Latvia juhlii kulttuuria 2014

justers3

Matkamessujen teemoina ensi vuonna palvelu ja Latvia
Part of kerttuvali's adventure in Messut ja Tapahtumat



Matkamessuilla on vuosittain vaihtuva teema, joka pureutuu johonkin matkailun ajankohtaiseen aiheeseen. Ensi vuonna paneudutaan palveluun teemalla At your service. Myös tulevien Matkamessujen partnerimaa paljastettiin tänään messuilla. Vuoden 2014 tapahtuman yhteistyökumppaniksi on valikoitunut Latvia.

Matkailualalla asiakaspalvelun kanavat ovat muuttuneet viime vuosina. Netin käyttö on kasvanut etenkin matkojen suunnitteluvaiheessa, lisäksi useat matkailuyritykset ovat tehostaneet netin ja sosiaalisen median hyödyntämistä asiakaspalvelussa myös matkan aikana. Matkailutoimialalla myös henkilökohtainen palvelu on tärkeää. Ensi vuoden Matkamessujen ohjelmissa etsitään keinoja palveluiden kustannustehokkaaseen kehittämiseen ja markkinointiin. Teeman tavoitteena on myös nostaa esiin uusia palveluinnovaatioita alalta.



Latvia juhlii kulttuuria 2014

Latvian pääkaupunki Riika on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2014. Juhlavuosi avataan Helsingissä tammikuisilla Matkamessuilla, missä Latvia kantaa partnerimaan titteliä. Pääkaupungin lisäksi Latviassa on paljon muutakin nähtävää: 600 linnaa ja kartanoa, 500 km hiekkarantaa sekä kaunista luontoa, kuten pienessä Kuldigan kaupungissa sijaitseva Euroopan levein vesiputous.

Latvia sijaitsee Viron ja Liettuan välissä kaikilla eri mittareilla: maantieteellisellä sijainnillaan, pinta-alaltaan ja väkiluvultaan. Latvia markkinoi itseään lauseella ”Latvia, Best Enjoyed Slowly” (Nauti Latviasta nautiskellen). Maa tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia mm. rauhallisuudesta, luonnosta, pääkaupungin temperamentista, herkullisista ruoista ja rentouttavista kylpylöistä.
- Suomalaiset ja latvialaiset pitävät hiljaisuudesta, ja sitä meillä on tarjota kaupunkien ulkopuolella. Tavoittelemme etenkin yli 55-vuotiaita, jotka haluavat rentoutua lomallaan, sekä lapsiperheitä, joille Latviassa on todella paljon nähtävää, kertoo Marta Tomase, Latvian matkailun kehittämiskeskuksen markkinointiasiantuntija.

Matkasuunnitelmia helpottamaan on tehty ilmainen mobiilisovellus, joka sisältää tiedot mm. 880 nähtävyydestä ja 750 yöpymispaikasta ympäri Latviaa.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 16.–19.1.2014.





Comments are closed.

2

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riiassa käynyt

      Kovaa mainosta. Suomi auttaa eli Helsinki, Riikaa pääkaupunkivuoden järjestämisessä. Mistähän syystä?

    • ksusha

      hyvä. kiitos pajon.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe