Onko Bang Niang markkinat edelleen olemassa?

Fanariin

Olemme olleet 6 talvena KhaoLakissa ja tykänneet paikallisten markkinoista siinä Bang Niangin alueella, ison tien varressa. Onko ne edelleen siellä? Paikalliset tuovat aivan mahtavat hedelmät ja muut ihanat ruoat sinne myyntiin, on siellä vaatteita ja muutakin tavaraa ollut osataa asti.

Onko tietoa onko markkinat edelleen hengissä?

Onko siinä lähialueella vastaavia markkinoitta muualla, onko näissä muissa jotenkin erillaista tavaraa kaupan, vai onko kaikki samantyylisiä tapahtumia?

Lähtö 1.2 joten pian pääsee kattelee paikkoja ja etsimään letun paistajaa :)

4

933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hannaq1

      Markkinat olivat entisellä paikallaan ainakin marraskuussa, varmasti edelleenkin.

    • parga

      Olivat paikallaan myös nyt tammikuussa. Ja hyvät markkinat olivatkin.

      Niille, joille asia on uusi:

      Markkina-alue on siis Bang Niangin 7-elevenin vieressä ja ne järjestetään kolme kertaa viikossa. Me oltiin siellä lauantaina ja jonain toisena päivänä, jota en muista. Mutta viikonpäivät lukevat kyltissä markkinapaikan kohdalla heti päätien vieressä. Lavataksit majailevat siinä markkinapaikan suulla, joten kyytikin löytyy. Ehdottomasti paras ostospaikka vaatteille koko Khao Lakissa. Löytyy myös tuliaistavaraa, ruokaa jne.

    • Lam kaen markkinat taitavat olla aina päivää ennen kuin bang niang:ssa (?)

      Osa tavarasta on tietenkin samaa, paitsi turisti krääsä puuttuu, kun on suunnattu paikallisille. siellä sitten mm. astioita, koulutarvikkeita, työkaluja, autotarvikkeita, yms myös tarjolla.

      Oma mutu tuntuma olisi se että hinnat ovat halvemmat, joskin esim. vaatteissa näin pitkälle miehelle, hieman huonosti löytyy kokoja, aina joku mieluin toki löytynyt. Nuorten (naisten) vaatteita (thai-muotia) on ainakin paljon tarjolla.

      Toisaalta sieltä löytyy sitten esim. thailevyjä, joita huonosti on ollut b-n markkinoilla. samoin pikaruokatarjonta on hieman erilaista osittain. suosittelen maistamaan possuvartaita, on tosi hyviä.
      kukkia siellä myös myydään, jota en b-n muista nähneeni.

      Aukiolosta ei ole varmuutta, paitsi että loppuvat aikasin (viimeistään 18.00 (?), ja olikohan se perjantain markkinat jotka olivat aamulla n.10-14.

      Hotellin henkilökunta taatusti tietää, suuri osa niistä siellä kuitenkin asustaa. kannattaa kysyä, ettei tule pettymyksiä.

      Niillä markkinoilla ei paljon meitä valkosia tosin näe. Myyjät eivät osaa englantia välttämättä, ja voivat jopa vähän vältellä.
      Kanankoivet ovat sielläkin hyviä.

      http://khaolaklovers.com/Khao-Lak-Map-2.htm

      kartan oikeassa alimmassa nurkassa tab la mu:n risteyksen kohdalla suurinpiirtein sanan TO kohdalla liikerakennuksen takana löytyy ko markkinat. huoltoaseman ja ison temppelin välistä. Markkinoiden aikaan, on hirveästi mopoja isontienlaidassa parkissa. Jos menette taksilla sopikaa noutoaika, koska sieltä ei saa takseja kuten khao lakista. Sen liikerakennuksen etupuolella vaunusta olen saanut thaimaan parhaat *kuai tiaut* (nuudelisoppaa)

      Markkinat on toki pienemmät kuin bang niang:ssa.

      Myös tab la mu:n pressukattoisessa *torissa* on mukava tehdä ostoksia edulliseen hintaan. se ei ole tori vaan pikemminkin muutama pieni kauppa kapealla kujalla, jonka yli on levitetty pressu. Kodintarvikkeita, vaatteita, laukkuja, jne. ne ovat myös jokapäivä auki. Sinne on hieman hankala kyllä löytää, tosin taksi varmaan tietää. lähellä kalasatamaa, joka siis eri kuin mistä risteilyalukset lähtevät.

      takua pa:ssa on myös markkinat, mut ne on jo sitten hieman kauempana.

    • Emmiinah

      Tuli käytyä molemmissa. M.Y.M:n suosituksesta siis myös Lam Kaenin markkinoilla, mutta ainakin itselleni olivat pettymys, etenkin ruokamielessä. Ihan turha mielestäni maksaa sinne taksia 400bht/suunta, käy sitten vaikka siellä Bang Niangin markkinoilla, jos jonnekin haluaa markkinoille mennä. Kivojahan nuo ovat kierrellä, mutta en kummistakaan mitään ostettavaa löytänyt.

      Ostosten perässä ei tullut Khao Lakiin mentyä, mutta eipä kyllä kannata mennäkään. Pääkadulla on ne samat piraattivaatteet kaikkialla, huonolaatuista vaatetta samalla kuosilla ja ylihintaan. En todellakaan ala maksaa mistään tuollaisesta t-paidasta yli 5€, kun sellaisia saa täältä Tarjoustaloista yms. Sitten taas markkinoilla ne omat thaivaatteet, joista ei kokoja löydy, ainakaan yhtään urheilullisemmalle/pidemmälle/rotevammalle. Samoin markkinoilla ne lastenvaatteiden kuosit on aika... mielenkiintoisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe