Kaikki Tallinnasta.

iiba1

Hei!
Elikkäs, tossa Helmikuun lopulla oltais kaveri kanssa tekemässä toinen reissu Tallinnaan. Viime reissu meni niinkin bailatessa, kauppakeskuksia pyöriessä. Oon yrittäny vaikka mistä löytää tietoo koko paikasta ja jotenki en vaan löydä mitä haen, jos sitte tätä kautta kokemuksii :) Eli edullisimmat/parhaimmat ravintolat, vaatekaupat, ruokakaupat, baarit yms. Me tyydyttiin viimeksi ihan Hesburgerin ja Amarillon ruokaan, mutta nepäs on täällä Suomessaki.. Club Hollywoodi ja Venus käytii kans testaan, ja ihan kivoja paikkoja, vaikka Venus ei vetäny mitää vertoja Hollywoodille.. Eli neuvokaa ja ohjastakaa. Enkä kaipaa ketää turvanaukojaa ja omaan elämäänsä kyllästyneitä aukomaan päätä tähän, niitä on täällä joka ikinen keskustelu täynnä, toivottavasti tää pysyis ees jonkin verra siistinä, ja tästä olis hyötyä muulleki ko meille! :)

6

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ksusha

      Moro vaan.
      Et varmaan mitään kokonaiskuvaa Tallinnastakaan löydä mistään oppaista. Ne jotka maksaa, saavat tuoda jotain esille. Parhaat paikat jää usein piiloon turistilta.
      Kauppakeskuksissa on tosiaan sitä vaatetta ja kenkää. Ihan ok hinta- laatua tosin.
      Kyllähän vanhassakin kaupungissa on ihan helmiä, Kuldse Notsu Körts, maistuva virolaisruokaa. Esim. Pörgu- baari on ihan mielenkiintoinen nimensämukainen helvetti, kellaribaari, yöllä jo liiankin meuisa ja täynnä. Sieltä saa joskus jopa sahtia. Saarenmaalta. Sitten on näitä itse suosimiani ratikkakohteita. Jaamatori rautatieaseman takana. Kolm Lövi Baari. -Aito vielä venäläinen-. Ihan ratikkkapysäkin vieressä, olikohan osoite Kopli 14...
      Itäkeskus ostari Lasnamäellä, osoitetta en muista sori, on ajeltu autola sinne.
      Keskustori, Keskturg, tietysti. jossa en itse ole ikinä käynyt...Nömmellä tori. Nömme- baari vai oliko Hiiu- pubi jota Jari Litmasen kantapaikaksikin kehuttiin. Alfredi- pubi on ihana tosi rauhallinen ruoka- ja juomapaikka Rahumäellä.
      Itse olen todennut että Selver- ketjun ovat edullisia, samoin kuin Maximat. Näitähän on Tallinnassa useita. Sataman lähellä oleva Rimi taitaa olla aikas kallis, turistihinnnat valitettavasti. Samoin kuin sadamarketeissa ja sadaman toreilla ja vanhassakaupungissa. Tommigrilleissä saa muuten ihan hyvää tugevaa ruokaa ympäri vuorokauden.
      Joo, pään aukojia ja vittuilijoita riittää. No ne pikkupojat ei muuta ossaakaan kun eivät uskalla äidin helmoista pois lähteä.
      Toivottavasti oli jotain apua ja vinkkejä.
      Hyvää matkaa. Viro on hieno maa.

    • tallinnan ystävä

      Mika toiselle on edullista se on toiselle kallista, kannattaa ihan paikan paalla etsia sopiva baari, ravintola yms. Nain me teimme.

    • Michell3

      Tallinna on hieno ja mukava paikka. Suomen hintoihin verrattuna mikä voi jo tuntua edulliselta on paikallistain kallis ja halvempaakin löytyy näin käynyt juuri ravintoloissa ja taxeissa turisteille. Rohkeasti vaan kysellä hintoja ja vertailla. Paikassa itse pidän juuri vanhanlaupungin ravintola -ja liiketarjonnasta ja tunnelmasta.

    • iiba1

      Kiitos vastauksistanne! Aina pienistäkin neuvoista on apua. :) Parhaitenhan sitä löytää, kun kyselee ja kiertelee.. Mekin vain viikonloppu valitettavasti keretään olla, nii olis kiva käyä kokeileen uusia paikkoja ja kunnolla ravintolassa syömässä ja nautiskella hyvissä paikoissa. Huomattiin jo viimeksi, että hintaerot on kyllä aika huimia eri liikkeissä. Onko Tallinnan "ulkopuolella" mitään missä ehottomasti kannattaisi käydä? Ruokapaikka, kauppa, baari tms?

    • Ravintola Põrgu

      Ravintola Põrgu oli minulle pettymys.
      Olen käynyt kaksi kertaa. Ekalla kerralla oli ok. Toisella kerralla medium-pihvi oli
      aivan raaka. Tarjoilija otti kuitenkin täyden hinnan, vaikka pihvistä jäi syömättä kolmasosa, joka oli täysin raaka/punainen.

      En suosittele.

    • Flying fuck!

      Oli todella tyhmä kysymys!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe