Sihteerin pukeutuminen työhaastatteluun?

Alallemitenvain

Kuinka moni pukeutuu seksikkäästi työhaastatteluun? Hame, saappaat tai muut korot, ja avoin kaula-aukko? Auttaako se työpaikan saamisessa? Vai luuleeko pomo tällöin, että sihteeri on valmis aina "ylitöihin"

10

1033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KyLeno

      Olisitko sinä?

    • mahtavat ryntäät!

      Niin, luulisi tietysti sihteerin työssä arvostettavan ammattitaitoa. Tosin nykyään järjestetään sihteerin ammattitutkinto -nimikkeellä koulutuksia, joissa kouluttajan edustaja kurssin alussa sanoo: "Ihan sama kuinka matalalta sen ammattitutkintoriman ylitätte näytöissä, kunhan ylitätte!" Juu, ja se että kurssin sisältökin on sellainen, että siellä nyt ei varsinaisesti mitään opeteta, vaan ilmeisesti oletetaan, että oppilas on sen verran älykäs, että itse hankkii tietoa asioista, kuten vaikkapa suomen kielen oikeinkirjoituksesta, opettelee erilaisia asiakirjoja (luulisi siis sihteerin joutuvan tekemään asiakkaille tai yrityksen sisällä erilaisia kirjallisia dokumentteja), ehkä jopa opettelemaan ruotsia tai englantia ihan itsekseen. Niin tota, mä vaan veikkaan, että ei kovin laadukkaita sihteereitä ainakaan ensikättelyssä tule. Kyllä varmaan näitten edelle menee tradenomit ja muut -nomit, kun ajatellaan, että tällaisen vajaan vuoden mittaisen kurssin suorittaneella ei ole mitään todellista asiakoulutusta. Ainoa mitä noilla kursseilla jollakin tavalla edes opetetaan, on tietokoneen käyttötaidot, niistäkään monellakaan kurssilla olijalle ei ole mitään tietoa (Facebookia lukuunottamatta). Hienoa. Ilmankos sitä sitten siinä kurssin alussa toinen kouluttajan edustaja sanoo: "Sitten siellä harjoittelujakson aikana on tullut sellaistakin vastaan, että työnantaja ilmoittelee ja kummastelee, että eihän tämä harjoittelija osaa edes tietokoneohjelmia käyttää vaikka piti!" No, minä kyllä sanoisin, että katsopa kouluttaja ihan itteäs vaan! Että mitäs sitä kurssia aloittaville kertoilet mitään edellisistä oppilaista, kun kaiken kurssilla syntyvän kuvan perusteella syy on ihan kouluttajassa itsessään! Ja vielä se, että kurssilla joku niistä välkyimmistä ja opettajien edessä hyppivistä ja pomppivista ilopillereistä rupeaa toiselle oppilaalle naamallansa irvistelemään, niin tota kyllä on käytöstavat kunniassa silläkin tytöllä! Mutta kai siitä ihan huippusihteeri jonnekin tulee, ulkomuoto on kyllä sellainen että voisi se aika pornolta näyttää sun kuvaamissa tamineissa! "Sihteeri keittää kahvia ja hymyilee"

      • ex-sihteeri

        En usko että auttaa. Itse olen aina pukeutunut siististi ja sain tosi hyvin paikkoja. Naishaastattelijaa voi tollanen asia voi ärsyttää ja työpaikka-ahdistelu on vakava asia. Tuskinpa haluat sille ehdontahdoin altistua. Nyt olen toisella alalla, mutta sielläkin menen asiallisesti pukeutuneena haastatteluihin ja hyvin olen saanut paikkoja. Avoin hakemus on hyvä tapa työllistyä.


    • Säälittävä tyyli

      Stockmannilla Pitäjänmäen hallintoyksikössä auttaa siis "tyrkky" tyyli. Monella ostajalla tyyli on suorastaan mauton. Rinnat tyrkyllä ja peppua nuolevat piukeat housut ympäri vuoden..

    • Silmäniloa, mutta...

      Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Olen ollut nuorempana mukana seuraamassa sihteerin valintoja. Kiva oli katsoa nättejä typyköitä, mutta ainakin tuolloin valinnat tehtiin ihan muulla perusteella. Muistan, miten naureskeltiin haastattelujen jälkeen. Siis en usko, että tyrkkytyyli normaalityönantajiin puree.

    • Eivoiolla79

      Ihan hullu kysymys, ei todellakaan auta! Itse sain juuri korkeatasoisen assistentin tehtävän, jossa haastattelijoina olivat nainen ja mies. Lienee sanomattakin selvää, että tyrkky tyyli antaa asiattoman vaikutelman, mikäli puhutaan vakavasti otettavista töistä. Itse olen hoikka mutta rintava, ja panostan pikemminkin siihen, että vaikka asut ovat istuvia, eivät milään muotoa tuo rintamusta "erikseen esille". Turha mankua tasa-arvon perään jos ulkoasu on sanonko mitä....

    • KTM-mies

      Laita jotain seksikästä.

    • missunissu

      Itse menen haastatteluun aina pari kokoa liian pienissä bikineissä! Se antaa avoimen kuvan.

    • mies vm79

      Itse menin haastatteluun korkeakorkoisissa saappaissa, melko tiukassa hameessa, vartalonmyötäisessä jakussa ja avonaisessa topissa. En saanut paikkaa.

    • Eduskunnan rattotypy

      Miullaon minhame avokiilasukkikset ja ja ....toivon että pääsen ministerin alle kuten muutkin tytöt...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      102
      3205
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      82
      3116
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      322
      1959
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      90
      1459
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1246
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1165
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      888
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      125
      817
    9. 46
      793
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      757
    Aihe