistyneen uutisten mukaan yhä enemmän päihderikoksiin.

        Missä ovat lääkäreiden leimat, jotka valmistettiin aikaisemmin Suomen setelipainossa, mikä toimi valvontana ja esti reseptiväärennökset? Tällainen valvonta poistetaan Suomesta, kun kuka tahansa voi ryhtyä sylkemään reseptilomakkeita tietokoneellaan! Täysin tarkoitushakuista järjestäytyneen rikollisuuden tukemista. Ei ole epäselvyyttäkään, ja täydellistä Suomen alasajoa.

        Muodostetaan uusi poliisihallitus ja samalla kerrotaan, että poliisi valvookin tästä lähtien itse itsensä. Ryhdytään ajamaan alas niin poliisivirkoja kuin armeijaakin.

        Kansalaisia ryhdytään eliminoimaan - tarkoituksellinen vanhusten yksityistetty heitteillejättö, ja loputkinollaan siirtämässä terminaalihoitoon (Tampereen päätös yksiportaisesta hoitojärjestelmästä). Entä rokotuskampanja nimeltä "narkolepsia ja räjäyhdysmäisesti lisääntyneet autoimmuunisairaudet", kun muualla maailmassa tiedettiin rokotuksen vaarallisuus jo ennen kuin sillä päätettiin Suomessa rokottaa koko kansa.

        Myös jatkuvat häiriöt ravinnossa; löytyy ruokaan kuulumatonta irtotavaraa, viruksia, eläin sairauksia - jopa vesistöistä, väärinpäin aukeavia jätevesiputkia puhtaaseen juomavetaan - sairastuu sadoittain ihmisiä, ja yhdysputkeen ei koskaan tule selvyyttä.

        Sekä jatkuvat nettihyökkäykset, poliittiset kähmimiset, toimimaton VR, vaahteranlehdillä luistelevat junavaunut (uutisten mukaan), timanttiporalla poratut mystiset reiät metrotunneleissa, virkamiesten väärinkäytökset ja kaiken lisäksi vielä suunitelmat venäjän rajan aukaisuun, ja aikaisempi tieto siitä, että Tallinnan laivoilla saapuu päivässä satakin itärikollista Suomeen,

        Voin kertoa, että muualla Euroopassa ei todellakaan ole tällaista. Mutta jos epäily herää lukiessa päivittäin ojista löytyvistä ruumiista tai muuta vastaavaa, niin - ei huolta - kyllä kohta julkaistaa veroparatiisisaarilta (minne muuten on ulkoistettu myös Suomen venäjäviisumien kirjoitus) galluptutkimus pisahuippuälykkäistä suomalaisista.


      • Jykä&Jutta
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Pidän tilannetta hyvin vaikeana, ja pahimpana kaikista Suomen tilannetta, johon tuntuu johtavan jokainen punainen lanka miten haisevasta pesästä tahansa.

        Viittaan myös liki satoihin lakien kokonaisuudistuksiin - joista kansalaiset eivät tiedä mitään - sekä läänintason valvonnan poistoon ja koko valvontakentän rikollisuuteen ja korruptointuneeseen väärinkäyttöön valelääkärein ja käsittämättömine reseptiväärennöksineen - joka reseptinkirjoitusoikeus oli kiireesti saatava jopa sairaanhoitajille, joiden tiedetään syyllistyneen uutisten mukaan yhä enemmän päihderikoksiin.

        Missä ovat lääkäreiden leimat, jotka valmistettiin aikaisemmin Suomen setelipainossa, mikä toimi valvontana ja esti reseptiväärennökset? Tällainen valvonta poistetaan Suomesta, kun kuka tahansa voi ryhtyä sylkemään reseptilomakkeita tietokoneellaan! Täysin tarkoitushakuista järjestäytyneen rikollisuuden tukemista. Ei ole epäselvyyttäkään, ja täydellistä Suomen alasajoa.

        Muodostetaan uusi poliisihallitus ja samalla kerrotaan, että poliisi valvookin tästä lähtien itse itsensä. Ryhdytään ajamaan alas niin poliisivirkoja kuin armeijaakin.

        Kansalaisia ryhdytään eliminoimaan - tarkoituksellinen vanhusten yksityistetty heitteillejättö, ja loputkinollaan siirtämässä terminaalihoitoon (Tampereen päätös yksiportaisesta hoitojärjestelmästä). Entä rokotuskampanja nimeltä "narkolepsia ja räjäyhdysmäisesti lisääntyneet autoimmuunisairaudet", kun muualla maailmassa tiedettiin rokotuksen vaarallisuus jo ennen kuin sillä päätettiin Suomessa rokottaa koko kansa.

        Myös jatkuvat häiriöt ravinnossa; löytyy ruokaan kuulumatonta irtotavaraa, viruksia, eläin sairauksia - jopa vesistöistä, väärinpäin aukeavia jätevesiputkia puhtaaseen juomavetaan - sairastuu sadoittain ihmisiä, ja yhdysputkeen ei koskaan tule selvyyttä.

        Sekä jatkuvat nettihyökkäykset, poliittiset kähmimiset, toimimaton VR, vaahteranlehdillä luistelevat junavaunut (uutisten mukaan), timanttiporalla poratut mystiset reiät metrotunneleissa, virkamiesten väärinkäytökset ja kaiken lisäksi vielä suunitelmat venäjän rajan aukaisuun, ja aikaisempi tieto siitä, että Tallinnan laivoilla saapuu päivässä satakin itärikollista Suomeen,

        Voin kertoa, että muualla Euroopassa ei todellakaan ole tällaista. Mutta jos epäily herää lukiessa päivittäin ojista löytyvistä ruumiista tai muuta vastaavaa, niin - ei huolta - kyllä kohta julkaistaa veroparatiisisaarilta (minne muuten on ulkoistettu myös Suomen venäjäviisumien kirjoitus) galluptutkimus pisahuippuälykkäistä suomalaisista.

        "Pidän tilannetta hyvin vaikeana, ja pahimpana kaikista Suomen tilannetta, johon tuntuu johtavan jokainen punainen lanka miten haisevasta pesästä tahansa."

        Pari linkkiä:

        http://yle.fi/uutiset/urpilainen_kyprokselta_tarvitaan_lisatietoja_ennen_tukipaatosta/6457595

        http://www.kauppalehti.fi/etusivu/ft katainen napaytti britteja/201301340753

        Urpilainen uhittelee Venäjää ja Katainen kalisuttelee sapelia briteille.

        Ihanko omia ajatuksiaan esittelevät?

        Ehei, kyllä EU:n kabineteissa komonokat ovat puhuneet Suomen untuvikot pyörryksiin; "Juttahan voi tuoda esille tämän Venäjän osallistumisen Kyproksen tukemiseen ja Jyrki kertoo briteille, että jos ette ole meidän puolella ( =osallistu tukiaisiin ) seuraavaan nisupitkoon ei leivotakaan enää rusinoita."

        Käykö tässä vielä niin, että Britannia eroaa koko EU:sta , Venäjä aloittaa sotaharjoitukset Suomen rajan läheisyyteen keskittämillään sotavoimilla ja piskuinen Suomi todetaan syylliseksi Eurooppaa uhkaavaan kylmään sotaan?

        Virtuaalirahan aiheuttamat talousvaikeudet ovat kasvaneet jo niin suuriin mittaluokkiin, ettei niitä pystytä enää korjaamaan talouspoliittisilla ratkaisuilla, vaan on otettava käyttöön järeämmät aseet.

        Jossakinhan ne sodat on käytävä ja mikäs sen parempi alue kuin harvaanasuttu ja huonosti rakennettu Suomi.

        http://yle.fi/uutiset/haglund_valayttaa_suomen_ja_ruotsin_puolustussopimusta/6448978

        Haglund on entinen Euroopan parlamentin jäsen, nykyisin Suomen puolustusministeri.

        Ruotsi on pysynyt erossa eurosta ja on siten välttynyt tuhlaamasta kruunujaan Kreikkaan ja muihin rahanpesun ja korruption pesäpaikkoihin.

        Ruotsi onnistui pysymään puolueettomana toisen maailmansodan aikana.

        Yrittävätkö EU:n komonokat saada Ruotsin sitoutumaan ehkä tulevaan välienselvittelyyn panemalla Haglundin juoksupojaksi?

        Eivätpä taida ruottin ruunupäät moiseen langeta.

        Saas nähdä kuka tuo esille Nato-kortin ja tapahtuuko se ennen heinäkuuta, jolloin EVM saa syytesuojatut oikeutensa.
        Niinistön turkin juurikasvu tuonee silloin esille presidenttimme todellisen mielipiteen Nato-jäsenyydestä.

        EVM on osakeyhtiö, noteerataankohan sitä pörssissä?


    • Eurodollar

      Suomella mitään kultavarantoa ole.
      49 tonnia on 49000000 grammaa jaettuna 5 miljonalla asukkaita = 9.8 gr per nuppi.

      Tästä linkistä näkyy top 30 maata joilla varanto gr per nuppi suomi ei ole mukana siinä vaikka listalle pääsee jo 0.47 grammalla.
      Suomen paikka olisi Kreikan ja saudiarabian välissä 9.8 grammalla.

      http://www.prudentinvestor.com/2010/11/list-of-per-capita-official-gold.html

      Suomen kulta on kuullemma niin salaisessa paikassa ettei sitä tiedä kukaan (turvallisuus syistä) koska on inventoitu viimeksi?

      • Sirpajasirpa

        Englannin pääministeri Cameronin ensimmäinen Eurooppa-puhe, jota varmasti kaikki odottivat suurella mielenkiinnolla missasi tuohon Algerian panttivankitilanteeseen, ja huomenna - jos oikein olen ymmärtänyt - olisi seuraavan Britanian pääministerin luotsauspuhe EU:sta.

        Hän vaatii toimia Euroopan Unionissa ennen kuin suostuu neuvottelemaan, ettei Britania eroaisi Unionista.

        Asetelma on mielenkiintoinen, kun muistetaan, että EU-ikipresidentti Van Rompuy uhkasi syksyllä 2010 Cameronia sodalla, jos esiintyy euroskeptismiä.

        Tämän jälkeen Cameronin lähin ystävä ja poliittinen neuvonantaja löydettiin surmattuna ravintolan vessasta, ja vähän myöhemmin lehdistöskandaalin vuotaja (liittyen Suomenkin Aatos Erkon Sanoma Newstä tunnettuun Murdochiin, Murdoch ja Erkko olivat hyviä ystäviä) löytyi kuolleena muistaakseni puhelinkopista.

        Pääministeri Cameron istuu nyt takuuvarman pommin päällä

        Edellä mielenkiintoista pohdintaa Suomen poliittisesta asemasta, mutta - viitaten erääseen kirjoitukseen - on todella vaikeaa tietää tässä pelissä, että kuka on kuka - ja kuten silloisessa kirjoituksessa todettiin, että jos SE on kaksoisagentti, niin SEN on sitten oltava kolmoisagentti...

        Nyt oli uutista, että maiden keskuspankit voivat ryhtyä valuuttasotaan oman maan viennin edistämiseksi?! Ymmärrän toki tämän Japanin kohdalla, itsenäinen maa, mutta tarkoittaisiko tämä, että yht äkkiä Euroopan maiden Keskuspankit saattaisivatkin herätä eloon, ja Suomessakin tulisivat käyttöön Suomen markat.

        Mutta tosiaalta EPP Kansanpuolueen kova into maailmanvalloitukseen, sekä heidän jo toisesta maailmansodasta lähtien luomansa, hienosti organisoitu Rooman imperiumi omine valuuttoinen, on heille niin iso juttu, ettei siitä kyllä - kuten Van Rompuy sanoi - ilman sotaa luovuta.

        Vähän on hämännyt viime päivinä lehdistössä näkyvä keskustelu, että pitäisikö Suomen liittyä yhteiseen Euroopan puolustukseen, koska tämähän on täyttä valetta. Suomi on jo liitetty Eurooppaan lainsäädännöllisesti siten, että Suomi ei ole enää itsenäinen maa, ja tällä hetkelläkin tuota "rauhaanpakottamisorganisaatiota" Brysselissä on johtamassa suomalainen Ilkka Salmi.

        Ja kuten olen laittanut tietoja, myös nämä Euroopan sotilaat (EU-unioni) on koulutettu Suomessa, mutta siitä, että onko ns. Suomen armeija kuitenkin edelleen "itsenäinen", kun se taannoin kieltäytyi ottamasta käskyjä poliitikoilta (seurauksena olikin - muistatte tämän armeija henkilöstön palkanmaksusotkun)?

        Tilanne on tulenarka, ja minä en ainakaan tiedä kenen puolella on Suomen armeija tai mitä tapahtuu, jos alkaa tapahtua, vai kävelevätkö Venäläiset vain rajan yli Suomeen. Tuskin tänne tulemiseen enää mitään aseitakaan tarvita.

        Suomalaiset on pidetty täysin tietämättöminä Euroopan tilanteesta, ja ihan totta - väitteiden mukaan jopa tahallaan tyhmistetty - niin että kukaan ei ole ymmärtänyt enää edes sanaa "maanpetosrikos" (uutinen syyskuu 2010), eikä ole hetkauttanut poliisin, syyttäjälaitoksen ja oikeuslaitoksen epä-länsimainen laintulkinta suhteessa Auerin syyttämiseen ja tuomitsemiseen, suomalaiset eivät havainneet myöskään 1.3. tapahtunutta perustuslainmuutosta, jossa Suomen itsenäisyys voidaan luovuttaa pois, niin tuskin suomalaiset edes huomaisivat, jos maa on vallattu venäläisten toimesta, kun se vain tehdään hiljaa, ja sensuurin suojassa. Ja ilman aseita, ja vedoten Suomipropagandaan "maailmanparas" niin menee varmasti läpikin, ja suomalaiset voivat jatkaa ruususen untaan.

        Tähän vedoten, en usko asevarusteluja rajalla, mutta uskon heidän kävelevän koska tahansa rajan ylitse Suomeen ilman, että Suomi vastustaa tapahtunutta, ja melko pian tämän jälkeen tulee pakolliseks kieleksi Venäjä, ja kaikki muuttuu. Tuota muutosta vartenhan koko maan järjetelmä on jo muutettu - ne sadat lakien kokonaisuudistukset, läänintason pois jne. Viimeisenä nyt pitäisi saada vielä tuo kuntauudistus, koska valta tullaan keskittämään vain muutaman käsiin, niin silloin organisaatio on toimittava toisin, ja ohitse kuntatason.

        http://www.google.es/search?q=lain kokonaisuudistus&rlz=1C1SKPL_enES445ES460&oq=lain kokonaisuudistus&sourceid=chrome&ie=UTF-8

        Täältä linkistä varmaan löytyisi lakiteknisiä asioita, jos haluaisi selvittää, että mitä Suomessa todella on puuhattu viime vuosina.


    • Sirpajasirpa

      Jatkan tilanteen seurantaa.

      Nyt Englannissa on määritelty Cameronin puheen sisältävän nimenomaan uhkavaatimuksia Brysselin vallan palauttamiseksi. Tilanteesta näemmä puhutaan muualla avoimesti vain Suomi on sensuroinut tuon vallankaappauskohdan.

      Jos en vielä ole selvittänyt, niin loppuvuodesta 2010 selvisi Euroopan Unionissa vallankaappaus, jossa Kansanpuolueeseen kuuluvat EU-johtajat, joita kutsutaan myös EU-eliitiksi omivat vallan itselleen Lissabonin sopimuksen myötä Eurooppa-neuvosto nimellä. Tällä sopimuksella Kansanpuolueelle luovutettiin myös valta EU-vaalien järjestämiseen.

      Olen hämmästyneenä seurannut niin Kataisen, Kivinimen kuin muidenkin EU-kokoustamista - tai siis sitä, että kukaan ei ääneen ihmettele, että milloin heidät on valittu edustamaan Suomea Euroopan Unionissa - sinnehän on äänestetty EU-mepit?! Ihmetellyt nimenomaan sitä, että miten suomalaiset nielevät tämän kuvion ymmärtämättä enää demokratiastakaan mitään.

      No totuushan on se, että eivät he ole edes kokoustaneet EU:ssa, vaan Kansanpuolueen kokouksissa, joissa etukäteen on - ja jo julkisesti kerrottunakin, vaikka ei suomen kielellä - tehty päätökset, jotka sitten ilmoitetaan EU:n päätöksinä. Propagandakoneisto on nuijinut päätökset voimaan ennen kuin mepit ovat ehtineet edes henkeä vetämään.

      Kun kuulette puhuttavan EU-huippukokouksesta, niin se ei todellakaan ole EU-kokous, vaan se on - aikaisemmin ei edes virallinen EU:ssa - Kansanpuolueen kokous. Tällainen pidettiin mm. 1999 Tampereella, kun Raisa Räisänen katosi.

      Mutta EU-huippukokouksesta tuli virallinen ja korkein poliittinen päättävä elin Lissabonin sopimuksen myötä nimellä Eurooppa Neuvosto, jonka lipusta jo mainitsin, että se on vain mukaelma EU-lipusta, jossa on Marian tähdet.

      Jos katsotte sitä nyt uudemman kerran, niin näette, että se on vapaamuurareiden symboli, Horuksen valvova silmä, joka on kuvattuna heidän pyramidissaan - heidän uskontonsahan tulee muinaisesta Egyptistä. Näkyy tämän linkin vasemmassa yläkulmassa.

      http://www.european-council.europa.eu/home-page.aspx?lang=fi

      Mielenkiintoista, että miten katolisen Marian tähdet nyt muokkautuivatkin Egyptiläiseksi pakanauskonnoksi?! Nuo Marian tähdet - vaikka todellisuudessa kyse ei voi olla Mariasta, joka tuossa tarinassa esiintyy - tulevat Raamatun Ilmestyskirjasta, jonka on merkinnyt muistiin Johannes niminen henkilö (oletettavasti ei apostoli Johannes), ja tarina kertoo hänelle näytetystä näystä, jossa mm. kyseinen nainen esiintyy. Naisen pään ympärillä ovat nämä 12 tähteä ja jalkojen alla puolikuu sekä pukunaan aurinko. Tämän näynhän kerrotaan Johanneksen nähneen vasta n. 75 jälkeen ajanlaskun. Naista kutsutaan kyllä apokalyptiseksi Madonnaksi, mutta Maria hän ei tuosta ajankohdasta johtuen voi enää olla. Tietoja Wikistä.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Apokalyptinen_madonna

      Ilmestyskirjasta:

      "Kirja sisältää selonteon kirjoittajan, joka on nimetty Johannekseksi, saamasta ilmestyksestä. Ilmestys kertoo tulevista tapahtumista maailman lopussa Saatanan aloittaessa lopullisen kapinansa Jumalaa vastaan Harmageddonin taistelussa, Jumalan lopullisesta voitosta ja rauhan palauttamisesta. Johannes kertoo kirjoittavansa Patmoksen saarella, ja olevansa siellä karkotettuna uskonsa vuoksi".

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Johanneksen_ilmestys

      Tähän vallankaappausprosessiin vaikutettiin - suomeksi tarkoittaa hämättiin - hallituksia Ruotsin kautta välittämällä tieto, että EU:n perussopimusta ei ollakaan muutettu ja näin ollen ehkä yhden kirjaimen heitto lopulta vaikutti siihen, että maat hyväksyivätkin Eurooppa-neuvoston aseman täysin puskan takaa.

      Ruotsissa EPP Kansanpuoluetta edustaa sikäläinen pääministeri. Suomessa EPP:n varapuheenjohtaja on Niinistö, kunniapuheenjohtaja Katainen ja jäsenenä Stubb. Myös poliisiministeri Räsäsen kristillisdemokraatit kuuluvat Kansanpuolueeseen. Vielä kerran: kyseessä ei ole Euroopan Unionin poliittinen jakauma, vaan itsenäinen puolue, joka on ajanut poliittista agendaansa jo toisesta maailmansodasta lähtien.

      • Sirpajasirpa

        Edellä meni sekaisin Niinistön ja Kataisen arvot kansanpuoluessa; Niinistö siis on kunniapuheenjohtaja ja Katainen on Kansanpuolueen varapuheenjohtaja. Tämä vielä korjauksena.

        Nyt siis Cameron aikoo esittää uhkavaatimuksen EU-eliitille, että valta on palautettava demokraatisesti EU:n jäsenmaille tai Englanti eroaa Euroopan Unionista. Ja tämä on nyt se kohta, josta Eurooppa Neuvoston johtaja Van Rompuy (jota kutsutaan siis EU-presidentiksi) on varoittanut Cameronia sodalla.

        Kaikesta päätellen Cameron ei ole varma vastauksesta, koska ennen uhkavaatimusta Britania teki tämän evakuointisuunnitelmansa kansalaisilleen Gibraltarin kautta, jotka uutiset olen koonnut murha.infon päivän politiikka ketjuun. En ota niitä enää tähän.

        Tässä Cameronin tulevasta puheesta.

        "David Cameron will issue a dramatic ultimatum to Brussels, warning other EU countries that we are heading for the exit door unless they hand back key powers. It will be the first time millions of voters have had their say on the European Union since the referendum on staying in the Common Market in 1975. The Prime Minister will reject the founding EU principle of 'ever closer union', insisting that powers must flow back to, not just away from, member states."

        http://www.dailymail.co.uk/home/index.html


    • Sirpajasirpa
      • Sirpajasirpa

        Tai tämän:

        Vapaamuurarien jäsenluettelo löytyy kirjastosta – luokiteltu salaiseksi

        Ylen MOT-ohjelma käsitteli maanantaina vapaamuurarien vaikutusvaltaa Suomessa. Vapaamuurareihin kuuluu jopa 7 000 suomalaista, joiden tiedot on koottu jäsenmatrikkeleihin.
        Tuoreimmat matrikkelit on toimitettu Helsinkiin Kansalliskirjastoon, jolla on vapaakappaleoikeus kaikkiin pienpainatteisiin. IS pyysi saada jäsenmatrikkeleita nähtäväksi, mutta siihen ei annettu lupaa. Syynä on tietosuojalaki. Matrikkelit on luokiteltu salassa pidettäviksi.

        Kansalliskirjaston pienpainatteiden osastolta kerrotaan, että pyyntö päästä käsiksi matrikkeleihin pitäisi perustella. Peruste voisi olla esimerkiksi tutkimustyö tai muu hyvä syy, joka pitää perustella. Osastolta ei osattu tarkalleen sanoa, koskeeko tietosuojalaki kaikkia henkilömatrikkeleita – esimerkiksi ammattimatrikkeleita täysin vapaasti luettavissa eri kirjastoissa.

        Pienpainateosasto valittelee myös resurssipulaa: matrikkelia ei voida toimittaa käden käänteessä, koska aineistoa on purkamatta.

        Kansalliskirjastosta korostetaan, ettei salassapitovelvollisuus johdu vapaamuurareista vaan laista. Jäsenmatrikkeleihin on kuulemma kohdistunut suurta kiinnostusta aivan viime aikoina.

        Julkisuudessa liikkuu jonkin verran tietoa vapaamuurarien jäsenistä. Heitä esiteltiin nimellä myös MOT-ohjelmassa. Myös Hymy-lehti on julkaissut taannoin jäsenlistoja.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288534023388.html

        On se sen verran arkaluontoinen rekisteri, että syytä pitääkin lehdistöltä piilossa, ja tuskin kenelläkään olisi rohkeutta sitä julkaista, vaikka saisi käsiinsäkin.

        Edelle - tai johonkin ketjuun, olisiko ollut WinCapita, laitoin Italian pahamaineisesta P2 looshista juttua, ja siinä kerrotaan, että vapaamuurarijärjestö on suorin, nopein ja parhain tapa edetä maan sisäpolitiikassa - vaikka vakoilumielessä (näinhän kerrottiin menestyksekkäästi tapahtuneen juuri Englannissa) - vallankäytön kahvaan.

        Samoin oli tietoa Koilliskulma -lehdessä, että Supo oli kyllä erääseen vuoteen asti seurannut Vapaamuurarijärjestöä - viimeinen selvitys kertoi, että miten paljon sisäministeriöstä ja korkeista poliisipiireistä kuului jo jäseniä tuhon salaseuraan, ja tämän jälkeen valvonta ja seuranta loppui kokonaan.

        Mutta tämän jälkeen - artikkelissa kerrottiin - että myös Suposta kuuluttiin vapaamuurareihin...


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Tai tämän:

        Vapaamuurarien jäsenluettelo löytyy kirjastosta – luokiteltu salaiseksi

        Ylen MOT-ohjelma käsitteli maanantaina vapaamuurarien vaikutusvaltaa Suomessa. Vapaamuurareihin kuuluu jopa 7 000 suomalaista, joiden tiedot on koottu jäsenmatrikkeleihin.
        Tuoreimmat matrikkelit on toimitettu Helsinkiin Kansalliskirjastoon, jolla on vapaakappaleoikeus kaikkiin pienpainatteisiin. IS pyysi saada jäsenmatrikkeleita nähtäväksi, mutta siihen ei annettu lupaa. Syynä on tietosuojalaki. Matrikkelit on luokiteltu salassa pidettäviksi.

        Kansalliskirjaston pienpainatteiden osastolta kerrotaan, että pyyntö päästä käsiksi matrikkeleihin pitäisi perustella. Peruste voisi olla esimerkiksi tutkimustyö tai muu hyvä syy, joka pitää perustella. Osastolta ei osattu tarkalleen sanoa, koskeeko tietosuojalaki kaikkia henkilömatrikkeleita – esimerkiksi ammattimatrikkeleita täysin vapaasti luettavissa eri kirjastoissa.

        Pienpainateosasto valittelee myös resurssipulaa: matrikkelia ei voida toimittaa käden käänteessä, koska aineistoa on purkamatta.

        Kansalliskirjastosta korostetaan, ettei salassapitovelvollisuus johdu vapaamuurareista vaan laista. Jäsenmatrikkeleihin on kuulemma kohdistunut suurta kiinnostusta aivan viime aikoina.

        Julkisuudessa liikkuu jonkin verran tietoa vapaamuurarien jäsenistä. Heitä esiteltiin nimellä myös MOT-ohjelmassa. Myös Hymy-lehti on julkaissut taannoin jäsenlistoja.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288534023388.html

        On se sen verran arkaluontoinen rekisteri, että syytä pitääkin lehdistöltä piilossa, ja tuskin kenelläkään olisi rohkeutta sitä julkaista, vaikka saisi käsiinsäkin.

        Edelle - tai johonkin ketjuun, olisiko ollut WinCapita, laitoin Italian pahamaineisesta P2 looshista juttua, ja siinä kerrotaan, että vapaamuurarijärjestö on suorin, nopein ja parhain tapa edetä maan sisäpolitiikassa - vaikka vakoilumielessä (näinhän kerrottiin menestyksekkäästi tapahtuneen juuri Englannissa) - vallankäytön kahvaan.

        Samoin oli tietoa Koilliskulma -lehdessä, että Supo oli kyllä erääseen vuoteen asti seurannut Vapaamuurarijärjestöä - viimeinen selvitys kertoi, että miten paljon sisäministeriöstä ja korkeista poliisipiireistä kuului jo jäseniä tuhon salaseuraan, ja tämän jälkeen valvonta ja seuranta loppui kokonaan.

        Mutta tämän jälkeen - artikkelissa kerrottiin - että myös Suposta kuuluttiin vapaamuurareihin...

        Laitan tähän nyt vielä - koska näkyy tuo vapaamuurarius nousevan vielä näytelmän pääosaan - tämän Italian vapaamuurar looshi P2 linkin, ja mainitsen - vaikka varmaan kaikki jo tietävätkin - että tunnetustihan Italian mafialla on liiketoimintaa myös Suomessa.

        http://www.heinola.org/~patato/Lina-5d.html

        Olen tässä pyöritellyt kohta kymmenisen vuotta näitä kuvioita ja ihmetellyt, että mikä on se taho, jossa korkeanluokan politiikka yhtyy vakavaan, järjestäytyneeseen rikollisuuteen - onhan se nyt ollut jo pitkään havaittavissa, että poliittinen valta tulee jostakin muualta kuin demokraattisesti kansalta - ja noin kuukausi sitten päädyin siihen, että sen on oltava juuri tuo vapaamuurarijärjestö.

        Kun syyttäjä Valkama julisti tiedon, että Lahden murhaan epäillään liittyvän satananpalvontaa, niin myöhemmin tuli vielä tieto, että näiden saatananpalvojien kimpussa ollaan jo koko maassa, ja tutkintaa tehdään ulkomaita myöten. Samalla mainittiin, että tutkinnassa ovat mukana lähes koko Suomen poliisivoimat.Niin kyllähän jo tuollaisen tiedon varassa pystyi päättelemään, että mikä tämä "saatananpalvonta" -taho nyt sitten on.

        No, vähemmän (kai) vapaamuurareissa on jäseniä kuin WinCapitassa - tosin kaikki varmasti sieltä Suomen politiikan ja liike-elämän huipulta - niin, että määrällisesti tutkinta Suomen resurrsit huomioon ottaen onnistuu, mutta varmasti vaikeaa, ottaen nyt tuon edellä mainitsemani kytköksen huomioon.

        Toisaalta poliisivoimat vähenevät hurjaa vauhtia - lukuisien kuoleman tapausten (mm. ihan viime aikoina kaksi tutkinnanjohtajaa) ja nythän on n. 250 poliisia laitettu itse tutkintaan urkinnasta.

        Tämä urkinta - siis mistä urkinnasta on kyse - selvisi tämä Viron KRP:n johtajan jäätyä kiinni huumebisneksistä ja joutui vankilaan "laittomasta tutkintamateriaalin keräämisestä", että tietysti urkinta on juuri tuota tietoa, jota poliisit myyvät rikollisille.

        Ja tällainen rikollinen korruptiotoiminta todettiinkin viimeksi tehdyssä poliisiammattikorkeakoulun tutkimuksessa vakavimmaksi Suomen korruptionmuodoksi.


      • pääasiaetteitiedetä

        Jassoo, ja sieltä olikin pikavauhtia sensuroitu sivu, kun laitoin linkin.


    • Sirpajasirpa

      Onpa metkaa seurata taas suomen kielellä tätä Cameronin puheuutisointia, ja sitä miten Cameronin dramaattinen uhkavaatimus, kääntyy suomeksi sanaksi "sopimus".

      "David Cameron will issue a dramatic ultimatum to Brussels...".

      David Cameron tulee antamaan dramaatisen uhkavaatimuksen Brysseliin.

      Suomeksi tämän päivän Verkkouutisen mukaan:

      "Cameron piti keskiviikkoaamuna puheen maansa EU-suhteesta. Hän sanoo, että Britannian on neuvoteltava uudelleen EU-jäsenyysehtonsa".

      Nyt suomeksi menee jo erittäin vahvasti totuuden vierestä, eikä ole mikään ihme, etteivät suomalaiset pysy tilanteen tasalla - ei tällaisella sensuroidulla ja totuuden vierestä puhumisella voi koskaan pysyäkään.

      Harmillista, todella harmillista Suomen ja suomalaisten puolesta.

    • Sirpajasirpa

      Kilpalässytys Suomessa jatkuu suorastaan hysteerisenä. Pelottaakohan niitä, jos ne jäävätkin nyt rysän päältä kiinni - nämä meidän luetettavat poliitikkomme?! Lyönpä vähän löylyä kiukaalle, ja poimin nyt ne uutiset, jotka ovat johtaneet Britanian tekemään kansalaistensa evakuointisuunnitelman Euroopasta.

      Tässä on yksi niistä:

      "EN OLE KOSKAAN NÄHNYT EUROOPAN JOHTAJIA NÄIN PELOKKAINA"

      25.09.2011

      Euroopalla on kuusi viikkoa aikaa ratkaista euron kriisi, julisti Ison-Britannian valtiovarainministeri George Osborne aiemmin viikonloppuna. Ja nyt EU-johtajilla alkaa olla iso hätä.

      "En ole koskaan nähnyt Euroopan päättäjiä yhtä pelokkaina kuin näin heidät Washingtonissa viime viikolla", kirjoittaa Financial Timesin kolumnisti Wolfgang Münchau.

      http://www.talouselama.fi/uutiset/en ole koskaan nahnyt euroopan paattajia nain pelokkaina/a2002606

      Poliitikot koittavat nyt voittaa tilanteen väheksymällä ja propagandalla. Ainoa asiallinen kommentti on ollut Kansanpuolueen EU:ssa olevan ryhmän johtajalta, joka ilmoitti tiukasti, ettei EPP tule antamaan periksi, ja oli pöyristynyt Cameronin puheesta, koska hän kokee Cameronin syövän maata sen työn alta, jota on jo mm. Winston Churchill tehnyt.

      Olemmeko me äänestäessämme tienneet jatkavamme ja äänestävämme Winston Churchill perinnöstä. Kerottiinko tästä sinulle, kun kävit äänestämässä EU:n puolesta tai EU:ta vastan. Minulle ei ainakaan. Nyt Suomessa sanotaan, uutta äänestystä ei tarvita, kun on jo äänestetty - mutta se mitä EU:ssa on tapahtunut tai mitä luotu, sillä ei ole enää mitään tekemistä niiden puheiden kanssa, tai edes ihmisten mielikuvien joita tänä päivänäkin vielä pidetään valheellisesti yllä.

      Näin Kansanpuolueen EU-ryhmän puheenjohtaja:

      "Daul on vielä hämmästyneempi siitä, että konservatiivinen pääministeri haluaa hävittää konservatiivisten edeltäjiensä työn. Hän muistutttaa, että Euroopan unionia ovat olleet rakentamassa konservatiivien pääministerit Winston Churchill, Harold Macmillan, Edward Heath, Margaret Thatcher ja John Major.

      - Emme tule neuvottelemaan uudelleen perusperiaatteista, jotka ovat antaneet meille rauhaa ja vaurautta tällä mantereella, Daul toteaa."

      http://www.verkkouutiset.fi/index.php/euroopan-unioni/986-eu/115633-115633

      Kuinka Suomen lehdistö kehtaa kertoa Cameronin puhuvan Britanian haluavan itselleen vain parempia etuja tai että kyseessä on vaalikampanja, kun tästä EPP:n puheenjohtajan tekstistä käy aivan selvästi esille, että kyse on AATTEESTA ja kaikenlisäksi vielä PERIAATTEESTA.

      Vai on tämä nykyinen AATE, josta ei tingitä tuonut rauhaa ja vaurautta?! Ja minä kysyn, että niin kenelle?

      Cameron otti yhteyttä Kiviniemeen ja kertoi haluavansa säilyttää Pohjoismaisen hyvinvoinnin ja halusi neuvotella yhteistyöstä - miten siihen on Suomi vastannut?

      Ajanut alas kaiken sen hyvinvoinnin mitä maassa on ollut, ja pahoinvointi sen kuin lisääntyy. Kreikassa ovat nyt hienot EU-eliittijohtajat saaneet nuorten työttömyyden yli 50 prosentin, ja entä Espanjan tilanne? Entä Suomen takausvastuut ja yksityisten osakeyhtiörahoitusten hankkiminen Luxemburgiin. Ja rahaa virtaa vilisevää vauhtia pankkitukina veroparatiisisaarille. Kysyn vaan, että uskotteko te nyt todella sitä mitä Suomen poliitikot teille yhteen ääneen laulavat?! Eikö teot puhu enemmän kuin tuhat sanaa?

      Saisivat joka ainoa suomalaispoliitikko hävetä - jos edes osaisivat.

      • Sirpajasirpa

        "EUROKRAATTIEN VALLANKAAPPAUS PÄÄTTYY VIELÄ KYYNELIIN

        Euromaat, EKP ja EU keittivät ensin kokoon velkakriisin keskeiset ainekset, nyt ne pahentavat kriisiä onnettomilla hätätoimillaan. Omatekoinen taantuma ja pääoman usuttaminen pakoon Italiaa myöten ovat onnettomien hätätoimien surkeita sivuvaikutuksia – mutta eivät surkeimpia. Vielä onnettomampi on "eurokraattien" kriisin varjolla etenevä vallankaappaus. Se on tulitikkuleikkiä rutikuivan ruutitynnyrin äärellä.

        Vastakkain näyttävät olevan demokratia ja "eurokratia" – joka näyttää lisäksi käyneen viime viikolla demokratian kimppuun entistä kovemmin ottein.

        Eurokratia näyttää tyytymättömien silmissä entistä enemmän demokratian pahalta vastavoimalta sen jälkeen, kun Brysselin, Berliinin ja Frankfurtin eurokraatit näyttävät viikon kuluessa antaneen potkut peräti kahdelle eurovaltion vaaleilla valitulle pääministerille.

        Valveutuneet finanssitoimijat ovat aikaa sitten oivaltaneet, ettei euroalueen velkakriisissä ole kysymys pelkästään taloudesta ja rahasta. Heille on valjennut, että euroalueen ja euron kriisiä on seurattava muutoinkin kuin pelkkiä korko- ja valuuttakäyriä vahtimalla.

        Saman "hyvän tarkoituksen" saavuttamiseksi eurokraatit ovat Gaven mukaan toistuvasti rikkoneet euromaiden kansalaisten demokraattisia oikeuksia."

        http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/11/13/eurokraattien-vallankaappaus-paattyy-viela-kyyneliin/201116675/170


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        "EUROKRAATTIEN VALLANKAAPPAUS PÄÄTTYY VIELÄ KYYNELIIN

        Euromaat, EKP ja EU keittivät ensin kokoon velkakriisin keskeiset ainekset, nyt ne pahentavat kriisiä onnettomilla hätätoimillaan. Omatekoinen taantuma ja pääoman usuttaminen pakoon Italiaa myöten ovat onnettomien hätätoimien surkeita sivuvaikutuksia – mutta eivät surkeimpia. Vielä onnettomampi on "eurokraattien" kriisin varjolla etenevä vallankaappaus. Se on tulitikkuleikkiä rutikuivan ruutitynnyrin äärellä.

        Vastakkain näyttävät olevan demokratia ja "eurokratia" – joka näyttää lisäksi käyneen viime viikolla demokratian kimppuun entistä kovemmin ottein.

        Eurokratia näyttää tyytymättömien silmissä entistä enemmän demokratian pahalta vastavoimalta sen jälkeen, kun Brysselin, Berliinin ja Frankfurtin eurokraatit näyttävät viikon kuluessa antaneen potkut peräti kahdelle eurovaltion vaaleilla valitulle pääministerille.

        Valveutuneet finanssitoimijat ovat aikaa sitten oivaltaneet, ettei euroalueen velkakriisissä ole kysymys pelkästään taloudesta ja rahasta. Heille on valjennut, että euroalueen ja euron kriisiä on seurattava muutoinkin kuin pelkkiä korko- ja valuuttakäyriä vahtimalla.

        Saman "hyvän tarkoituksen" saavuttamiseksi eurokraatit ovat Gaven mukaan toistuvasti rikkoneet euromaiden kansalaisten demokraattisia oikeuksia."

        http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/11/13/eurokraattien-vallankaappaus-paattyy-viela-kyyneliin/201116675/170

        Eikö EPP Kansanpuolueen ryhmäjohtaja ole tietoinen Euroopan tilanteesta, kun hän moittii Cameronia ja sanoo näin:

        "- Emme tule neuvottelemaan uudelleen perusperiaatteista, jotka ovat antaneet meille rauhaa ja vaurautta tällä mantereella, Daul toteaa."

        Tässä sitten tätä vaurautta heidän tuoman politiikan myötä:

        "KÖYHYYS HUIPUSSAAN KREIKASSA

        Köyhyys huipussaan Kreikassa

        julkaistu tänään 17.12. klo 13:42, päivitetty tänään 17.12. klo 15:44

        Kreikkalaisen Ethnos-sanomalehden mukaan köyhyys on noussut Kreikassa uuteen huippuunsa. Viranomaiset, kirkonmiehet ja sosiaalijärjestöt varoittavat lehdessä jopa humanitäärisestä kriisistä."

        http://yle.fi/uutiset/koyhyys_huipussaan_kreikassa/3112282

        Ja tässä sitten Kansanpuolue EPP:n uutisointia vuodelta 1999.


        "EPP pyrkii laajenemaan nimenmuutoksella

        Euroopan konservatiivisten ja kristillisdemokraattisten puolueiden yhteinen parlamenttiryhmä EPP (European People's Party) uusii kasvojaan. Suurimmaksi ryhmäksi nousseen EPP:n nimi aiotaan muuttaa.
        Espanjan Marbellassa kokoontuneet EPP-puolueiden puheenjohtajat pohtivat ehdotusta, jonka mukaan EPP:n nimeen lisättäisiin demokraattisia liittolaisia koskeva maininta. Silloin sen siipien suojaan mahtuisi paremmin muidenkin kuin EPP-puolueiden parlamentaarikkoja, kuten esimerkiksi Ranskan vanhat gaullistit.

        EPP aikoo myös poistaa ohjelmistaan kaikki federalistiset Euroopan yhdysvaltoihin viittaavat maininnat. Kokoukseen osallistunut Kokoomuksen puheenjohtaja Sauli Niinistö kuvaili uutta ajattelua selväksi myönnytykseksi niiltä, jotka ovat olleet selvimmin liittovaltioajattelun takana.

        Niinistö toimii nykyisin Euroopan demokraattisen unionin (EDU) puheenjohtajana. Järjestö kattaa paljolti samat konservatiiviset ja kristillisdemokraattiset puolueet kuin kattopuolue EPP. Sen vuoksi niiden yhdistäminen on ollut pitkään esillä.

        Marbellassa kypsyteltiin mallia, jossa EPP tulisi EDU:n jäseneksi. Niinistön mukaan myös EDU:n luonnetta muuttava ratkaisu olisi mielenkiintoinen. Siitä käydään kuitenkin vielä jatkokeskusteluja.

        EPP haluaa enemmän komissiopaikkoja..."


        STT-IKK
        9.7.1999

        http://vanha.verkkouutiset.fi/arkisto/A ... RB2799.HTM


    • Sirpajasirpa

      Evakuointiuutiset, ja suomeksi tätä luonnehditaan parempien etujen neuvotteluksi tai jopa vaalikampanjaksi?!

      Home News Top Stories

      Evacuation plan for Brits in Spain amid warning euro collapse could leave them stranded

      by James Lyons, Daily Mirror 19/12/2011


      Marbella, Andalusia, Spain (pic: Getty)
      EMERGENCY evacuation plans for Brits living in Spain and Portugal are being drawn up amid fears of the euro collapsing.

      Advertisement >>


      The drastic proposals emerged as a former Security Minister warned expats could be left stranded and destitute by the break-up of the single currency.

      Brits who invested their savings in their adopted countries may not be able to withdraw cash and could even lose their homes if banks call in loans, worried ministers are warning.

      The Foreign Office is preparing to bring them back from Spain and Portugal if the two countries are forced out of the euro, triggering a banking collapse.

      A million Brits live in Spain and 50,000 in neighbouring Portugal – plus a million in the other eurozone countries.

      And Baroness Neville-Jones, who only stepped down as a minister in May, called the situation “very, very worrying”.

      The Tory peer – who once chaired the Joint Intelligence Committee for MI5, MI6 and other security agencies – said: “Spain is clearly a vulnerable area. If that happens, one of the things that will happen in a crash of that kind, is that the banks would close their doors. You would find that there are people there, including our own citizens, a lot of them, who couldn’t get money out to live on. So you would have a destitution problem.”


      British planes, ships and coaches could be sent to pluck our citizens from debt-ridden Spain and Portugal

      Commenting on the evacuation plans, she added: “I think they are right to be doing that. I think this is a real contingency that they need to plan against – very, very worrying.”

      Officials are braced for a nightmare scenario where thousands end up penniless and sleeping at airports with no means of getting home. Planes, ships and coaches could be sent, with some expats being brought out through Gibraltar.

      The Foreign Office could offer small loans while piling pressure on the banks to give Brits access to their funds.

      Spanish and Portuguese banks guarantee the first 100,000 euros deposited by savers but many put limits on withdrawals in a crisis.

      A powerful credit rating agency downgraded 10 Spanish banks last week, while another warned over the weekend the debt crisis was threatening to spiral out of control.


      Boris Johnson

      Top Tory Boris Johnson yesterday became the first senior politician to predict the eurozone will break up.

      The bungling London Mayor even joked about Greece being forced out, which would threaten a credit crunch.

      “Ouzo will be substantially cheaper,” he told the BBC’s Andrew Marr Show.

      He claimed letting the single currency collapse might be the best thing for Europe – but Deputy PM Nick Clegg warned it would end up hurting Britain.


      Nick Clegg

      The Lib Dem leader said: “I hear a lot of people sort of breezily predicting almost with a sense of glee that the eurozone is going to fall apart. I don’t think witnessing the break-up of the currency block in our European backyard would do us any good at all.”

      Expat Doreen Peplow keeps most of her money in a British bank account

      Doreen Peplow, 68, who lives between Marbella and Fuengirola, says: “I am worldly wise enough to have made sure I have kept most of my money in my British bank account.

      “Until now I have been getting my pension paid directly into a Spanish account. I might change that now.

      “I cannot imagine there will be an evacuation; people retired to Spain and Portugal before Britain entered the Common Market and they managed.

      “I have lived here 15 years. I don’t want to go back to Britain as the weather is dismal and it is overcrowded.

      “But if it comes to it I am prepared to sell up and buy myself a retirement property near my son in Dorset.”

      http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/evacuation-plan-for-brits-in-spain-amid-98298#ixzz1h0pqVJf5

    • Sirpajasirpa

      Johtopäätös edellisistä. Cameronin ei ole mitään järkeä esittää mitään uhkavaatimuksia, joihin hän saa tietämänsä vastauksen. Kyse oli siis ilmoitusluontoisesta asiasta. Mihin? Ennen tätä oli juuri otsikolla "Nyt se alkaa!" tieto Saksan kultavarantojen kotiuttamisesta. Mikä alkaa? Mihin Cameron teki tiedotusluontoisen ilmoituksen?

    • Sirpajasirpa

      Cameronin uhkavaatimus vallan palauttamisesta sinne minne se kuuluukin, ja mistä on EU:ssa sovittu, sai aikaiseksi todellisen puppugeneraattori-ilmiön. Edellä on uutinen Eurokraattien vallankaappauksesta - asia josta puhun, ja josta Cameron puhuu, mutta jota ei haluta tavallisen suomalaisen tietävän.

      Mitä tavalliselle kansalaiselle, suomalaiselle merkitsee tämä uusi järjestelmä - siis muutakin kuin, että tavallinen kansalainen on tällä hetkellä lähinnä yhteiskunnan vihollinen yksi; aina tiellä, aina liikaa, aina haluamassa jotakin - haittaa ja maksaa, eikä koskaan tuota maksimaalisesti niin paljon kuin pitäisi. On huono isä tai huono äiti, tai muuten vain huono ja syrjäytynyt. Jos tarkemmin ajatellaan ei edes ihminen ollenkaan. Ei ainakaan vanhukset.

      EU-komissio aikoo kuulemma seuraavaksi tyssätä sen, että Suomen terveydenhuollossa toimivien lääkäreiden pitäisi osata puhua suomea, Suomen vaatiman kielikokeen. Se kuulemma rajoittaa vapaan työvoiman liikkumisdirektiiviä. Niin, onhan se ihan kamalaa, että vaaditaan työn edellyttämää taitoa tai kykyä.

      Käytännössähän tämä tarkoittaa juuri puhumaani suomen kielen alasajoa, kun potilaidenkin on osattava jotakin muuta kuin suomea kommunikoidakseen lääkärinsä kanssa. Uskomatonta. Ja tämän tullaan määräämään Suomen ulkopuolelta, ja poliitikkomme peittelevät Cameronin puhetta, joka vaatii järjestystä asioihin. Voi hyvä helvetti.

      Sanon jälleen; ei ole kyse mistään liittovaltiokehityksestä, jokainen joka puhuu liittovaltiosta, peittelee totuutta. Tässä asiassa on hyvä vedota presidentti Niinistön sanoihin, edes Yhdysvaltojen liittovaltiot eivät.... on luotu illuusio kuin kirjassa Saatana saapuu Moskovaan... harhakuva jää elämään...


      Uutinen 2.10.2010

      "Puhemies Sauli Niinistö (kok) katsoo HS:ssa, että euroalueelle levinnyt "yhteisvastuun illuusio" pitää mitä pikimmin purkaa.

      Illuusio tarkoittaa havaintoharhaa. Sauli Niinistön mukaan Kreikkaa tuettaessa eurooppalaiset valtionjohtajat ovat luoneet taikurin illuusion samaan tapaan kuin klassikkokirjassa Saatana saapuu Moskovaan.

      Eduskunnan puhemies viittaa mielikuvaan siitä, että euromailla on vastuu rahaliiton toisten jäsenmaiden talousvaikeuksien hoitamisessa.

      Tämä on hänen mielestään perussopimusten vastaista.

      Sauli Niinistö sanoo Helsingin Sanomain haastattelussa, että "eivät edes Yhdysvaltain osavaltiot ole valmiit ottamaan toisistaan vastuuta".

      - Euroaluetta perustettaessa sovittiin, että jokaisella maalla on vastuu vain omasta julkisesta taloudestaan. Ja toisekseen, etteivät muut maat edes saa mennä auttamaan, Sauli Niinistö toteaa.

      Hän ihmettelee, "voiko mikä tahansa asia vääntyä ihan toiseksi itsesuggestion kautta".

      - Olen kuullut hyvin arvovaltaisilta tahoilta kommentteja, että euroalueella ollaan "yhteisessä veneessä", Niinistö sanoo.

      - Yhteisvastuusta on nyt tullut tosi. Ja tämä kaikki on tehty vastoin kirjattua totuutta eli sopimusta.

      - Jos Suomelle olisi missä tahansa EU-sopimuksessa tarjottu tekstiä, että me sitten vastataan toistemme puolesta kaikesta, ei me olisi sellaiseen kuunaan menty. Ja saksalaiset olisivat pysyneet vieläkin kauempana.

      Sauli Niinistön mukaan "herää kysymys, että koska nyt näyttää jäävän elämään tämä yhteisvastuun käsite, siitä ei enää päästä eroon. En usko, että suomalaisten veronmaksajien solidaarisuus riittää pidemmälle."

      http://www.verkkouutiset.fi/index.php/politiikka/984-politiikka/39213-sauli-niinistoe-euromaiden-yhteisvastuu-on-harhakuva

      Kyse on diktatuurista, johon pyritään kaiken alistamisen, pakottamisen, yksityistämisen ja priorisoinnin kautta rahan avulla.

      Suomessa parhaillaan valmistellaan EU-direktiivin määräämää listaa niistä sairauksista, joita vielä hoidetaan. Tulee siis priorisointilista. Samoin Tampereen tekemä yksiportainen vanhusten hoitojärjestelmä käytännössä tarkoittaa, että iän perusteella ihminen siirretään terminaalihoitoon, ei terveydentilan. Alamme olla syvimmässä kansallissosialismin alhossa.

      • Sirpajasirpa

        Pitäisiköhän presidentti Niinistön kirjoitta salkkariosastoon? Ajatelkaa - tämäkin julkaistu ihan arvovaltaisessa julkaisussa ja ihan selvää salkkarikamaa ja vielä presidentin suusta.

        Kun siirretään sinne, niin voidaan ajatella, että ei se totta ollutkaan, eikä moinen asia pilaa muuten niin kivaa elämää. Valikoidaan, tehdään ketjuja ja työnnetään laatikoihin - pamautetaan laatikot kiinni. Ja ennen kaikkea uskotaan, vaikka kukaan ei tuota uskoa voisi todeksi näyttääkään. Se ei muuta niin uskotaan vaikka Anneli Auerin syyllisyyteen - on yksi laatikko johon voi oman pahanolonsa sitten oksentaa.

        Oksentamisesta tuli mieleen: onko Anneli Auer varmasti turvassa.


    • Sirpajasirpa

      Edellä olevasta Kataisen "näpäytysuutisesta" koskien silloin vielä tulevaa Cameronin puhetta:

      "Kataisen mielestä EU ilman Britanniaa on kuin perinteikäs kalaruoka ilman perunoita (fish & chips). ”Se ei ole enää kokonainen annos.”

      Suomen ohella huolensa ovat jo ilmaisseet myös Britannian läheisimmät liittolaiset, Yhdysvallat, Irlanti ja Varsova.Pääministeri David Cameron pitää huomenna puheen, jossa hän kertoo lisää Britannian EU-jäsenyyden kannasta."

      Mikä maa on Varsova.

    • Sirpajasirpa

      Nyt se alkaa! Cameron antaa kysymyksen, johon tietää vastauksen. Katainen puhuu Puolasta Varsovana - ja tiedämme miten Katainen vei "Sinisen unelmansa Varsovaan" (uutinen löytyy tällä otsikolla), tiedämme myös, että miten Puola liittyy IMF:ään ja laina-asioihin, muistamme myös koko Puolan johdon (myös armeijan) tuhoutuneen lento-onnettomuudessa, myös sen, että Puola ei suostunut tilaamaan ainoatakaan sikainfluenssarokotusta, eikä Puolassa ollut myöskään yhtään ainoaa sikainfluenssakuolemaa. Fish&Chips liittyy myös geeneettiseen manipulointikoodiin, mutta eiköhän chip on ennen kaikkea tunnettu mikrosiruna. Läpimurtouutiset tieteellisestä tutkimuksesta johtivat Norjaan ja Osloon.

      Seurataanpa näistä aineksista nyt sitten Niinistön viitoittamaa salkkarijalanjälkeä, ja katsotaan, että mitä löydetään. Osuma tulee Kauppalehteen vuodelle 2009.

      Lukekaa itse, jos kiinnostaa - uutta tämä minullekin on.

      http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=140606&start=0&tstart=0

      • Sirpajasirpa

      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        Edellä olevassa linkissä viitataan tähän ketjuun.

        http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=140214&start=0&tstart=0

        No voi hyvä helvetti - ja meidän ihan varmasti pandemiarokotetut poliitikkomme - joita on pidetty vielä varmuuden vuoksi riittävä aika kellarissakin (liittyy valtiovarainministeri Urpilaisesta uutisoituun, ennen kuin hän lähti Brysseliin neuvottelemaan Suomen velkavastuista) - ovat eduskunnassa hyväksyneet uuden poikkeustilalain ja perustuslakimuutoksen, johon perustuslakivaliokunnan vpj Södermanin mukaan jätettiin Hitlerin mentävä porsaanreikä, joka poikkeustila voidaan julistaa voimaan pelkän influenssaepidemian perusteella sekä ovat tiettävästi hyväksyneet sen myötä koko kansan pakkorokotukset...

        Ja nyt tyhmä, mitääntietämätön kansa - ja sassiin ne foliohatut pois päästä!!!! Tiede ei ole ennekään ollut salatiedettä - kun sitä ei mennä sotkemaan vapaamuurareihin ja alkemiaan!

        Jukolavita tässä on tosi kyseessä, kun muistamme vielä sen uutisen, että sikaflunssakorvaukset tulevat maksamaan Suomelle 50 miljoonaa euroa - saman kuin niiden tilaaminenkin - ja että on viralliset tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ko. rokote ei edes tehonnut koko virukseen, mutta oli täsmäpommitus elimistöön, joka kantoi piilevästi autoimmuunisairautta, joiden on nyt todettu räjähdysmäisesti lisääntyneen rokotusten jälkeen Suomessa.


      • Sirpajasirpa
        Sirpajasirpa kirjoitti:

        No voi hyvä helvetti - ja meidän ihan varmasti pandemiarokotetut poliitikkomme - joita on pidetty vielä varmuuden vuoksi riittävä aika kellarissakin (liittyy valtiovarainministeri Urpilaisesta uutisoituun, ennen kuin hän lähti Brysseliin neuvottelemaan Suomen velkavastuista) - ovat eduskunnassa hyväksyneet uuden poikkeustilalain ja perustuslakimuutoksen, johon perustuslakivaliokunnan vpj Södermanin mukaan jätettiin Hitlerin mentävä porsaanreikä, joka poikkeustila voidaan julistaa voimaan pelkän influenssaepidemian perusteella sekä ovat tiettävästi hyväksyneet sen myötä koko kansan pakkorokotukset...

        Ja nyt tyhmä, mitääntietämätön kansa - ja sassiin ne foliohatut pois päästä!!!! Tiede ei ole ennekään ollut salatiedettä - kun sitä ei mennä sotkemaan vapaamuurareihin ja alkemiaan!

        Jukolavita tässä on tosi kyseessä, kun muistamme vielä sen uutisen, että sikaflunssakorvaukset tulevat maksamaan Suomelle 50 miljoonaa euroa - saman kuin niiden tilaaminenkin - ja että on viralliset tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ko. rokote ei edes tehonnut koko virukseen, mutta oli täsmäpommitus elimistöön, joka kantoi piilevästi autoimmuunisairautta, joiden on nyt todettu räjähdysmäisesti lisääntyneen rokotusten jälkeen Suomessa.

        No, niin, luin ketjut - jutut on vuodelta 2009 - kovaa kinaa puolesta ja vastaan, tiedeihmiset koittavat tuoda esiin siihen mennessä kehitettyä teknologiaa, ja salaliittoteorioiden äiti puhuu: jos epäilet auktoriteetteja, sinut leimataan hulluksi. Älä usko, äläkä usko vaikka kädestä löydettäisiin! Pyydetään faktaa, totuutta - sen pitää näyttäytyä kuin Jumala, ennen kuin siihen voi uskoa (paitsi tietysti Anneli Auerin syyllisyys). Seurauksia ei ole vielä näkyvissä, joten todisteet puuttuvat.

        Nyt meillä on tuon rokotuskampanjan todelliset seuraukset tiedossa, myös tuo pandemia-viruksen kehitys ja levitys ihmisen toimesta, myös liioitellut puheet riskeistä sekä WHO:n lääkäreiden kytkennät lääketeollisuuteen - faktoja on riittävästi - myös katastrofaalinen Euroopan tilanne tehtyine finanssikriiseineen, ja Niinistön jo tammikuussa 2011 luonnehtima kolmas maailmansota on käynnissä - näemmä aseet on jaettu jo hyvissä ajoin.

        Ja jos minäkin liityn näihin minfossakin tutuksi tulleisiin runolaulajiin - käytän apunani näinä apokalyptisina aikoina paljon siteerattua Ilmestyskirjaa; faktana meillä on tiedossa tulivuoren purkaus, savupilvi leivää, koneet pysyvät kentällä, tulee ihmisten pistelijät sikainluenssavirusta torjumaan - kuin skorpioonit - ja niillä on ihmisten kasvot ja naisten hiukset ..

        "...ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman...Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta ... ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan...Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää... ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot.. ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset.."

        Onko tuo Ilmestyskirja todella vuodelta n. 75?! Vai onko joku (kirkko) kehitellyt tällaisen skenaarion jo valmiiksi, joka meille sitten vain syötetään muka vanhana Raamatun tarina mikä lisäisi uskottavuutta?! Onko tämä juttu nyt sitten antikristuksen ilmestymistä vajaa, vai?! On tämä kyllä merkillistä.


    • päivän turha tieto

      Kaikki maailman kulta mahtuu "noppaan" jonka sivu on 10 metriä

      • Sirpajasirpa

        Aika huikeaa, mutta vastaava juttu on se, että jos kaikki maailman ihmiset laitettaisiin seisomaan rintarinnan, niin me kaikki mahtuisimme Ahvenanmaalle.

        Asiasta tietävä väittää, että jäisi jopa tilaakin vielä!


    • E Rikki

      Mielenkiintoinen ketju! Kiitos osallistujille. Tässä oma panokseni. Saa kommentoida.

      Tässä linkkejä kulta asioista kiinnostuneille. Pääpointtina se että nykyinen rahajärjestelmä (Bretton Woods) on luotu kultakantaa 2 maailmansodan jälkeen. Kulta kerättiin vapaaehtoisesti eri mailta tai ryöstettiin sodan hävinneiltä valtioilta. Toisena pointtina se että sodan hävinneet valtiot ja muutkin suurvallat, lähinnä Kiina ja Venäjä, eivät luovuttaneet läheskään kaikkea kultaansa ja näin iso osa mm. idän kullasta on edelleen laskematta ja piilotettuna. Väitetään myös että maailman kultavarannot ovat paljon suuremmat kuin virallisesti uskotellaan. Valtiot alkavat seurata Saksan esimerkkiä ja lunastavat kultaansa takaisin jenkeistä ja muista lännen keskuspankeista, tähän saumaan tulevat iskemään BRICS maat joilla on kultavarantoja piilossa.

      http://www.youtube.com/watch?v=Z1-btrWznJM

      http://www.uusisuomi.fi/raha/63676-matkalaukussa-koko-valtion-omaisuus-vai-huippuvaarennos

      http://www.courthousenews.com/2011/12/05/41930.htm

      http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny

      http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=1

      http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=2

      http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=3

      http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=4

      http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=5

      http://www.youtube.com/watch?v=kaPXcq72ZcQ

      Ei kun lukemaan.
      Jos haluat PDF muodossa niin löytyy täältä.

      http://kauilapele.wordpress.com/2012/01/28/new-update-david-wilcock-financial-tyranny-section-5-is-here-the-mass-arrests-have-already-started/

    • Sirpajasirpa

      Kiitos linkeistä! Tutustun - ongelmia vain koneen kanssa...

    • Sirpajasirpa

      Vaikuttaa siltä, että minun kirjoitukset on kirjoitettu, mutta haluaisin vielä kiittää lukijoitani niin täällä, heijacisssa kuin minfossa - toivottavasti viesti menee perille. Kaikkea hyvää teille!

    • suomituomiolle

      Pankkikriisivuosien kuvioita ryhdytään perkaamaan oikein asiantuntija ja lakimiesryhmän voimin... koskahan tämä tapahtuu, kun elokuussa on tämä poliisijohtajaoikeudenkäynti.

      "Peter Fryckman vie Suomen valtion kansainväliseen oikeuteen – vaatii satojen miljoonien korvauksia!

      Oikeusministeri siunasi

      Saadakseen juttunsa Haagissa toimivan pysyvän välitystuomioistuimen käsiteltäväksi yksityishenkilö tarvitsee luvan kotivaltionsa hallitukselta. Käytännössä tämä tarkoittaa ainakin Suomessa oikeusministerin siunausta. Seiskan saamien tietojen mukaan entinen oikeusministeri Jari Lindström (uv) allekirjoitti huhtikuussa siunauksensa Fryckmanin hakemukseen.

      Fryckmanin oikeustaistelua Suomen valtiota vastaan Haagissa ryhtyy ajamaan oikeustieteen tohtori Kari Uotin johtama lakimies- ja asiantuntijaryhmä. Seiskan tavoittama Uoti ei suostu sanomaan asiasta mitään. Maanantaina Havannasta Suomeen palannut Peter Fryckmankin on asiasta erittäin vaitonainen."

      https://www.seiska.fi/Uutiset/Peter-Fryckman-vie-Suomen-valtion-kansainvaliseen-oikeuteen-vaatii-satojen-miljoonien

      Seiska oli se uhkarohkea tiedotusväline, joka ensimmäisenä rohkeni uutisoida tästä - muut vasta seurasivat perässä. Mistähän sen Uotin ja Fryckmanin pitää olla niin vaitonaisia...

    • niinnevantaanvalitut

      sirpa on ilmeisesti kirjanpitäjä ja ymmärtää jotain petoksista!

      • näääheseonnäreet

        joita sirpa ja valittu itse tekee ja toimii ilmeisesti vantaalla! hämmästyttävää että nämä tsunamit toimii kuin linruusin pää!


    • turvassa_kasakalta

      Vuosia sitten oli juttu Suomen kultavarannoista, että kultaharkkoja säilytetään USA:ssa. Ilmeisesti Suomessa ei ole tarpeeksi turvallisia säilytyspaikkoja. Toinen syy on varmaan se, että kasakan ottava käsi on turhan lähellä.

    • Anonyymi

      Jaahas, sitä voisi sitten pohtia ihan porukalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe