Lintsaus-tapoja

schoolsucks

Voisiko jotkut laitella tänne eri tapoja lintsata. Koulukiusattuna en haluais mennä kouluun ainakaan joka ikinen päivä, enkä varsinkaan liikuntatunneilla. Olen kokeillut monta kertaa sitä, et "pitää mennä hammaslääkäriin ja mun hammas leikataan ja siinä kestää aika kauan en varmaan tuu enää tänä päivänä" mut se alkaa jo vanheta. Sanois joku jonkun hyvän keinon?

34

2801

 • Heippa!

  Onpa ikävä kuulla, että olet koulukiusattu ja sen takia pohdit tapoja lintsata koulusta. Ymmärrän hyvin, että kouluun meneminen ei tunnu mielekkäältä, jos joutuu pelkäämään tai tietää tulevansa kiusatuksi.

  Lintsaaminen ei kuitenkaan ole keino saada kiusaamista loppumaan ja sinulla on oikeus käydä koulussa rauhassa ilman pelkoa kiusatuksi tulemisesta. En tiedä, oletko kertonut kiusaamisesta kellekään, mutta olisi tärkeää, että koulun henkilökunta sekä huoltajasi tietäisivät tilanteestasi, jotta sinua voitaisi auttaa ja kiusaaminen saada loppumaan. Rohkaisenkin sinua kertomaan kiusaamisesta jollekin aikuiselle, joka tuntuu luotettavalta.

  Halutessasi voit tulla juttelemaan kiusaamiskokemuksistasi myös meidän Pelastakaa Lasten palveluihin. Meillä on käytössämme Whatsapp-pohjainen palvelu, jossa me koulutetut työntekijät vastaamme nuorten viesteihin 24h kuluessa viestin vastaanottamisesta arkisin numerossa 0504780951. Lisäksi meidän Netari-chat on auki su-to klo 18-21 ja siellä voi jutella luottamuksella koulutettujen työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Näissä palveluissa voit pohtia yhdessä aikuisen kanssa esim. sitä, miten kertoa kiusaamisesta huoltajille tai koulun henkilökunnalle sekä saada muutenkin tukea tilanteeseesi.

  Paljon tsemppiä sinulle! <3

  -Pauliina/Pelastakaa Lapset

Vastaukset

 • Paras keino on selvittää kiusaamisesi. Asioita pakeneminen ei loppujen lopuks auta.
  Voimia sulle!

  • Jos vanhempasi ovat kotona niin nämä tepsivät:

   1. Mene aamulla vessaan kun vanheemmat ylhäällä, ota wcpaperimytty ja laita siihen tulikuumaa vettä, sano vanhemmillesi että sinulla on todella kylmä ja outo ol nii sit ku rupeet mittaa kuumetta ni laita se mittari tuppuun ku vanhemmat ei kato, anna nousta haluttuun tilaan ja sit pyyhi mittarin pää ja pistä kainaloon ja oota tarvittu aika ja näytä vanhemmilles (:

   2. Koulusta pääsee helposti pois: kysy lupaa mennä terkkarille ja terkkarilla tee pientä tekoitkua ja sanno ett sul o tosipaha olo vatsas..

   Kirjottelen tänne tänää vielä näitä lisää PS. Oon nytteki "kipeenä" if u know what i mean ;)


  • MasennusLintsari98 kirjoitti:

   Jos vanhempasi ovat kotona niin nämä tepsivät:

   1. Mene aamulla vessaan kun vanheemmat ylhäällä, ota wcpaperimytty ja laita siihen tulikuumaa vettä, sano vanhemmillesi että sinulla on todella kylmä ja outo ol nii sit ku rupeet mittaa kuumetta ni laita se mittari tuppuun ku vanhemmat ei kato, anna nousta haluttuun tilaan ja sit pyyhi mittarin pää ja pistä kainaloon ja oota tarvittu aika ja näytä vanhemmilles (:

   2. Koulusta pääsee helposti pois: kysy lupaa mennä terkkarille ja terkkarilla tee pientä tekoitkua ja sanno ett sul o tosipaha olo vatsas..

   Kirjottelen tänne tänää vielä näitä lisää PS. Oon nytteki "kipeenä" if u know what i mean ;)

   Hehheh


 • MUN perinteine:sori,maha kipeenä

 • Juu lintsaamisee tarvitaa vähän näyttelijänlahjoja.

  Ensinnäkin lintsaaminen ei toimi,jos sitä tekee tiheällä aikavälillä. Ihminen ei "sairastele" parin viikon välein.Mutta sellainen joka kuukausi aina sen pari päivää on poissa niin toimii:)

  Vinkkejä lintsaamiseen:

  -kuuma vesipussi kainaloon(varo ettei rapise) ja kuumemittarin lukema haluttuun(en suosittele kovin korkeaa "kuumetta",koska ilmeisesti näytät liian terveeltä,jos kuumemittarissa on 38-39,suosittelen lukemaa 37-37.8)

  -naama mutrulle! sairas ihminen harvoin hymyilee.laita vaikeroiva ilme kasvoille!

  -käy lintsauspäivää edeltävänä iltana poikkeuksellisen aikaisin nukkumaan,valita jo illalla kipeää oloasi,sitten meet sänkyyn nukkumaan

  -kerro aamulla,ettet meinannut saada unta yöllä,kun olosi oli epämukava

  -tummat silmänaluset saavat sinut näyttämään sairaalta(itse omistan jo valmiiksi tällaiset)

  -naisilla menkkojen aikaan on hyvä valittaa kovia mahakipuja ;)

  - pääkipua voi esittää pitämällä aika ajoin päätään ja valittaa että pää on kipee

  En kuitenkaan suosittele lintsaamista,mutta tossa jotain neuvoja,mitä omilta harvoilta lintsauksiltani on jäänyt mieleen.

  • Kylmät ja märät sukat yöksi, tuut kipeeksi. jos vanhemmat on aamul töissä sano että oksensit yöllä ja on paha olo vieläkin, mulla toimii. Tunnilla oo pää kiinni pulpetissa ja näyttele: paha oloista, nukahtanutta, masentunutta ja silleen. meet terkkaril ja pääset kotiin. ;) tai että välkällä loukasit nilkkasit pääset kotii lepäämään. (TESTATTU)


 • 1. Esitä heikko-oloista ja sano että sulla on heikko olo niin ne voi kysyä että no menetkö sä sitte sinne kouluun ja vastaa että en mä tiedä kun mua heikottaa hirveesti.
  2. Esitä vain päänsärkyistä ihmistä.
  3. Huijaa että nukuit pommiin ja sano että kun heräsit niin oli enää parikyt minaa koulua jäljellä niin en viittinyt enää mennä sinne.

 • Lähet kävelemään kouluu ja meet takasi kotii ja rupeet itkee ja sanoo et liukastuin ja kolautit pääs.. uskottava ja toimii !;)

 • Jäät kuitenki kii lintsaamisesta, joten tee samoin ku mä. Älä mee kouluun, älä selitä asiaa mitenkään, ja ole kuin et tietäisi koko tapahtumasta mitään. Jos sinulta kysytään miksi lintsasit, ole kuin et tietäisi mistä puhutaan

  • äijjä


 • -Kuumemittari lämpimän veden alle/ uuniin kunnes näyttää yli 37,5

  -Sormet kurkkuun, oksennat ja sanot vanhemmille että on paha olo ja että mahaan koskee

  • Siis tämä on todellakin totta! Testattu;)


 • jätät repun käytävään ja sit kun tunti alkaa sanot opelle, että reppu unohtu toiseen luokkaan ja lähet hakeen sitä. se merkkaa, että oot ollut paikalla ja jos kysyy myöhemmin mikä kesti niin sano, että sen luokan ovi oli lukossa joten et saanut reppua.

  Itellä toiminut monesti

 • Ite tänään myöhästyin koulusta kahella tunnilla ja ajattelin lintsata joten sanoin vanhemmille et pää kipee ja kuumetta

  • Heheh... en tehny noin.:D

   PS. Sen takii, et ne voi hpitaa muullakin tavalla.


 • Siis eiks teil oo parwmpaa tekemistä? Onks se sit kivaa, et nw huomaa et lintsaat just esim. Kiusaamisen takii, ja sit ne huomaa ja menee pahemmaks. Itte voin sanoo, et ku tollasta tein ku mua kiusattiin, nii ennemkin se pahensi tilannetta. Et tiedoksi ihan siis vaan. Ja muutenki, tiedksi tämäiin!: tarpeeksi kun lintsaa koulusta, voi jputua suorittamaan niitä kesällä kesälomalla, tai jäädä myös luokalle, että olisko nää sitte kivoja ja hauskoja asioita sitten? Enpä usko.

 • helpoin tapa lintsata on sanoo että vatsa on kipeä............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... ja älkää kukka hatut pelotelko

 • Ite valitan mahaa, päätä tai kuumeista / outoa oloa. Jos käskee mennä kouluun valita opettajalle ja pääset kotiin. Mulla toimii jos jaksan esittää. Ai niin kannattaa vääntää itkua! ; )

 • Syö tupakan puruja varma. Kuume😂

 • Kakkaa köntsät housuusi ja sano että sulla on ripuli.

 • Mul toimii ainaki et koitan mennä tosi myöhää nukkuu en laita herätystä sit vaa nukun koko päivän yli ja sit joku puol tuntii ennenku koulu loppuu laitan äitil viesti et ”voi helvetti unohdin laittaa herätyske ja heräsin vast nyt” mul toimii ku oon yleensä koulu ja harvoin kipeekää ja hyvä koulus nii ei se äiti mitää epäile .

 • *SITTEN KAKSI SYYTÄ, MIKSI SHAMAANI YOHANNEKSET SINUN KIROAMISTASI JATKAA:
  1) SOTE-ASIASTA POLITIIKASSA PUHUMINEN JOHTAA IKUISEN KIROUKSEN ALKAMISEEN HETI. SOTE ON KIROTTU JO VUONNA 0 ja 1977 sekä 1981 ja 02.02.1983-26.2.2019. Enjoy Your Death time of The Hell Christians Created to you soulless people. JOKA SOTE-ASIASTA PUHUU KIROUTUU HETI!
  1) PERUSTULO KAIKILLE ON PÄÄTÖS, JOKA SITÄ VASTUSTAA, KIROUTUU HETI
  2) MAKSAMATTOMAT VELAT PITÄÄ MAKSAA,. MAKSA VELKAS TAI NE PERITÄÄN SHAMAANISIN VOIMIN HETI,
  3) SIELUTON EI TÄSSÄ MAASSA PUHU TAI LANGETTELE VEROA. SIELUTON ON IHMISARVOTON PAPERIPÄÄ
  Black Amen
  4) LÄÄKETIEDE, LÄÄKETEHTAAT OVAT KIELLETTYJÄ! LÄÄKÄRIT, VIRANOMAISET JA VIRKAMIEHET OVAT SAANEET POTKUT
  5) SOSIAALIVIRASTOT, KELA JA TYÖVOIMATOIMISTOT SEKÄ EDUSKUNTA ON LAKKAUTETTU. PALKKAA EMME MAKSA. KAIKKI VIRANOMAISET, VIRKAMIEHET JA ERITYISESTI LÄÄKÄRIT SEKÄ SOTE ASIANTUNTIJAT JA SAIRAANHOTAJAT SEKÄ LÄHIHOITAJAT OVAT SAANEET POTKUT TÖRKEÄSTÄ VIRKARIKOKSESTA JOHTUEN! ASIAA KÄSITTELEE SUOMEN SUOJELUPOLIISI JA AMNESTY INTERNATIONAL.
  6) EDUSKUNTA EI VOI HYLÄTÄ KANSALAISALOITETTA, JOKA YLITTÄÄ 50 000 KAPPALEEN ALLEKIRJOITUKSET. ALLE SEN EI TARVITSE ASIAA KÄSITELLÄ. JOS NÄIN ON UUTISOITU TAI KÄYNYT UUTISOINTI JA TAPAHTUMA OVAT RIKOKSIA, JOISTA SAA SYYTTEEN MAANPETTURUUDESTA (Suomi). KUN NÄIN ON KÄYNYT KANSANEDUSTAJIEN PALKKA PERITÄÄN TAKAUTUVASTI TAKAISIN (VAIN OSALLISTUNEIDEN).
  7) SATANISMI, SIIHEN LIITTYVÄT ESINEISTÖ ON SUOMESSA KIELLETTYÄ. SATANISTI SAATETAAN TUOMITA SODAN AJAN LAKIEN MUKAISESTI, MIKÄLI SITÄ YKSITYISHENKILÖ ESITTÄÄ.
  8) YKSITYISHENKILÖNÄ ESITÄN EDUSKUNNAN, VIRANOMAISTEN, VIRKAMIESTEN TAUSTOJEN SELVITTÄMISTÄ LIITTYEN SATANISMIIN AIHEISTA: LAITON SENSUURI (YRITYS), IHMISOIKEUSLOUKKAUKSET (NATSISMI JA SIIHEN LIITTYVÄT "SÄÄNNÖT, SÄÄNTÖLÖT JA PERIAATTEET). VAADIN TUTKINNAN TEKIJÄKSI SUOMEN SUOJELUPOLIISIN KRISTITTYÄ OSASTOA SEKÄ AMNESTY INTERNATIONALIA.
  9) VAALIEN ALLA EI OLE EDUSKUNTATYÖTÄ SUOMESSA EDELLISEN VUODEN VIIMEISESTÄ PÄIVÄSTÄ ALKAEN. JOKA TOISIN TOIMII JOUTUKOON SIITÄ VÄLITTÖMÄSTI EDESVASTUUSEEN.
  10) MAANPETTURUUDESTA AIEMMIN TUOMITUT SEKÄ YHTEYDET EDUSKUNTAAN, ETTÄ SIELLÄ OLIJAT (KUTEN PAAVO VÄYRYNEN PUHEISSAAN), ON SELVITETTÄVÄ SUOMEN SUOJELUPOLIISIN KRISTITTYJEN OSASTON VOIMIN VÄLITTÖMÄSTI SEKÄ AMNESTY INTERNATIONALILLE LÄHETETTÄVÄ NIMILISTA NAAMAKUVILLA (PASSIKUVA KÄY).
  11) HALLITUKSEN OSUUS VANHAINKOTIEN (ETERA JNE), TYTÖERVEYSLAITOSTEN, SAIRAALOIDEN (KAIKKI) LAIMINLYÖNTEIHIN SELVITETTÄVÄ. VAADIN SYYLLISILLE MAKSIMIRANGAISTUSTA JA MOLEMPIIN TUTKIJOIKSI SUOMEN SUOJELUPOLIISIA. HALLITUS JA EDUSKUNTATYÖ EI SAA JATKUA, ENNEN KUIN MAANPETTURUUDESTA JA VALLANKAAPPAUSYRITYKSESTÄ EPÄILEMIENI HENKILÖIDEN TAUSTAT JA TEOT ON TARKASTANUT EDELLÄ MAINITSEMANI JA TÄSTÄ LÄHTIEN AINOAT VIRALLISET INSTANSSIT SUOMESSA (MUITA VIRANOMAISIA EI OLE KUIN AMNESTY INTERNATIONAL JA SUOMEN SUOJELUPOLIISIN KRISTITTYJEN OSASTO).
  JOKA NÄISTÄ SÄÄNNÖISTÄ POIKKEAA JOUTUU HENKISEEN JA FYYSISEEN HELVETTIIN HETI. SIIVOTKAA TYÖPÖYTÄNNE JA HÄIPYKÄÄ HELVETTIIN MUN MAASTANI IKIAJOIKSI!
  12) JOKAINEN TUPAKOINNISTA JULKISELLA PAIKALLA VALITTAJA (MIES TAI NAINEN) LOUKKAA JOKAMIEHEN OIKEUTTANI POLTTAA TUPAKKAA. TUPAKOINTI ON SALLITTU KAIKKIALLA LAILLA SUOMESSA
  13) KOIRAT OVAT KIELLETTYJÄ LAILLA SUOMESSA
  14) KOTIELÄIMET OVAT KIELLETTYJÄ LAILLA SUOMESSA.
  15) PERUSTULO MÄÄRÄTTÄVÄ LAILLA VAIN SUOMALAISILLE
  16) SATANISMI ON KIELLETTY LAILLA SUOMESSA.
  17) SATANISTINEN OMAISUUS (OLIPA KYSEESSÄ ELÄIN TAI ESINE TAI OMAISUUS TAI VAIKKA TALO) ON KIELLETTY LAILLA SUOMESSA JA MÄÄRÄTTY TUHOTTAVAKSI
  BLACK AMEN
  *

  • Vittuu sä selität


  • Vittuu sä selität


  • Vittuu sä selität


 • Mä teen yleensä silleen että kun äiti menee aamulla aamuvuoroon niin mä vaan jään kotiin ja sanon sille että olin koulussa jos et tiedä mitä sanot niin soita sun kaverille videopuhelua ja jos se kysyy Miks et ollu koulussa niin sano sille että mulla oli tukala olo niin en halunnut tulla kouluun. Ja sit kysy siltä että mitä tänään tapahtui😉 TESTATTU

 • Sormet kurkkuun nii tulee oksennus :,)

 • Koulussa kannattaa käydä ja aivan jokainen asia kun siellä opetetaan on tärkeää, tai jossain vaiheessa kiva kun on senkin oppinut.

  Ja aivan uskomattoman paljon sitä turhaa jää päähän ja siitä turhasta hyötyy vuosien varrella.
  olen monta kertaa katunut kun olin koulussa pelle, mutta onneksi siihen aikaan pääsi töihin kun oli rehellinen. Nyt on kiva olla 3-4 kertaisella perustoimeen tulolla, kun on ollut töissä.

  Toisaalta, aivan hyvä että lintsaatte , ajatellen sitä että mun jälkeläisille olisi enemmän töitä, kun ette ole kilpailemassa työpaikoista. terv +70v.
  Vielä kun käytätte aineita tai olette muuten tyhmiä, saa meidän jälkeläiset töitä.

  • salee teiän jäläkelääset aloottanu tä keskustelun...


 • Mene nyrkkeilykerhoon harjoittelemaan kenellekään koulussa kertomatta.
  Nyrkkeilytaitojen kasvaessa itseluottamuksesi kasvaa ja se kyllä näkyy Sinusta. Kiusaamiset vähenee!

  Tarvittaessa annat kohtuullisesti tuntua mitä seuraa, jos Sinua kiusataan. Tiedän, että auttaa.

 • Syöt aamupalaa ja mieluusti helposti oksennettavaa esim jugurttia, maitoa, hedelmiä ja sormet kurkkuun ja vessaan.

 • Sano että maha on kipee. Sitte vaa lähet kotii. Se on tosi simppeliä.

 • No vittu pidät vaa taki ja puhelime ni heittää vittu ulos ja siin o syys sanoo et se ope o natsi et heitti ulos ja sitte voit mennä pitää hauskaa frendie kaa :)

 • Heippa!

  Onpa ikävä kuulla, että olet koulukiusattu ja sen takia pohdit tapoja lintsata koulusta. Ymmärrän hyvin, että kouluun meneminen ei tunnu mielekkäältä, jos joutuu pelkäämään tai tietää tulevansa kiusatuksi.

  Lintsaaminen ei kuitenkaan ole keino saada kiusaamista loppumaan ja sinulla on oikeus käydä koulussa rauhassa ilman pelkoa kiusatuksi tulemisesta. En tiedä, oletko kertonut kiusaamisesta kellekään, mutta olisi tärkeää, että koulun henkilökunta sekä huoltajasi tietäisivät tilanteestasi, jotta sinua voitaisi auttaa ja kiusaaminen saada loppumaan. Rohkaisenkin sinua kertomaan kiusaamisesta jollekin aikuiselle, joka tuntuu luotettavalta.

  Halutessasi voit tulla juttelemaan kiusaamiskokemuksistasi myös meidän Pelastakaa Lasten palveluihin. Meillä on käytössämme Whatsapp-pohjainen palvelu, jossa me koulutetut työntekijät vastaamme nuorten viesteihin 24h kuluessa viestin vastaanottamisesta arkisin numerossa 0504780951. Lisäksi meidän Netari-chat on auki su-to klo 18-21 ja siellä voi jutella luottamuksella koulutettujen työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Näissä palveluissa voit pohtia yhdessä aikuisen kanssa esim. sitä, miten kertoa kiusaamisesta huoltajille tai koulun henkilökunnalle sekä saada muutenkin tukea tilanteeseesi.

  Paljon tsemppiä sinulle! <3

  -Pauliina/Pelastakaa Lapset

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

  Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
  Maailman menoa
  146
  4386
 2. Sara Siepin "työt" ?

  Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
  Kotimaiset julkkisjuorut
  79
  1136
 3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

  Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
  Maailman menoa
  202
  624